תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
היו לי בעיות עם הכרטיס מסך ופשוט ניסיתי למחוק את הדרייברים ולהתקין חדש ועשיתי את זה אבל אז באו הבעיות שלא היו לפני היו חסרים לי קבצים(בעצם לא היו חסרים אבל הוידנאוס אמר שכן חסר) קיצר אני הלחתי והורדתי את אותם הקבצים: d3d8.dll ddraw.cll והדבקתי אותם וזה לא הופיע שהם חסרים אבל שהיה חסר KERNEL32.dll שניסיתי להדביק אותו גם הוא אמר שהקובץ הקיים בשימוש ואיאפשר להעתיק עליו אבל איך יכול להיות שהוא בשימוש אם כל התוכנות אומרות לי שהם לא מוצאים אותו? אני פשוט לא יכול לעשות כלום במחשב חוץ מאינטרנט מחקתי את הדרייברים והתקנתי מחדש שום דבר לא עוזר :\
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי מחשב של חבר כאן שכל פעם שהוא מחבר אותו לאינטרנט המחשב אחרי כמה זמן ואני מדבר זה תקופות יכול להיות שפתאום אחרי 3 דקות ויכול להיות אחרי שעה וחצי הוא נתקע או שהוא פתאום נכבה עכשיו שהוא פתאום נכבה זה לא בעיה אני יכול לעשות שיראה לי דוח שגיאות אבל עדיין התקלה שלו מאוד מוזרה דרך אגב המחשב עבר פירמוט מספר פעמים והבעיה לא נפתרה המודם ADSL הוחלף מספר פעמים ובנוסף פעם הוא היה מחובר דרך USB לרשת ועכשיו דרך אה כרטיס רשת ככה שאפשר לשלול את האפשרות של החיבור לרשת אני מאוד מעוניין לדעת עם למישהו ממכם יש מושג מדוע המחשב ככה ניתקע דרך אגב המחשב הוא מחשב בן שנה +- ככה שהוא לא מחשב גרוע גרוע יחסית בסדר תודה מראש עידן
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
כשאני מנסה לחפש מוש באתר מופיעה לי השגיאה הזו: http://img210.imageshack.us/img210/5963/13038655fw5.jpg למטה בשורה רשום משו על c/wundows/system 32/shdoclc מה זה אומר? איך אפשר לפתור תבעיה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקנים 2 HD כאשר כל ההורדות של האימיול הן לדיסק ה SLAVE ולאל דיסק המערכת. חזרתי מהעבודה, אני מסתכל על המחשב ורואה התראה של תקלת מערכת חמורה, אני שומע תיקתוקים חשודים מכיון ה HD וכמו כן רוב ההורדות באימיול צבועות במין צהוב מפוספס. כיביתי את המחשב, חיכיתי כמה דקות והפעלתי. המחשב עולה תקין. הפעלתי אימיול, האימיול מזהה רק הורדה אחת מתוך איזה 15 פעילות שהיו. בדקתי את הנפח של הספרייה הזמנית (TEMP), סה"כ נפח ההורדות הזמניות כ 30GB. יצאתי והזזתי את הספרייה וניסיתי להיכנס שוב, ואז אי אפשר היה להיכנס לספרייה או לשנות לה את השם או להזיז אותה....כלום. ניסיתי גם את כל הפעולות ב SAFE MODE, כלום . כעת כשאני בודק במאפיינים של הספרייה את הנפח וכו, אני רואה שהיא כביכול ריקה, אבל…
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ps4800d של אסוס ישן... ואני רוצה לעשות ניקוי כללי למעבד וסביבתו כייון שהמערכת קירור נראת כמו גוש ענק של הדברים שמוצאים מתחת לשולחן הבעיה שבניגוד למאוור עם הברגה יש שם שני תופסנים כאלה שמחוברים ולא הצלחתי לראות שום דרך נורמאלית להפריד אותם בשביל להוציא את המאוורר.. מישהו יודע איך לשחרר את המערכת קירור משם? שאלה נוספת: יש כזה דבר אהרדיסק שקט ?
