תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים . קניתי מחשב חדש ואני נהנה ממנו אבל תאמת כאשר אני משאיר אותו דולק לפעמים בלילה כדי להוריד מהשהוא אני לא סובל את הרעש שהוא עושה מהמאווררים .. אתם מבינים זה לא כל כך גבוהה אבל זה מעצבן מה אני עושה ?
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב נייד דל1520, ואני שומע לאחרונה מדי דקה או שתיים מן תקתוק כזה, כמו הרעש קטן של פעימה אחת שעושה מנגנון של שעון. זה לא ממש רועש, אבל החשש שלי שאולי זה סימפטום לאיזה משהו יותר גרוע. מישהו יודע על זה משהו?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי מחשב חדש לוח אם של ג'יגהבייט p31 וצורב של lg gsa-h55l והצורב עבד יפה ואחרי כמה זמן שלא שמתי לב ניכנסתי במקרה ל "מחשב שלי" וראיתי שלא מופיע לי הסמל של כונן הדיסקים וניכנסתי למנהל ההתקנים (ראו תמונה שהעלתי) למה המחשב לא מזהה את הצורב? תודה רבה על עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, כמו שניתן להבין מהכותרת יש לי בעיה באיזה מחשב שהוא מתכבה מעצמו, עברתי כאן על ההודעות שכבר כתבו וניסתי להבחן את הבעיה אבל לא הבנתי והצלחתי חשבתי שזאת בעיה של מקום וזיכרון והוספתי עוד כרטיס זיכרון וארד דיסק אך הבעיה עדיין ממשיכה, הוצאתי דוח של התכונה האוורסט (בקובץ המצורף) ו -2 תמונות מהתוכנה cpuz אולי זה יעזור גם. שהמחשב נדלק וממש לפני שהוא מתכבה יש צליל מהמחשב בקול צורם, לא הביפ הרגיל שבדרך כלל שומעים על מנת לדעת את הבעיה אלא צליל חלש וצורם שנמשך 2-3 שניות . אם מישהו יכול לבדוק בקבצים שצרפתי ולראות אולי את הבעיה ולעזור לי .. הקובץ של הדוח מהתוכנה אוורסט http://uploaded.to/?id=j3oav5 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל. ובכל זאת יש לי בעיה. ניסיתי להתקין את הפאטצ' אבל זה לא עוזר. הינה הודעת השגיאה המופיעה לי: מה עושים? מה הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום :] ניסיתי להדליק את המחשב השני שלי בבית וכשהדלקתי אותו המערת או כלום לא עלה . פשוט היה רשום על המסך "NO SINGAL / NO SIGNAL" וזה מה שהיה אח"כ הוא מתכבה , הוא עושה Self CHeck mode ודברים כאלו . מה זה יכול ליהיות ? יש מצב לכרטיס מסך ?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המסך הזה כבר כמעט שנה ,אני מרוצה ממנו מאוד מאוד חוץ מדבר אחד שבמשחקים מסויימים הוא נותן לי רזולוציה מקסימלית של 1024x768 . הבעייה היא לדעתי כי הוא לא מותקן כי כשניסתי את המחשב עם מסך אחר זה נתן לי . חיפשתי בכל העולם דרייברים למסך חחח אז למי שיש מושג איך אפשר לסדר את זה או מאיפה אפשר להוריד דרייברים אני אשמח מאוד . תודה מראש הנה קישור למסך עצמו עם הדגם והכל http://www.midicom.co.il/prodDetails.asp?productid=1701&catid=54
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היום קרתה לה תופעה מוזרה כאשר הדלקתי את המסך. הוא היה בגווני ורוד משהו... משחק עם כפתורי כיוונון הצבע והרצת תוכנת כיוונון הצבע של nvidia העלו חרס. כיבוי המחשב(והמסך) לכמה זמן והדלקתו מחדש פתרו את הבעיה אך באופן חלקי בלבד. הבעיה חזרה על עצמה באותה מתכונת כמה שעות לאחר מכן. עכשיו,(לפני כמה דקות) התצוגה הייתה בגווניה הרגילים(והלא וורודים) ונכנסתי לשחק טיפה בTurning Point(לא משחק מלהיב אגב, חביב מינוס), אחרי כמה דקות של משחק(אחרי שכמעט הרגו אותי) שמתי לב שהתצוגה נהיית ורודה-כחלחלה... חשבתי כי מדובר במעין אפקט גרפי לציון העובדה שאני הולך למות, אך המתנה של 30 שניות לא תיקנה את ה"אפקט" ואז הבנתי שהמסך נהיה לי ורוד מול העיינים, באמצע המשחק... :-\ בקיצור - מה אני יכול לעשות בנידו…
