עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי יש לי מסך SAMSUNG T240, מפרט : Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 - מחיר מבצע SilverStone Precision PS10 Black Seasonic 550W Gold Hynix Original 8GB DDR3 1600 Sapphire 280X DualX לפעמים קורה שהמסך נהיה שחור, ואז למעלה בצד שמאל כתוב DIGITAL ANALOG HDMI, ואז התצוגה חוזרת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  2. Started by h_yoav,

שלום לכולם אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ועשיתי את זה כבר מלא פעמיים אבל עכשיו כל פעם שהוא כותב לי ללחוץ על מקש כלשהו בשביל לקרוא מהדיסק אז או שהמחשב נדלק מחדש או שמופיע הודעה עם כל מיני אותיות ומספרים אבל לא זאת עם הרקע הכחול וגם פעם אחת הוא כתב לי שאני צריך לפחות 7mb extended memory מה זה אומר? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by עידן אברהם,

העכבר בינתיים עובד..אך לפעמים עכבר לא זז לפעמים זז ...וזה משתגע אותי ... מישהו יודע להתקין את הבעיה .. תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  4. שלום ותודה על הקריאה. יש לי ATI Radeon 1950x pro וקניתי גוף קירור מסוג accelero s1 rev2 עם ה turbo module. כשהחלפתי את הגוף וחיברתי את הכרטיס למחשב וניסיתי להפעיל המחשב, הוא לא מראה תצוגה ואחרי בערך 5-6 שניות הוא עושה 2 צפצופים אחד אחרי השני, הראשון לוקח 2-3 שניות והשני כמעט 1 שנייה ואחר כך נגמר. ניסיתי להחזיר את הקירור המקורי שלו בדיוק כמו שהיה מקודם ועדיין עושה את אותה התקלה (אין תצוגה ואותם הצפצופים). יש מצב שהכרטיס שלי ניזוק כתוצאה מנסיון ההחלפה לגוף קירור שקניתי ? תודה על הקריאה ועל כל עזרה מראש.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by user1552,

שלום רציתי לדעת מה זה גרסת וינדוס 7 MSDN? ראיתי שהרבה מדברים עלייה. ועוד שאלה קטנה : אם אני עושה תיקון במחשב (שידרוג וינדוס אותו גרסה) זה ימחק לי את הכל? או שלא? ואם יש לי תוכנת הגנה שמותקנת על C:\Windows\system32 זה ימחק לי אותה?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by maccabeast,

אז ככה. לפני כמה ימים המחשב סירב לעלות, כלומר הוא לא נותן למסך אות לעלות. יש לציין שלפני זה הוא עשה בעיות בתצוגה, כלומר היו טישטושים וכאלה. לקחתי את המחשב לבדיקה אצל טכנאי, קצת חאפר, אבל עדיין,והוא בדק הכל ולפי דעתו הכל בסדר , הוא לא מצא בעיה בשום דבר, ואת המעבד הוא לא בדק. אז לפי דעתו זה או המעבד או הלוח אם, שלפי דעתו זה יותר נוטה לכיוון המעבד כי הלוח אם "סופר" את הזכרונות או משהו כזה. עכשיו, אם באמת הבעיה במעבד, ויש לי אחריות לכל החיים על המעבד, עד כמה אפשר להסתמך על זה? חבל לי על המחשב ואני רוצה לתקן אותו. כמה אמור לעלות דבר כזה, בערך? תודה. אה, המעבד הוא Intel Pentium 4 1.4 GHZ והלוח אם הוא GARIBALDI850.

• 13 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by Baridy,

המחשב שלי עושה ריסט מדעת עצמו כל כמה זמן מישהו יודע איך לעזור? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  8. תמיד שאני על דולבי במסך וזה מחובר לכרטיס קול הפשוט OB של הלוח “ צבע ירוק “ ALC662 אז המחשב נכנס לפריז אחרי כמה שעות / יום לא מיד וזה נתקע באמצע סירטון ב HDMI זה לא קורה , אני רוצה לעבוד על ה AUX הרגיל של ה מחשב והטלויזיה בגלל ששם אין דיליי בשמע כמו ב HDMI דיליי של 2 שניות ואז שומעים במעבר בין סירטון לסירטון , אם אני יוריד את איכות השמע זה יפסיק להיתקע ? למשל CD או FM QUALITY ?? במקום ה DVD QUALITY זאת לפחות ההמלצה של ה AI

9. סרטוןשלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם. נהייתה לי בעיה במחשב שכל פעם שאני מנסה להריץ משחק מופיעים לי פסים במסך. צירפתי קישור לסרטון. מדובר במחשב גיימינג עם כרטיס מסך nvidea gforce rtx 2060. מה הה קורה? בדקתי את הכרטיס ונראה שהוא תקין וגם התקנתי דרייברים מחדש דרך nvidea. מישהו פה מכיר את הבעיה הזו ויכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 393 צפיות
  10. Started by The-Who,

שלום רב, ברשותי מסך NEC AccuSync LCD 72VM וכ. מסך מובנה לוח אם INTEL GMA 3000. לאחרונה המסך מסרב להכנס למצב STANDBY ע"י WINDOWS XP. המסך מפעיל את שומר המסך בזמן הקצוב, אך כאשר הוא אמור להכנס למצב STANDBY כעבור X דקות הוא נכבה לרגע ואז נדלק שנית, כאילו מישהו נגע במקלדת או העכבר. אמנם למחשב יש מקלדת ועכבר אלחוטיים ולכן יתכן שתנועה או קליטה של תנועה כלשהי שלהם עלולה "להעיר" את המחשב, אך עובדה היא שהבעיה מתעוררת רק בכניסה למצב STANDBY, במצב SCREEN SAVER אין שום בעיה והוא נשאר במצב הזה עד שהוא אמור, כאמור, להכנס למצב STANDBY. אשמח לשמוע אם למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה. תודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by blanco,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה שהמחשב כל הזמן נתקע פשוט ככה סתם ....(נתקע=לא מגיב=ריסט..) ניסיתי הכל: התקנתי מחדש ,עידכנתי את הביוס ,הרצתי בדיקת זכרונות... מה עוד?? אני ממש לא יודע מה זה יכול להיות . בבקשה עזרה .... ??? ???

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  12. יש ברשותי מחשב שהתקנתי בו בעבר אין ספור פעמים ווינדוס ולאחר מכן דרייברים והכול עבד מצויין. משום מה עכשיו כשאני מתקין אני רואה שאין צבעים בכלל (4bit) ואני לא מצליח להתקין את הכרטיס מסך עם אותו דרייבר שתמיד התקנתי. הכרטיס מסך הוא מובנה על הלוח. נראה לי אולי זו בעית חומרה כי בנוסף לזה שאני מתקין את אותו דרייבר ווינדוס שתמיד התקנתי , אף פעם לא היה דבר כזה שמייד אחרי התקנת ווינדוס הוא מראה לי ככה את הצבעים. מה שכתוב לי בDevice manager: VIA/S3G Unichorme IGP ויש על זה סימן קריאה צהוב. מה זה יכול להיות? אולי צריך לציין שהמחשב עושה הרבה בעיות עם חיברים שונים כמו דיסק קשיח למשל שלפעמים עובד לפעמים לא (צריך לשחק קצת עם החוטים- זה כבר לנושא אחר) יכול להיות שהכרטיס מסך המובנה התקלקל?…

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  13. Started by gal_il50,

נראה לי שהמחשב (הממש חדש) שחי קצת איטי(AMDD2000). לפני שהוא מעלה את ה-WINDOWS XP אז הוא סופר משהו למעלה בצד שמאל של הסמך(זה הזיכרון?) וזה רושם 128 RAM,הזיכרון שלי הוא 256 וגם ב-WINDOW רשום לי 256. יכול להיות שזה מזהה רק 128? מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי את המעבד הנ"ל כבר הרבה זמן והוא היה שקט ללא רעש הרעש התחיל לפני איזה חודש בהתחלה לא יחסתי חשיבות לעניין ורק בזמן האחרון שהוא באמת מרעיש פרקתי את המחשב ניקיתי את תושבת המעבד והמעבד את המאוור שעליו ואת גוף הקירור ואז רק דבר אחד השתנה שהמחשב מרעיש רק בזמן מאמץ בדקתי את המעלות של המחשב בעזרת התוכנה (לא זוכר את שמה אבל זה עיגול ירוק שבאמצע יש סימן קריאה היא מתחילה באות E באנגלית) וזה מאוד משתנה פעם הוא כותב אפס מעלות ואז קובץ ל20 ואז לשלושים וכך חוזר חלילה אבל הוא לא עובר את ה33 מעלות משהוא יודע מה הבעיה???

