תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
הי בשעה טובה רכשתי מסך 22" , ומחשב של דל עם כרטיס מסך פנימי אשר תומך ברזולוציה ךש 1680*1050 . אבל ישנה תופעה של ריצוד טקסט ,ניסיתי לבדוק רענון אבל רק ה60H אפשרי . מצ"ב קובץ תצורה של המחשב תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
המפרט של המחשב: Intel E6550 Gigabyte P965 DS3 לא יודע איזה REV. CORSAIR ValueSelect 2GB 800MHZ (1GBx2) Saphire 2600XT וזהו אני חושב. הכל התחיל לפני כמה שבועות, המחשב לא תמיד היה נדלק, המאווררים פעלו אבל חוץ מזה כלום לא קרה - כיבוי והפעלה מחדש היו פותרים את הבעייה. הרצתי MEMTEST וגיליתי שהזכרונות פגומים. הלכתי לחנות החליפו זיכרונות (הפעם MEMTEST לא החזירה שגיאות) והבעייה לא נפתרה. בזמן האחרון המחשב מתחיל להתרסק אחרי כל כמה זמן של עבודה, לפעמים שעות ולפעמים דקות. הורדתי ORTHOS הרצתי את בדיקת BLEND ומצורפת התמונה של מה שאני מקבל, לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה שעות. [ מה עושה הבדיקה? מה אומרת התוצאה?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש הכולל לוח GIGABYTE 38X DS4, זכרונות G.SKILL 1000MHZ 4GB, מעבד (זמני) E2160, כרטיס מסך (זמני) GIGABYTE 1600XT ושני כוננים קשיחים הרצים במערך RAID 0. כבר שני משחקים אני מנסה לשחק NFS PRO ST, HITMAN ובשניהם ברגע שאני נכנס למשחק מתחיל המחשב לצפצף לסרוגין (אני מצליח להתחיל לשחק למרות הצפצפים) ואחרי משהו כמו 2 דקות המחשב מכבה את עצמו כיבוי מסודר. יש למישהו רעיון למה זה קורה? ואיך להפסיק זאת ?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בשדרוג המחשב שלי כך שיריץ משחקים כמו CRYSIS. ברשותי המחשב הבא: 1024MB , TS946 intel, בקרוב יהיה 8800GT, pentium D 820 2.8GHz, אני משוכנע שהוספת ראם תהיה משמעותית לביצועים אבל אני לא יודע מה המהירות המקס' של הזכרון שאני יכול להוסיף ומה המהירות של הזכרון שיש לי כרגע. אני לא מוצא את המידע הזה באוורסט. אני מקווה שהבנתם ושמישהו יכול לעזור..
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי זז קצת איטי והוא לאחר פירמוט לדוגמא אני פעיל תוכנות הורדה ומפעיל עוד יישום וממש זוחל מה יכול להיות הבעיה? האם אני צריך להוסיף עןד זכרון? המפרט: מעבד:6300E זכרון:1GB 800 צHZ כ.מסך גיגה בייט X1950 PRO דיסק קשיח" WD 250 GB לוח אם ASUS P5B DLX מארז: אחד רגיל+ספק רגיל תודה לעוזרים כי חשבי לקנות עוד זכרון האם זאת התשובה?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש ברשותי דיסק קשיח עם 320 GB התקנתי וינדוס xp פרופשיונאל. בהתקנה הגדרתי שתי מחיצות,כל אחת 100 gb , עכשיו כשהמחשב מתמלא לאט לאט עם הזמן אני צריך את ה 120 gb +- שמסתתרים לי ואני לא רואה אותם,גם לא במחשב שלי, איך ניתן ליצור את הדיסק קשיח ה 3 במספר אם בהתקנה הגדרתי אך ורק 2 ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי 2 הארדיסקים שבשתיהם יש ווינדוסים עכשיו החלטתי לנקות אחד מהם ידנית ולהשאיר את הראשי עם הווינדוס והכל. מחקתי ידנית את את כל מה שהיה בהארדיסק המשני והכל עבד כרגיל(היה שיפור ניכר במהירות המחשב). עכשיו לאחר ריסטרט הוא נותן לי שגיאה כזאת: BOOT FROM CD: DISC BOOT FAILURE , INSERT SYSTEM CD AND PRESS ENTER כיצד אני מתקן את הבעיה וכיצד אני מפעיל את המחשב מחדש והווינדוס יעלה נורמלי? כי לא מחקתי את C שהיה בשימוש הראשי(ווינדוס,תוכנות) אלא F שהיה בתוכו ווינדוס לא בשימוש. אנא עזרו לי, תודה מראש סער.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי זיכרון וירטואלי: יש לי 3072MB RAM) 3GB RAM) אך יש לי כונן מפוצל שזה אומר כונן C וכונן D ובזיכרון הוירטאולי יש אפשרות לשים בשניהם זיכרון.. אז כמה לשים בכל אחד? כי אני יודע שצריך לשים כפול 1.5 ממה שיש אבל כשאני עושה את זה בשניהם כתוב שיש לי 5000 ומשהו " Currectly Allocated" אז כמה זיכרון וירטואלי לשים בכל כונן?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
טוב, אז עשיתי Error Checking לכונן C , לאחר שהError checking הסתיים המחשב עלה כרגיל ואז הפעלתי את התוכנה Ccleaner ולחצתי בה על Run Cleaner לאחר שלחצתי קיבלתי הודעת שגיאה Rundll ואז היה bsod . אחרי שהמחשב עלה עוד פעם בדקתי אם יש קבצים בMinidump ולא היה כלום למרות שהיה bsod. השאלות שלי הן: 1. האם נגרם נזק למחשב שלי כתוצאה מהbsod הזה? 2. איך אני יכול לברר ממה הbsod הזה נגרם? עכשיו אחרי שאני לוחץ בccleaner על run cleaner זה פועל כרגיל ללא שגיאה.
