תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
קיצר חיברתי את הכרטיס מסך החדש שקניתי ושאני מדליק את המחשב זה רושם לי משהו באדום שהוא לא מצליח לקלוט אותו וחיברתי אותו מצוין והכל! מי שלא יודע על איזה כרטיס מסך אני מתכוון הנה הכרטיס: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=247&grp=3 ד"א זה עוד לפני שהוינדוס והכל עולה ישר אני מדליק אותו ואני מקבל את ההודעה בצבע אדום וזה מהבהב ועושה רעש מהמחשב יעני פים פים פים...
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הקדמה: כמובן שלא חייבים לענות על כל השאלות, כל עזרה תבוא בברכה. 1: נמאס לי! למה יש דברים שכל פעם עולים לי עם המחשב ? ) יש דרך לגרום להן לא לחזור לתמיד? (הלכתי ל MSCONFIG או ל STARTUP(שהפך למיותר) והסרתי כל פעם תוכנות כמו LEXMARK ALL IN ONE, QUICKTIME, REAL PLAYER וכל פעם הן מצליחות לחזור. ניסיתי להגדיר בתוכן שלא יעלו עם הWINDOWS אבל לשווא, כל פעם שאני מפעיל אחת מהן אז היא חוזרת לרשימה. ה LEXMARK עולה תמיד בלי קשר לכלום 2: FIREFOX2- למה באתרי אינטרנט יש לי סמן הכתיבה מהבהב כאילו שזה מסמך WORD? מעצבן. 3:IE - מכירים את זה שבשביל ללחוץ על ישום JAVA אז קודם כל צריך ללחוץ פעם אחת בשביל לעשות לו ACTIVATE ורק אחרי זה אפשר ללחוץ עליו ולהפעיל אותו? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום מדר…
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי. היה לי כרטיס קול של Creative. לאחר בעיית ההרקה וככל הנראה קצר שהיה בעבר הכרטיס החל לקרטע טיפה. עברתי לכרטיס קול USB שיש לי במקלדת של Logitech. עבר כמה זמן וניסיתי שוב את הכרטיס קול של Creative. הפעם בכלל לא הצלחתי לשמוע סאונד. ה Output במחשב מנגן ואני רואה את הקווים הירוקים זזים אבל אין סאונד באוזניות (אוזניות תקינות). בדקתי את הגדרות הוליום וכל הדברים הבסיסיים והכל נראה תקין. הכרטיס מזוהה תקין במנהל ההתקנים והדרייבר מדווח שהכל תקין. טוב. חשבתי שהכרטיס הלך.. היום קניתי את ה Asus Xonar Essence STX. חיברתי אותו ושוב אותה הבעיה. אני רואה שבגל מנגן במחשב אבל אני לא שומע כלום כאשר אני מחבר את האוזניות. אני נואש. מה אני מפספס פה? איפה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי, עבדתי קצת על איזה מחשב, וכדי להוציא את המאוורר הייתי צריך לנתק את הלוח מהספק (סיבוך עם החוטים), וכשחיברתי חזרה את הלוח, נדלקו רק ההארדיסק, הצורב, והסי די (יש לציין שבטעות ניתקתי את הניצרה שליד חיבור החשמל של הלוח, אבל החזרתי אותה... אני לא בטוח לאיזה מקום (יש 3 פינים, ו2 פינים על הנצרה). --Vega