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by manevra,

יש לי בעיה (כמובן אחרת למה הת'ראד) שנמשכת כבר הרבה זמן ללא מענה לעיתים קרובות במשחקים כגון need 4 spd HP & Fifa2003 המחשב נופל בתפאומיות ולפעמים המשחק עובד בצורה תקינה מה שמוזר כאן זה שתוכונות שמשתמשות בAPI כמו 3DSMAX ודומיה לא גורמות לקריסת מערכת נשאלת השאלה, למה?... ומה אפשר לעשות? (הפיפא הוא לא גירסה פרוצה אלא ימאג' ונייד פור ספייד כן)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. [TABLE=class: tborder vbseo_like_postbit, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1]שבוע טוב חברים. אני חושש כי הדיסק קשיח ה"חדש" (חמישה חודשים) שרכשתי עושה לי בעיות. זה התחיל מזה שאחרי הפסקת חשמל, המחשב ביצע בדיקת שגיאות על הכונן ואני חושש שהוא מחק קבצים והוציא קובץ בשם bootsqm.dat לבסוף. נכון לרגע זה אני מנסה להעתיק קבצים לכונן ומקבל הודעה שגיאה 0x8007045D. עזרתכם הדחופה. האם יש סיכוי שהכונן ביצע תיקון שגיאות ומחק טבלאות/קבצים ? מה יכולה להיות הבעיה ? כיצד אני יכול לראות (היכן שמור הקובץ) אילו קבצים נמחקו?? וכיצד אני יכול לפתוח את הקובץ bootsqm.dat?[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] חייב לציין שבעת כיבוי המחשב, המחשב כבר עשרות דקות נמצא על "יוצא..." כל שנאלצתי לכ…

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by DanielArea,

לפני כמה ימים השתמשתי בתוכנה לניהול מחיצות כדי להעביר שטח ממחיצה מסויימת לאחרת. המחשב עשה ריסט ותוך כדי עשה תהליך של התוכנה בשביל להעביר את השטח בין המחיצות.. שהמחשב נדלק הווידנואוס (7) נכנס עם "פרופיל זמני" וכתב שכל הקבצים שנאי יעשה בפרופיל הזה ימחקו אחרי ריסט. ואני גם לא יכול לעשות כלום במחשב אי אפשר להכנס לתיקיות ולא למחשב שלי ולא ללוח בקרה לכלום אי אפשר להכנס.. איכשהו בפוקס הפיירפוקס עובד אז יש לי אינטרנט.. גם התוכנה של המחציות עובדת אבל היא לא מזהה דיסק קשיח בכלל עכשיו והייתה שם רק אפשרות לעשות RECOVERY..שלא עזר בשיט.. אז אמרתי יאלה נפרמט לא נורא אבל גם זה אני לא מצליח..המחשב מכין את הקבצים להתקנה של הווינדואוס ונתקע ואומר שהחיבורים לא טובים או משהו כזה. ניסיתי ע…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  18. 4 פריימרי ו4 אקסטנדד \ 4 פריימרי שכל אחד מהם יכול להיות גם אקסטנדד?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  19. קניתי כונן קשיח חדש והוא מתחבר עם SATA2 הכונן הישן הוא בחיבור ישן (PATA) השאלה היא האם אני יכול להשאיר את הכונן הישן ככונן נוסף ולהשתמש בחדש ככונן עיקרי (כאשר מערכת ההפעלה מותקנת אליו)?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  20. או משהו אחר כדאי להגן על הקובץ שנמצא בתוך הדיסק? שרק מי שיודע את הקוד יוכל לפתוח אותו?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  21. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

רכשנו לאולפן צורב נק 3500, חדש ונוצץ. לא הייתה איתו שום בעיה. פתאום לפני יומיים בערך התחילו דיסקים להתקע. קבצי מוזיקה לא נקראו והמערכת נתקעה עד הוצאת הדיסק. עם צריבה, אין שום בעיות איתו. הוא צורב נהדר וכל החומר שנקרא עובד בכוננים אחרים. אבל בקריאה, הוא כושל כמעט כל פעם. ניסיתי לצרוב ולבצע ישר אימות של נתונים (משתמש בנירו 6.6.0.6), צרב, אבל את האימות נתונים לא עבר (לא הצליח לקרוא) מה דעתכם? בעיית תוכנה או חומרה? אני אזכיר גם שהמערכת דולקת שבוע ברציפות ושעד עכשיו לא היו בעיות.

