תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי Toshiba Regza 42 LCD שמחוברת למחשב דרך כבל 5 מטר DVI ל HDMI כבר יותר מחצי שנה שזה עבד לי די טוב (!!). לא מזמן זה פשוט הפסיק לעבוד, הטלווזיה פשוט לא מציגה את האות מהחשב, כמובן שחשבתי שהבעיה במחשב/ווינדווס אז לצורך הפשטות את הבדיקות עשיתי לפני הכניסה לווינדוווס פשוט במסך של הביוס (שגם עבד בסדר פעם שרק הטלווזיה היתה מחוברת לכ.מסך) כדי לוודא שהכבל (5 מטר) תקין קניתי מעביר מHDMI חזרה לDVI וחיברתי ישירות למסך מחשב של סמסנוג, הכל היה תקין ומכאן הסקתי שהמחשב בסדר גמור. בשלב הבא השגתי DVD שיש לו HDMI וחיברתי לטלווזיה וגם זה עבר, מכאן הסקתי שכניסת ה HDMI של הטלווזיה תקינה רעיונות ? אני לא יודע מתי בדיוק הבעיה התחילה אבל זה קרה קצת אחרי שהכנסתי למחשב דיסק קשיח קצת תקול ש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. יש בעיה במחשב של אחי ... פתאום איזה יום אחד הוא התחיל לעלות ממש לאט ... אחרי זה הוא התחיל לעלות במסף שחור שמבקש ממני להעלות את המחשב ב - Safe Mode או Start Windows Normally וכל האפשרויות הנוספות ... בחרתי ב - Last Known Good Configuration That Worked ... זה היה עולה כמו שצריך ... יום אחד הוא היה עולה אבל ממש לאט ... פתאום יום אחד הוא בכלל לא עלה ... היה רק מסך שחור ... פירמטתי לו את המחשב היום ונראה כאילו זה הסתדר ... אחרי הריסטרט הראשון שוב הוא התחיל לעלות לאט ... הוצאתי את הכונן וראיתי שאין בו את הג'אמפר שאמור לשבת על Slave ... שמתי את הג'אמפר ב - Slave ושוב אותו דבר, עולה לאט ... ניסיתי לנתק את הכונן הנוסף שהרכבתי לו ושוב נראה שזה הסתדר עד הריסטרט הרא…
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
חיברתי דיסק קשיח חיבור SATA למחשב של היטאצ'י גם כבל מתח וגם כבל דאטא לא התווספו לי כוננים חדשים אבל המחשב מזהה את החומרה עצמה כשאני מנסה להורות לו להוסיף חומרה חדשה
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מדובר בR1950 PRO 512 SHPPHIRE הקטע הוא שחיברתי אותו ללוח אם אבל יש לו עוד חיבור בצד כזה של חשמל של 6 פינים ואין לי דבר כזה בספק.... המחשב שלי הוא במפרט.... יכול להיות וקיים מין מתאם שמחברים לחיבור מולקס וציהיה לו יציאה של 6 פינים? מרובע כזה? אן שאני חייב ספק חדש? כי מה שקורה הוא שהמחשב נדלק המאווררשלו נדלק אך אין תמונה והוא מצפצף כאילו אין כ.מסך.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
המחשב נידלק הספק,מעבד וכ'ו אבל המסך נישאר במצב סטאנדבאי... ניסיתי להחליף מעבד ניסיתי להחליף ספק ניסיתי להחליף ראם או להחליף במקומות וניסיתי להחליף אפילו כרטיס מסך כלום לא עזר... נישארתי עם מסכנה שזה הלוח אם... אבל הוא עבד מצוין... הלוח אם לא היה משמוש בגלל שהייתי צריך את המעבד שלו.. עכשיו שקניתי מעבד חדש.. הוא לא עובד..
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם דיסק קשיח IDE ישן של מקסטור (4d040h2) שהפסיק לעבוד ובמקום מוציא קולות כמו של זמזם, כנראה זאת התראה על משהו אבל על מה? מישהו נתקל בבעיה הזאת? לא כלכך חשוב לי ההארד דיסק אלא מה שיש עליו... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני לא מצליח לפרמט זה נותן לי הודעת שגיאה כזאת.. איך אני מסדר את זה שאני יכול לפרמט וזהו...
