תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,היום קניתי SAMSUNG R500 מחברת פלאפון,והוא הגיע עם כרטיס זיכרון MICRO SD של 128 מגה,ועם מתאם לכרטיס SD רגיל,ועם קורא USB.. הבעיה היא,שהמחשב אמנם מזהה את הMASS STORAGE DEVICE,כאשר אני מכניס את כל הסמטוכה לUSB,אבל כשאני מנסה לפתוח את הכונן הנשלף שנוצר בזיהוי,הוא רושם לי ש"אין דיסק בכונן".. ניסיתי לפרמט את הMICRO SD דרך הפלאפון,ניסיתי שני כרטיסי MICRO SD שונים,ניסיתי שני מתאמי SD שונים ושני מחברי USB שונים,ואף אחד מהם לא עובד..המחשב כאילו מזהה את ההתקן,אך לא "רואה" את הזיכרון של הכרטיס עצמו.. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אודה לכם אם תענו לי בהקדם..תודה רבה רבה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ההרדיסק שלי התחיל לעשות רעשים מוזרים לאחרונה והוא נתקע ומפעיל את עצמו מחדש בפתאומיות ותוך כדי כך גם עושה את הרעשים המוכרים לטכנאי ההרדיסק הוא IDE בן 5 - 6 שנים ככה מחובר לספק כוח של 480W ולמחשב בן 7 שנים בערך, עכשיו, אם ההרדיסק הולך אני בבעיה גדולה כי היום כבר לא מוכרים IDE ואם כן הוא בטח ממש יקר (ראיתי חצי טרה ב 500 שקל אין עוד אופציות) ואין לי שקל להשקיע ולקנות למחשב כרטיס PCI -> SATA2 זה גם הוצאה של 200 שקל על הכרטיס לא כולל את ההרדיסק עצמו שזה עוד 200 שקל ככה מה גם שזה מחשב חלש עם מעבד חלש אז לא שווה כל ההשקעה, אז כל מה שנותר לפני שההרדיסק מת זה להציל אותו! אש עשיתי איחוי לדיסק (בעזרת הכלים שיש ב WINDOWS XP PRO) וגם סריקה ותיקון לסקטורים פגומים ולמרות הכל ההרדיסק ע…
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אם מישהו יודע מה זה אומר ואיך לפתור את זה אני לא מצליח לעדכן את הביוס שלי
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום מחשב חדש, קרה לי כמה פעמים שהווינדוס עולה ואז הסרגל למטה שבצע כחול (הסרגל שיש START בירוק מצדשמאל ולאורך הוא כחול ובסוף השעון) משנה את הצבע ואז המחשב עושה ריסטרט ועולה רגיל,וזה קרה לי כמה פעמים. מישהו נתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שמעו, אני מפעיל את המחשב ושזה טוען לי את הווינדוס פתאום זה מראה לי מסך כחול קטן כזה ועושה ריסטרט לא עשיתי OC מה לעשות אבל נכנתי לביוס בלי לשנות כלום עשיתי גם DEFULT SETTING אני מאוד מתעניין ב-OC נכנסתי לביוס לראות איך זה נראה ולתכן את ה-OC שלי עשיתי אפילו בדיקת OCCT לפני כן והכל היה תקין זה קורה מתי שיש קו ורושום WINDOWS XP ואז זה טוען
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, אז זה לוח האם שלי: Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI MOBO: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3899#sp ויש לי 2X2GB RAM שיושבים בחריצים האלו: (בחריצים הכחולים) אז מאחר וכל אחד מכרטיסי הזכרון הוא בנפח של 2GB, אני שואלת *אם אוכל להוסיף עוד כרטיס אחד של 1X4GB או 1X8GB? *האם החריצים הלבנים הם אידיאלים או אצטרך לשנות את מערך כרטיסי הזיכרון (מאחר והנפח או החברה יהיו שונים?) - (לשנות המערך מתכוונת לסדר בו הם נמצאים כרגע) *בהנחה שהתדר של התוספת (8GB או 4GB) יהיה אותו דבר כמו הזכרונות הקיימים (1600MHZ), האם יש חסרונות לכך שהכרטיסים שונים בנפח שלהם? ועוד שאלה חשובה: מאחר ובמפרט הלוח כתוב: "Dual channel memory arc…
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני בחיפושים נואשים לדרייבר עבור ROUTER מחברת Level one מדגם FBR-1161. באתר החברה אין דרייבר וחיבור הUSB לא פועל בלעדיו. ??? ???
