עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. חברים בבקשה עזרה - יש לי בעיה מוזרה במחשב ניד שלי מיסוג קומפאקט איוו אם אני מכניס DVD לכונן אז הוא מתחיל ליפעול ואם אני מכניס CD-R או דיסק של מוזיקה( לא צרוב אלא מקורי) או דיסק שצרובים בו דטה כמו מצגות וכו את כל אלו הוא לא מזהה - פשוט לא מתחיל ליפעול - כאילו שאין דיסק בכונן מה לעזאזל זה יכול להיות? תודה :s05:

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by Buffer,

היי, אתמול השתמשתי בכונן דיסקים והיום אני מגלה שהוא פתאום לא עובד, ואפילו יש דיסק בפנים.. הביוס לא מזהה אותו וגם לא המערכת הפעלה ובכלל נראה כאילו הוא לא מחובר לחשמל, אבל הוא כן בדקתי שוב למרות שלא נגעתי בכלום.. מישהו יכול לעזור לי להבין מה הולך פה?

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by tamir_ye,

בזמן האחרון כל פעם שאני מכניס דיסק DVD כלשהו לכונן אפילו דיסק ריק הוא אומר שאין דיסק בכונן. מה לעשות? צריך להתקין משהו?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  4. יש לי כונן DVD NEC ND 3540A אים אני לא טועה... אז אני איזה 50 דיסקים אף אחד מהם לא עובד רק אחד עובד וזהו כל השאר לא עובדים ואים אני מכניס דיסק שהוא לא DVD אז זה עובד לא יודע מה לעשות תעזרו בבקשה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  5. שלום לכולם. ברשותי כונן DVD LG וצורב DVD NEC. כונן הDVD לא מזהה דיסקים שאני צורב כDATA . אני משתמש בEASY DVD CREATOR

6. Started by kfirbep,

יש לי כונן של LG מדגם GH22NS70 שהוא כונן וגם צורב דיסקים, בנוסף הוא נגן DVD. בכל מקרה אחרי הרבה זמן שלא השתמשתי בו הכנסתי אליו דיסק DVD, הדיסק לא זוהה והכונן לא קרא את הדיסק, ניסיתי עם עוד כמה דיסקים של DVD אבל הוא לא קרא אף אחד, הכנסתי אליו את דיסק רגיל שהיה בו בפנים עד לרגע שהוצאתי אותו בשביל להכניס את הדיסק DVD שלי וראיתי שאותו הוא כן מצליח לקרוא. ניסיתי לחפש פתרון באינטרנט לבעיה הזאת אבל לא מצאתי משהו... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את הבעיה.. תודה מראש! נ.ב עדכנתי דרייברים והכל... יש לי WINDOWS 7 מקורי..

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by ppe,

הכונן dvd חדש רועש ורועד איימים אבל עדיין הצריבה מאוד איכותית מה בעיה שלו?

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  8. מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by blue_wolf,

שלום לכם יש לי בעיה שאני לא כל כך מבין בה הכונן דיוידי שלי ננעל על רגיסטרי אחד או משהו כזה אני לא מצליח לראות סרטים מאזור אחר איך מורידים את החסימה עיזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by qpalzm,

הכונן שלי כל הזמן מרעיש ומחפש דיסקטים. שמתי לו אחד לבדיקה והוא קורא אותו בלי בעיות, אבל כשמוציאים את הדיסקט הכונן חוזר לסורו. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  11. Started by O-F,