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו מחשב חדש ולוח האם ASUS M2N-VM DVI פעם מזהה את הכונן Pioneer DVR-215DBK SATA ופעם לא מזהה אותו. אני מפעיל את המחשב ונכנס ל BIOS ופעם הוא מזהה את הכונן בביוס ופעם לא מזהה. הכונן מחובר בחיבור SATA. גרסת הביוס היא מסוף 2007 כך שלא נראה לי שצריך לעדכן ביוס. יש למישהו מושג מה הבעיה? אני ממשיך כרגע את ההתקנה עם כונן IDE רגיל עד למציאת פתרון לבעיה.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מפרט מימין מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אהלן. לאחר כשנתיים שלא פירמטתי את המחשב ( )- הגיע הזמן. רק מה, שמתי שישמת אדמין בביוס כדי שלא ישחקו לי בו אנשים אחרים, ושכחתי אותה ( ). אני רוצה לאפס את הביוס ואין לי מושג איך לעשות את זה... הלוח הוא GB 7VAX-A KT-400 של ג'יגהבייט. הביוס הוא ביוס רגיל כלשהו עם צ'יפ של דיואל ביוס לייד.... מה בדיוק אני צריך לג'מפר שם? (פרוט... אף פעם לא יצא לי לעשות את זה...) דבר שני: פירמוט. יש לי דיסק של וינדוס, אני רוצה לפרמט את C ולהתקין שוב.... בשביל זה אני זוכר שאני צריך לעשות בוט מהCD, נכון? אז איך אני עושה את זה? (מגדיר את הCD ככונן בוט עיקרי וזה רץ משם, לא?) ואני מבקש לא לצחוק. אחרי שנתיים אני קצת חלוד בזה תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
שלום! אני בא לעדכן תכרטיס קול ואז באמצע הטעינה הוא עושה מסך כחול!!! מה אני אמור לעשות?!
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי, בדיוק קבלתי את המחשב החדש.. לוח אם של ASUS ה-P5KE בהזמנה לא קניתי (לצערי כבר) צורב DVD כי יש לי אחד שנקנה לפני פחות מחודשיים.. הבעיה היא שהצורב מבוסס IDE.. אני לא מבין איך לחבר אותו ולראות אותו בביוס.. ניסיתי לחבר את הכבל IDE שמגיע עם הלוח לצורב אבל אין אות בביוס למשהו משהו מכיר ויכול לעזור? נ.ב. חוץ מחיבור מתח ו-IDE יש חיבור נוסף שחסר?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי ויסטא על המחשב עם 2 כוננים בצורת raid 0 אני מנסה להתקין XP על הויסטא וגם שיפרמט לי את הכוננים, אך אני מקבל שגיאה שהוא לא מוצא כונן להתקין עליו גם ניסיתי להתקין עם boot 98 בפקודת פורמט אךהוא לא מצליח למצוא את הכונן בהתחלה חשבתי שזה בגלל הraid אז הסרתי אותו וגם זה לא עזר אחרכך פרקתי את 1 הכוננים וגם זה לא עזר, מה אתם חושבים הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום אחותי קיבלתי עם המחשב הניד שקנתה ראוטר ועכשיו(אחרי חצי שנה) אני רוצה לחבר אותו אבל הבעיה שאני לא מוצא את הכבל חשמל שלו מישהו יודע איפו אני יכול להסיג כבל חשמל לראוטר אם בכלל?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מפעיל אתהמחשב ולוחץ על F5 לSafe Mode אז המחשב מדליק את עצמו מחדש ולא עולה במצב בטוח, והוא נותן לי להפעיל את המחשב רק במצב רגיל . בעיה שניה : ב"כלים" ----> "אפשרויות תיקיה" -----> "תצוגה" בגלילה למטה , אני לא מוצא את האפשרויות של : "הסתר/הראה קבצים מוסתרים" , זה לא נמצא שם וזה היה . מה הסיבה יכולה להיות בבעיות הללו ?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי blue screen , הלכתי לתוכנה של ניתוח קבצי minidump וגיליתי שהבעיה היא בקובץ ipnat.sys הלכתי ל google לראות אם אני אוכל למצוא מידע על הקובץ אבל לא מצאתי משהו רלוונטי שיכול לעזור לי עם הבעיה שלי. תודה רבה למי שיוכל לעזור לי ולהסביר לי מה הבעיה עם הקובץ.