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שמעו יש לי בעיה דיי מוזרה ואני כמעט שאני יודע מה הבעיה- לוח אם. אבל... אני רוצה לשמוע דעות.. יש לי לוח אם ASROCK V-STA המחשב עבד במשך מלא זמן בלי בעיות, עד שבא יום והוא קפא עשיתי ריסטרט והוא פשוט נתקע מסך שחור ואין שום צפצוף. לקחתי מעבד מהמחשב שלי ושמתי אותו שם גם לא עובד הוצאתי זכרון לא עושה שום צפצוף(זה אמור לעשות 3 צפצופים ארוכים עם יש בעיה בזכרון והוא לא עושה את זה) החלפתי כרטיס מסך מכל הסוגים PCI (כה כה PCI הישן לבדוק) גם AGP (הוא תומך PCI EXPRESS ו AGP). עשיתי ריסטרט לBIOS ולא עובד.. עזבתי את המחשב לכמה ימים והדלקתי אותו והוא התחיל לעבוד... משום מה... ואחרי יומיים שעובד בסדר הוא פשוט לא נדלק יום למחרת אותו הדבר ועכשיו אני ככה בלי צפצופים ומסך שחור... אל תגי…
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש סרט שאני מעוניינת לראות במחשב בתוכנת קריסטל ולא נפתח לי ורשום לי באנגלית :cant locate open stream . ניסתי לפתוח את זה אפילו בתוכנת ה- divx וגם לא נותן לי וזה רושם לי באנגלית : "this file cannopt be opened " ואחר כך רשום לי : this file does not appear to contain a video track ". האם אתם יודעים מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני לא יכול לראות את הצורב(DVD) והכונן DVD(שנייהם LG) במחשב שלי ושום תוכנה לא יכולה להשתמש בהם(נרו לדוגמא) :-\ אין לי מושג מה לעשות,ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור : תודה מראש, עומרי
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס והכל פעל טוב , לאחר מכן עשיתי עידכונים של ווינדוס, כמו שצריך עם סיום ההתקנה עשיתי התחל מחדש למחשב ומאז כל פעם שאני מגיע לווינדוס המסך מראה לי מסך כחול ריק, ואחרי שני או שתים עושה ריסט
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
המחשב שלי (לא זה בצד ימין, אחד אחר ישן יותר) עושה לעצמו ריסטים :-\.. אני אסביר: אני עובד כרגיל, פתאום הוא עושה לעצמו ריסט.. התקנתי אנטי וירוס ואנטי ספייוור.. את הסריקה אני לא יכול להשלים כי המחשב עושה לעצמו ריסט לפני שהיא מסתיימת.. פתחתי וניקיתי את המחשב, והבעיה המשיכה, ובהתחלה הוא לא נדלק וצפצף, שוב ניקיתי אותו ובדקתי שהכל מחובר.. הוא עובד, ואחרי כמה דקות עושה ריסט. אין לי מושג מה לעשות.. יש לכם עצות? (פתחתי את ההודעה פה כי אין לי מושג אם זה קשור לחומרה או לתוכנה)
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכם מסומן שאין "בקר לאיחסון נפח גדול " מה זה איך פותרים זאת ? רצ"ב תמונה לוח אם AMD 939 A8R32-MVP Deluxe http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעיה מעניינת, הדלקתי את המחשב יום אחד והוא לא מתחיל אפילו לעלות, אין תצוגה במסך, אין ביפים לחלוטין, הספק וכל המאווררים עובדים ויש קליקים במחזוריות שבוקעים מהדיסק הקשיח ככה שבשלב ראשוני הנחתי שהדיסק הקשיח נדפק אבל ניסיתי כמה דברים שמראים שלא: החלפתי לדיסק קשיח אחר- אותו דבר גם בדיסק האחר. לקחתי את הדיסק החשוד למחשב אחר והוא עבד שם מצויין. הפעלתי את המחשב ללא דיסקים קשיחים בכלל והוא עבד מצויין! השתמשתי בBootable CD, המחשב עלה בלי בעיה איתו. שמתי לב שאלו לא קליקים של דיסק תקול (קרה לי כבר כמה פעמים בעבר), עושה רושם כאילו יש ריסט חוזר כל איזה רבע שניה אם לא פחות וזה מה שגורם לרעש דמוי הקליקים ולמחשב למעשה לא לעלות, כל עוד יש דיסק קשיח כלשהו במחשב זה יקרה, במידה ואין דיסק קשיח…