אני מכניס דיסק לכונן, אבל לא קורה כלום, הוא לא קורא אותו. ניסיתי לפתוח את המארז אולי ברח שם איזה חיבור, אבל לא, כול החוטים היו מחוברים. ורשום לי גם שההתקן עובד טוב. מישהו יודע מה הבעיה?? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  12. מוזר פירמטתי את המחשב הוא מראה לי את הכונן ב"מחשב שלי" ב"מנהל חומרה" הוא מזהה את הכונן גם אחרי שאני מוחק אותו ולוחץ "סרוק שינויים" מזהה ומתקין. אבל את הדיסקים עצמם הוא לא קורא ומראה כאילו הם רייקים וגם אין להם מקום פנוי. מה זה יכול להיות ? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  13. לפני שבוע בערך כשהמחשב היה חדש, הכל היה בסדר. הכנסתי ב-nLite את ה-SATA Drivers לקובץ התקנת WinXpProSp2 , שיניתי ב BIOS מה שצריך (AHCI mode , Boot from CDROM), הדיסק עלה מהכונן, ה unpartition הרד-דיסק זוהה, נעשתה חלוקה, גם פירמוט, ההתקנה הצליחה. לא הייתי מרוצה מהגירסה הזאת של ה Windows , עשתה לי בעיות, (כנראה "שיפצרו" אותה יותר מידי), השגתי גירסת WinXpProSp2 נקיה, הכנסתי שוב SATA Drivers אבל הפעם הכונן לא זיהה את דיסק התקנה, המחשב עלה למסכים כחולים... ניסיתי גירסות Windows שונות, כל פעם הכנסתי SATA Drivers, לא עזר שום דבר, הכונן לא מעלה את הדיסק להתחלת התקנת Windows . (רק שאני מחזיר ב BIOS למצב IDE הכונן מזהה דיסקים). אז לא הייתה ברירה והתקנתי במצב IDE, סתם ביזבוז אופציה…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  14. היי חברים אני לא יודע מה קרה, אבל מאתמול כל כמה דקות ההודעה הבאה קופצת לי: (צרפתי לנושא את התמונה) D זה הכונן החיצוני אני לא יודע למה המחשב החליט שאני צריך לעשות את זה.. גם אחרי שהוצאתי והכנסתי את הכבל USB כמה פעמים הוא החליט שזה בסדר, ואחרי שעה שוב ביקש שאפרמט יש איזשהי אפשרות לסדר את העיניין בלי לפרמט? יש לי עליו גיבוי של כל החיים בערך.. תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by sabosal,

לפני כשבוע הייתה לי בעיה עם הארד דיסק אחד. הוא עשה בעיות, החלפתי אותו ועוד לא חיברתי אותו למחשב. במקביל לכל זה, ההארד דיסק הנוסף שלי (HD103UJ) שקיים אצלי משהו כמו 4 חודשים, (והיה תקין עד עכשיו) החליט שהוא לא מפורמט, וכשאני מנסה ללחוץ עליו אני מקבל הודעה שהוא לא מפורמט, ואני צריך לפרמט אותו. יש עליו מידע חשוב מאוד. יש למישהו רעיון איך אני משחזר את המידע האבוד? ואם לדעתכם זה צירוף מקרים "משעשע" (3 הארד-דיסקים: 2 פנימיים ואחד חיצוני) או שיש בעיה גדולה יותר במחשב? תודה עריכה: עכשיו הוא לא מופיע ב my computer הוא עדיין מופיע בביוס וב computer management

16. Started by shokist,

בהמשך לבעיה הקודמת שמצויינת בלינק הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=225147.0 עשיתי כעצתכם וניתקתי את כל הכוננים וחיברתי אחד אחד.. בסופו של דבר היגעתי למסקנה שברגע שאני מחבר את הכונן הקשיח, המחשב מגיע למצב שציינתי בלינק. המחשב לא עולה. נתקע במסך מסויים ולא ממשיך. שוב אני מציין שהמחשב חדש, ולא נגעתי בשום חלק באופן פיזי לפני שזה קרה ולא במהלך שזה קרה. המחשב ברשותי רק שבועיים. והבעיה החלה כשניסיתי להתקין מערכת הפעלה אחרת ושיחקתי עם הBOOT של ה BIOS. מאז הצלחתי לאפס את הביוס בכל צורה שהיא אבל הכונן הקשיח נשאר בשלו. אני לא יודע אם זה משנה אבל כשהתקנתי XP, בכיבוי הראשון של ההתקנה לחצתי DEL ולא נתתי לו להמשיך באופן רציף בהתקנה... אולי זה קשור? יכול להיות ש…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by gjook,

יש לי במחשב שני כוננים קשיחים , c וd.... עם כונן C אין כל בעיה הוא בסדר גמור ... אך עם כונן D , כתוב כי 65 מגה אכן בשימוש , אך כשאני נכנס לראות את הקבצים בכונן , הכל ריק... אשמח לעזרה..(עשיתי "בדיקת שגיאות", אך זה לא עזר ...) תודה רבה ויום טוב...

