תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
אהלן אהלן חברי הפורום אני חדש כאן והחלטתי לשתף אותכם באוסף סרטוני ההדרכות שלי כאן אסביר לכם איך להשתלט על מחשב מכל מקום, בכל זמן , בכל רגע ובכל זמן בעצם שתהיו עם הסמארטפון שלכם… אזז ברוכים הבאים למדריך: איך להשתלט על מחשב דרך הטלפון אז תתארו לכם סיטואציה, אתם יושבים בעבודה, בלימודים , או בכל מקום אשר תחפצו. ואתם ממש ממש חייבים לגשת כרגע למחשב האישי שלכם או לאותם מחשבים שאתם נוהגים להשתמש בהם באופן קבוע. הבעיה מתחילה בזה שאתם לא יכולים, וחבל… אז ידוע לנו שהיום יש שלל ותכנות ואתרים ל "שליטה מרחוק". אבל , מניסיוני האישי אני בא ואומר , עדיין לא נתקלתי בתוכנה מספיק טובה אשר לא נופלת ומקרטעת עם שלל בעיות חיבור שונות. …
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אלו הטמפ שלי בזמן משחק..(שימו לב לכרטיס מסך, 88 מעולה!!) אני מבין שזה לא הכי תקין? מה אפשר לעשות? יש לי עדיין אחריות לכרטיס מסך האם היא תכסה על זה?
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני עושה כרגע סדרת בדיקות על לוח אם שחשוד כתקול. בשלב זה אני רוצה לקצר את ה- CMOS כדי לקבל את הערכים המחדליים של ה- BIOS SETUP. אני יודע היטב איך לבצע את פעולת הקיצור של ה- CMOS על ידי חיבור ג'אמפר מתאים. עד רגע זה לא בצעתי את קיצור ה- CMOS (למרות ששאלתי שאלה בנוגע לכך אתמול). אני רוצה לנקוט בכל צעד זהירות אפשרי כאשר אני מבצע את קיצור ה- CMOS , מחשש שתקלה כלשהיא על לוח האם או באביזר שמחובר לו תשבש את ההליך של קיצור ה- CMOS. לשם כך אני רוצה להותיר את לוח האם _עירום_ מכל החיבורים שעשיתי אליו מאז לוח האם יצא מהקופסא. בכלל זה אני רוצה להסיר מלוח האם את המעבד, הזכרונות, כרטיסים אחרים על הסלוטים, חיבורים שונים שנעשו לפינים על לוח האם. השאלה שלי היא: כאשר אבצע את קיצור ה- CMOS…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב מחדש , לפני זה הוא זיהה את הUSB . 6 בסך הכל . התקנתי את הכרטיס קול ואת הכרטיס מסך ,הרשת הוא זיהה לבד .הכל ONBOARD . עכשיו אני בא לחבר כל התקן USB אחר ,והוא פשוט לא מזהה אותו לא קופץ לי חלון כלום!. הUSB 2.0 על Enable בביוס . אני פשוט רוצה להתקין את המדפסת שלי HP PSC 1100 . וצריך לחבר את המדפסת עם הכבל USB . למישהו יש פיתרון ?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם... בזמן האחרון התחילה לי בעיה שהמחשב שלי נתקע ללא כל סיבה... מה זה נתקע?ז"א שכאילו הוא קופא וזהו,כלום לא זז,המקלדת לא עובדת אך האור בלוח אם לא מפסיק... אין לי מושג מה זה...וזה התחיל מזה שיום אחד שיחקתי BF2 ואז המחשב נתקע... נNAV 2005 לא מזהה כלום מה שלדעתי זה אומר שזו בעיית חומרה... כמו כן פירמטתי את המחשב אך זה לא עזר. אין לי מושג מה לעשות וכיצד לבדוק מאיפה נובעת הבעיה... זה מעיק עליי מאוד...בבקשה כל מי שיכול לעזור שיפרסם פה...