-
- 4 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
יצא לי לפרמט כבר כמה פעמים את המחשב.. הוא לאחרונה עושה בעיות ויש צורך בפירמוט. הכנסתי את הדיסק הפכתי את סדר עליית המחשב שיקרא מהסידירום.. אני מפעיל ונותן לו לקרוא מהבוט. לוחץ אנטר להתקנה חדשה של הווינדוס.. הוא טוען קבצים זמן מה, ואז מודיע כי לא ניתן לבצע פירמוט/התקנה משום שהוא לא מזהה את ההארד דיסק או שהוא לא מחובר. משהו בסגנון. יכול להיות משהו בביוס? מישהו מזהה את התקלה? אשמח לעזרה..תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי בעייה ביציאות ה USB במחשב הם מזהות לי רק עכבר ואת כל שאר ההתקנים כשאני מחבר אותם אז רושם לי USB DEVICE NOT RECOGNIZED חשבתי שצריך USB 2.0 אז קניתי בקר PCI עם 4 חיבורים של USB 2.0 והוא בכלל לא עובד...לגמריי! יש לי XP SP3...הוינדוס מזהה את הUSB אך עדיין לא עוזר. נכנסתי ל BIOS והכל שם על ENABLE ...אין לי מושג מה לעשות. אפילו פירמטתי את המחשב- כי חשבתי שזה משהו בהגדרות ועדיין כלום! אשמח מאוד אם תעזרו. תודה רבה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני בבעיה רצינית המחשב שלי היה מלא עד אפס מקום וכנראה העלה הודעה האם לאפשר כיווץ של הכונון עם מערכת ההפעלה ואחד האחים שלי לחץ "כן" עכשיו המחשב בקושי עולה... (כל הכונן מכווץ כי הוא עשה את זה לפני יומיים והמתין עד שהתהליך הסתיים) איך אני מבטל את זה? האם הוא כיווץ גם את הקבצים של מערכת ההפעלה ואם כן אין אני יכול לפתוח את כולם מכיווץ? תודה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היום התקנתי תכרטיס מסך פעם ראשונה אחרי כמה שעות בערך 7 באמצע משחקים המשחק נתקע לי באמצע וראיתי מסך סגול (זה קרה לפני 10 דקות) אחר כך נסיתי להפעיל שוב משחק כלשהוא וזה נתקע באמצע. מה הבעיה? פתחתי תמארז והרגשתי חום על הכרטיס למרות שיש לי קירור של זלמן והחברה של הכרטיס היא ג'יגה בייט
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
יש לי את הaurora 3d 570 וכשאני מכבה אותו כל הלדים מתחילים להבהב פעם בשניה וגם המאווררים זזים קצת כאילו המחשב מנסה להידלק ואז אני לא יכול להדליק אותו.. אני יכול להדליק אותו רק אחרי שאני מוציא את הכבל של החשמל ל10 שניות..
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כשאני נכנסת לאינטרנט או פותחת סרט וכאלה אז למפעמים קופצת לי הודעה שהזכרון לא יכול להיות written וכשאני לוחצת אישור הישום הפתוח נסגר תעזרו לי בבקשה מה לעשות עם זה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לפני יומיים אני מדליק את המחשב, והוא בקושי זז.. לוקח 5-10 דקות להפעיל תוכנה, 20 דקות להעלות ווינדוס וכו'... היום הוא התחיל לכתוב לי עוד לפני הפוסט pri master hard disk: S.M.A.R.T Status BAD, Backup and replace Press F1 to resume... ומאז זה ניהיה עוד יותר גרוע. המעבד עובד על 50 מעלות במנוחה (רגיל אצלי) וחוץ מזה אין שום בעיות. יש למישהו רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לאחר יציאה ממצב HDMI בTV לאחר בערך 20 דק לא ניתן לחדש תצוגה במסך וחייבים לעשות RESTART. המחשב מחובר דרך כבל DVI ומתאם HDMI. בדקתי בניהול צריכת חשמל בלוח הבקרה אך אין לי כל פתרון. בנוסף אין כל אפשרות לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך הנ"ל דרך הDRIVER של NVIDIA אשמח לכל עזרה כלשהי...