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
חיבורי IDE. אתן דוגמא: למשל אם אני רוצה לחבר כונן קשיח וכונן DVD (שניהם ישנים כמובן) ויש לי חיבור אחד של IDE על הלוח. אז נכון לעכשיו אני צריך לנתק ולחבר כל פעם אחד מהם כשאני רוצה להשתמש בהם.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו את המחשב החדש. הכל טוב אבל כשהפעלתי שמעתי כאילו יש במאווררים של המחשב מתכת תקועה או משהו כזה. עכשיו פתחתי את המחשב והסתכלתי והרעש בא מהמאוורר של המעבד עכשיו יש כזה גלגל מתכת או משהו כזה אני לא יודע איך קוראים לזה ולפי מה שאני רואה הוא משתפשף עם המאורר כי אני רואה על הגלגל הזה סימנים שחורים מהמעבד. כנראה הרכיבו חזק מדי את המאורר, מה אפשר לעשות ? לקחת את המחשב בחזרה לחברה ? אני מקווה שהבנתם אותי. תודה. עריכה: נסיתי להזיז קצת את המאורר וראיתי שאפשר להזיז אותו קדימה ואחורה על הציר.. זה אמור להיות ככה ?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אוקיי אז דבר ראשון שלום לכולם! קניתי מחשב לפני חודשיים בערך: AMD Athlon 64*2 Dual Core processor 4400 + 2.31 Ghz 2 Gb of RAM Sparkle Nvidia GeForce 8800GTS 320mb עכשיו לבעיה... המחשב שלי נועד בעיקר לגיימינג, ויש לי בעיה חמורה. כמעט כל משחק שאני מריץ, חוץ מכמה מסויימים כמו Hitman Blood Money, Risk Your Life, Pro Evolution soccer עובד בצורה ממש ממש מוזרה. הכל רץ מהר מדי, נגיד למשל בקאונטר סטרייק אני רק לוחץ על ה w כדי לזוז וישר נתקע בקיר.. זאת אומרת שהכל זז מהר מדי ולא חלק. שוב, זה ככה כמעט בכל המשחקים, אבל לא בכולם... יש לי כרגע בעיה עם הfraps אז אני לא יכול לצלם את המסך ולהראות לכם, אבל אני חושב שהסברתי את עצמי. עכשיו לקטע הכי מוזר- כאשר אני עושה ריסטרט למחשב והוא עולה מ…
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום. המחשב המדובר בן שבועיים. המצב הוא שלאחר עבודה של כמה שעות המחשב ניכבה לבד סתם ככה פיתאום בלי שום סיבה. (ניכבה לא עושה ריסט) הטמפרטורה תקינה לחלוטין. 30-32 מעלות. המפרט הוא: E4500 965P-DS3 8500GT 2GB DDR2 667MHZ 160GB HDD HEC 400W TRT-F ממה יכולה להיווצר הבעיה? מה גורם לכיבוי פיתאומי של המחשב?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שרציתי להוסיף לו זיכרון מ2G ל 4 הוספתי את אותו סוג זיכרון, אבל אחרי ההוספה הוא עובד כמה שעות ונתקע או שעושה ריסטרט אני דיי בטוח שהבעיה היא הזיכרון החדש כי הוא עבד מעולה לפני וגם שמתי לב שבגלל שהזיכרונות עבים הם נוגעים אחד בשני, וכנראה מחממים אחד את השני. הזיכרונות הם DDR2 800 האם כדי להוריד ל 667 ? או האם יש למישהו פיתרון אחר מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום , אני לא יודע אם השאלות שלי קשורות לפורום הזה ואם לא אז תכוונו לפורום המתאים. קניתי מחשב חדש ... ורציתי לדעת מספר דברים כדי לוודקא שבעיקרון הכל תקין . אז ככה : - קראתי בפורום למפרטי מחשב ,שחלק מהחנויות עושות בדיקת הרצה 24 שעות : מה זה ? גם אני יכול לעשות את זה ? - אמרו לי בחנות שיעשו לי OC לכרטיס מסך , האם אני יכול לבדוק האם זה נעשה ? - אני יודע שקיימות תוכנות שמפרטות על כל הרכיבים שנמצאים במחשב ומראות את הביצועים ... יש אחת ממולצת ? תודה......
