תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי 4 GB זיכרון, הביוס מזהה לי אותם אולם ויסטה מזהה רק 3 GB, בדקתי גם באמצעות אוורסט וגם רק 3 GB. מה לעשות??? תודה
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי, היה לי היום הפסקת חשמל ומאז המחשב שלי לא נדלק - לפעמים הוא נדלק לשנייה ונכבה. החלפתי ספק כוח(חיברתי הכל חוץ מה כ. מסך) זה גם לא עזר אז חשבתי אולי יש קצר באחד החלקים אז ניתקתי הכל חוץ מהכרטיס מסך והוא נדלק. אחרי זה חיברתי את הכונן קשיח ואת הכונן האופטי והוא עוד פעם לא נדלק אז עוד פעם ניתקתי הכל ועדיין הוא לא עובד. לאחר כמה זמן חיברתי הכל והדלקתי את המחשב והוא נדלק אבל המסך שלי לא קלט את המחשב.. כאילו הכרטיס מסך היה מת למרות שהמאווררים בו עבדו. יש לציין שהמאווררים נראלי היו ממש חלשים - המחשב היה על הצד והם לא זזו אבל נתתי להם סיבוב והם החלו לעבוד... אני לא מצליח להבין במה הבעיה.. אשמח לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם,לאחר שהלך לי המאריך של הסיבריה V2 החלטתי להשתמש בחיבורי הקול הקדמיים של המארז,אך משום מה הם לא עובדים. (המפרט בחתימה אם יש צורך) תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, יש בבעלותי מחשב ישן p4 לוח אם של msi ומעבד אינטל ליבה 1 2MHZ. כרגע הביאו ליידי מחשב ישן שאין להם מה לעשות איתו וברצוני לדעת אם אפשר לעשות איזושהיא הכלאה בין 2 המחשבים. בגדול מה שהצלחתי לראות שיש : לוח אם intel d865gb/d865perc או intel N232 אחד מהם הוא הנכון.. ולגבי המעבד איך אני יודע איזה מעבד יש במחשב? לגבי כרטיס מסך: fx5200. אני יודע שיש מעט פרטים זה מה שאני יודע כרגע. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי פתחתי את המחשב על מנת לנקות אותו לאחר שחיברתי הכל חזרה, הוא נידלק, מתחיל רגיל ואז אחרי 15 שניות בערך פתאום נכבה פתאום. מה לעשות ?????
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה של התקנת מצמת אינטרנט ( USB(VCAM2140 יש לי מחשב P-3 עם מערכת הפעלה - XP-PRO כאשר אני מחבר את המצלמה לפורט USBהמחשב לא זיהה חומרה חדשה. ע"מ להמשיך את תהליך התקנת הDRIVER . ניסיתי במחשבים אחרים אין בעייה. יכול להיות שנשארו עקבות של התקנה קודמת ?איך מסירים? אבקש את עזרתכם תודה צביקה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ... כל פעם שאני מנסה לצרוב קובץ (לא משנה איזה סרט תוכנה ...) אני מקבל הודעת שיגאה שהתוכנה עשתה שיגיאה והיא תסגר (לפעמים הוא נותן לי משהו יותר אלים בסגנון של בעיה במשהו C++) אני מקבל את ההודעת שגיאה עוד לפני שהתחלתי לצרוב רק שאני מעביר דברים לתוך הדיסק .... גם בנרו וגם באיזי סידי קריאטור.... יש למישהו רעיון...... סליחה אם אני כותב לא ברור אני פשו מת מעייפות...... אגב הצרוב הוא צורב חדש של NEC 2510A ויש לציין שכבר צרבתי איתו כמה פעמים עד שפתאום קיבלתי את השגיאה הזו.... תודה מראש לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום רב: יש לי סוני vaio שעליו רצה וינדוס7. אני לא מצליח להתחבר לרשת אלחוטית. כשאני פותח את מנהל ההתקנים ההערה על הרשת (Artheros AR9287) גירסא: 9.0.025 הכי חדשה שיש, הוא נותן לי שגיאה: "The device can not start". גם בדרייבר המקורי הייתה אותה בעיה. תודה שלוקי