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הבעיה המוזרה הזאת קוראת כל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל... המחשב נדלק לכמה שניות, כל המאוורים עובדים ואחרי כמה שניות הכל נכבה! המחשב בד"כ עולה אחרי כמה לחיצות על הכפתור הפעלה, אבל עכשיו הוא פשוט מסרב להדלק. מה אני אמור לעשות עכשיו? ניסיתי כבר הכל...
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לאחרונה כאשר אני משחק במחשב המסך פתאום מפסיק להגיב ומה שקורה אתם תראו לפי התמונות: http://www.rar.co.il/files/1205514143.jpg http://www.rar.co.il/files/1205514201.jpg http://www.rar.co.il/files/1205514260.jpg ריסטים לא עוזרים במצבים כאלה, והפתרון שבנתיים עובד הוא שאני פותח את המחשב ומוציא את הכרטיס מסך ומחזיר אותו חזרה או לחילופין מחזק\מחליש את החיבור בין הmotherboard לכרטיס מסך. עזרה בבקשרה :'(
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס חדש של 8800 gtb מאוורר הכרטיס עובד כל הזמן גם שאיני משחק או צופה בסרטים אני יודע שזו גרסה מומהרת אבל האם הוא צריך לעבוד ללא הרף ?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב על לוח אם חדש של ASUS M2A-VM. א. הוא משום מה לא מזהה את ה-IDE שלי באשר הם (ניסיתי 2 HD ו2 CD). ב. הוא רושם לי cmos checksum error ומשאיר לי רק את האפשרות להכנס לSETUP. קראתי וחיפשתי בפורומים השונים פה וכמובן שאני לא מקורי בבעיה. הצרה היחידה היא שרוב הממליצים שולחים לעשות DEFAULT בביוס, לשמור ואז "הכל יסתדר". הצד השני טוען שזה בסה"כ עניין של הסוללה הקטנה. את הסוללה הוצאתי למשך 50 דקות וכלום לא השתנה כשהחזרתי אותה. גם את המקלדת חיברתי נכון! נשאר "רק" עניין הפרופיל בביוס. אצלי זה ב: TOOLS-->ASUS O.C PROFILE-->LOAD ואז יש לי לבחור בין פרופיל 1 או 2 או בכלל לעלות קובץ ממקור חיצוני. כשלחצתי על LOAD PROFILE (או 1 או 2) הוא רשם NO DATA FOUND. אני על סף שיגעון ו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי זיכרון 2 גיגה מהירות 800 איך אני יכול לבדוק שהוא באמת תומך במהירות כזו? שאני בודק ב CPU Z הוא מראה לי מהירות 400
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי יש לי צורב הוא חדש יחסית ככה שאין מצב שהוא דפוק הוא של סוני צורב דיוידי DVD+R RW צרבתי כמה דיסקים אצל חברה שלי זה עובד אצל חבר זה עובד ואצלי לא העתקתי למחשב וצרבתי מחדש ושוב לא עובד לעומת זאת דיסק אחר כן עבד לי.. למה זה איך לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
Pentium 4 3.0ghz .. תמיד ישב על 3.0ghz ובזמן האחרון יש לו ירידה מאד גבוהה בביצועים , פתחתי cpu-z , ומה אני רואה ? Core Speed : 2800mhz המולטיפלייר הוא x14 ונראה לי שזאתי הבעיה , כי בד"כ הוא היה x15 .. לא עשיתי שום OC , והמעבד הוא Intel Pentium 4 630 prescott כמובן פרסקוטט .. ועוד שאלה שלי היא למה הזכרון 512mb שלי הוא 266mhz שמטבעו הוא נקנה כ533 ?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה ואין את הביפ של ההתחלה והמחשב לא נדלק.. המנורות ומאווררים דולקים.. זה משו בלוח אם?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-