תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אני מתעסק עם המחשב אני על OC ופתאום המחשב נכבה הדלקתי מחדש ועוד פעם כבה לאחר כמה דקות, ביטלתי את הOC ואחרי שעה המחשב שוב נפל עשיתי בדיקה עם OCCT וכלום לא קרה רק אחרי שעה הייתה הנפילה. מישהו יודע למה אולי? ודה
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום. יש לי אר דיסק אחד בנפח 250 gb שמחולק :c: /f ב c מערכת ההפעלה win xp ב f שאר הקבצים במחשב חיברתי למחשב כונן חיצוני חדש. לאחר ההתקנה של הכונן המחיצה של f נעלם. בדקתי ב partition magic לא מצא אותו. וגם בניהול דיסקים הול לא מופיע. בניהול הוא מראה לי שהמחיצה הראשית c בנפח של 75gb תודה שי.
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שהמחשב עושה מרסט את עצמו ברגע של מאמץ. אחרי שראיתי בתוכנה שהטמפ' עולות יותר מידי כיוונתי מאוורר והמחשב עבד כרגיל. אתמול בא אליי טכנאי הרכיב לי מאוורר והכל היה טוב, כמו כן הוא הוסיף לי 1 ג'יגה של RAM. אחרי כמה רגעים שהכל היה טוב (והטכנאי כבר הלך) המחשב התחיל לעשות ריסטים בלי שום סיבה... לא היה כל מאמץ אני כבר מתייאש ובזמן שאני כותב עכשיו אני מפחד שזה יתחיל לי מחדש בבקשה תעזרו לי מהר תודה!!
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן e8400 ep45 4gb radeon 4870 עד לא מזמן היה בסדר אבל בזמן האחרון תמיד שאני יוצא מהמשחקים שאני משחק זה נשאר במסך האחרון של אותו המשחק ואם לא עושים ריסטרט זה נשאר ככה תקוע. אין לי מושג ממה זה נובע, מעבד או מה? בבקשה עזרה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, ערב טוב. אני ישמח מאוד אם משהו יוכל לעזור לי פה לפתרון הבעיה המציקה הזאת. רקע: בכל פעם המחשב קורס לי, פעם חשבתי שזה בגלל הפעלת מס' יישומים היום הבנתי שזה לא כל-כך קשור והוא מתכבה סתם ככה ועושה רסטרט לעצמו. שאלתי היא יחידה, פתרון. - מה הסיבות שיכולות להיות למצב כזה - מה הגורמים שיכולים להביא לקריסת מחשב תודה רבה לכל חבריי הפורום היקרים והעוזרים אוהב, אמיל .
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail או Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4 שמשמש כמקום אחסון ושרת מוסיקה. לפני שלושה חודשים הוא עבר שדרוג קל: ניקוי, החלפת ספק ומאווררים, הוספת זיכרון והוספת HD. כל הרכיבים המקוריים וגם בשדרוג הם רכיבים איכותיים. לפני ארבעה ימים שמתי לב ש-windows מתקין עליו באופן אוטומטי עדכון אבטחה (זה win xp) ומבצע boot. אחרי ה-boot הוא התחיל לעלות ובזמן העלייה היה reset. ככה כמה פעמים. לא הצלחתי לתקן את זה ובסוף פירמטתי אותו והתקנתי win מחדש. הוא עבד תקין יומיים, ואז אתמול שמתי לב שעל המסך יש מריחות ופסים. ניסיתי לחזק את הכבל של המסך, ואז הוא החשיך לגמרי. פתחתי את המארז, ניסיתי לחזק את הכרטיס מסך אבל לא עזר. בהתחלה חשבתי שזה רק הכרטיס מסך, וניסיתי לגשת את המחשב מרחוק (file sharing ו-remote management ) אבל לא …
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אתמול בבוקר המחשב היה בסדר גמור, אך שחזרתי מבית ספר אני מקבל Boot Failure - מערכת ההפעלה לא עולה, חסר קובץ winload.exe . ניסיתי לעשות REPAIR - WINDOWS VISTA אך הוא לא מצא שום מערכת הפעלה במחשב. לאחר מכן שמתי לב שבבדיקה הראשונית של הBIOS כשפותחים את המחשב HD אחד מופיע כרגיל (שאין עליו את מערכת ההפעלה), וה-HD השני (שבו מערכת ההפעלה) כתוב "wdc rom model hawk" במקום שיהיה רשום את הדגם שלו - 160GB Westren Digital. (גם הכונן השני הוא של WD, אך אין לי איתו בעיות). שני הכוננים מחוברים ב-SATA ללוח אם GigaByte 945P S3. ניסיתי פתוח את המחשב ולהדק/ולשנות את החיבורים עם הHD, אך הדבר לא עזר. אשמח לעזרה, תודה, נעם.