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב עם לוח אם Intel Core 2 Quad Q6600, והארדיסק עם חיבור SATA. האם אני אוכל לחבר בנוסף אליו את ההארדיסק הישן שלי שהוא למעשה עם חיבור IDE? אם כן, האם צריך להגדיר משהו מעבר לחיבור? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מצ"ב התקלה. איך אפשר לאבחן מה הגורם? לפי מה שידוע לי זה דרייבר או התקן, איך מזהים מה נמצא בטווח הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח GA X38T-DQ6 ושני כרטיסי מסך HD 3870 X2 התקנתי את שניהם חיברתי להם חשמל ואת הגשר של ה CROSSFIRE אחרי התקנת וינדוס דריוורים אני נכנס לקטגוריה שך ה CROSSFIRE ושם הכל לא זמין לי כלומר אין שם אופיה להפעיל את CROSSFIRE אפילו פרמטי את המחשב והורדתי דריוור הכי עדכני זה עדיין לא זמין המחשב מזאה לי ארבע כרטיסים כי בכל כרטיס יש ארבע ליבות אולי יש דריוור מיוחד לקאווד GFX ממש מתסכל זקוק לעזרה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ויש לי בעיה של חוסר יציבות וזה כבר תקופה . חוסר היציבות מתבטא בכך שהמשחקים לא עובדים כפי שהם צריכים לעבוד בחלקם יש רעידות כאלה אפילו משחקים חלשים עובדים לא טוב. וגם בכך שעליית תקיות לא טובה, המחשב לא מתפקד טוב. יש לציין שעשיתי כל מה שאפשר לעשות שדרגתי,סרקתי את כל סוגי הדברים,ניקיתי קבצים הכללל. המפרט שלי הוא: Asus M2N-E DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+ Radeon X1950 Pro 256 MB 2 גיגה זיכרון
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם! מדובר בכרטיס מסך 7600gs 512 mb .. אני כבר כמה ימים לא מצליח להפעיל את הפילטרים של הכרטיס מסך שלי . אני מגדיר דרך הדרייבר ב global setting שיופעלו הפילטרים בכל המשחקים ...ניסיתי את כל הרמות של הפילטרים כגון : 4 ,8 16 וכו'....... אבל אין שום תגובה במשחקים ..זה לא משפיע בכלל זה לא מאט ולא משפיע על הגראפיקה ץץומי כמוכם יודע כמה זה משמעותי... מזה יכול להיות ...החלפתי כמה דרייברים וזה לא עובד לי .. זה עבד לי עד לפני כמה ימים... תודה מראש לכל העונים!
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חברה יש לי מודם של adsl 150 usb ולפעמים המחשב נתקע העכבר לא זז לא כלום ודולקות שלוש נורות במודם ועכשיו אני בטוח שזה קשור משהו למודם ..בבקשה תעזרו לי למצוא מה הבעיה! בתודה lidor_abo
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ווינדוס 64 ביט xp (חוקי) ויש ברשותי 4 ג'יגה זיכרון ראם. ההתקנה עברה בסדר...אבל מישום מה הוא מזהה לי רק 3 ג'יגה זיכרון . למרות כל מיני החלפות מיקומים וניסיון לאתר אולי יחידת זיכרון אחת תקולה, לא הצלחתי לאתר התקלה ואין לי מושג למה הוא מציין רק "3 ג'יגה" זיכרון. כל הקטע שרציתי שה-64 ביט ינצל לי את על מרחב הזיכרון של ה-4 ג'יגה. יש למישהו פיתרון או דרך לנסות לפתור הבעייה? או שיש מצב שזה בכלל בסדר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא משמיע לי 4 ציפצופים, ולא מראה לי כלום על המסך. נסיתי להחליף כרטיס מסך - לא עזר. החלפתי אפיק לזיכרון - לא עזר. ד"א - אני חייב לציין שהמחשב עובד, אבל זה לא מראה לי כלום על המסך. אשמח לקבל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי Samsung 226BW 8800GTS והבעיה היא שאני מפעיל את המחשב והמסך לא מציג שום דבר כאילו לא הדלקתי את המחשב המחשב מפורמט אין עליו וינדווס לכרטיס יש 2 יציאות של DVI ולמסך יש יציאה DVI ו Dsub ויש לי מתאם Dsub-to-DVI בבקשה הרגע קניתי את המחשב ואני מת להפעיל אותו
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי עכבר MX Revolusion של לוגי'טיק ונשבר לו הבלוטוס של הUSB כלומר הצו'ק צ'יק הקטן שמתחבר למחשב מה אפשר לעשות יש מצב להשיג דבר כזה או לתקן או משהו בכלל? תודה לכל העונים מראש
