עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Xilver,

מופיעה לי השגיאה הזאת כל פעם אחרי זמן מסויים שאני משחק במשחקים. קראתי קצת באינטרנט וכנראה שזה בעקבות הTDR שיש בווינדוס 7, שברגע שהFPS יורד מ20 הוא פשוט מכבה את היישום. איך אני יכול לבטל את זה? יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של נווידיה.

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Started by Etus,

שלום, בשלושת הימים האחרונים, המחשב התחיל להתקע בזמנים רנדומלים, ללא קשר לאיזו תוכנה אני מפעיל על המחשב. אני סבור כי מדובר בבעייה בה רכיב מתחמם יתר על המידה. בדקתי את כרטיס המסך(GeForce 3 של Asus): אמנם הוא חם למדי כאשר המחשב נתקע, ניסיתי אותו במחשב אחר שבבעלותי ובו הוא עבד כראוי ללא כל בעייה. המעבד(P3 800MHz): כאשר המחשב נתקע, כיביתי אותו ונגעתי בהיטסינק של המעבד. הוא היה מאוד חם. כאשר פתחתי את המחשב, נכנסתי ל-Bios ובדקתי את הטמפ' - המעבד נע בין 48-56, וטמפ' המערכת הייתה כ- 39. מהירות המאוורר היא 4600RPM. זאת, בחדר בו פעל מזגן ומאוורר. הספק - לא חם מאוד. ה- Chipset - כאשר נתקע המחשב, נגעתי בהיטסינק על ה- Chipset ב- Mobo. הוא היה חם, מאוד חם. כאשר המחשב נתקע, התמונה קופאת …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dorviper,

יש לי כרטיס מסך 6600GT עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה ההודעה הבאה http://img124.imageshack.us/img124/2032/untitled22wd1.jpg יש לי בעיה של FPS ממש נמוך במשחקים ונראה לי שזה הגורם... עכשיו פתחתי את המחשב כדי לראות אולי לא חיברתי משו שהכרטיס צריך כדי לקבל כוח וראיתי את הדבר הבא.. המאוורר הזה: http://img124.imageshack.us/img124/4926/p10205800ds.jpg מחובר דרך החיבור הזה: http://img147.imageshack.us/img147/4568/p10205825yg.jpg לכונן הFLOPPY ז"א המאורר מקבל את החשמל מספק הכוח דרך הFLOPPY עכשיו ראיתי שהחלק שיוצא מהFLOPPY למאורר מתחבר גם לכרטיס מסך: http://img124.imageshack.us/img124/7708/p10205794uq.jpg השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך צריך להתחבר לFLOPPY או לכל דבר אחר כדי …

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  4. בשעה טובה הגיע המארז החדש שלי והעברתי את כל החומרה שלי עליו, רק ששמתי לב שמנורת הHDD לא מגיבה בכלל והיא מחוברת למקום הנכון בודאות. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט שלי בצד.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by war_dog,

אתה יכול לנסות לעשות תיקון לxp. פשוט תכניס את הדיסק של win xp. תגיד לביוס לעשות ממנו בוט. ושמה פשוט תגיע לתיקון מחיצה (או משהו דומה... רק באנגלית). וזה אמור לפתור לך הכל. מה שכן, הבעיה היחידה היא שכל התוכן שיש לך בתיקיית "מסמכים שלי" יימחק.

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by itamar050,

בוקר טוב , ברשותי לפטופ של dell - inspiron n4010 לפני כמה ימים , כשניסיתי לחבר מדפסת, המחשב קפא ונאלצתי לבצע hard reset. לאחר מכן המחשב נתקע במסך הלוגו של וינדוס 7. הצלחתי להגיע למסך המאפשר לי לבחור startup repair או להעלות את וינדוס בצורה רגילה, בחרתי בתיקון והמתנתי מעל 12 שעות מבלי התקדמות ממשית. ניסיתי להתקין מחדש את וינדוס, אבל כאשר התחלתי את ההתקנה ונתבקשתי לבחור כונן עליו ארצה להתקין את וינדוס, ראיתי רק את מחיצת הריקאברי (14 גיגה) ולא את הדיסק הקשיח עצמו (דיסק של 320 גיגה). השתמשתי ב hiren's boot cd ובכלי acronis disk director בכדי לנסות ולהעריך את המצב. אני רואה את הדיסק הקשיח שם , יחד עם שגיאת unallocated table (או משהו בסגנון). אני יכול לראות את התיקיות הקיימות …