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
התוכנות הן בגירסאות 1.51 ו 0.0.2.3 בעיה מוזרה ביותר כאשר ATITOOL פועל ואני עושה scan for artifacts ובאותו זמן נכנס לאוורסט=>COMPUTER=>OVERCLOCK ויורד למטה במסך המחשב נתקע!!!! כאשר אני מעלה רק אחד מהם הכל בסדר המחשב יציב פריים 10 שעות ,3DMARK03 וממטסט זה קורה עם ובלי אוברקלוק מישהו אולי יכול לנסות את השילוב אצלו לפני שאני שובר את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
האם ניתן לשלוח פקס במחשב דרך חיבור ADSL? האם יש איזה שהיא תוכנה בתומכת בעניין הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מנסה להפעיל לראשונה את המערכת החדשה שלי מקבל שגיאה 34 על הDebug כאשר בבדיקה בחוברת של לוח כתוב שזה early cpu initialization ניסתי לשתמש בסטיק אחד ל זיכרון בוצע Clear ל CMOS ניסתי להחליף את הסלוט של הזיכרון ועדין איןBoot אודה לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתקין את המחשב החדש שלי. קניתי big shuriken שאמור להתלבש על ה i5 750 שלי. זאת פעם ראשונה, אז בטעות שמתי את כל המשחה הטרמית שקיבלת עם הגוף קירור. כשניסיתי להפעיל את המחשב הוא נכנס לסדרה של הפעלה (מאווררים מסתובבים) וכיבוי. ניחשתי שעשיתי משהו לא טוב עם המעבד - אני לא יודע עדיין אם צדקתי, אבל כשהורדתי את הגוף קרור ראיתי שהמשחה נשפכה לכל הצדדים. אני לא יודע אם זה נכון, אבל קראתי איפשהו שהמשחות הללו מוליכות ושאני יכול להרוס ככה משהו. מישהו יודע להגיד לי אם זה נכון, ומה לעשות עכשיו? ניקיתי את מה שיכולתי, אבל נראה לי שאני אחכה שזה יתיבש, אוריד מה שאני יכול אם אלכוהול, אמרח מחדש ואנסה שוב. אני רק רוצה להבין מה הסכנות, מה יכול להיות שהרסתי ומה כדאי לעשות.... נ.ב: אני קצת בהיסט…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
במחשב אחד שלי ה-usb מקדימה לפעמים עובד טוב, ולפעמים לא עובד כמו שצריך (לפעמים המחשב משמיע צליל וחוץ מזה אין כלום, לפעמים עובד בממשק usb 1, לפעמים המחשב מזהה שהוכנסה חומרה ל-usb, אבל לא מזהה מה בדיוק "usb not recognized"). ותמיד החיבורי usb מאחורה עובדים מצויין! במחשב אחד(ישן יחסית) ה-usb אף פעם לא עובד כמו שצריך (מזהה שהוכנס משהו לusb ויותר מזה כלום). יכול להיות שהחיבור הקדמי נהרס? שאלתי בחנות מחשבים ואמרו שכנראה זה נהרס, ואפשר להחליף את היציאות הקדמיות, יכול להיות? במחשב שני ה-usb מקדימה עובד מתי שמתחשק לו.. יש אולי פתרון לחיבורי usb הקדמיים שאני לא מכיר? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז עכשיו המערכת הפעלה שלי היא 32BIT. יש לי 2GB RAM. ואני הולך לקנות השבוע 2כרטיסים של 4GB כל אחד 1333GHZ. הבנתי שהPF שלי היה מקס' עד 3.2 אם יש שלי 32BIT ואם אני יתקין 64BIT זה היה כמו שצריך (8GB PF) זה נכון? או שב32IT זה עדיין היה זהה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי זאת הבעיה הכי מוזרה שנתקלתי בה אי פעם ברכיב חומרה כלשהו. כשהכרטיס מוכנס בפעם הראשונה כשלא מותקן עדיין דרייבר, המחשב עולה כרגיל: *ביפ* אחד מהרמקול הפנימי וזהו. ופה מתחילה הבעיה,כשאני מנסה להתקין את הרדרייברים,אני מקבל הודעה: Zero Display Service Error. ומשם זה ממשיך בהתקנת ה-CC של ATI. עכשיו,מנקודה זו ואילך,כל פעם שהמחשב מודלק, זה מלווה בביפ ארוך וששלוש קצרים(=זיכרון