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  18. Started by iveco,

עשיתי פירמוט למחשב וקיבלתי את ההודעה המוזרה הזאת : לאחר מכן עשיתי בדיקה ב MHDD לשני הכוננים והכול תקין אין לי מושג מה הבעיה אולי במערכת ההפעלה ?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by Liran3331,

שלום יש לי צורב של סמסונג שנמצא אצלי במחשב דיי הרבה זמן כבר, כשגיליתי שהוא לא מזהה שום דיסק שאני מכניס אליו... כשאני מנסה לצרוב דיסק, התוכנה רושמת לי שהיא לא זיהתה שום צורב. כמו כן, כשאני נכנס ל"מחשב שלי" אני רואה רק את הדיסק הקשיח ולא את הכונן DVD, כלומר המחשב לא מזהה בכלל את הכונן? למרות שהוא עובד והנורה שלו דולקת ומהבהבת כשמכניסים דיסק, אבל המחשב פשוט לא קורא. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 9.4k צפיות
  20. Started by edbd,

כבר יומיים שאני מכניס דיסקים (על הדיסקים) והכונן פשוט לא מזהה אותם הוא נשר בשם הזה - כונן תקליטורים ( ) וכשאין דיסקים בכלל כשאני לוחץ הוצא הוא רושם כונן DVD-RW ממה יכולה לנבוע הבעיה? אין בו בעיות בזה אני בטוח הוא דיי חדש, ועד לפני שבוע הוא זיהה לי כל דיסק. מישהו?? וחשוב לציין - תמיד כשאני נכנס לכונן הוא נכנס ולא רושם שאין דיסק ואז יש לי תיקיה ריקה, על כל דיסק שאני מכניס. ולמטה רשום שיש קבצים שתקליטור שממתינים לצריבה.. מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by ספרייט,

המחשב כן מזהה את ה - DVD-RW אבל כשאני שם דיסק. הוא מראה כאילו הוא ריק. הוא ממש מושבת. מה עושים. אני מעדיף לנסות לסדר, אם אפשר. לפני שאני מבזבז כסף... תודה.

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  22. Started by pocket,

אני לוחץ על הכפתור לא נפתח לוחץ עוד מאה פעם לא נפתח.. פירקתי תמכסה שלו וניסיתי למשוך בכוח עם מספרים גם לא הולך

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by kfir_dnd,

שלום, בזמן האחרון כל משחק שמגיע על דיסק DVD לא נקרא על ידי הכונן שלי במספר הפעמים הראשונות. כשאני מכניס ומוציא את הדיסק כמה פעמים או מפעיל מחדש את המחשב כשהדיסק בפנים בד"כ בסופו של דבר המחשב קורא את הדיסק. בנוסף למרות שהמחשב שלי חזק הרבה יותר מהדרישות המומלצות (פרט לכרטיס מסך שהוא מספק אבל לא חזק בהרבה) הוא לא רץ בצורה חלקה... ייתכן קשר לכונן? הכונן שאני משתמש בו הוא צורב DVD של LG דגם: GSA-4163B הצורב בסה"כ בן שנתיים וקצת ולא נעשה בו שימוש מסיבי :-\ תודה מראש כפיר. נ"ב למנהלים לא הייתי בטוח אם זה באמת הפורום המתאים... אם זה לא הפורום המתאים בבקשה תעבירו...

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by D.A.Y.C,

שלום. לפני חודש גיליתי שיש לי עוד כונן נוסף במחשב של 1TB רק שהוא לו מופיע במחשב וגם לו DISK MANAGEMENT . למישהוא יש אולי עזרה, משהוא... למרות שזה לא כל כך דחוף

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by toys in space,

עשיתי בדיקת SMART והתוצאות בתמונה. בדקתי בתוכנה והיא אומרת שיש לי מלא סקטורים חלשים,הכונן קשיח מרעיש(עושה רעשים של ריסטרט). והיום הייתי צריך 3 ריסטרטים בשביל שמערכת ההפעלה תעלה. האם הכונן קשיחהולך למות ויש להפעיל אחריות יצרן? - - - תגובה אוחדה: - - - The drive tried to examine and reallocate data sector(s) 68 times. The examined data area is perfect. There are 40 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there. ,בד…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.