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מנסה לפרמט את המחשב (win 2000), אבל כאשר אני מגדירה לו בביוס שיעלה מהדיסק הוא לא עושה את זה: Advanced bios features First boot device CD rom. האם אני עושה משהו לא בסדר? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by crazyunser7,

איך ניתן לעשות בדיקה שהמעבד תקין? נגיד כמו MEMTEST לזכרונות אבל משהו דומה למעבד?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by moshe20,

מבקש את עזרת המומחים.... פרטי המחשב מעבד:6300 זכרון:2gb מארז רגיל ספק רגיל כרטיס מסך:gigabyte x1950 pro הבעיה: נשבר לי כבר מהכרטיס מסך הזה כל פעם יש איתו בעיה אני משחק בעיקר במשחקי רשת כמו 2מונס ומלא פעמים יש לי הפרעות קפיצות כאלה לא אחידות המחשב קופא בעיית ה VPM ההרורה ניסית הכל פירמוט עדכנתי ביוס עכנתי דרייברים אין וירוסים ואי ספייוורים אבל עדיין יש לי בעיה במשחקים מלא פעמים המחשב קופא או נותן ארורים מה יכול להיות הבעיה???? נראה לי אני מחליף כרטיס מסך לאנוידייה וזהו

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by foto911,

שלום ברשותי אחד המחשבים שהוא לא הייתי אומר ישן אבל די מבוגר פנטיום 3 אבל עובד יופי, לאחרונה הלך לוח אם, מה לעשות החלפתי, בחדש לאחר מס' חודשיים הייתה בעיה ככה שזה באחריות הוחלף, החדש שהרכבתי אתמול בזמן פעולה משמיע מעין זימזום מוזר וזאת כאשר אני פותח או סוגר חלון או דף בדפדפן, לפני שהוחלף לא היתה בעיה, ניתקתי את המאוורר שלו אולי זה זה אבל לצערי לא, הזמזום ממשיך אמרתי אולי הדיסק עם מערכת ההפעלה עושה בעיות, פירמוט התקנה עדין, לקחתי דיסק ממחשב אחר עם מערכת הפעלה אותו סיפור, הבחנתי כי הזימזום מגיע מאיזור המעבד, יש לציין כי לא במיידי זה קורה יכול להיות שזה עובד דקה או שעה ואז מתחיל הזימזום והקפיאה, ככה ששום דבר לאחר זה לא עוזר חוץ מכיבוי במדיה וזה לוח אין בעיה, במידה וזה מעבד של…

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by Lyor,

יש ברשותי מחשב נייד עם מעבד i5-3437U שנקנה לפני בערך 5 שנים. השם המלא שלו הוא: HP EliteBook Folio 9470m. שידרגתי לו מאז את הזכרון ל8GB, ואת הכונן לSSD MX500 של Crucial. רציתי לדעת למה הוא עדיין מרגיש כל כך איטי בזמן הרצות של תכנים בסיסיים כמו סרטוני יוטיוב של 1080 עם 60FPS. אפילו על סרטים שנמצאים על המחשב עצמו ב4K (על מסך נפרד כמובן) אין מה לדבר בכלל, הוא אפילו לא מוכן להפעיל אותם. מה שמוזר לי, שבמכשירים שנראים חלשים ממנו בהרבה קיימת אפשרות לעשות את זה ללא בעיה (לדוגמה: Xiaomi mi box S). על המחשב עצמו מותקן Win 7 ובמקביל גם Linux Mint 19.1 Cinnamon, אבל אותה התופעה נמצאת בשנייהם בערך באותה המידה של חומרת מצב. דאגתי שכמה שיותר לשמור על Win 7 מתוכנות מיותרות, למעשה א…