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קמתי היום והווינדוס לא עולה כאילו שהוא לא מזהה את הדיסק הקשיח. למרות שהביוס מזהה אותו. מה שקורה זה המחשב עולה מריץ את הזכרון ונתקע במסך השני לפני העלת הווינדוס בקטע שרשום "verfying MDI data" (או משהו דומה אני פשוט לא מול המחשב התקול עכשיו) בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול קיבלתי את הLCD החדשה שלי לחדר. חיברתי אותה למחשב בעזרת כבל רגיל ( שחור , פשוט - כניסה אחת לLCD כניסה אחת למחשב שכחתי איך קוראים לו ) .. ... בכל מקרה הגדרתי באפשרויות של הכרטיס מסך שיראו שני צגים ובאמת רואים את הדסקטופ גם במסך של המחשב וגם בLCD. הבעיה היא שאני בא להפעיל סרטים- רואים את הסרט רק במסך של המחשב בעוד שעל הLCD החלון של הנגן נפתח אבל הוא שחור ( הזמן זז אבל אין תמונה) . ניסיתי לחבר רק את הLCD בלי המסך וכן ראו את הסרט - משמע הסרט עובד רק שהLCD מחוברת לבד.. עכשיו הבעיה פה היא שכדי להגדיר רק את הLCD צריך לנתצק את המסך ולעשות ריסט .. מישהו שמע על הבעיה? ואם כן איך פותרים אותה? אני בטוח שזה משהו בהגדרות של הנגן שלא מסוגל להציג בשני צגים שונים .…
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
זה התחיל לפני כמה ימים לפני זה לא היה כלום. זה קורא לפעמים באמצע משחק אבל רוב הפעמים זה פשוט קורא סתם ככה כשאני אפילו גולש באינטרנט, מופיע לי המסך הכחול והמחשב מאתחל את עצמו. אני יודע שזה לא בגלל בעיה של חום, הטמפרטורות נורמאליות לגמרה. המחשב דיי חדש, נקנה לפני חצי שנה. איך אני יכול לדעת מה הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל הזמן המאוורר של המעבד חורק איך מטפלים בזה?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ניסית להתקין ויסטה ויש לי XP יש בעיה בהתקנה ואני נמצע במצב שאם אני לא לוחת מהר על החצים כדי לזוז אני לא יכול להכנס לוינדוס יש תפרית לפני ה BOOT.ini מישהו יודע איפה זה יושב מה להסיר
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם! ניתקלתי בבעיה די נדירה באופן שבה היא קרתה לי ולהלן התאור: לוח של חברת GIGABYTE שעובד בצורה תקינה מזה כשנתיים יום אחד יציאות ה-USB חדלו מלעבוד.המדפסת לא הגיבה וכשבדקתי את העניין שמתי לב שזה לא מזוהה בשום יציאה אחרת בלוח וישנן 6 כאלו.חשבתי אולי מדובר בבעיית דרייבר או תקלה במערכת ההפעלה.למען הסר ספק מערכת ההפעלה הותקנה מחדש ואין כמובן שום שגיאות כלשהן מבחינת חומרה או דרייבירים במנהל ההתקנים.שוב התקני USB מחוברים וכלום לא מזוהה...שלחתי את הלוח להחלפה והוא הוחלף במסגרת אחריות שמתי החדש במקומו ושוב אותה התוצאה...איפסתי ביוס לחלוטין להגדרות ברירת מחדל,דיסק קשיח הוחלף למען הסר ספק זיכרון הוחלף מאותה הסיבה ספק כוח הוחלף מחשש שאולי אין זרם תקין נותקו כל ההתקנים שלא …
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם יש דרך כלשהי לשחזר קבצים מה hard disk שהתקלקל? ברגע שאני מנסה לחבר אותו למחשב יש רעשים שלא נשמעים נשמעים טוב כמו כן ה- WINDOWS לא מצליח לעלות. חשבתי אולי שווה לעלות איזה live cd, ולראות אולי אני אצליח לגשת לכונן ולהעתיק את הקבצים. למי יש מידע בנושא? או שמע צריך ציוד חומרה נוסף בשביל לשחזר את הקבצים? חשוב לציין שה hard disk לא נפל. פשוט הפסיק לעבוד! תודה רבה ;D
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-