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אוקי ככה אני שומע רק שאני מדליק את המחשב יענו בזמן עליית הווינדוס אך ורק מן רעש מההארדיסק כמו ששומעים שהמחשב נכבה אבל הכל פועל טוב וחשוב לציין זה רק בעליית הווינדוס(יענו שהוא עושה את הטעינה הזאת) פעם לא הייתי שומע את זה יש מצב שזה קשור לאחת התוכנות שהתקנתי להאצת המחשב? תודה רבה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? יש לי בעיה מעצבנת וניסיתי בהמון מקומות... אולי מישהו ממכם יוכל לעזור לי. יש לי כרטיס מסך nVidia GeForce 8400 GS. אני לא מצליח להפיק את המירב מהכרטיס המסך, אני מתכוון למשחקי רשת, שם אני מקבל FPS נמוך. לאלו שיודעים מה זה FPS ויכולים לעזור לי, תודה רבה. - פירמוט לא עזר. - ניסיתי להשתמש בדרייברים הכי מעודכנים, בגרסאת הבטא, ובדרייבר הישן והמקורי מהדיסק. - ניסיתי להתקין את המשחק מחדש, וניסיתי CFG אחרים (אגב, sof2) - אין לי בעיות של פינג או מחשב חלש, כך שזו לא אמורה להיות הסיבה. - אין לי תוכנות ריגול או משהו בסיגנון, אני משתמש בתוכנות טובות לסריקת וירוסים. מקווה שתוכלו לעזור, תודה.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב אשר תומך בזיכרונות עד ל(DDR-266 (PC-2100. ידוע לי כי זיכרונות מהירים יותר יפעלו כשורה, רק שלא במהירות המקסימלית שלהם אלא במהירות המקסימלית שלוח האם תומך בה, כלומר, שזיכרונות מסוג (DDR-400 (PC-3200 אמורים לפעול בלוח כזה. ברמת העיקרון אני מריץ שילוב של שני זיכרונות 256, אחד PC-2100 ואחד PC-2700, וניסיתי להכניס 2x512 DDR-400. כאשר אני מחבר את החשמל, המחשב נדלק לבד ונכבה לאחר 2 שניות. לאחר מכן נדלק עוד פעם אך המסך נשאר כאילו שהמחשב מכובה. ניסיתי לבדוק את הזכרונות אחד אחד (כלומר, כל אחד לבד) אך לא הצלחתי להפעיל את המחשב (קרה אותו דבר כמו עם שניהם ביחד). אפילו פעם אחת הלוח אם התחיל להשמיע מעין צפצופי אזעקה. הדרך היחידה שהצלחתי להפעיל את אחד מהזכרונות החדשים …
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מעבד-Q8200 לוח אם-MSI P45 platinum RAM-gail 800hrz כרטיס מסך-ati gigabyte 4650 oc 1giga ספק כוח 500W ezcool הוחלף לוח אם בחנות עודכן ביוס התקלה לא עקבית מבחינת REBOOT ובזמן משחק הזמנים משתנים בדיקות בSANDRA תקינות אשמך לעזרה תודה המחשב נתקע ומבצע איתחול מחדש, כאשר בדרך הוא רושם על מסך כחול "זורק זיכרון"
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
זה תקלה שנמשכת כבר תקופה גם לאחר פירמוט ואין לי מושג ממה היא נובעת.. כל פעם שאני רוצה לעשות למחשב הפעלה מחדשrestart דרך התחל או בכלל, המחשב מבצע כיבוי, הוא מעלה את המסך התחלה לשניה ואז נכבה לגמרי ואני צריך ללחוץ על הכפתור כדי להדליק אותו ... מישהו יודע ממה הדבר נובע ..? תודה רבה מראש על כל עזרה כלשהיא.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על Del בעליה של המחשב אני מצליח לזוז עם החצים בין הדברים אבל אחרי כמה שניות הוא נתקע. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש.. בהתחלה התקנתי עליו Vista 32-Bit .. פעל כמו שצריך הכל טוב ויפה עד שהגיעו מסכים כחולים בזמן שאני עושה ריסטים למחשב. התחלתי לחקור אחר הבעיה ואז גיליתי שזה מגיע מהכרטיס מסך (שהוא לא מעודכן) עידכנתי ב21 אלף דרייברים ובכל מה שצריך ועדיין המשיך לעשות לי ריסטים, המחשב פשוט עשה ריסטים עד שהווינדוס עלה ואמר לי את השגיאה הבאה: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: FFFFFA8006A79010 BCP2: FFFFFA60024357E0 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 0000000000000002 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Win…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המסך הכחול הבא http://www.siz.co.il/up.php?i=glmyj0mmuozr.jpg וזה קורה לי ספציפית כשאני משחק במשחק NBA 2K9 זה התחיל לי היום ואין לי מושג למה. אם זה קשור לדרייברים של הכרטיס מסך זה לא יכול להיות כי כשאני התקנתי הסרתי את הישן והתקנתי את החדש.
