עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. איך אני מצליחה להגיע לחלונות? כי אחרי שעדכינו לי את הרכיבים המחשבים אני לא מצליחה להגיע לשם האם אני חייבת להתקין חלונות מחדש כי היו לי קבצים חשובים בחלונות

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  2. העברתי חלקים ממארז שיש לי למארז אחר ישן יותר (כבר היה ישן), המטרה הייתה לשים במארז הישן יותר את מה שהיה במארז השני ולקנות חלקים חדשים. העברתי הכל כמעט, חיברתי הכל מחדש, וזה לא פועל. בכלל לא נדלק! אם בכל הנסיונות שלי לא שרפתי את הלוח-אם, אז אני חושב שהבעיה היא בחיבור של הסוויץ' הדלקה מקדימה ללוח-אם (איפה שיש את הRESET, POWER, HD, MSG וSPEAKER). עכשיוף אולי במארז הקודם הסידור של החוטים בראש היה שונה. איך אני מוציא את החוטים ומסדר אותם כמו שצריך? יש סיכוי שאם חיברתי לא נכון את החלק הזה שרפתי משהו? תודה.

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  3. Started by shadtal,

שלום חברים אני מנסה לחבר שני כונני מערכת (שניהם NVMe - M2 ולמעשה זהים, evo 970) בתצורה קצת לא שגרתית: כונן אחד מחובר על הלוח אם, וכונן מחובר עם NVMe m2 pci adapter המטרה היא שיהיו שני כוננים מערכת נפרדים, וכאשר אני רוצה לקחת את המשני שבהם איתי, אני שולף את הadapter והמחשב יעשה בוט מהכונן שיושב על הלוח אם. זה אמור לעבוד, אך ברגע שאני מחבר את המתאם ונכנס לWINDOWS - בוט מהכונן הראשי, כלומר זה שלא על המתאם. WINDOWS קורס ומופעל מחדש מיד עם הכניסה לWINDOWS. בוט מהכונן המשני בכלל לא מצליח, במקום להכנס למערכת הפעלה שהתקנתי שם, הוא פותח מסך כחול עם BOOT SELECTOR ושתי האפשרויות שם מובילות בחזרה לבוט מהכונן שיושב על לוח האם. מה בדיוק …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by MAX AA,

אז ככה אני לא אשקר עבר אליי קצת Rage ונתתי דפקה למחשב נייד שלי הוא לא מזהה את הדיסק קשיח יותר " plese reboot and instert prooper boot davice " בכל מקרה רציתי להחליף לssd אני כמה דברים לא יודע איזה מידה אני צריך כדי להחליף מאחר ואני לא יכול להכנס למחשב אני לא יודע סוג דגם רק שהוא asus vivobook(ניראה לי vivobook) מסביבת שנת 2015-2016 אני יכול לתאר אותו גוף פלסטיק צבע שחור ואזור המקלדת בצבע זהב אפור עזרה בבקשה חייב לדעת את המידות שאני צריך

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by BerkoLeeor,
    • 0 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by eliezer,

לאחר ששיפרתי את ביצועי המחשב ע"י העברת חלונות לדיסק SSD שהוספתי, אני מתכנן להחליף את מעבד I3 במשהו חזק יותר. המחשב ולוח האם בני כמה שנים טובות ולא הצלחתי למצוא באתר של אינטל טבלאות compatibility שמתאימות ללוח האם. מצ"ב פירוט מעבד ולוח אם קיימים, ופרטי CPU פוטנציאלי שאוכל לרכוש. - האם לדעתם ניתן להחליף אחד לאחד את המעבד? - האם תהיינה למעבד החדש דרישות קירור אחרות ממה שמותקן? תודה

7. Started by Arik Tsafir,

שלום, יש לי מחשב נייח דל שנקנה עם מערכת הפעלה win10. אין לי דיסק התקנה. ה HD הלך ואני צריך לקנות חדש. איך אני מתקין עליו את מערכת ההפעלה? או שצריך לרכוש אחרת? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by mikichi,

שלום, יש לי לי את המארז הזה http://www.itstor.com/products/cases/item/9-cases/7-h-550. הפאנל הקדמי שלי (זה שיש בו 2 חיבורים USB, שמע ורמקול) הלך, אני לא מצליח למצוא כרטיס\בקר כזה חלופי באינטרנט, יש למשהו מוג מאיפה ניתן לרכוש כזה חלופי? תודהההה מיכאל

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Maiasony,

עשיתי את זה עם לוח אם חדש כל שאר המפרט נשאר אותו דבר עם 6600 GT AGP והציון ב 3DMARK 003 ירד מ 8000 ל 5400 למהההההההההההההההה למשל בFIFA 06 שיחקתי עם האינטל על הכי גבוה ב 80 פריים עכשיו זה לא עולה על 22

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  10. Started by Itsik Ben Sabo,