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב: אז ככה פתאום נתקלתי במסך כחול במחשב, הראשון אומנם אך לפני שיהיה מאוחר מדי אשמח לעזרה בנושא. המסך הכחול רושם לי את זה: whea_uncorrectable_error משום מה יש לי הרגשה שהמחשב נעלבה כי אני עומד להחליף אותה ולזרוק אותה לאישתי מפרט תכני: מעבד: i5 2500K לוקח: P8Z68-V זיכרון: 8GB כ.מסך: R9 280X זה הכל אני חושב. תודה מראש לעוזרים. אביחי נ.ב. בעבר הלא רחוב המחשב הייתה מריצה את המשחקים הכבדים בקלות רבה, אך פתאום בזמן האחרון היא מזייפת באותן משחקים כגון LEAGUE OF LEGENDS שזה משחק ממש לא כבד ואם זאת עדיין ה-FPS נוחת ל4+- ככה שאין לי מושג מה הבעיה שלה (המחשב) כשהחלטתי שאני רוצה להתגרש (לפני כמה ימים) היא פתאום מתחילה לזייף והינה האות הראשונה מסך כחול. יש מצב שהי…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הרגע סיימתי להתקין חלונות XP ויש לי בעיה קטנה אבל מעצבנת. כאשר מקליד, נאמר, דדדדד - (כלומר מספר רב של אותיות כאשר אני מחזיק את האצבע על אות מסוימת במקלדת) אז המחשב מדפיס את ה-ד הראשונה, עוצר שניה, וממשיך הלאה. נשמע קצת מסובך ואולי אני קטנוני.. אבל למי שהבין ויוכל לעזור לי לסדר את זה כך שאני אוכל להקליד משהו ברצף בלי ההפסקה בהתחלה, אודה לו רבות
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב ולאחר התקנת הדרייבר של ATI אין לי סאונד דרך הHDMI אני מחובר למסך מחשב ראשי דרך חיבור DVI ומסך טלויזיה דרך חיבור HDMI ולפני הפירמוט הייתי משתמש ברמקולים של המסך טלויזיה ניסיתי לשנת את הAMD HDMI OUTPUT לברירת מחדל בהגדרות ועדיין אין שום סאונד מבחינת כבלים הכל מחובר כמו קודם אז לא אמורה להיות בעיה ניסיתי כבר למחוק את הדריברים ולהתקין מחדש וזה לא פועל כרטיס מסך HD5670 תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם כאשר אני מנסה להוריד קבצים מהאינטרנט, קבצים מהאוניברסיטה למשל, הקובץ מתחיל ומסיים את ההורדה אך כשהוא מנסה להיפתח מופיע לי : "זוהה וירוס-נכשל". זה החל בתקופה האחרונה וקשה לי להאמין שיש וירוסים בכל הקבצים של האוניברסיטה. אני מנסה בכרום וגם באקספלורר ובשניהם אותה הודעה. אשמח להערות והצעות.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי כמה שטויות ב-ICQ עם כמה ילדים,הם לא יודעים מי אני,נראה לי הם פונים למשטרה או לאיזה האקר.... קיצר,האם הם יכולים להגיע אליי או למחשב שלי אם ה-ICQ לא מחובר ומחוק מהמחשב שלי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לפני שאני פותח משחק המחשב שלי מהיר וטוב הכול נפתח במהירות וכו...אבל כשאני פותח משחק ולאחר מכן אחרי זמן מה של משחק המחשב נהיה איטי וזה נורא מעצבן. עזרא בבקשה אלו המהירויות של הדיסק שלי הזיכרון שלי:kingston 8gb ddr 4 2133mhz תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי פורטים בראוטר עבור משחק מסויים. בדקתי שאין חסימה של הFirewall גם. לאחר בדיקה, אני מגלה שאף פורט שאני פותח בנתב, לא נפתח בפועל. מישהו יודע מה יכול לגרום לכך ומה ניתן לעשות , ייתכן שזה הספק חוסם את כל הפורטים?
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני חיברתי את המצלמה החדשה שלי למחשב אחרי שהתקנתי את הדרייברים הדרושים והמחשב לא קולט את המצלמה וכותב לי NOT RECOGNIZE להתקן שאני מחבר מה עלי לעשות??