12. Started by Shbd,

לאחר ניקיון למחשב וחיבור הארד דיסק חדש אני מקבל מסך שחור למרות שהמחשב נדלק ונראה שעובד. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר ונאדא. ניסיתי לבטל דברים כמו זכרונות והארד דיסקים ושום דבר לא עוזר. יתר על כן, לפעמים אחרים כמה הדלקות וכיבוי, אני מקבל מדי פעם צפצופים מהלוח, אחד אחרי השני בהפרש של 2-3 שניות. היתכן והלוח "התחרפן" פתאום ובדרך לשבוק חיים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Yoav,

היום קיבלתי מחשב חדש. על המחשב מורכב: לוח: Gigabyte K8NMF-9 מעבד: AMD64 3500+ זיכרון: hyundai 512*2 כ. מסך: GeForce 6600GT מאוורר למעבד: ThermalTake BigTyphoon יש לי מארז COMPUCASE 6A19 עם ספק HEC400W ועליו מורכבים 2 מאווררי 12 ס"מ, על כרטיס המסך מורכב מאוורר ועוד מאוורר שבא עם הלוח ומורכב עם פלטות המתכת שיש לכרטיסי PCI וכו'. התקנתי את תוכנת בדיקת הטמפ' שבאה עם הלוח ואני מקבל תוצאות של כ-23 מעלות צלסיוס במעבד ו1298 RPM. התקנתי את Everest Home Edition והיא מראה לי 69 מעלות צלסיוס. למה להאמין והאם זה הגיוני?

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  14. Started by Cool_DuDu,

המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.4 1 גיגה זכרון לוח של אסרוק ... אממ הוא קורס כל הזמן ועושה ריסטים לבד... גם יש לךי 4 מאווררים שמחוברים עם שולט כזה על מהירות שלהם ... יכול להיות זה הספר ואיך אני בודק את זה ... פלייזזז זה חשוב לי

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by benor,

שלום, יש לי מצלמה ואין לי דרייברים בשבילה אתם תוכלו לעזור לי. אני צריך דרייברים ל WIN98SE זה השם של המצלמה היא מהחברה TwinCAM אני חפשתי בגוגל אבל לא מצאתי. Twin CAM 2000 וזה הדגם מודה לכם מאוד.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by 1_Nike_1,

המדפסת מדרבקת דפים ריקים ופשוט לא "יורקת" עליהם אף טיפת דיו. הקטע הוא שראשי הדיו מחוברים כמו שצריך והם בנוסף גם חדשים. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by roei_b,

יש לי 2 זכרונות 512, עכשיו אני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר עוד 2 במקומות הפנויים (תמונה) אם כן, אפשר כל זכרון או רק 512 עם אותו ה-Mhz? נ.ב. איך אני יכול לדעת את ה-Mhz של הזיכרון שלי? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by alex_l1,

יש לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA-EP45-DS3L. כשאני מכניס אליו דיסק-און-קי עם bootloader הכל עובד טוב. אבל אם אני מכניס דיסק-און-קי נוסף הלוח מנסה לעשות boot מהדיסק הלא נכון למרות שבחרתי גם ב bios וגם ב boot menu את הדיסק-און-קי הרצוי, התוצאה היא שהמחשב נתקע על השורה verifing DMI pool data. אם אני מחליף בין שני הדיסקים ה bootloader עולה כמו שצריך והדיסק השני מופיע בו. לדעתי הלוח פשוט תקול והוא מנסה לטעון את הדיקס און קי שנמצא בפורט ה USB בעל האינקס הנמוך ביותר, בלי להתחשב בבחירה שלי אם למישהו יש מושג מה הבעיה, שתפו אותי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  19. Started by nofari:],