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אז ככה. זה כבר ממשיך יותר מודש שהמחשב בקושי מתפקד. אני פרמטתי אותו לפני 4 חודשים ועד לפני חודש הוא עבד מצויין ללא בעיות ותקלות. אני פשוט מרגיש שהמחשב עומד להתקע כול שנייה. עד שאני פותח תיקייה לוקח 10 דקות. וזה מעצבן המחשב ניהיה ממש איטי. וזה לא שאני מעמיס עליו יותר מידי אני פשוט עושה דברים מינימלים כמו: לגלוש באינטנרט, לראות סרטים, ולשחק במשחקים קלים. אז מה אני צריך לעשות? ד"א בבקשה אם אתם אומרים לי לעשות סריקה לרוגלות וטרוג'נים וכו' על תביאו לי את התוכנה Trojan Remover. תודה ושבת שלום. [אני מקווה שהכותרת תקינה, ועם היא לא תקינה בבקשה לתקן לי אותה, אני קראתי את החוקים]
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
התקנתי 4x1024 מגה לעומת זאת כל 4 הגיגה כן מזוהים ב: bios,cpuz,everest כמו כן עדכנתי ביוס לגרסה הכי חדש שיש באתר: http://www.foxconnchannel.com/product/Motherboards/detail_overview.aspx?ID=en-us0000235 האם יש פתרון לבעיה? תודה מראש ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מדובר בהארד דיסק שפעל לפניי התקנה של ספק כוח וכרטיס מסך חדש לאחר ההתקנה אחד ההארד דיסקים לא עובד ההארד הוא של SATA 2 איך אני עושה שהמחשב יקלוט אותו?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה מחדש ופירמטתי 2 מהדיסקים הקשיחים שברשותי כאשר נמנעתי מלפרמט גם את השלישי מטעמי שמירת המידע שעליו. עכשיו, כאשר אני מנסה לגשת את הדיסק הוא רשום כ- "זר" (Foreign) וכדינמי, לעומת שאר הדיסקים הרשומים כבסיסיים. כאשר אני מנסה "לייבא" את הדיסק הקשיח הוא כותב לי את הדברים הבאים: כאשר אני לוחץ על OK הוא מוציא לי עוד הודעה: בסגירת ופתחית מחדש מנהל הדיסקים אין שום שינוי, גם לא עם אתחול המחשב. לגבי ה- "סיסטם אוונט לוג", איפה אני יכול למצוא את זה ומה זה יכול לומר לי? יש דרך לעקוף את המנגנון הנ"ל כדי לגשת לדיסק ולהשתמש בו? אולי להשתמש בו ו"לייבא" את הדיסק בצורה כלשהיא ללא פרמוטו מחדש והפיכו לבסיסי? תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
זה הלוח שקניתי ga-g33-ds3r יש לו 6 יציאות SATA רגילות בצבע צהוב ועוד 2 יציאות בצבע סגול בספר של הלוח כתוב שזה בקר סאטא של ג'יגהביט (וכן באתר של החברה, כתוב 6 יציאות סאטא, ו 2 יציאות "GIGABYTE SATA2") חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי להבין מה ההבדל בין הבקר סאטא הרגיל לזה של ג'יגהביט. מישהו יודע? דבר שני, כדאי לי לחבר את הדיסק קשיח לחיבורים הרגילים הצהובים או לסגולים? יהיה הבדל בביצועים?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קודם כול שלום ותודה על העזרה מראש יש לי מחשב עם לוח asus k8v-mx אני בהתחלה ניסיתי לפרמט אותו נתן לי הודעת שגיאה שלא מצא שום הרד דיסק הלכתי לביוס היה הגדרה ide - sata והוא היה על raid שיניתי את זה לסאטא העלתי את התקנה זיהה לי את ההרד דיסק עכשיו אחרי שהוא העתיק את כל הקבצים והוא עשה ריסט והתחיל להעלות לווינדוס ונותן את אה 38 דקות עד לסיום פיתאום קיבלתי מסך כחול אני עושה ריסט ואז אני מקבל מסך שחור במקום אה 38 דקות עכשיו יש לי 2 שאלות 1. למה זה קורה המסך כחול הרי זה יכול לקרות רק מבעיות חומרה אבל אילו בעיות חומרה יכולות לגרום לזה 2 אני ניסיתי לעשות את זה עם כמה דיסקים של ווינדוס שיש לי וזה עדיין חוזר מדוע זה תודה מראש עידן
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בחודש וחצי האחרונים המחשב עושה ריסטים פתאומיים לאחר כל כמה שעות.אין לי מושג למה? אך לאחר שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש ועולה הוינדוס ,עולה הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני ביום האחרון לעידכון של ה 30 יום לאקטיב של הווינדוס. מישהו יכול להביא לי איזה מדריך כדי לסדר את זה??? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-