תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
המחשב הפסיק להקצות אות לכל הכוננים הנשלפים באופן אוטומטי, ואני צריך להקצות לכל כוננן שאני מכניס למחשב אות (דרך ניהול דיסקים) באופן ידני, וגם זה לא נשמר ברגע שאני מוציא אותו, ומכניס מחדש. מערכת הפעלה: ווינדוס 10
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גוגל כרום ניסגר מעצמו-מערכמ הפעלה ווינדוס 10 ניסיתי לפתור את הבעיה אך לא הצלחתי. מבקש את עזרתכם לפיתרון הנ"ל תודה מראש מאירו
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לחבר שלי כרטיס מסך Asus Geforce 4 Ti4400 V8440 שנקנה לפני שנתיים ב-1400 ש"ח. לאחרונה הופיעו על המסך פסים אנכיים ולמרות שהוא התקין דרייברים אחרונים וכן ניסה על מחשב אחר את הכרטיס - הבעיה בעינה עומדת. האם יש אחריות של אסוס העולמית למקרה כזה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
התקלה חוזרת על עצמה כבר בערך חודשיים (יש לציין שתדירות הBSOD נמוכה משהו כמו פעם בשבוע), קוד התקלה הוא 0X0000007E ומופיע גם שם הקובץ TCPIP.SYS. ניסיתי בעבר לעדכן את הביוס ואת הדרייבר של כרטיס הרשת (מובנה בלוח GA-965P-DS4) לא היה שינוי, כמו כן ניסיתי לעבוד עם כרטיס רשת PCI רגיל (8139 של REALTEK) ואין שום שינוי. אני מצרף את קובץ הMINIDUMP האחרון שלי (צריך לשנות את הסיומת(למחוק את הTXT.)) אה, ועוד משהו שנראה לי קשור לבעיה: כל פעם שאני עושה איתחול למחשב (התקנת תוכנות, עידכונים וכו') מופיעה לי הודעת שגיאה(שנסגרת לבד לאחר שנייה) של הדר' ווטסון (dwwin.exe) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי כולם, ישלי שאלה- אם אני רוצה להגדיל את כמות התוכן שאני יכול להוריד למחשב (GB) מה אני צריך לקנות? תודה מראש לכל העונים :)
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום הזמנתי את ה drgon ורציתי לדעם זה אמרו להיות קשה להרכיב הכל במארז החדש ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן! יש לי שני סטיקים של זיכרונות של 512 שאחד מהם תקול. אז קניתי 2 חדשים של ג'יגה כל אחד של OCZ כשחיברתי את הזיכרונות החדשים המחשב לא מגיע לPOST על מחשב אחר הם כן עולים (מחשב אינטל) יכול להיות שיש בעיה עם דגמים מסויימים של זיכרונות של OCZ עם לוחות של GIGABYTE AM2??? בחיפוש קצר בגוגל ראיתי שיש איזושהי בעיה אבל לא מצאתי פיתרון.. אם מישהו נתקל בבעיה ופתר אותה אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
כתבתי את זה בעבר כבר אבל לא היו תגובות אולי עכשיו מישהו יענה ויהיה לו רעיון איך מסדרים את זה אז ככה: לוח DFI INFINITY הבעיה ההיא כזו אנשים שומעים את עצמם וכל מה שאני מפעיל שקשור ב קול אצלהם !!! ואני עם אוזניות לא רמקולים ! דוגמאות : כל תוכנות המסרים (ICQ MESSENGER VENTRILO TEAMSPEAK וכו ...) אנשים שומעים את עצמם מדברים כאשר אני איתם בתוכנות מסרים או במשחק אפילו ...... גם אם אני מפעיל סתם שיר או סרט או כל מה שקשור ל קול הצד השני שומע את זה !!! שוב ......עם אוזניות בכלל !!!!!!! החלפתי לוח אם אפילו , לא עזר .. שמתי 4 סוגי דרייברים שונים גם לא עזר .... מה שהכי מוזר זה שחבר קנה את אותו מפרט בדיוק ולא אין את הבעיה הזו ואפילו משתמש באותו גרסת דרייבר כשלי . מה אפשר לעשות !?