כרטיס מסך לא תקין)... ושום משחק או דבר אחד שעושה שימוש ב-3D לא רץ בכלל!!! וצריך להפעיל אותו מחדש כדי שהבעיה תיפתר. WTF?! אני כבר ממש נואש מהגרוטאה הזאת תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום פירמטתי מחשב נייד לחבר והתקנתי לו XP. (מחשב ישן בן 5 שנים שלא יכול להריץ וינדוס 7) אני מנסה לחבר אותו לרשת אלחוטית בבית שלי ולא מצליח. עשיתי את כל האשפים שה-XP מציע להגדרות הרשת ולהתקנה של רשת אלחוטית וזה גם לא עזר. בנוסף, לא קיימת לי האפשרות של "הצג רשימת רשתות אלחוטיות זמינות". גיליתי שלא מותקן הבקר רשת,(במנהל ההתקנים הוא על סימן שאלה צהוב) אז ניסיתי להתקין אותו. לא הצלחתי. ה-XP חיפש מנהל התקן ברשת (בחיבור עם כבל) ולא מצא. בקיצור, אני רוצה להתחבר לרשת האלחוטית אצלי בבית. ממש אשמח לעזרה בנושא בתודה רבה
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום התקניתי עכשיו על המחשב שלי כרטיס קול חדש sound blaster x-fi platinum ומשהתקניתי אותו זה עשה לי ERRORS שהדלקתי את המחשב לגבי הכרטיס מסך וגם הDRIVER של הכרטיס מסך לא נפתח עכשיו אני הורדתי DRIVER חדש ומאז שאני פותח את המחשב הוא נותן לי ERORR חדש והוא- " Cant find ATI video boared" עכשיו כבר התחליתי לחשוב שהלוח אם אולי לא עומד בכרטיס מסך כל כך חזק [ radeon X850XT PE ] ובכרטיס קול הזה אבל זה לא נראה לי הגיוני כי הוא די חזק [ זה asus a8n-sli deluxe] עכשיו אני חושב שאולי יש בניהם איזה התנגשות [ בין הכריטס מסך - לקול] ומשהוא נותן לי את ה ERORR הזה הDEIVER גם לא עולה אבל עכשיו בניגוד למיקודם [ לDEIVER הישן] אני יכול להפעיל אותי ידנית [ הDRIVER של הכריס מסך] ומאז ירד לי ה FP…
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הי. פתחתי לא מזמן את הדיון הזה 15/2/15 http://hwzone.co.il/community/threads/559557-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%95%D7%9E%D7%94%D7%91%D7%94%D7%91-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%A9%D7%94%D7%99%D7%94-%D7%A0%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A5-%D7%9E%D7%94%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A#.VOXjbOasW30 אולי בגלל הכרטיס מסך נגרם נזק לעוד רכיב? המחשב לאחר הוצאת הכרטיס מסך וחובר לכרטיס מסך של הלוח אם.. עבד הכל טוב עד אתמול (עבר יומיים לאחר הבעיה עם הכרטיס מסך ) . המסך פתאום נתקע עם קווים לבנים לאורך (לא משהו שנראה שקשור לכרטיס הפנימי אלא כי המחשב נתקע והתחיל להתכבות ולהדלק ) . שהוא נדלק כל המאוורים עובדים. ניסתי שוב ושוב אך לא עוזר. ה…
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי (סוף סןף) את החלקים האחרונים למחשב החדש שלי. בין ביתר - לוח אם GA965PDS3P ומאוורר Zalman 7700CU. הכל מורכב, עובד יופי, חוץ מדבר אחד מוזר בנוגע למאוורר: המאוורר מגיע עם מכשיר שליטה בעצמה. אם המאוורר מחובר בעזרת המכשיר לחיבור של הCPU FAN בלוח, הוא לא עובד. אם הוא מחובר ללא המכשיר, הוא מחכה כמה שנית, מתחיל לעבוד אבל רק במהירות של 600-800 RPM. אם הוא מחובר לחיבור הPOWER FAN, הוא עובד רגיל (לפחות נראה כך), אבל הלוח מוריד את מהירות המעבד (לחצי!!!) בגלל זה! למרות שחום המעבד עומד על 12 מעלות וטמפרטורת הלוח על 44. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הולך פה?