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם. אז ככה.. המחשב שלי נתקע לי כבר הרבה זמן.. ובימים האחרונים שמתי לב שהוא נתקע כשאני נכנס לאתר הזה: http://www.hidabroot.org . המחשב לא נתקע רק מתי שאני נכנס לאתר הזה.. לפעמים גם מדברים אחרים שאני לא יודע בדיוק מה.. פשוט לאחרונה נכנסתי וזה נתקע מיד ואחר כך ניסיתי להיכנס שוב וזה שוב נתקע אז הבנתי שזה אחד הדברים שתוקעים.. באתר הזה אין וירוסים - מילה שלי.. (דרך אגב אתר מעני'ין חחח אולי תמצאו שם משהו..) בקיצור.. אני לא יודע מה הבעי'ה.. זה נתקע וכבר שאלתי פה פעם בפורום לפני איזה חודש בערך.. המפרט שלי הוא כזה: פנטיום 3 1000 מגהרץ כונן קשיח 20 ג'יגה + עוד כונן של 300 ג'יגה. זיכרון 512 רגיל (לא DDR2 וכאלה.. לצערי) כרטיס מסך ג'יפורס 4 החומרה עובדת מצוין..…
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
* התלבטתי איפה לפתוח את זה כי מצד אחד זה עונה נהדר להגדרה ולתיאור של הפורום, אבל מצד שני קשור גם לפורום אודיו. במידה וצריך להעביר, תעבירו. (אני גם לא יודע אם זו בעיה של חומרה או הגדרות, לכן זו התלבטות באמת.) יש לי בעיה שאני משער שמגיעה מכרטיס הקול. אני לא מצליח להקליט שום דבר. (אם זו הקלטה פנימית ממשחקים וכאלה, ואם זו הקלטה ממיקרופון- וניסיתי כמה מיקרופונים על המחשב הזה.) בדקתי חיבורים וכמה הגדרות בסיסיות (בבקרת העוצמה, הגדרות כרטיס הקול) ואני פשוט לא מצליח לסדר את זה. ואני צריך בדחיפות להקליט משהו בקרוב. רעיונות, מישהו?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המפרט : לוח אם asus p5v800 mx מעבד P4 פרסקוט. (טמפ' מנוחה 36+- מאמץ הכי גבוה שהגעתי היה בסביבות ה53 מעלות עם 3DMARK) 1G DDR כ.גרפי leadtek nvidia geforce 7600gt קירור למעבד של thermaltke קירור סטוק לכ.גרפי הרצתי את 3DMARK,עד שלב מסויים(הבדיקה של המעבד-שבו המחשב כמעט שבת) היה לי 8+- FPS,לאחר מכן הרצתי רק בדיקה של המעבד ולא היה בכלל FPS. המחשב כאילו נתקע או עבד נורא לאט. רציתי לדעת אם זה מרמז על בעיה במעבד. יש לי בעיה בCS של drops למרות שהכרטיס אמור להריץ את המשחק בלי מאמץ,אם משהו יכול לתת לי פידבק על התוצאה היחסית(לא סיימתי הבדיקה של 3D) של הכרטיס מסך ואולי להציע רעיון בקשר לבעיה במשחק.[br]פורסם בתאריך: 14.01.2008 בשעה 19:25:11 משהו?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אחים שלי הUSB שלי הפסיק לתפקד ... הוא הפסיק לעבוד לי לגמרי אחרי שחיברתי את הפלאפון החדש שלי למחשב וניסיתי להתקין אותו.... הדרייברים מותקנים טוב גם פירמטתי את המחשב והתקנתי אותם מחדש ועדיין שום דבר לא פועל... גם הUSB המשולב על הלוח אם וגם הUSB של הפאנל הקדמי... ניסיתי גם לנתק את החיבורים של הUSB הקדמי מהלוח אם ולחבר שוב ושום דבר לא מצליח יש למישהו עוד רעיון אחר לנסות או שקרה לו את זה כבר ופתר את הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ברשותי מעבד Intel Core 2 Duo E6400 על לוח אם Asus P5B Deluxe. עד לאחרונה הוא עבד בצורה טובה ללא שום בעיות ובטח ללא איטיות. לאחרונה החלטתי להרכיב מהם (הלוח והמעבד) מחשב חדש. הרכבתי אותם על מארז אחר, עם ספק כוח חדש, זכרונות חדשים, ודיסק קשיח אחר. בנוסף, חידשתי את המשחה התרמית (Scythe Ninja). כמו כן עדכנתי BIOS לגירסה עדכנית. הכל נראה תקין - הטמפרטורות נמוכות וקרירות. הכל מחובר, מהירות המעבד והזיכרונות היא כפי שהיא אמורה להיות (כך ה-BIOS מדווח). באתי להתקין Vista וההתקנה איטית להחריד! בערך פי 4 מהמהירות הנורמלית של המחשב. שמתי לב שפעולות העתקה אינן איטיות, אך כנראה פעולות הדורשות חישוב הן איטיות ביותר. לא הצלחתי לסיים את ההתקנה בהצלחה. נדמה שלעתים היא נתקעת, וגם כאשר ווינדוו…
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
חברה תראו לחברים של ההורים שלי יש לפטופ מחשב נייד אז קרה משהו לוינדוס והוא לא עולה... והם צריכים לפרמט תמחשב והם לא יודעים(מבוגרים) אז הם התקשרו אלי לשאול אם אני יכול לפרמט להם תמחשב השאלה שלי האם מפרמטים מחשב נייד כמו מחשב רגיל? אותה שיטה? כגון: BIOS אחרי זה ללשונית BOOT ואחרי זה מגדירים הכול שהCDROM יעלה ראשון?
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי 5 מאווררים במארז. אחד של המעבד פריזר 7 פרו, אחד מכניס אוויר מקדימה, אחד מוציא אוויר מאחורה, אחד מחובר לAC S1 ואחד על דלת המארז שמחובר לספק. הלוח שלי הוא P35-DS3L. מה שמוזר הוא שלפני כמה ימים הלוח אם זיהה את המאווררים והראה את המהירות שלהם. אין לי מושג מה עשיתי (לא ניתקתי אותם זה בטוח) אבל עכשיו הלוח מזהה רק את המאורר של המעבד. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
המפרט של המחשב הוא P4 2.8 לוח אם MSI עם צ'יפסט PT880 של VIA 512MB DDR 400MHZ הכרטיס מסך הוחלף מ FX5200 ל HD2600 PRO 512MB.(AGP עם הכרטיס מסך הקודם המשחק עבד כרגיל לא נתקע אבל באיכות נמוכה מאוד. לאחר החלפת הכרטיס המשחק תמיד נתקע באמצע. בדקתי זכרונות עם MEMTEST, הרצתי 3D MARK 06 , ניסתי לשים את ה AGP על X4 בלבד , ניסיתי דרייברים של OMEGA, דרייברים מהאתר של SAPPHIRE, ומהאתר של ATI ושום דבר לא עוזר המשחק תמיד נתקע באמצע ורק ריסטרט למחשב משחרר אותו. המחשב מריץ משחקים אחרים כמו MOH RISING SUN בקלות ונתקע רק במשחק הזה. אני אובד עצות. יש למישהו רעיון מה עוד נותר לעשות שלא עשיתי עדיין?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב פנטיום 4 2.6GHZ עם WIN XP הבעיה במחשב היא שהמחשב עולה אך לא מוצג כלום על הצג ניסיתי להחליף כרטיס גרפי חדש אך לשוא כמו כן גם ספק (בחשש שהוא נדפק) יש אולי עוד דרכים לבדוק חוץ מהחשש שזה לוח אם? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-