עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בחיי שזו האבא של הבעיות המוזרות שקרו לי השנה אני מתקין עכשיו מחשב חדש > כרטיס 7300GT היגיע עם דרייבר בגירסת 9.1 או משהו כזה ניכנסתי לכאן כדי להוריד מקרייברים לכרטיס מסך http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp בחרתי הכל נכון(גרפיקס דרייברז > סידרה 7 ) הגעתי לכאן(קיבינימט) http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_mobile_84.63.html שזו גירסה הרבה יותר ישנה מימה שהיגיע אפילו עם הכרטיס!!! וזה המסך הנכון!(שמצאתי כאן בפורום) http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html אז מה קורה כאן ? למה מנוע הבחירה מפנה לגירסה ישנה ?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by rico,

שלום חברים, יש לי בעיה ב- Realtek HD Audio Manager יש לו חיים מעצמו. הסבר: נכנסתי ל- Device advanced settings ואז לחצתי על Make front and rear output devices playback two different audio streams simulaneously. (חשבתי שיעזור שיהיה אפשר לשמוע דרך האוזניות והרמקולים ביחד). וה- Audio Manager מחק את ה- Speakers ואז החזרתי לקודם: Mute the rear output device, when a front headphone plugged in. ניתקתי ואז החזרתי את החיבור האחורי של הרמקולים- Speakers כי הם נעלמו, קיוויתי שיחזרו. עכשיו זה נמצא אצלי על Digital Output (Optical) with V לשונית ה- Speakers נעלמה נכנסתי ל- Sound ואני רואה ש- Speakers- realtek High Definition Audio= Not Plugged in חץ אדום כלפי מעטה, וה-…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. יש לי לוח GA X38T-DQ6 ושני כרטיסי מסך HD 3870 X2 התקנתי את שניהם חיברתי להם חשמל ואת הגשר של ה CROSSFIRE אחרי התקנת וינדוס דריוורים אני נכנס לקטגוריה שך ה CROSSFIRE ושם הכל לא זמין לי כלומר אין שם אופיה להפעיל את CROSSFIRE אפילו פרמטי את המחשב והורדתי דריוור הכי עדכני זה עדיין לא זמין המחשב מזאה לי ארבע כרטיסים כי בכל כרטיס יש ארבע ליבות אולי יש דריוור מיוחד לקאווד GFX ממש מתסכל זקוק לעזרה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  4. שלום בהודעה הקודמת שלי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=108781.0 תיארתי בעיה שהמחשב קופא ואתם כיוונתם אותי לכיוון בעיה בכרטיס המסך. הדיאגנוזה היתה נכונה - כרטיס המסך גורם לבעיה. הכרטיס הוא voodoo 3 3000 מסתבר שלוח האם שהטכנאי התקין לי גורם להתנגשות עם כרטיס המסך. ברגע שעשיתי disable לכרטיס - נעלמה בעיית הקפיאות. לעומת זאת אני מוגבל לקצב רענון מסך של 60 HZ ותנועות על המסך (למשל גלילה של דף אינטרנט) עובדות לאט לאט. אני לא יודע מה בדיוק דגם לוח האם, זה מה ש-aida32 הביא לי: איך פותרים את הבעיה ? יכול להיות שזה לוח אם עם כרטיס מסך עליו ? בהתקנת הדרייברים היה כתוב משהו כמו All in one. תודה על העזרה. --------[ AIDA32 © 1995-2003 Tamas Miklos ]-------------------…

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  5. המחשב נתקע קופא לא זז חדש מIVORY עבר רק חודש מאז שקניתי אותו זה בעיה במחשב ? או שיכול להיות וירוס או משהו בווינדוס שהתקנתי ?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by hen1235,