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב שלי עובד על מערכת הפעלה windows 7 home basic. המחשב עובד מצוין..אך כאשר אני מכבה אותו או עושה ריסטארט הוא מתחיל לעלות כרגיל, ולאחר מכן מופיע תקלה במסך שחור שמציע לי להמשיך להפעיל את הווינדוס כרגיל או לבדוק מה הבעיה...(בעזרת החיצים במקלדת ובנוסף 25 שניות לבחירת המשך..)כאשר אני בודק מה הבעיה אין בעיה והווינדוס מתחיל את עצמו..ובמסך טעינה הוא נתקע-פשוט טוען שעות במקום 15 שניות בערך.....וגם אם אני מפעיל אותו בלי פתרון הבעיות הוא נתקע...לאחר 3 שעות של משחקים עם המחשב הצלחתי לעלות אותו ..וישר באתי לכאן לכתוב על הבעיה...האם אני צריך להכניס דיסק של ווינדוס 7 ולעשות repair? חייב את עזרתכם..תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובד עם Windows XP Pro. כרטיס SCSI של Adaptec AHA-2940. צורב SCSI של Plextor CD Rom SCSI של Toshiba עד לפני כשבועיים לערך הכל עבד תקין. ללא שהתקנתי אף תוכנה, פתאום ה-CD Rom התחיל להיעלם מהמערכת מפעם לפעם ללא הסבר. הצורב עובד תקין כל הזמן. פניתי לפורום של מיקרוסופט. הציעו לי לעדכן את הדרייברים לכרטיס ה-SCSI מהאתר של Adaptec. עשיתי כך. זמן קצר לאחר מכן, ה-CD Rom נעלם סופית. כאשר אני נכנס לתוכנת הקונפיגורציה של כרטיס ה-SCSI (לחיצה על Ctrl-A) עם אתחול המחשב, אין כלל זיהוי של ה-CD Rom, בעוד שהצורב והסורק שלי (שגם הוא SCSI) מזוהים מיידית ללא בעייה. לא נראה שזאת בעיית דרייברים מכיוון שאין זיהוי אף לפני אתחול Windows. האם זאת בעיית חומרה? איך ניתן לאבחן זאת? כל עצה תתקבל בברכ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש בקצרה הנה המפרט כי אולי זה יעזור לפתרון הבעייה מעבד 2.4 אינטל , לוח GIGABITE PE667 PRO מארז 3R SYSTEM AIR Metal (אלא הפריטים הרלוונטים ) במארז יש 2 יציאות USB מקדימה , בלוח יש עוד 2 ועוד 4 למטה (כמו כרטיס) ( WINDOWS XP PRO באנגלית ) הבעייה היא שאני מחבר את המצלמה הדיגיטלית עם הכבל USB למחשב (בכול אחת היציאות שצוינו ) המחשב מאתחל את עצמו אוטמטית , יש לי עוד מחשב עם יציאות USB רגילות והוא לא עושה לי שום בעייה יש לציין שברגע שאני מכניס את החיבור אז WINDOWS רושם שהוא זיהה ואז ישר המחשב מתאתחל צריך את עזרתכם , מה אפשר לעשות , האם זה קשור למארז , או אולי ללוח , או לWINDOWS (במחשב השני יש לי WINDOWS ME ) או שזה קשור USB2 (אני לא יודע איך זה עובד…
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי? יש לי מחשב די טוב אבל כשאני משחקת בו כמה זמן במישחקים עם גרפיקה תלת מימד טובה (SIMS 2 , ZOO TYCOON 2, AGE OF EMPIRES 3) אז הוא נתקע ואם למשל המיזיקה של המישחק נתקע באות Z אז זה עושה ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ואז המחשב מיתאתחל מה לעשות? אני מיואשת הלכתי לטכנאי מחשבים והוא אמר שהכל בסדר..... ואף אחד לא מצליח לעזור לי...
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם אז כמו שכתוב בכותרת כאשר אני מחבר את הדיסק און קיי למחשב לא משנה בכניסה הקדמית או האחורית אני שומע צליל של חיבור התקן אבל כלום לא מופיע על המסך וגם דרך ה"מחשב שלי" אני לא רואה שום, דבר נכנסתי למנהל ההתקנים לבדוק ושם הכל בסדר ללא שגיאות מופיע לי התקן זה פועל כראוי, התקנים אחרים שמחוברים לי למחשב בכניסת usb עובדים בצורה תקינה (מקלדת עכבר מצלמת רשת ומדפסת) ,ניסיתי כמה זיכרונות ניידים שבוודאות עובדים במחשבים אחרים ורק במחשב הזה לא.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עשיתי כמו במדריך ומצאתי את הנגרם כנראה מ hardware (nvmcp+702 ואין לי מושג מה זה חיפשתי בגוגל וזה לא מובן בכלל וגם מצאתי את זה memory_corruption ושעשיתי בmemtest הוא מצא מלא אירור מעל 50 אירורים ב30% עכשיו הבנתי שזה בעיית זיכון אבל אני לא יודע איזה לקנות ואיך לחבר מה עושים? עוד כמה בעיות בקבצים שמופיע לי: (SYMTDI.SYS (SYMTDI+48fd) , win32k.sys ( win32k!FastWindowFromDC+12 והיה עוד אחד עם מלא ריבועים גדולים ומשהו סימבל או משהו כזה שהוא לא נכון. אני חושב שיש כמה בעיות ולא רק הזיכרון ויש לי גם הרבה דו"ח שגיאות זה קשור?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
קיבלתי היום wd 80gb אני אף פעם לא חיברתי ארד דיסק חדש,ניסיתי להכניס דיסקט איתחול אבל הוא רושם שגיאה ומגיע לדוס ושם אין לי ארד דיסק ולא סידירום אז אחר כך חיברתי אותו עם ההארד דיסק הקודם ובווינדוס הוא מוצא את הכונן אבל לא רואים אותו מעשית!(לא מופיע במי קומפוטר) אני לא ממש יודע לחבר ארד דיסקים חדשים ואני חושב שאני צריך דיסקט איתחול נורמלי ולא של xp ועוד משהו-אני לא צריך אולי לפרמט אותו או משהו לפני כן כי לא עשיתי זאת... ???