שלום לכולם ! אני מעוניין להרכיב כונן SSD על מק. השאלה שלי מה קורה אחרי שאני מרכיב את הכונן... איך אני עושה BOOT ומתחיל להתקין עליו OS של אפל או ווינדוס? האם זה same same כמו מחשב ווינדוס רגיל או שצריך איזה recovery disk ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  11. Started by Ariel234156,

שלום, אני רוצה להחליף במחשב שלי SSD רציתי לדעת אם מישהו יודע אם זה מבטל את האחריות? המחש שלי זה Lenovo yoga 730 15

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shiral03,

שלום לכולם,לפני כמה ימים קניתי ארד דיסק SATA2 של WD 500 ג'יגה בייט. עכשיו הוא מופיע לי "פריימרי מאסטר" אבל שאני בא למפרט ההתקנה של הוינדוס אומרת שהיא לא מזהה ארד שמותקן במחשב. אמרו לי שצריך להגדיר משהו בביוס ב "IDE" משהו.. עכשיו אני לא יודע מה צריך לשנות,מה שמוזר שגם במחשב נוסף שיש לי בבית שגם הוא SATA2 אבל זה ישן ועבד ככה הרבה זמן שאני בא לפרט עושה לי את אותה הבעיה רושם לי אותו דבר.. יכול להיות שהדיסק פירמוט דפוק ? אני ינסה לצלם תמונה של ההודעה שרושם הדיסק פירמוט .. תודה לעוזרים ממש חשוב לי בהקדם כי אני משתגע בלי המחשב שלי ועוד שגם המחשב השני גם לא עובד אז ביכלל אני משתגע חח.. מחכה לתשובה,ממש תודה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  13. Started by bennyma,

יש לי בורד של גיגהבייט GA-8I915P Dou ומסיבות מצערות (אל תשאלו) אני צריך להחליף אותו. יש לי התקנה מסודרת ומלאה של WIN XP עם גיבויים והכל. אם אני עובר לבורד GA-8I945P Pro עם אותו CPU, והכל נשאר אותו דבר (כ. מסך, זכרונות, HD וחומרה אחרת) חוץ מהבורד שהוחלף (915 ל-945). מה הסיכוי שההתקנה הקיימת של XP תעלה ואפשר יהיה לטפל בשדרוג והחלפת דרייברים? האם לצפות למסך כחול והתקנה של המחשב מחדש? אנא עזרו.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  14. Started by yoni26,

שלום לכולם, אני רוצה להחליף את הכונן ל-SSD במחשב נייד ויש לי שאלה. האם אפשר לחבר כונן SSD (שמיועד להחליף את הכונן הפנימי הרגיל) חיצונית באמצעות כבל ולבצע עליו את כל ההתקנות (ווינדוס, דרייברים ואופיס) ורק בסוף אחרי שהכל עובד להכניס את ה-SSD ולהוציא את הרגיל? במידה וזה אפשרי עד כמה זה אמור להיות מסובך למישהו שלא מבין במחשבים. (הסיבה שאני רוצה לעשות את זה כך היא שאני לא רוצה להתקע פתאום בלי ווינדוס וגם כך אוכל לבצע את כל ההתקנות בשלבים מבלי לפגוע ברציפות השימוש)

15. Started by Tooli Frank,

אני מעוניין להחליף את הדיסק הקשיח שלי בדיסק ssd. לפי מנהל ההתקנים, הדיסק מחובר כscsi ללוח, האם אפשרי בכלל להחליף אותו בssd? מדובר בdell latitude e5440 .

16. Started by demultiplexer,

שלום, יש לי את הלפטופ הישן הבא Aspire 5755G - https://laptop.bg/system/pdfs/343/original/as5755G_spec_v1-1-1.pdf הוא נפל ונשברו קצת הפלסטיקים ומאז בקושי סוחב והדיסק הקשיח משמיע טקטוקים אני רוצה להחליף אותו לדיסק solid state. איזה דיסק קשיח יתאים לו? יש דגם\סוג\spec מסוים כדי שאדע איך לחפש דיסק מתאים? הנפח לא כזה חשוב. גם לא התקציב. תודה

17. שלום אני צריך להחליף דיסק במחשב אולטרה בוק שלי, האם יש צורך בכונן מיוחד או שזה תהליך רגיל?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by zvidavid,

התקלקל לי הדיסק הקשיח במחשב נייד לנובו אני מבקש להחליף דיסק קשיח חדש איך אני מתקין מערכת ההפעלה WINDOWS XP

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by Freemee,

יש לי דיסק קשיח של WD 250GB YS בן שנתיים. יש לי עליו אחריות 5 שנים. לאחרונה, הוא התחיל לעשות בעיות בBOOT כתוצאה מ BAD SECTORS. הוא נכשל בבדיקות של WD DIAGNOSTICS בטענה שצריך להחליף כונן. אני אלך להחליף אותו ובנוסף כנראה אקנה חדש. השאלה שלי היא (התקנתי את מערכת ההפעלה לפני כמה שבועות) האם אני יכול לבצע העתקת HD מלאה מהדיסק הזה לדיסק אחר שאקנה עכשיו (שיהיה 1TB כנראה). האם המחשב יפעל ולא יעשה בעיות? כי בתכלס זה רק הארד דיסק, זה לא להחליף מעבד או לוח אם. או שממש קריטי לעשות פירמוט מחדש? ד"א, על איזה תוכנה אתם ממליצים לעשות COPY מלא כולל מחיצות? של DATA LIFEGUARD טוב? עוד דבר, אפרופו הארד דיסק חדש, מה אתם אומרים על ה WD CAVIAR GREEN 1TB? הוא בסדר? יש גם BLACK שעולה יותר והוא י…