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש. האם הגיוני שקיבלתי מחשב חדש והחנות (KSP) אומרת שאין שום ברגים וחלקים עודפים? (יש בסך הכל 4 ברגים שקשורים ללוח אם, אין בכלל חוטים, אין בכלל קופסא של המאוורר וכו'). בחנות אומרים שהם השתמשו בכל החלקים. מהסתכלות ביוטיוב זה נראה ממש לא נכון. לדוגמה דקה 17:00: נשארו די הרבה ברגים. אני מצרף את המפרט:
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חברים. ברוך השם הגיעו לי היום שתי חבילות מארצות הברית, מיקרופון AT2020 עם מחבר XLR וBLUE ICICLE שממיר אותו לUSB. עכשיו הבעיה היא שאין לי דרך לקבל פידבק עצמי מהמיק' לאוזניות, כי אין למתאם דרייבר עם GUI, ככה שבעצם אני תקוע עם הפידבק של הווינדוס שמגיע בדיליי ואי אפשר לעבוד איתו. יש לכם איזה עצות לעזור לי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום .תודה למי שעוזר ברשותי כ.מ 6970 עד עכשיו הוא עבד בסדר . אני משתדל לנקות אבק 3 פעמים בשנההיום הדלקתי את המחשב והיה רעש כאילו ממש חזק מהמאוור בדקתי וזה לש הכרטיס מסך . ללא סיבה עוד לא התחלתי לשחק כיביתי והדלקתי ועדיין רעש איך שהמחשב נדלק . Speedfan זה מראה שהכ.מ אש ממה זה יכול לנבוע ? איך מתקנים את זה?
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
האם ניתן להתקינן במארז ע"ג לוח אם שנועד לפנטיום ? בידי עשרות דיסקטים ישנים משנות ה 80 עם משחקים ל DOS, ו X86. בידי גם כונן של PC משנות ה 80. אני רוצה להעתיק ולצרוב את המשחקים. האם צריך צמות מיוחדות להתקנת הכונן בלוח האם החדש ? הוא נכנס למארז חדש ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודש שידרגתי את הכרטיס מסך שלי ל-GIGABYTE ATI RADEON HD4850 וגם את ספק הכח (כדי שיתמוך בכרטיס, עלה 400 שקל בערך). הכל עבד יופי עד שפירמטתי את המחשב, פתאום לא היה סיגנל במסך.. לא עזר כלום, חיברתי את המסך לכרטיס המובנה של הלוח אם. בDEVICE MANAGER הכרטיס מסומן כלא מזוהה, וכמובן ניסיתי להתקין את התוכנה מדיסק ההתקנה המקורי של כרטיס המסך אבל היא טוענת שהיא אינה תומכת בסוג הכרטיס שיש לי.. מוזר. שוב לא עזר כלום, לא דרייברים מהאינטרנט, לא איפוס של ה-ביוס ולא 3 פירמוטים למחשב. לקחתי את הכרטיס למעבדה ושם אמרו שהוא תקין ושהבעיה אצלי, כנראה שאולי בPCI SLOT. האם יש תוכנות שיכולות לבדוק \ לאבחן (אולי לתקן?) בעיות בPCI? או שמישהו מבין בזה ויודע איך לעשות את זה? תודה רבה!…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
התחיל לי היום, המחשב עולה כרגיל (WIN7), אחרי בין חצי שעה לשעה של שימוש, או אפילו סתם דסקטופ\מוזיקה המחשב נתקע לחלוטין, עד לרמה שהסאונד נתקע על אותו צליל. המסך לא נכבה. לא התקנתי דברים חדשים, אני שומר על המחשב ולא מתעסק עם התוכנות והורדות מהסוג שיכול לקלקל לי ככה שאלא אם כן מיקרוסופט עשו עדכון שדופק לי את הוינדוס, אני לא רואה איך זה נובע מתוכנה. השאלה מאיזה חומרה זה יכול לנבוע? בדקתי טמפ', זה לא זה. לא כרטיס מסך ולא מעבד. עכשיו אני ב SAFE MODE, ומריץ אנטיוירוס לכל מקרה, אז זה מאמץ את המעבד ועדיין טמפ' סבירות והמחשב פועל. לא החלפתי חלקים או נגעתי במחשב, זה ממש out of the blue. פרט לתקיעות האלה המחשב עובד טוב מאוד. יש למישהו רעיונות? מה ואיך לבדוק וממה זה יכול לנבוע?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי מחשב מחלקים, הוא נדלק לשנייה ונכבה, בדקתי מדריכים/יוטיובים/פורומים/Reddiטים, אין לי מושג מה זה יכול להיות. חיברתי שני ספקים שונים ותגובת המחשב זהה, אחד מהספקים חדש (700W). אודה לעזרתכם, אני מיואש נ.