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש על הלוח אם חיבור 4 פינים כזה שנועד לתת כח נוסף לכטיס מסך ...האם אני צריך לחבר אותו בנוסף לחיבור הנוסף שכבר מחובר מי ספק כח לכרטיס ?
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שאלה... בדיוק ביצעתי הזמנה של מפרט הכולל לוח אם של ASUS ה STRIKER EXTREME ויצא לי לראות שיש אותו לוח אם בדיוק שאחד מהם זה nforce 680 ואחד nforce 680i יש הבדל בין השניים ? בהזמנה אצלי רשום asus striker extreme nforce 680 .... מה האות " i " ??? ובאינטרנט גם יש NFORCE 680 ו- NFORCE 680i .... מקווה שאין כזה הבדל אם בכלל.. שילמתי הרבה כסף! תודה על העזרה!!!
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי חבר'ס... יש לי מחשב בעייתי, אך ניתן לכם את המפרט, קניתי אותו לפני 5 שנים, איפשהו בין 2007-2008.. כשנה לאחר יציאת CRYSIS הראשון.. להלן המפרט : מעבד : Intel E8400 Dou.. 3.0Ghz לוח אם : ASUS P5K-SE זיכרון : A-DATA DDR2 667MHz דיסק קשיח : WD AAKS 250GB (AAKS זה הדגם למי שזוכר פעם) כרטיס מסך : Palit 8800GT 512MB ספק כוח : ג'נרי 500W.. אוקיי, תיאור הבעיה? מדי פעם (מצחיק לומר ככה), בעצם, כל פעם שאני משחק במשחקי דפדפן, כמו למשל, Runescape, או Combat Offensive, או משחקים ויזואליים, שבהם יש צורך בשימוש קטן של הכ.מסך, או אפילו לא להאמין, משחקים רגילים, כמו GTA IV, וCRYSIS, BLUR, BF:BC2, AC: BROTHERHOOD, או AC II, גם בAmerica's Army, אחרי התחלה של משחק (כאילו, שאני נ…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אחרי התקנת via4in1 438, מצב העברת הנתונים עבר לpio איך אפשר להחזיר אותו בחזרה לDMA?, הכונן מחובר בSecondary לבד Toshiba DVD-ROM SD-M1402 אני עובד תחת XP Pro 2600 תודה על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מומחים יקרים, היה לי מחשב ותיק בן כחמש שנים שיום אחד התחיל לאתחל את עצמו. המחשב היה פנטיום 4 על לוח של אסוס עם ווינדוס XP. לא אפרט יותר מדי, ותכף יובן מדוע. הבעיה התחילה בכך שהמחשב אתחל את עצמו פתאום ללא כל אזהרה. כך סתם באמצע הכל, איתחול קר, כאילו פסק המתח לרגע. בלי מסכים כחולים, בלי אזהרות, ובלי שום רישום של תקלה במערכת ההפעלה. עם הזמן האיתחולים נעשו תכופים יותר. עד שכבר לא ניתן היה להשתמש במחשב. החשוד הראשון היה ספק הכוח. הוא הוחלף לספק 380W של EZ. הבעיות לא עברו. החשוד השני היה הזכרון. אך הוא עבר את כל המבחנים. החשד במערכת ההפעלה נפסל משום שהאיתחולים קרו לעיתים עוד בשלב הביוס. החשוד האחרון היה לוח האם. למרות שלא נראו עליו סימני בלאי, החלטתי שהוא היחיד שנותר להאשים. ב…
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני לא מאמין שמישהו פה יצליח לעזור לי עם הבעיה כי היא נוגעת ספציפית להתקן אבל ננסה -) יש לי נגן אם פי שלוש של e.digital מדגם MXP 100 וכל ההתקני יו אס בי שלי עובדים טוב. רק את ההתקן הספיצי הוא עושה לי כל פעם בעיה בהתקנה ומפעיל לי את המחשב באמצע ההתקנה. יש מושג?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-