תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
אהלן, הפעלתי את המחשב מחדש ובחלון ה BOOT נתקלתי בהודעה הבאה: "A disk error occurred , Pres Ctrl+Alt+Del to restart" . מישהו ניתקל בבעיה הזאת פעם ? יודע איך לפצור אותה ? ניסיתי לחבר את ה HDD לחיבור SATA אחר , החלפתי כבל SATA , שיניתי שה HDD יעלה ראשון ולא ה CD-ROM או משהו אחר וכו' . מישהו יודע איך לפתור את הבעיה ? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב חדש נכבה כל פעם שאני משחק בשש בש של play65 אני מניח שהבעיה לא בתוכנה עצמה אלא התוכנה גורמת להתנגשות מסויימת בקבצי הDMP כתוב שהבעיה היא ב: viahduaa.sys . מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי מסך CTX PR960F,ליפני כמה ימים המסך שלי התחיל לרצד... :'( המסך מחובר בשקע לבד,אין שום דבר לייד המסך שממגנט אותו... ניסיתי הכל.אבל פשוט זה לא עוזר. זה אומר שהמסך שלי נידפק?
-
יש לי מחשב טיפה ישן שסידרתי אותו ונשארה בעיה אחת בדיסק קשיח כנראה. אני רוצה לשמור על המידע שהיה בדיסק קשיח (כגון תמונות ומסמכים), אבל המחשב דורש פירמוט שבו ימחקו כל המסמכים. חשבתי אולי להשתמש בהתקנה של Windows XP כדי לעשות פירמוט אבל לא בשיטה QUICK שמוחקת אלא פרמוט ששומר על הקבצים. האם יש דרך כלשהו להציל את הקבצים בכונן? תודה רבה דניאל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה, כרגע במחשב יש לי SSD M4 וכונן קשיח 1TB של WD Caviar Blue משום מה, Windows 8 לא מכבה את הכונן המשני, הוא תמיד מסתובב גם אם אני מגדיר לו להכבות אחרי 20 דקות ב Power Options. וידאתי שאין Page File או שום פרוסס שרץ על הכונן המשני. אצל חבר שלי עם אותו כונן אין את הבעיה הזו, אחרי תקופה שהכונן לא פעיל הוא נכבה וכשניגשים אליו הוא מתחיל שוב להסתובב. יש למישהו מושג?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד לנובו 320, המחשב נדלק לרגע ונכבה. החלפתי זיכרון, ניתקתי סוללה והפעלתי את המחשב רק על מטען. לא עובד. לחצתי על כפתור בצד של ריסט, גם כן, נדלק וכבה אחרי שניה. יש למישהו רעיון מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי איזה MMX ישן עם בורד שתומך גם ב-DRAM וגם ב-SDRAM. עד עכשיו היה בו 32MB של DRAM והכל עבד. רציתי להוסיף לו SDRAM וגיליתי שהוא מזהה אותו כמו רבע מהגודל האמיתי שלו (64 הוא מזהה בתור 16 ו-128 הוא מזהה בתור 32), גם כשמרכיבים רק את ה-SDRAM בלי ה-DRAM. יש למישהו מושג מה הבעיה שלו?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך לשכפל מערכת הפעלה עם כל הכלול מHHD לSSD, מחפש משהו יעיל. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני בעל מערכת רמקולים klipsch promedia 2-400 לפני מספר ימים החלה הפרעה בצליל שמאופיינת בכך שהבסים משובשים לחלוטין ונישמעים כמו רעש-חשמלי (כחחחכחכחכחכחכ.....) לאחר בדיקה מתברר שהבעיה אינה המחשב מאחר והיא מופיעה גם כאשר מחברים את הרמקולים למקור ניפרד כמו דיסקמן. כנראה שהבעיה ב subwooofer של המערכת אשר כולל בתוכו reciver. אם אתה בעל רמקולים דומים או יכול לאזור לי אנה השאר לי מודעה בלוח זה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, בזמן האחרון אני מקבל מסכים כחולים שקשורים לזיכרון (ניתחתי את ה-MINIDUMP) האחרון שבהם היה קשור ל-MEMORY MANAGEMENT. הקטע הוא שלפני יומיים הרצתי בדיקה עם MEMTEST, עם הדיסקט BOOT, למשך 7 שעות!! ולא קיבלתי שום שגיאה יכול להיות שה- MEMTEST מזייף? יש כלי יותר טוב? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש כונן חיצוני USB 3 ללא חיבור לחשמל, ויש לי מערכת ישנה שכוללת USB2 לכן, כדי לקבל תפעול מלא של הכונן חוששני שאאלץ לקנות כרטיס PCI USB 3 (אפשר למצוא ב KSP במחיר של 60 ש"ח) אני צריך גם כבל USB ויש לי כבל אבל הוא USB 2 האם יש הבדל בין הסוגים או שאאלץ לכנות כבל USB 3 ?. הכונן: http://ksp.co.il/?uin=13206 כרטיס PCI USB 3 : http://ksp.co.il/?uin=14427 וגם אם יש חלופה משתלמת יותר אשמח לתגובות.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחדשתי בשעה טובה בכונן חדש מדגם wd black sn 750 וחיברתי אותו עם מתאם pci,אני מקבל מהירות יחסית איטית ליכולת של הכונן, זה בגלל החיבור דרך מתאם?מצרף צילום מסך של המהירות,ולינק למוצר עצמו, והאם יש אפשרות בלוח אם ישן לעשות העתקה של כונן מערכת ההפעלה לכונן החדש? דגם הלוח אםhttps://www.gigabyte.com/il/Motherboard/GA-H77M-D3H-rev-10#ov לינק לכונן המדובר https://www.amazon.com/BLACK-SN750-500GB-Internal-Gaming/dp/B07MH2P5ZD לינק למתאם ששמתי במחשב https://www.ebay.com/itm/Pro-M-2-Nvme-Ssd-Ngff-To-Pcie-3-0-X16-X4-Adapter-M-Key-Interface-Card-Full-E6H9/333230729702?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 תודה לכם מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר התקנת WINDOWS 98SE בלוח GIGABYTE 60XT שהחלונות עולה יש קובץ ב CONFI.SYS שמפעיל HIMEM I386 ומתקבלת הודעה שהמחשב לא יכול לבצע זאת כי יש לא בעיית מיפוי זיכרון.... חוץ מישה הכל עובד מצויין. מה משמעות הבעיה ומה הגורם לה ???
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מבקש עזרה כיצד ניתן לצפות בהודעות pop-up למרות התקן ה chromecast. מאז שהתקנתי את ה chromecast אני לא מצליח לקרוא את ההודעות שנשלחו אלי מהבנק שלי (לחיצה על המעטפה פותחת את המעטפה אבל לא מעלה את ההודעה). גם ניטרול "חסימת הפרסומות בדף זה" בשלט ה"עצור" של chromecast בסרגל הכלים לא עוזר. ניסיתי להוריד לחלוטין את ההתקן והתוכנה ולא הצלחתי. אשמח לקבל עזרה או הצעות .
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום היה לי נפילת חשמל של כיבוי והדלקה מספר פעמים בבית המחשב היה דלוק ואז הוא כבה דאני מתליק אותו עכשיו האור נדלק המאורר עובד אבל המחשב לא עולה משהו יכול להסביר לי מה הסיבה והאם יש דרך לסדר את זה באיזה דרך תודה
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
היי חברים :) לפעמים אני שם לב וזה קורות לעיתים רבות שהעכבר כזה נתקע לכמה שניות ואז חוזר חלילה ממה זה יכול לנבוע ?
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
בס"ד, אחר צהריים טובים לכולם. יש לי בעיה ואני מאוד מעוניין אם מישהו פה יוכל לנסות ולמצוא את גורם הבעיה. ליפני כ-חצי שנה ליפני שקניתי את המחשב החדש אז המחשב הישן זיהה מסך CRT וכבל VGA (הכחול). עכשיו שיש לי מחשב חדש חיברתי אליו את המסך LCD וכבל DVI (הלבן) הכול טוב ויפה. התחלתי לשחק את המשחק Counter Strike ובמשחק הנ"ל HZ הוא גורם משפיע מאוד במשחק ומשום שכבל DVI מגביל אותך ל60 HZ אז זה קצת בעיה. לכן החלטתי לנסות ולשנות לכבלVGA .. וללא הצלחה , הנורה של המסך מהבהבת ועל גבי צג המסך לא מופיע דבר , רק שחור ושחור. אמרתי שאולי זה בעיה בכבל. אז הבאתי את המסך CRT שהוא מגיע עם כבל VGA משל עצמו ואותו דבר, הנורה של המסך מהבהבת ועל גבי המסך לא מופיע דבר. אמרתי.. אולי זה גם נהרס.. אז ביקשת…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הלוח אם gigabity דגם 7vm400m-rz ובאתר בדקתי והעידכון לא בסדר אם אתם יכולים לתת לי קישור לדריבר אז זה יהיה טוב אחים!! תודהה מראשש!!