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קרה לי ששיחקתי סתם באיזה משחק או שהייתי באיזה תוכנה או משהו והמחשב כבה לבד אחרי לחיצה על הכפתור הדלקה הוא לא נדלק וצריך לנתק את הכבל מתח מהספק, לחבר מחדש וללחוץ גם על הכפתור עם 0/1 על הספק בשביל הזרם ורק אז הוא נדלק מחדש.. אין לי מושג למה זה קורה משום שהספק הוא לא ג'נרי או משהו הספק הוא של טרמלטייק 460W והמחשב עצמו הוא מחשב חזק ולא קרה לי כזה דבר עדיין.. הכל חדש ושומדבר לא מתחמם יותר ממה שאמור.. עשיתי בדיקת וירוסים או ספייוור למצוא משהו ולא מצאתי כלום אם למישהו יש פתרון לבעיה אני אשמח לשמוע אגב גם בלי שאני משחק או נמצא איפשהו מספיק שאני משאיר אותו זמן מה דלוק אפילו על הדסקטופ והוא כובה לי. עזרה בבקשה. תודה, יום טוב ושנה טובה.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
לאחר ששני הרכיבים עובדים לאחר הדלקת המחשב אחריי פרק זמן הם מתנתקים לרוב זאת המקלדת אבל זה קורה לי גם בעכבר הם מחוברים ב USB כשאני מנתק ומחבר שוב הם חוזרים לחיים מה עלי לעשות בכדיי שתופעה זו לא תחזור על עצמה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כותרת \/ \/ \/ ניסיתי הכל, זה קורה לי גם בדיסקים חדשים! יש לי סימס 3 וכל פעם שאני פותח אותו המסך כאילו נדלק, נכבה, נדלק, נכבה ופתאום נכבה טוטאלית, ומראה את ה-blue screen, ניסיתי להסיר את התוכנה ולהוריד שוב, ניסיתי להסיר את התוכנה ולהוריד שוב מהדיסק של אח שלי, וגם לא עובד, אבל אצל אח שלי הוא עובד מצוין, וגם כל הזמן שאני פשוט גולש, או משהו, המסך נדלק נכבה נדלק נכבה, ולפעמים המחשב נכבה טוטאלית ולפעמים עולה לי כזה חלון שכתוב בו- windows has detected unexpected problem and recoverd והוא לא נכבה, (בדקתי בדיוק מה שכתוב) והמשחק פשוט לא עולה!! (זה לא רק המשחק, אמרתי, זה גם בכל דבר אחר) ופרמוט לא בא בחשבון! יש לי שם תוכנות שעלו לי כסף ואיבדתי את הדיסק, יש לי שם מלא קראקים שלקח לי ש…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני נמצא ב IE ולפעמים אחרי צפיה בסרט דרך הדפדפן או גלישה העכבר נעלם אי אפשר לראות את הסמן ... רק שאני סוגר את האתר אז אני רואה את העכבר למה זה ? 1 . עכבר דפוק ? לא יכול להיות מחוץ ל IE הוא תקין 2. ספק דפוק ? החלפתי כבר לחדש . 3. IE המחשב אחרי פירמוט 4. לוח חדש 5 . כרטיס מסך " נפל " / לא עומד בעומס ?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ב health status הוא כותב warning בשניהם. באחד (250GB) מופיע בכיתוב מודגש: C7) ultra DMA CRC Error count) ובשני - 1000GB (C5) Current Pending Sector C7) ultra DMA CRC Error count) הרצתי Error-checking של הווינדוס, והוא מצא את התקלות בHDD השני. גם ה HD tune מצא שני סקטורים פגומים: הוא מצא את: 288054mb LBA 589936192 292480mb LBA 598999744 קצת ידע מסביב. המחשב הזה "אכל" כבר המון הארדיסקים. יש להם משום מה אורך חיים ממש קצר אצלו. ה HDD השני עוד באחריות. לגבי הראשון אני לא בטוח, אבל הוא גם לא זקן מדיי.. זה מתחיל להישמע לי חשוד שהוא דופק לי הארדיסקים כל שני וחמישי בערך. האם זה יכול להיות באמת רק צירוף מקרים? או שיכול להיות שהבקר בלוח אם נדפק, ולוקח איתו את שאר הHDD לגיהינום ביחד…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום שיחקתי משחק בלפטופ והופיעה לי הודעת ארור של המקשים הדביקים והחלטתי שאני נפטר מזה סימנתי איזושהי פיסקה שהיה רשום נראה לי לבטל מה שקשור למקשים הנ"ל. בקיצור נמקלדת בלפטופ לא עובדת, לעכבר יש אפשרות תזוזה אבל לא כניסה לתיקייה/קובץ... מה אני יכול לעשות? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H ויש לי 4 דיסקים קשיחים ישנים SATA2 אפשר להרכיב את כול ה-4 + צורב ?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אז ככה בעה שלי החלה אחרי שהשארתי את המחשב דולק בלילה בבוקר הוצאתי אותו מStandBy ורציתי לגלוש אך להפתעתי הוא לא זיהה את זה שהכבל מחובר למחשב בדקתי את המודם (ECI) והכול תקין ( זה רשת ובמחשב שני שלי הכול סבבה) בדקתי את החיבורים על ידי החלפת הכבלים - לא עזר כי הכבלים תקינים הבאתי מחשב נוסף וניסיתי להתחבר והוא נתן לי כלומר הבעיה הייתה כנראה בכרטיס רשת אז החלפתי את הכרטיס רשת באחד שהיה לי וזה עבד תקין ליומיים ואז שוב החלה התקלה שהוא רושם לי Network cable unplugged!!! אני דיי בטוח שזה איזשהם בעיות בהגדרה של המחשב אחרי שהוא יוצא מStandBy אבל אני לא יודע מה לעשות עם זה מקווה שתוכלו לעזור לי :-\