ב: לפני חודש הוא עבד אבל נאלצתי לחבר לוח אם אחר כיוון שלא הייתה תצוגת מסך והבעיה הייתה בלוח אם)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה סורק את מה שאני רוצה אבל הכל ירוק.. מישהו יודע אם אפשר לסדר משהו חוץ מלקנות חדש? זה דחוף לי... ואם לא האם יש לכם אתר שיש שם תמונות המסבירות איך לפתוח אותו? או אולי אתם יודעים... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי (בן 4 שנים בערך, P4 2.4 1GB) התחיל בשבועות האחרונים לאתחל את עצמו מדי פעם (בממוצע פעם ביומיים). האיתחול קורה גם שאני לא ליד המחשב, והמחשב לא עובד שונה מהרגיל הטמפרטורות נמוכות - אז זו לא הבעייה. יש לי ספק כוח של HEC 300W שמחובר לUPS - בלוג של ה UPS אין כלום מיוחד ה XP לא מגיע למסך כחול ולא רושם כלום ל EVENT LOG למרות שהוא אמור בדקתי וירוסים וSPYWARE - נראה נקי יש לי הרגשה שזה איכשהו קשור לHARD DISK או לצורב DVD.... אבל אין לי רעיון למה רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב כבר שנה-שנה וחצי ואפעם לא היה לי תקלות תכניות עם המחשב אבל בזמן האחרון (חודש+) המחשב שלי הפסיק לעבוד כמו שצריך! ניהיה לי FPS נמוך במשחקי מחשב מסכים כחולים (לפעמים 5 פעמים ביום או 3 ברצף) ותוכנות מפסיקות להגיב ( פוטו שופ מפסיק להגיב, מערבל עוצמה, COD4) עכשיו חבר שלי אמר שכנראה הלך לי הדיסק קשיח ואמר לי להחליף ל:http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11985 עכשיו אני לא יודע אם זה קשור אבל המפרט שלי הוא מעבד - intel core 2 quad CPU Q8300 @2.50 GHz 2.50 GHz RAM - 4GB כרטיס מסך - ATI Radeon HD 5700 Series win7 64 bit בבקשה עזרה !
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חברים, יש לי בעיה דיי רצינית בהתקנת ווינדוס שפשוט מסרב להתקין את עצמו על המחשב. כשאני מנסה להתקין אותו יש לי המון קבצים פגומים שלא מועתקים מהדיסק. ניסיתי 2 דיסקים שונים של ווינדוס וזה לא עוזר REPAIR בעצמו נתקע בגלל קבצים פגומים מה לעשות? מה הדרך לתקן את זה. מה שכן הוא כתב לי הודעת שגיאה במסך שחור כזה עם כתוביות לבנות שיש REGISTERY DAMAGE ושצריך לעשות RECOVERY CONSOLE או אופציה אחרת משהו כמו GOOD CONIFIGURATION או משהו כזה.... אני באמת מבולבל מה יכולה להיות הבעיה????
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי, מחשב מעפן עם לוח אם של EPOX (מי אלה בכלל?) דגם EP-8KDA3I לא עולה והלוח מראה שגיאת C1. מבירור ברשת זו בעיית זיכרון אבל העניין הוא שזה מופיע גם כשאין כלל זיכרון בסלוט וגם כשניסיתי זיכרונות אחרים.. אין קבלים נוזלים, האם זה יכול להיות לוח אם? מה עוד אפשר לנסות?
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
טוב תראו... אז המפרט שלי: AMD 3800X2 1G 667 1950P זה פחות או יותר... עכשיו בזמן האחרון החלו תקיעות במחשב... אני לא יכול להגדיר שינוי מיוחד שקרה, רק אני יכול להגיד בתקופה הזאת היו הפסקות חשמל רבות (ספק ג'נרי)... אז ככה, התקיעות קורות באינטרנט, בקטעי וידאו (אני משער גם במשחקים)... כאשר זה בקטעי וידאו יש מין צליל כזה של טרררררר, ואז כלום לא מתפקד. כאשר זה באינטרנט העכבר לא זז... מה בדרך כלל גורם לכאלה מצבים? שאדע לאיפה להתחיל לפנות... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה... בשעה טובה קניתי מחשב חדש עם לוח של גי'גה בייט 7N400L ודיסק קשיח WESTERN DIGITAL 80GB WD800JD SATA 7200RPM 8MB buffer אז טעות ראשונה שלי שהלוח לא תומך בSATA ואני ישנה ללוח תומך עכשיו יש לי הארד דיסק של WD 40GB 7200RPM שאני רוצה להשתמש בו במחשב החדש השאלה היא במידה והHD החדש בחיבור של ה SATA איך אני מחבר את הHD הישן בתור HD משני?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-