לפני שבוע התחילו לי בעיות במאוורר של המעבד אז מתוקף האחריות עליו שלחתי אותו למעבדה והם תיקנו אותו, אבל הם עשו משהו מוזר. במקום לחבר אותו ללוח אם הם חיברו אותו ישירות למולקס (הכבל של הספק) לאדום ולשחור (5V). עכשיו מה שמוזר הוא שהמאוורר עובד על 12V אז האם זה תקין שהם חיברו אותו רק ל-5V? האם ב-12V הוא יעבוד יותר מהר?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  7. מחשב נכבה לאחר זמן קצר אך מבצע כיבוי מסודר של WINDOWS XP ? מה יכולה להיות הסיבה? בעיית ספק? מאוררים נראים פועלים -בוצע ניסיון להתקנת WIN מחדש אך גם באמצע ההתקנה המחשב כבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. לפני כחודשיים קיבלתי BSOD ראשון לא ייחסתי לזה הרבה חשיבות עכשיו זה קורה אחת לשבוע שבועיים באקראיות לפעמים שהמחשב דולק בלי תוכנה או משחק או כל דבר אחר. אתמול פירמטתי את המחשב וכבר קיבלתי קריסה ראשונה בפיענוח של קובץ הDUMP רשום שהבעיה היא nvlddmkm.sys לפי מה שבדקתי באינטרנט הכל מצביע על הכרטיס מסך, בעיית דריברים שללתי בגלל הפירמוט של המחשב. יכול להיות דבר כזה שהכרטיס גוסס לאט מכיוון שהקריסות קורות יותר ויותר? אין ארטיפקטים הטמפרטורה במצב רגיל כ 45 מעלות, שאימצתי אותו בעבר קיבלתי ארטיפקטים והטמפרטורה קצת חרגה קרוב ל 100 מעלות גם קיבלתי הרבה שגיאות, האם הגיע הזמן לכרטיס חדש?

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  9. Started by Black_Citadel,

היום הלוח אם מגיע אליי מKSP עכשיו ראיתי בחוברת שלו באתר של ABIT שיש לו 2 חריצי USB1 ו2 של USB2: http://img301.imageshack.us/my.php?image=usb5or.jpg וקניתי 4 רכיבי USB: עכבר, מודם ו 2 גיימפאדס וכולם USB1... ניתן להכניס אותם לUSB2 והם יעבדו ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, ניסיתי להפעיל תוכנה של USB BOOTING (ראו כאן) במטרה להתקין Boot CD על דיסק-און-קי. ברגע של חוכמה עילאית, לחצתי אוקיי שניה אחרי ששמתי לב שהתהליך החל על אחד הכוננים הקשיחים שלי, שאינו מכיל מערכת הפעלה. עכשיו, הרצתי תוכנת שחזור Partitions וגיליתי את הכוננים הלוגיים (שלושה), כולם במצב טוב וגם הקבצים קיימים. אני גם חושב שיש לי את הסקטורים המתאימים להתחלה וסוף כל partition. http://prntscr.com/kwlu0d אני מחפש דרך לאפשר למערכת לחלק מחדש את הכונן, ללא פירמוט או העברה מסובכת של חומר החוצה ופנימה. האם יש אפשרות כזאת? תודה לכולם! מצ"ב צילומי מסך מכל מני תוכנות בדיקה וכיו"ב. http://…

11. שלום חברים! אבא שלי רכש מחשב חדש אך יש בעיה רצינית איתו! התקנתי לו את המשחקים Far Cry 2 וCall of Duty : Modern warfare ובשניהם בזמן המשחקים פתאום קופץ מסך חום כהה עם פסים ותוקע את המחשב לגמרי ודורש בוט. בזמן המשחקים שומעים את המחשב מתאמץ נורא ואז זה מופיע.. האם יש דרך לבדוק מהי בדיוק התקלה? להלן המפרט:

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by eliorneeman,

שלום לכולם, כבר כמה ימים שהמסך של המחשב מסרב להידלק בצורה תקינה , המחשב עולה כמו שצריך והכל עובד כשורה ( דרך חיבור HDMI ), אך המסך שחור. אציין שכאשר הוא אינו נדלק גם המערכת הפעלה אינה מזהה את קיומו של המסך .פרט מעניין נוסף הוא שכאשר פותחים את המחשב ודופקים עליו קלות באזור המשטח מגע של העכבר הוא לפעמים חוזר לפעול .( הכבל של המסך תקין ומחובר היטב) נראה שיש איזה בעיה לא ברורה ואני לא מצליח לשים את האצבע עליה ואין כל מידע שימושי ברחבי האינטרנט ... יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ? תודה :)

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. חיפשצי בהגדרות שלו לא מצאתי הכרטיס הוא עם זה משנה אז הכרטיס הוא radeon 9250 ודרך אגב מישהו יכול להראות לי איך נראה כבל s-video?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by Burkey,

שלום, אני רוצה את עצתכם בנושא רזולוציה גרועה בחלונות 8.1. אתמול התבקשתי לטפל במחשב ישן ומקרטע. המחשב הוא עם לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H rev 1.1. המעבד הוא AMD Athlon II X3 445. הזיכרון היה 2GB של DDR3 1333. במסגרת ה - "שדרוג", הגדלתי את הזיכרון ל - 4GB, פירמטתי, ועשיתי שטות והתקנתי חלונות 8.1. למה שטות ? כי זה אומנם עובד טוב ומהר, אבל הרזולוציה נוראית. קודם כל, באתר של חלונות 8 כתוב שלוח האם נתמך על ידי המערכת. אבל בפועל, אין דרייבר באתר של Gigabyte (ואני בדקתי רק באתר של מייקרוסופט). חלונות מאפשרת לי לבחור בין 2 רזולוציות בלבד: נמוכה (1024X768) והיא הממולצת על ידי המערכת, ו - 1280X1024, הגבוהה. בנמוכה, הכל גדול, ואין חדות, הכל נראה כאילו יותר מטושטש כזה. בגבוהה, שבה…

15. Started by bh1811,

אחים שלי אתם חייבים לעזור לי.אז זה הולך ככה: השארתי את המחשב שלי דלוק וכיביתי תמסך.הלכתי לבית הספר וחזרתי והדלקתי את המסך ופתאום אחרי 2 דקות המחשב עשה לי ריסט. המחשב הופעל שוב ואז אחרי שהמחשב עלה המחשב שוב עשה ריסט. אז כיביתי את המחשב והפעלתי. עכשיו זה עובד אבל זה נראה כאילו הפיירוול שלי[zone alarm] עשה ריסט: זה מבקש ממני שוב לאשר את כל הקבצים וכשזה ביקש ממני לאשר אזה קובץ מערכת זה רושם בפירוט ש "כנראה הקובץ הוחלף בקובץ חדש". אז בסדר אישרתי הכל. עשיתי chkdsk וראיתי שפתאום יש בעיה{לא זוכר איזו} וזה רשם שזה לא יכול לתקן כי לא הכנסתי את הפקודה /f בפרמטר. אז השאלה שלי היא: -האם יש ממה לפחוד במחשב? -איפה אני צריך לשים את הפקודה /f כדי שזה יתקן לי את הקובץ?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by dragon772,

בביוס איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  17. מה בעצם נפגם ואיך? (האם זו העיינית?) והאם כדאי לקנות כוננים זולים כמו לדוגמה נגן DVD ב 88 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by chaim_f,

מדובר במחשב ישן אבל עד לאחרונה עבד מצוין המחשב נדלק והמסך נשאר שחור החלפתי ספק והמחשב עולה ואחרי מס' דקות קופא/נתקע כשאני מפעיל מחדש המחשב נדלק והמסך שוב נשאר שחור והמחשב לא עולה ניתקתי את הספק מהלוח והחזרתי וזה חוזר על עצמו המחשב עולה וקופא אחרי מס' דקות וכו' המסקנה שלי זה שהלוח עשה את שלו וגוסס אני צודק? יש סיכוי שזה משהו אחר? (זיכרון לדוגמא)