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
קניתי השבוע מחשב חדש ומרגע שהתחלתי אתמול להשתמש בו הוא נכבה ונדלק תוך כדי שימוש. ללא שום התראה ,כעשר פעמים במהלך חצי יום וכך גם היום. יש לציין כי אין בו וירוסים ועדיין לא התקנתי בו תוכנות או משחקים שאולי יכולים לגרום לתופעה כזאת. זהו מפרט המחשב : מעבד אינטל 6550. לוח אם גיגהבייט 945 . זכרון 1 G . כרטיס מסך ATI X1650 .מערכת הפעלה ווינדוס XP. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם : יש לי קירור מים corsair 110i gt ,,,, המאוררים שלו מרעישות יותר מדי !!! אני רואה ביוטיוב הרבה מחליפים את המאוררים למאוררים יותר שקיטים ? מה אתם מציעים ! איזו מאוררים ואיזו חברה ומה המהירות rpm !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי intel pentium4 3Ghz, 1.75gb RAM 300mhz, A7600gt יש לי תקיעות כמעט בכל משחק, לאורך זמן קצר וממש מידי פעם, אבל זה די מעצבן... אולי המהירות של הזיכרון גורמת לזה? או משהו אחר? המהירויות הם אחרי אוברקלוק: http://img138.imageshack.us/img138/711/uu1kv2.jpg ואלה הטמפרטורות: http://img201.imageshack.us/img201/298/jj6iq5.jpg יש משהו לא בסדר?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה עשיתי format למחשב ואחרי זה התקנתי WINDOWS ובשלב שאחרי העתקת הקבצים הוא מבצע אתחול מחדש ושמופיע המסך השחור של XP אז הוא ניתקע דברים שניסתי ולא עוזר *ניסיתי כמה גירסאות שעובות של WIN *ניסיתי הארד דיסק אחר למקרה ולא יודע *ניסיתי אתחול איטי ועדיין לא עוזר תמיד ניתקע באותו שלב והמחשב עבד לפני הפירמוט אז לא יודע אם זה חומרה או בעיית תוכנה אשמח מאוד לעצה כי אני כבר תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
המהירות אמורה להיות X16 אבל האוורסט אומר שזה במהירות X4 יש לי את הלוח הזה http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
לאחר נסיון העלאת acronis boot agent - שהיא תוכנה שדי דומה לגוסט בעצם היא לא ממש הצליחה לעלות ונתקעה , לאחר מכן אני לא מצליח לקבל שום תגובה מהמחשב. הוא נדלק, אבל אין כלום על המסך , והוא בכלל אל מגיע לשלב של בדיקת זכרון למישהו יש מושג מה צריך לעשות ? אני אובד עצות.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח של ASUS A7V266-Cישן מאוד עם מעבד AMD1700 והוא לא פועל כשורה . אני מצליח להפעיל אותו, עובר בו מטח אבל לא נדלק המחשב, אם אני מוציא ממנו את כל הכרטיסים הוא לא מצפצף דבר שתמיד קורה ואמור לקרות... ולא שום דבר הוא עבד לפני כמה ימים אבל היה איזה יום אחד שהמחשב נפל לי באויר איזה 30 סמ ולא בדקתי לאחר מכן אם הוא עובד למחרת רציתי להפעיל אותו כי החלפני מארז... והוא לא עובד יכול להיות שנשרף או שזז משהוא למרות שהוא נדלק למחצה? איך אפשר לתקן את זה?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
קניתי כבל כזה באיביי ולא מצליח לחבר את הנייד לטלוויזיה. בעצת מדריכים, בשלב ראשון אני רוצה לבדוק את תקינותו. האם בודקים זאת בחנות חשמל או שאני צריך להכנס לבית של אחד מחברי הפורום שמשתמש בכבל כזה ולנסות לחבר למערכת שלו את שלי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני לא יודע מה לעשות מישהו יכול לעזור לי ? יש לי רק את הדיסק של הווינדוס וזהו ואני לא יודע איך להתקין אותו (כי זה מחשב חדש וזו פעם ראשונה זה שונה) אז בבקשה שמישהו יעזור לי
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הספק הוא 350PN שמספק 34AMP על ה12, עם כרטיס 1950XT חדש, שאר המפרט בצד. בעומס, כשאני מריץ משחק הספק מתחיל להשמיע רעשים צורמים כמו של זרם חשמלי, מה זה אומר ???
-
- 13 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת כיצד צורבים דיסק מוגן - copyrighted אודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-