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ההארדיסק התחיל לעשות בעיות כשהפעלתי את המחשב, לאחר כמה שניות הוא מתחיל לעשות כמה רעשים והמחשב לא מצליח לזהות אותו. כשאני מתקרב להארדיסק ומקשיב טוב אפשר לזהות שלאחר הרעשים ההארדיסק פשוט נכבה ולאחר כמה שניות נדלק מחדש והרעשים שוב חוזרים, כל זה חוזר על עצמו איזה 3-4 פעמים. היתה פעם אחת שבה הכונן השמיע רק רעש אחד והמחשב כן הצליח לזהות אותו, אבל אני ברוב טמטומי חשבתי שהעניין סודר וכיביתי את המחשב כדי לחבר הארדיסק נוסף שניתקתי וכשהדלקתי מחדש את המחשב הוא שוב לא עבד. העניין הוא כזה: ההארדיסק הוא SATA אבל מחובר לספק בחיבור מולקס רגיל כי זה מה שיש לי, לכונן עצמו יש כמובן גם חיבר חשמל SATA, השאלה היא האם יתכן שישנה רק בעיה עם חיבור המולקס או שכל ענייני החשמל באים כ…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הבעיה היא: "יש לי בעיה בצריבה יש לי צורב יאמאה 44X24X44 IDE WINXP פנטיום 3 500 כאשר אני צורב בנרו הבאפר יורד לאפס והצריבה נפסקת ואז הבאפר מתמלא שוב והצריבה ממשיכה ולכן במקום לצרוב ב3 דק CD שלם אני צורב ב 6 דק וזה לא היה כך לפני חודש בערך אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח תודה לעוזרים וחג שמח לכולם."
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום , ברשותי המחשב הנ"ל : INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY ASROCK H67M-GE CRUCIAL RENDITION DDR3 2GB 1333MHZ X 2 DVD LG DVDRW GH- 24NS50 X24 - BLACK -SATA SEASONIC S12II 430W BRONZE -RETAIL SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM :HD103SJ Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD SATA III SilverStone HTPC Milo Slim ML04 USB3.0 Black יש לי גם קירור למעבד ששכחתי בדיוק מה ..) Windows 8 , ה מעבד לא מתחמם יתר על מידה. לא משנה מה ניסיתי ,שאני מנגן סרטים ( גם לפעמים של 720 ) יש תקיעות /גימגומים ואני חשבתי שהבעייה שלי היא בכרטיס מסך, בגלל הסיבה הבאה לדוגמא: אני ניגנתי סרט דרך התוכנה Popcorn כאשר ניגנתי אותה לטלוויזייה דרך הכרטיס מסך Onboard הסרט גימגם לגמרי, וכאשר נ…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מפרט i7 920@2.67, EX58 וCF של 6870. לאחרונה המחשב שלי ממש רותח בזמן מאמץ כאשר המעבד והכרטיס מסך מגיעים ל70-80 מעלות ולאחרונה עלה גם ל90. לפני כשבוע ניקיתי את המחשב ולפני כחודשיים החלפתי משחה טרמית, מישהו יכול לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי לוח אם של ECS עם 533Hz וכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מצפצף מה לעשות בדקתי את הזיכרון אפילו שמתי חדש וזה לא עוזר מה לעשות מראש
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי מק חדש, ואיתו דיסק קשיח חיצוני של WD בנפח 2 טרה. קראתי מדריכים לגבי איך לאתחל את הדיסק הקשיח כדי שיעבוד גם על PC וגם על מק. אתחלתי אותו והעברתי לשיטת exFat. הבעיה היחידה שבגלל שהוא היה חדש לחלוטין, לא חשבתי שאצטרך לגבות ממנו כלום לפני התהליך, ועכשיו הוא ריק לחלוטין (גם קבצי מערכת שמגיעים עם הדיסק נמחקו). ניסיתי כל מיני תוכנות שחזור למיניהן אבל אני לא מצליח לשחזר את זה. השאלות שלי הן: 1. כמה זה קריטי? האם הדיסק יכול לעבוד כרגיל גם בלי הקבצים שמגיעים עליו, או שכדאי ללכת להחליף אותו כל עוד אני עוד יכול? 2. אם יש משהו שאני יכול לעשות עצמי כדי לסדר את העניין, אשמח להסבר. תודה מראש עריכה: יש לי עוד דיסק של WD חדש לחלוטין של טרה אחד. האם העברת הקבצים שעל…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, הזמנתי מחשב חדש ע"פ ההמלצות בפורום מחשבים מומלצים - מפרטי מחשב. המחשב אצלי כשבועיים ורק עכשיו התפניתי להתעסק עם דברים שרציתי לעשות כמו להתקין דרייבר של כרטיס רשת על מנת לגלוש באופן אלחוטי. ***מערכת ההפעלה של המחשב windows 7 professional 64 bit להלן מפרט המחשב: מעבד: Intel Core i5 4440 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 לוח אם: בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GA-H81M-S2H מארז: בקניית מחשב חדש בלבד NZXT H230 Glossy Black + FSP 650W Raider זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB S…
-
- 22 תגובות
- 12k צפיות
-