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  20. Started by BoobsToch,

אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה, תסלחו לי אם לא- אני רוצה להחליף הארד דיסקים בין 2 מחשבים...על שניהם מותקנת WINDOWS 7. האם כשאני אחבר הוא ימחק לי את כל המידע על הכונן מכיוון שהלוח אחר? האם הוא יזהה את מערכת ההפעלה? האם כדאי לפרמט לחלוטין את ההארד דיסקים לפני?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  21. קניתי HP Pavilion dv6514ej הוא מגיע עם הארד-דיסק 200GB 4200 RPM בגלל שהדרישות שלי מהמחשב הנייד הם די גבוהות, אני מעוניין להחליף את ההארד-דיסק בהארד-דיסק 5400RPM (אני מעדיף הארד-דיסק מהיר, ומוכן לוותר על מחצית מהנפח, בתמורה ל 5400 RPM, שזה גם לא "שיא המהירות"). השאלה היא כזאת: האם הארד-דיסק 5400 צורך משמעותית יותר חשמל מהארד-דיסק 4200? כי גם ככה הסוללה לא מסוגלת לחזיק יותר משעה וחצי היות ומדובר במחשב עם מעבד c2d 2.2GHZ, ו G-Force 8400M 128MB שמחסל את הסוללה מהר ואני מפחד שאם אני אחליף להארד-דיסק מהיר יותר, אז זמן הסוללה יהיה ממש מגוחך, ואז בעצם המחשב הנייד לא יהיה נייד יותר (כי הסוללה תתרוקן אחרי חצי שעה) נ.ב - בגלל שהמחשב כבר נקנה, ואני לא צריך עזרה בהצעת מפרט, פירסמתי את…

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by שמנואל,

שלום. אני רוצה להכניס הארדיסק 40 גיגה לפנטיום 2. האם יכולה להיות אי תאימות כלשהי בין לוח האם להארדיסק הזה שגדול בהרבה מהמקורי (4גיגה) ? או שזה מובן מאליו שהארדיסק כזה אמור להתאים ? זהו המפרט לפי EVEREST: CPU Type Intel Pentium II, 350 MHz (3.5 x 100) Motherboard Name : Lucky Star Apus 6ABX2V/Crus 6AZX2V Motherboard Chipset : Intel 82440BX/ZX תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  23. שלום. הלך לי בוודאות החלק של החיבורים בהארדיסק. hitachi deskstar 80 gb. האם אני יכול להוציא את החלק של החיבורים(כולל הלוח הירוק שצמוד אליו)מכונן אחר, ולהרכיב אותו על הארדיסק התקול? -אני יודע שצריך את אותו הדגם,אבל האם מספיק אותו גודל gb?או ממש אותו "קוד סידורי"? תודה מראש!! (נ.ב,אם יש למישהו אחד כזה תקין,אשמח לדעת)

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  24. Started by darkman,

המאוורר התחיל להרעיש ושום מכה לא עזרה אז החלטתי להחליף אותו במאורר מהספק של המחשב הישן שלי 1)הוצאתי מהספק הישן את המאוורר (לא הייתי בעיה כי החוטים לא היו מולחמים) 2)חתכתי את החוטים של המאוורר בספק המקורי 3)חיברתי את החוטים של המאורר הישן בחוטים החשופים שהיו שיכים למאורר המקולקל (אשר היו מולחמים בספק המקורי) (שחור לשחור אדום לאדום עטפתי עם איזולירבנד, ובדקתי ששום חוט לא נוגע בשני ולא מפריע למאורר וסגרתי את הכל) *המחשב עובד* עכשיו האם עשיתי כמו שצריך? האם זה יגרום לבעיות בעתיד? להחליף ספק?

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  25. לפני מספר ימים החלפתי כרטיס מסך במחשבי, חיברתי את כל הכבלים הדרושים וכאשר הדלקתי את המסך הכל נראה כרגיל אך כאשר זה הגיע למצב שבו הוינדוס עולה המסך נעשה שחור לכן הייתי צריך ללחוץ על הכפתור SOURCE הנמצא על המסך על מנת להחליף את הערוץ לאנלוגי ובעקבות זאת פעל כרגיל. מה אני צריך לעשות שהערוץ יהיה דיגיטלי גם לאחר הפעלת הוינדוס או לפחות שלא אצטרך להחליף ערוץ כל פעם שאני מדליק את המחשב. תושה מראש.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.