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך??? תודה!! הארד דיסק חדש... תודה.
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את הכרטיס מסך הבא : SPARKLE SF-PX76GDH-HP GEFORCE 7600GT 256MB DDR3 DVI PCI-E באתר החברה ( של הכרטיס ) ראיתי שמצוין אפשרות נוספת ( 256 MB GDDR3 ) GDDR3 מקביל ל-DDR3 פשוט שכחו G או שמה זה משהו אחר ? אם כן ( גם אם לא ) אפשר הסבר קצרצר על ההבדל בין כרטיסי מסך DDR3 מסדרת 7 לבין כרטיסי מסך DDR2 מסדרת 7. האם לדוגמא כרטיס מסך 7600GT DDR3 יותר חסכוני וחזק מכרטיס מסך 7800DDR2 ? תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יום בהיר אחד בלי שום התרעה מוקדמת, המערכת הפעלה (WinXP SP2 הכל מעודכן) עולה, ומופיעה הודעת שגיאה ובה כתוב: Sonic Focus drivers cannot be loaded או משהו כזה. באותו הזמן שמתי לב שאין קול (לא בעיה ברמקולים, הם תקינים) וגם תוכנת ה- Intel Audio Studio לא עולה - זו התוכנה שחייבת לפעול בשביל קול. כשניסיתי להפעיל ידנית אז ההודעה של ה- Sonic Focus קפצה שוב. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים, אבל זה תמיד נכשל, כאילו אין לי צ'יפ סאונד על הלוח אם. הסרתי והתקנתי בשל מיני שיטות עשרות פעמים, לא עבד. עדכנתי את הווינדוס, ואפילו הסרתי עדכונים שאולי גרמו לכך... עדיין אין כלום. גם עידכנתי את הביוס - ללא תוצאות. מהי הבעיה?? תודה
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
חבר שלי אומר שזאת עליית מתח בספק מה אתם חושבים? זה קרה לי לאחר שהתקנתי צורב lg חדש וניקיתי אבק בבקשה רק אם אתם יודעים בלי השערות תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
האם אפשר להעביר HD שבו מורכבת מערכת ההפעלה ותוכנות למינהן למחשב אחר לגמרי לחבר ולהריץ את ה HD כרגיל { כמובן לאחר עידכון דריברים והסרת הישנים } ?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי.. א.נראה שאני חדש באתר אני מכיר אותו הרבה זמן לא יוצא להשתתף ולכתוב כי אני חייל קרבי שטוחן בכל מקרה יש כלם אחלה אתר וכל הכבוד לכם.... ב.נמאס לי מהמחשב החלטתי לפרמט (פעם הייתי טוב בדברים האלה) בקיצור הוא רושם לי הודעה "setup did not find any hard disk drives installed in your computer..........." ולא נותן להמשיך בפירמוט ואני לא יודע מה לעשות... אמשח לקבל קצת עזרה. תודה נ.ב. אם צריך את כל ההודעה אני יכתוב.
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי עכשיו הארד דיסק חדש של 160GB של WD חיברתי אותו והכל המחשב מזהה אותו, אבל הוא לא מופיע במחשב שלי. מה עושים? וקניתי גם סטיק זכרון DDR של קרוסיאר ושאני מחבר אותו אז יש ציפצוף כל כמה שניות והמחשב לא נדלק. מישו יכול להגיד לי מה לעשות ? תודה רבה רבה אריאל
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-