שבת שלום! יש לי מחשב נייד acer דגם aspire 5612zwlmi. כשאני מפעילה את המחשב, שומעים רעש כמו "שלג לבן" מהטלוויזיה. שמקשה עליי להוציא אותו מהבית..... זה נפסק ברגע שמערכת ההפעלה עולה (עולה ממש, לא נטענת). יש למישהו רעיון מאין זה יכול להגיע? תודה מראש, נוי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן אני כרגע במצב בטוח, יש לי ווינדוס 7 והכל היה בסדר עד שיום אחד הוא פשוט החליט לכבות את עצמו, ומאז הוא נתקע לי שום ושוב בהפעלה של ווינדוס בקטע של הלוגו (של 4 החלונות)...אם אני עושה ריסטרט הוא כותב לי שהוא FAIL TO BOOT , ואז אני צריך לכבות אותו ולהכנס דרך מצב בטוח.. עשיתי סיסטם רסטור, וזה עובד, אבל אחרי כחצי שעה הוא נכבה עוד הפעם.. בלי חלונות כחולים בלי כלום, אני לא חושב שזאת תקלה בחומרה..אם יש תוכנה כלשהי לתיקון הווינדוס דרך מצב בטוח אני אשמח מאוד תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Grihan,

הי, יש לי מחשב נייד של דל - Dell Inspiron 15 7000 7577 לאחרונה כשהוא מתעורר ממצב שינה המסך מראה רק נקודות צבעוניות (בתמונה) אני צריך לכבות ולהדליק אותו כדי שזה יסתדר. איך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by idan-cohen,

שלום חברים קיבלתי מחשב חדש השבוע ואני עובד עליו יומיים נטו,המפרט: q6600 Gigabyte GA-965P-DS3 leadtek 8800gts 640mb Kingston ddr2-800 2gb corsair 520 hx עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני בינתיים בודק אותו עם כל מיני מבחני ביצועים והתוצאות שקיבלתי הם super pi 21.3 3dmark06 9764 משהו ששמתי לב אליו זה שלדעתי המעבד עובד די במאמץ בלי שום סיבה לדוגמא אם אני גורר את הגלגלת בדפדפן לאורך הדף במהירות המעבד משתמש ב20 אחוז פלוס!! אני חייב תשובות מהר אם איך הניקוד במבחני הביצעוים ויותר חשוב אם במעבד כזה חזק דיפדוף באינטרנט לוקח 20 אחוז ולפעמים מתקרב ל30?? שרק nod32 פועל ברקע מה שנראה לי ממש מוזר הקטע הזה. עוד משהו בcpu-z המהירות המוצגת היא 1600mhz ולא 2400 .מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by zzz727,

הורדתי משחק לסוני 2 ואני צורב את ה iso שלו בנרו דרך disc image or saved project וזה לא עובד לי בסוני מישהו יודע מה הבעיה????

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by BorisAlt,

קיבלתי לוח GIGABYTE K8N PRO-SLI התקנתי את כל המערכת ויש לי כמה בעייות 1. אחרי כל ריסט אני צריך להגדיר מחדש את הדרייברים של המקלדת (PS./2) 2. יש לי כונן יחיד על המחשב וזה צורב של NEC ה 3550A אחרי שהתקנתי בעזרתו את הווינדוס ועשיתי ריסט הוא מסרב לקרא דיסקים... בהתחלה חשבתי שהבעייה בווינדוס אבל אחר כך פירמטטתי והתקנתי מחדש עם אותו כונן שלא עבד לפני ושוב חזרה הבעייה, אז החלפתי אותו לכונן CD ישן שהיה לי בבית והוא כן עובד. אולי משהו מכיר את הבעייה או יש לו רעייון??

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  25. Started by E-Bear,

I just wanna say i'm sorry for not writing in hebrew but that is probably caused by the problams my computer is having... Your answers can be written in hebrew since I have no problams readind it... I just finished putting my new rig together yesterday. stuff included: - AMD Dual Core X2 4200+ w/TT Sonic Tower - DFI LanParty NF4 Ultra-D - G.Skill LA 2*512MB - eVGA GeForce 7800GTX KO ACS3 - TT PurePower 480W At first, I just set everything as it should be and started installing the windows. At some point, it just stopped suddenly and gave this blue error screen. I was thinking maybe it was the memory or the dimms of the mobo but when I pulled out the 2 fans of my sonic tow…

• 4 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.