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי וינדוס vista עכשיו עד שמצאתי את כל הדרייברים לקח לי יום שלם עכשיו אני לא מוצא את הדרייבר של הכרטיס קול שלי שתומך בvista הגירסה שאני צריך היא c-media CMI8738
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי לוח SG-71 של Abit עם צ'יפסט SIS 651 ככל הידוע לי הלוח מסוגל לעבוד עם עד 2GB של זיכרון DDR בתדר 333MHz (סה"כ שני סלוטים לזכרון) יש לי כבר סטיק בודד של 512MB 400MHz עם צ'יפים של Elixir ולאחרונה קניתי עוד סטיק זכרון 512MB 400MHz של G.Skill הלוח מסרב לעבוד עם שניהם יחד! או עם ה Elixir או עם ה G.Skill לא ביחד! בהתחלה כשחיברתי את שניהם המחשב ניתקע באמצע ה BOOT ב Detecting IDE Devices אחרי שביטלתי את הOC שלי הוא עבר את הקטע הזה אבל אז אמר שקובץ מסויים במערכת ההפעלה קרס ויש לעשות לווינדוס Repair דרך הדיסק, אבל כשאני מנסה לעשות Repair המחשב שוב נתקע באמצע המסך הכחול של התיקון... כשרק אחד מהסטיקים מחובר המחשב עובד כרגיל שאר המפרט מימין מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אתמול בבוקר המחשב היה בסדר גמור, אך שחזרתי מבית ספר אני מקבל Boot Failure - מערכת ההפעלה לא עולה, חסר קובץ winload.exe . ניסיתי לעשות REPAIR - WINDOWS VISTA אך הוא לא מצא שום מערכת הפעלה במחשב. לאחר מכן שמתי לב שבבדיקה הראשונית של הBIOS כשפותחים את המחשב HD אחד מופיע כרגיל (שאין עליו את מערכת ההפעלה), וה-HD השני (שבו מערכת ההפעלה) כתוב "wdc rom model hawk" במקום שיהיה רשום את הדגם שלו - 160GB Westren Digital. (גם הכונן השני הוא של WD, אך אין לי איתו בעיות). שני הכוננים מחוברים ב-SATA ללוח אם GigaByte 945P S3. ניסיתי פתוח את המחשב ולהדק/ולשנות את החיבורים עם הHD, אך הדבר לא עזר. אשמח לעזרה, תודה, נעם.
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
המסך כבר איזה חצי שנה מתכווץ ונפתח, ולפעמים הוא נשאר מכווץ לכמה ימים. לפעמים אני נותן מכה (כן אני יודע שזה לא בסדר.. ) וזה מסתדר אבל עכשיו הוא גם התחיל להראות לי דברים כפול, לא בדיוק כפול אבל כאילו צל של כל דבר. המסך הוא Acer 76e 17' יש לי אותו כבר 4 שנים ואין לי כסף לחדש.. כמה אתם אומרים יעלה לי לתקן את זה, אם בכלל אפשר ? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם,היום להפתעתי גיליתי שכל המקום שלי בכונן מלא. התחלתי להריץ בדיקות ודרך תוכנה שנקראית RIDNACS מצאתי שיש לי באחת התיקיות כמות אדירה של מקום תפוס. הכתובת של התיקיה היא C:\Users\Alex\AppData\Roaming\TuneUp Software\TuneUp Utilitie והשם שלה הוא CrashDumps בתוכה קיימים מלא קבצים בגדלים של כ100 מגה לאחד. על המחשב היתה מותקנת תוכנה בשם TuneUp 2014 מאז קניית המחשב, מחקתי אותה ומסתבר שאין לה שום קשר לתוכנה הנ"ל. אשמח לייעוץ מה כדאי לעשות והאם אפשר פשוט למחוק את כל תוכן התיקיה שמוגדרת כרגע לקריאה בלבד. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות במחשב שלי שאין לי דרך לטפל בהם (למרות שניסיתי אבל ללא הצלחה), יש לי את המפרט הבא: Intel i5 2500K 3.30GHz 6950 2GB CF 8GB RAM במשחקים יש לי בעיה של ירידות FPS וזה לא אמור להיות ככה ושאלתי את כל מה שאני יכול רק לשאול, אכן יש בעיה ואין לי מושג איך לטפל בזה, היה לי OC שהחנות TMS עשו לי (שהזמנתי מהם את המחשב) 4.30GHz קרה משהו למחשב והביוס עשה ריסטרט לעצמו או משהו כזה וה-OC נמחק וכל שאר הדברים שהיו בביוס או משהו כזה לא זוכר בדיוק, מה אפשר לעשות? לפנות ל-TMS שיעשו לי שוב? ואגב עוד בעיה של מסך כחול אני אצטט את הבעיה שכתבתי כאן בפורום: אגב היום שוב פעם ניסיתי לפתור את זה, במצב בטוח הסרתי את הדרייבר הנוכחי והתקנתי אחד ישן יותר (כל הדרייברים שהיו הם התאימו אז…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Windows - Delayed Write Failure מופיע לי שאני מעביר קבצים מPARTITIO אחד לשני ולא נותן לי להעביר את הקובץ. האם הכונן הקשיח שלי נפטר? הוא רק בן חודשיים (!!) עידכנתי DRIVER לSATA יש לי SEAGATE 320 SATAII מחובר ללוח אם GIGABYTE GA-965-S3 REV 1.0 זה סיוט...יש לי אחריות שלוש שנים, אבל חבל לי על כל המידע שאספתי, יש לי שמה עבודות גמר וקבצים חשובים מה אתם חשובים שאני יכול לעשות?? תודה רבה לכם!!!
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן! קיבלתי לפני כשבוע מחשב "חדש" בערך משנת 2006 אני חושב. המפרט: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ NVIDIA GeForce 6100, AMD Hammer 1GB RAM בעיקרון, חשבתי להשתמש בו כמחשב הראשי שלי, לאינטרנט ועבודה משרדית, לא יותר... הבעיה, שהשימוש בו לא חלק, בלשון המעטה. הוא ממש מרגיש חנוק, אפילו כרגע שאני רק כותב כאן בפורום ולא יותר מזה - הכל איטי. פתיחת חלון של אינטרנט לוקחת מספר שניות ומתבצעת כאילו בשני שלבים של פתיחה עד שהוא עולה. טאב חדש - לוקח זמן, מעבר בינהים לוקח זמן. פתיחת שיר - לוקח זמן. על פי מה שאני יודע, זה לא אמור להיות עד כדי כך גרוע במפרט הנ"ל. סה"כ מעבד כפול ליבה, ושימושים בסיסיים לגמרי. אפילו ניסיתי להתקין אבונטו , והמצב לא רק שלא השתפר, אלא נהיה יו…
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הייה לחבר שלי בעיה עם המקלדת שהיא לא עבדה אז הוא ביקש ממני את המקלדת שלי לבדוק אם זה בעיה אצלו במחשב! הוא החזיר לי את המקלדת ומאז היא לא עובדת אבל אצל חבר שלי השני היא עבדה בדקתי במנהל ההתקנים ונעלם משם ההתקן של המקלדת אני כותב עכשיו עם המקלדת הווירטואלית של XP למי שמכיר! פתרונות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כ.מסך חדש RADEON 9600 PRO הכל טוב ויפה, אבל יש בעייה כאשר אני מפעיל משחקים כמו NFS 6, ZERO HOUR ועוד כמה אני מזיז את העכבר והמחשב ניתקע שום דבר לא זז, אני כמעט בטוח שיש לי התנגשות בין העכבר לבין ה כ.מסך. לפרמט את המחשב ו להחליף את העכבר לא עזר. מה לעשות??