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  22. לאחר בעיות ותקלות רבות במחשב, הצלחתי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש (Windows XP). לאחר סיום ההתקנה, נדהמתי לגלות כי אחת מתוך שתי המחיצות של הדיסק הקשיח בלתי נגישה, כלומר לא ניתן להכנס אליה ובכל פעם שאני מנסה לעשות זאת אני מקבל את ההודעה הבאה: "The disk in drive D is not formatted Do you want to promat it now?" יש לציין כי יש לי מידע יקר במחיצה הזו, לכן גם אינני מפרמט את כל הדיסק אלא רק את מחיצת C. ערכתי בדיקה דרך דוס וגיליתי כי אכן יש גישה לקבצים דרך דוס וכל התוכן עדיין קיים. מה עלי לעשות כדי לתקן את הבעיה ולהציל את כל המידע? עכשיו תורכם, תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by TAMIRRR013,

שלום! יש לי מחשב חזק יחסית הינה מיפרט e8400 P5QL-E 4GB RAM OCZ zotac 9800gtx+ 500GB WD NZXT TEMPEST CORSIAR 550WTT ואתמול אחותי הייתה באינטרנט סתם ניכנסה ליוטיוב ראתה סירטון פיתאום כל המחשב ניהיה עם מלבנים ירוקים וסגולים יכלתי להזיז את העכבר אבל לא היה אפשר לילחוץ התחל אז חיכיתי לא עשיתי ריסט כי רציתי ליראות מה יקרה אז חיכיתי ואז המסך של המחשב ניהיה כחול היה כתוב משהוא ומהר זה עשה ריסט וזה קרה לי 3 פעמים פעם אחת שהיא הייתה באינטרנט פעם אחת שניכנסתי ל dmc4 אז ישר שלחצתי עליו זה קרה ופעם אחת ב far cry 2 וגם המחשב ניתקע ליפעמים במשחקים כמו קרייסיס far cry 2 fallot 3 והטמפרטורות שלי נמוכות המעבד שתי הליבות 42 כרטיס מסך במאמץ 56 במנוחה 38 הארד דיסק 30 לוח אם 28 ובד…

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by ofir667,

שלום, יש לי מחשב יחסית חדש ומסך Dell U2312HM. כל פעם שאני מפעיל מצב שינה במחשב - המסך נכנס למצב של power save mode ומכבה את עצמו. כשאני רוצה להפעיל שוב את המחשב אז לוקח המון זמן עד שהמסך מדליק עצמו בחזרה. אני חושב שה"בעיה" (אם זה בעיה בכלל) היא במסך, כי כשאני מזיז את העכבר כדי להוציא אותו ממצב שינה המחשב מתחיל לפעול כמעט מיד ורק למסך לוקח זמן. ניסיתי לשחק בהגדרות של המסך ולא הצלחתי לעשות כלום. מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי יש לי בעיה לאחר כשעה עבודה (פלוס מינוס) על המחשב, אני מקבל מסך כחול שאומר משהו בקשר לחומרה. לא הספקתי לרשום את ההודעה כי המחשב מאתחל את עצמו. בפעם הבאה כשהוא עולה, הוא לא מזהה לי את הכונן הקשיח הראשי(במסך פתיחה הזה של המחשב), רק את המשני ואת הצורב. מה שאני עושה זה מנתק את הקשיח, ומחזיר אותו בחזרה, ופתאום הוא מזהה אותו שוב והWINDOWS עולה והכל בסדר... (עד הקריסה הבאה). יש לי כונן קשיח SSD CRUCIAL M4. האם אני אמור להסיק מזה שהבעיה הספציפית היא בעיית חומרה של הקשיח?תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.