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by dorlevi551,

שלום לכולם, לפני כחודשיים וחצי קניתי מחשב. עבד חלק עד לאחרונה, המחשב לעיתים קרובות(במרווחים של בין עשר שניות לכמה דקות) "קופא" המסך נתקע, השמע ממשיך ולעיתם אפילו הדפדפן לא מגיב בעקבות זאת. מחשב חדש לחלוטין כמו שציינתי ולא נתקלתי בבעיות בעבר. עם התופעה פשוט אי אפשר לעבוד.... נתוני המחשב: core i5-7500 קירור Arctic Alpine 11 Pro R2 כרטיס מסך- asus geforce gtx 1060 turbo win 10 אשמח לעזרה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by wave,

אהלן אשמח לפידבק, המחשב (cooler master משנת 2013) נכבה ונדלק כל 2-3 שניות, המסך שחור לחלוטין... בפעם הראשנה שזה קרה השארתי אותו דולק ומאוחר יותר הכל עבד. הפעם זה לא קורה והוא פשוט נדלק ונכבה כל הזמן. ספק כוח? אשמח לרעיונות

21. Started by DoR TnT,

מחשב של דוד שלי היה אצלי בגלל הכרטיס מסך כנראה קיצר לו את כל המחשב וגרם לשריפת הלוח והספק. העפתי את הכרטיס מסך ושמתי לוח וספק חדשים עכשיו המחשב סוף סוף נדלק בלי צפצופים ובלי בעיות, אני מחבר את הלוח ישירות למסך דרך VGA והמחשב אני שומע שהדיסק קשיח עובד ועולה, כל המאווררים עובדים, הנורה שעל הלוח נדלקת וגם העכבר והמקלדת דלוקים. הבעיה נראת לי רק תצוגה ואין לי אפשרות לחבר כרטיס מסך אחר כי במחשב שלי הכרטיס מסך הוא ענק ולא יכנס בלוח פה. מה אני יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  22. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש,חג שמח,שנה טובה וצום קל .

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  23. Started by BandiT,

שלום, יש ברשותי מחשב intel p4 3.0GHz לוח אם ASUS P4S800D הבעיה היא כזאת, כאשר אני מפעיל את המחשב, המסך לא נדלק, אבל המחשב עולה, אני שומע ברמקולים שהוא נכנס לWINDOWS, אחרי לחיצה על כפתור הכיבוי על המארז, (אחרי כמה נסיונות) המסך נדלק והמחשב מתחיל לעלות, אך לפני שהוא עולה מופיעה הודעה OC error וללחוץ F1 להגיע לsetup או ללחוץ F2 להמשיך לעלות את המחשב עם הגדרות ישנות, אם אני לוחץ F2 המחשב עולה רגיל והכל בסדר ללא בעיות, אם אני לוחץ F1 נכנס לSETUP וישר עושה F10 (יציאה) אז המחשב עולה כבר ללא ההודעה והכל עובד כמו שצריך. הבעיה חוזרת אחרי כיבוי המחשב, ומנוחה של כמה דקות. נגיד עוד שעה הוא יעשה את אותם הבעיות בהדלקה.. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הסיבה? דרך אגב. במחשב יש DDR400 512M…

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  24. Started by shayf,

שלום רב קניתי מחשב חדש לפני מספר ימים. התקנתי את כל הנלווים שהגיעו עימו וכאשר ניסיתי להריץ את אחד המשחקים קיבלתי את ההודעה הבאה: ...could not start 3D acceleration process.please install directX 9.0 and your video driver is up to date התקנתי את directX 9.0 וגם התקנתי את הדיסקים שהגיעו עם כרטיס המסך (MSI RX2400PRO TD 256EH PCIE) אשמח אם תוכלי לעזור לי. תודה

• 4 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.