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי, בעת ההתקנה שחכתי לשים 50GB כמחיצה ועכשיו אני לא רואה אותם. יש דרך לתקן את זה אחרי ההתקנה כבר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
המחשב והמדפסת נמצאים בחדר אחד הראוטר נמצא בחדר אחר מה השיטה הכי טובה לחיבור המחשב והמדפסת לרשת ? מתאם רשת על חשמל ? מגדיל טווח ? או אולי רכזת ?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הלך לי כנראה הלוח של הפנטיום 3 ובן דוד שלי הביא לי חלקים של פנטיום 2 בינתיים איך אפשר לדעת אם הספק של הפנטיום 3 לא שרוף? ספק 350 וואט ג'נרי של צג עליתה ואני לא משקיע בקניה של חדש, המאוורר של הספק עובד ד"א
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אני משתמש במחשב חדש כחודש בערך,ועד היום לא היו לי שום בעיות היום נכנס לי SPY למחשב ורציתי להסיר אותו אז הורדתי את התוכנות Ad Aware וSpyBot הרצתי אותם וקפץ המסך הכחול ועשה ריסטרט למחשב בהתחלה חשבתי שזה בגלל עומס ואז כשעלה המחשב הרצתי רק את הAD AWARE ושוב זה עשה מסך כחול הנה שני המיני דאמפס שלי : http://rapidshare.com/files/75127101/2_MiniDumps.rar.html מה הבעיה ? תודה שכחתי לציין גם שהSPY הופיע כאשר האנטי וירוס שלי נתן אזהרה שהקובץ Services משתמש ביותר כוח ממה שהוא צריך(משהו כזה..) ואישרתי את זה ואז הכל התחיל.. אה ומיד שהתחילו הפופ אפים וכו' (שזה הSPY)עשיתי סריקה של אנטי וירוס וזה לא מצא כלום.
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
פתחתי בעבר טופיק בנושא הניקיון, ו-A-10 שלח לי שני סרטונים. אחד היה נראה עם ציוד מקצועי שאין לי. השני השתמש עם מייבש שיער, הוא מוציא "גושים" אך לא אבק שדבוק למאווררים. האם יש דרך אחרת להוציא למעט פירוק שלהם? גם אם מפרקים, לא קל לנקות אותם. שאלה שניה - יש איזה תקתוק מעצבן שאני לא חושב שהיה בעבר. אני משער שזה מאחד המאווררים. איך אני יכול לבודד אותם כדי לדעת מה המקור? האם יש אפשרות קלה להשבית חלק מהם בלי להתחיל להוציא חוטים מהלוח אם? ושאלה אחרונה - ציינתי באותו טופיק שהוצאתי את המאוורר והצלעות קירור של המעבד לצורך ניקיון ושבטעות חלק מהמשחה הטרמית יצאה. אשמח להמלצה למשחה טרמית. אני לא יודע אם זה משנה, אבל אציין שהמעבד של אינטל. בנוסף, אני לא בטוח ב-100%…
-
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום, היום בבוקר ביצעתי ריסטרט למחשב (הוא היה קצת איטי) ומאז הוא לא מוכן לעלות ותקוע על המסך פתיחה (תמונה מצורפת.) מישהו מכיר את התופעה?.. אשמח לעזרה, תודה! בטעות שלח 2 הודעות...אפשר למחוק אחת.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם! יש לי בעייה במשחקים כמעט כל משחק שאני משחק כבד יחסית כמו GENERALS וכדומה הסרטים של המשחק הם נתקעים זזים לאיזה שני שניות ואז נתקע ואז עוד פעם לשני שניות ואז שוב זה ממש מעצבן יש משהו לעשות כדי לתקן את זה? המפרט שלי בצד תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-