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הי לכולם, עד עכשיו עבדתי עם 2 זכרונות של 512 כל-אחד ב dual ddr - של adata (לצערי). עכשיו קניתי עוד שני זכרונות של 1gb כל אחד של סמסונג על מנת להגיע לסה"כ 3גב ram. הבעיה היא כזו... אם אני שם רק את הזכרונות הישנים - הכל עובד. אם אני שם רק את הזכרונות החדשים - הכל עובד. אם אני שם את שניהם - אני לא מצליח לעשות boot. הכל נתקע עוד לפני בדיקת הזכרון. האם יש מה לעשות או שפשוט לא ניתן לחבר אותם יחד בגלל שהם מחברות שונות? כמה הערות : * אני מדבר על ddr 400mhz cl3 * בדקתי, והmobo תומך בעד 4גב זכרון אשמח לעזרה, תודה! גלעד
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קובץ שהוא קובץ של תמונה ואני רוצה להעביר אותו לקובץ וורד איך אני עושה זאת? תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניקית את המחשב מאבק כיוון שהמחשב לא נדלק לפני עכשיו שאני מדליק אותו הוא עולה ומגיע למסך נעילה ושם המסך נעילה כחול ולא מופיע שום דבר
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
בחודש האחרון המחשב מתחיל לתקוע לי חלונות.. זאת אומרת נגיד שאני משתמש באינטרנט אקספלורר ונכנס לאיזשהו אתר ואז פתאום הווינדוס מחליט לתקוע את החלון של האינטרנט אקספלורר וכשאני עושה CTRL + ALT + DEL החלון שנתקע מופיע פעמיים.. וגם במשחקים כמו CS ובICQ הוא נתקע לי לאיזה חצי דקה וככה זה עושה לי כל כמה דקות.. אז פירמטתי את המחשב והתקנתי את הווינדוס מחדש ולא עזר.. אז בדקתי תזיכרונות והמעבד והכל עובד כמו שצריך ופתחתי תמחשב ניקיתי הכל וחיברתי הכל מחדש במקרה שמשהו לא היה מחובר טוב.. עברתי על כל הביוס, והווינדוס לא מדווח על שום בעיה שנראית לעין.. מה שכן, הFIREWALL של הווינדוס החליט לדווח לי לאחרונה כשאני פותח תוכנות כמו NOTEPAD או כל מיני תוכנות אחרות של הווינדוס אז ביטלתי את הFIR…
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הבעיה שיש לי קצת מסובכת (אולי זה 2 בעיות נפרדות) ונמשכת כבר זמן רב. נתחיל במפרט: AMD 64 3000+ Radeon 9800 PRO 128mb 256bit Geil DDR400 512mb לוח אם: קניתי את המחשב שיש לי עכשיו לפני כמה חודשים, הכל עובד אחלה ונראה מעולה. אחד המשחקים הראשונים ששיחקתי על המחשב החדש הוא Far Cry, משחק עם גרפיקה מדהימה. לאחר משהו כמו שעת משחק (לפעמים אפילו 4) הייתי מתחיל לקבל עיוותים גרפים שיכולים להיגרם משני דברים: 1) זיכרון פגום (זיכרון של כרטיס מסך או RAM) 2) התחממות הגרטיס מסך הנחתי שזה מספר 2 ודאגתי למאוור 80 שמקרר לי את הכרטיס מסך. מאז ועד ללא מזמן לא נתקלתי בתופעה עד כמה זכור לי, אז הנחתי שהכל נפתר. לא מזמן התחלתי עוד 2 משחקים, בשניהם פתאום התחילה לי בעיה חדשה שלא הייתה לי. יש סיכוי שהכ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון הקול שיוצא מהמחשב (לא קשור לרמקולים) צורם ומתכתי... יש למישהו מושג מה זה? אני חושד שזה טכנאי הכבלים שדפק לי תמחשב (פיסית) אבל אני חושב שזה היה גם לפני עריכה: שמתי לב למשהו מוזר ביותר שאני שומע מוזיקה הכל נשמע טוב וגם הקולות שהיו צורמים אז נהיו טובים,אבל רק שאני שומע מוזיקה
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי לכולם לגיסי יש בעיה עם המחשב . המחשב מפעיל את עצמו מחדש מידי פעם.לפעמים פעם אחרי פעם .מידי פעם המערכת עוברת לרזולוציה מאוד נמוכה עם הודעת שגיעה של האקספלורר היו גם הודעות שגיעה על חוסר יכולת לכתוב לכתובת מסויימת בזכרון. פעם המחשב התחיל להריץ תהליך בדיקה עצמית (הוא מריץ ובודק את כל הקבצים שבדיסק). האם תופעות אלו יכולות להגרם בגלל משהו שאני גרמתי ? בחשב החדש היתה מותכנת גירסת אנטי וירוס של NOD32 שהופעלה רק כשנכנסו לאינטרנט. לא מצאתי בדיסק או בהוספה והסרה שום סימן להמצאות התוכנה בדיסק בקשיח.רציתי לבדוק שאין על המחשב וירוס. ניסיתי להתקין גירסה אחרת של אנטי וירוס ולא הצלחתי .התחלתי להסיר את NOD32 מהרג'סטרי וראיתי ששם באחד המקומות היתה הפניה לאתר האנטרנט של נוד. ברג'סטרי במ…
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-