עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלומצ'יק ... לאחר סיפור נחמד עם המחשב הנייד שלי (שמו לי סיסמה במעבדה של ניופאן - לסיפור המלא bsh83.blogspot.com) אני זקוק לדרך כלשהיא לאפס את סיסמת הביוס שלי. הביוס הוא של pheonix וע"פ מה שהבנתי מהם הסיסמא נשמרת על זיכרון NVRAM (יש מצב שזה לא נכון ). אני מחפש אחר חומר טכני כל שהוא על הלוח אם (יכולת , היכן נמצא jumper איפוס וכו'..) נאמר לי (טלפונית) במעבדה כי הסוללה מולחמת. המעבדה ביקשה 1600 שקל להחלפת לוח האם . ניסתי את ארבעת ססמאות פיוניקס : PHEONIX pheonix BIOS CMOS ככל הידוע לי בלוחות אם בדר"כ ישנה אפשרות איפוס ביוס . קצת פרטים על הלוח : lspci 00:00.0 Host bridge: ATI Technologies Inc RS480 Host Bridge (rev 10) 00:01.0 PCI bridge: ATI Technologies Inc RS480 PCI Bridg…

2. Started by tidan27,

שלום ברשותי רמקולים 5.1 של לוגיטק z5500 הרמקולים מחוברים באמצעות כבל אופטי שיוצא מהמחשב למגבר מדי פעם אני שומע טיקים ברמקולים גם במצב שהווליום נמוך עד הסוף מה הסיבה לתופעה הזאת?

3. האם ספק כוח לא איכותי יכול לדפוק רכיבים במחשב .לחבר שלי הלך לוח פעמיים וגם הארד דיסק בתוך חצי שנה

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by ilanyaacov10,

שלום רב יש לי מחשב נייד Asus X541 UA מולחם עליו 4 ג'יגה זיכרון ושמתי לו עוד 4 ג'יגה זיכרון פיזי בחרתי ההרחבה למה אני רואה במאפיינים של המחשב רק 4 ג'יגה בלבד??

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by gilboag,

בשבועות האחרונים רוב הפעמים שהמחשב היה כמה שעות ללא שימוש ונכנס למצב שינה - הוא לא מגיב ולא עולה כמו שהיה אמור.. אפילו כפתור הכיבוי והריסט לא מגיבים (למרות שיש נורה ירוקה מהבהבת שמראה על מצב שינה ולא כבוי..), רק הוצאת הכבל או כיבוי בכפתור של הספק כח והמתנה קצרה ושוב הדלקה עוזרת... המפרט הוא I3 530 עם לוח אינטל H55PJ , GTX 460 1GB , ספק אנטק TP TRIO 550W (די חדש) המחשב עובד ב OC של 3.7 בצורה משתנה בהתאם לעומס ( קירור פריזר 7 פרו , בצעתי את כל בדיקות העומס הנדרשות ואין בעית יציבות או חימום ב OC..) * היו מספר פעמים בודדות שהמחשב כאילו עלה אחרי השינה אבל במסך היה רשום NO SIGNAL.. * דרייברים של כ.מ מעודכנים יחסית ויש לציין שכשהמחשב בעבודה הוא מהיר מאוד (כולל בגיימינג) ו…

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  6. שלום שלום ובוקר טוב האמת שלא חשבתי לפתוח thread על זה כי די ויתרתי על הכרטיס, אבל שווה לנסות. אחי קיבל מחשב חדש, עם כרטיס קול מובנה, אבל ללא יציאת ג'ויסטיק (gameport). לכן, החלטתי להעביר את הכרטיס מהמחשב הישן שלו, לחדש, בשביל היציאה. הבעיה היא שבמחשב הישן היה לו win98, בחדש התקנתי לו xp. והווינדווס לא מזהה את הכרטיס. בדקתי את הכרטיס, על הצ'יפ הראשי כתוב AP6400 3D PCI V.2. על הכרטיס עצמו כתוב AV510 בצד השני של הכרטיס יש מדבקה של zoltrix חיפוש בגוגל הביא אותי ל-follow up מאוד מעניין. מסתבר שישראלי אחר חיפש דרייבר לכרטיס ולא מצא, לווינדווס 2000. ובסופו של דבר מישהו אכן נתן שם לינק לדרייברים לכרטיס הזה. הבעיה היא שהלינק הזה כבר שבור.. בדקתי ב-http://www.driverguide.co…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ron-d,

שלום לכולם. אני כבר די הרבה זמן עם התופעה שאסביר. אינני זוכר מתי זה התחיל. מדובר במחשב נייח רגיל עם מעבד I5-6500 , ראם 16 גיגה של קינגסטון, מערכת הפעלה ווינדוס 10 , SSD של crucial mx500 וכונן נוסף לאיחסון (מכני רגיל של סייגייט ברקודה). המחשב סופר מהיר בשבילי ואני מאד מרוצה ממנו. התופעה, כאשר המחשב נותר ללא שימוש כשהוא פועל, והחלונות פתוחים , לאחר פרק זמן של כמה דקות או קצת יותר (קשה לי למדוד), אני נוגע בעכבר כדי לחזור למשימות או לחלונות, כל החלונות כאילו קופצים, כאילו משתהקים, חלקם משנים גודל ממקסימום למינימום. ואז צריך לסדר את כל החלונות למצב הרגיל. כאילו שהמחשב היה ב"פריז" והוא כאילו מתעורר לחיים. נמאס כך לעבוד עם המחשב. האם יש למישהו ר…

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  8. Started by גליטו,

שלום לכולם .. לפני שהמחשב עולה הוא רושם לי : Express Gate Error Code 8C000002 ואז עובד כרגיל ולפני שהמחשב נכבה גם רושם לי משהו ולא מחכה שאעשה אישור או משהו ואז נכבה .. מישהו יודע מה הבעיה ? התקנתי את הדיסק של הדרייבירים המחשב חדש וזה היה מהתחלה.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by hardgore1,

מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. או קיי אנשים אני הייתי חובר לאינטרנט זהב ובזמן האחרון היה לי בעיות ניתוקים אחת האפשריות לפתירה של זה היה לשנות את ההגדרות של צריכת חשמל במאפייני כרטיס רשת אבל אצלי לא הופיע הלשונית הזאת בכלל אז אמרתי בוא נסיר ונתקין ומאז היה לי בעיה אחרי ההתקנה מכוון שאחרי שהתקנתי שוב שהתחלתי לשמוע מוזיקה היא היית נתקעת טוב אז פירמטתי וזה שוב קורה מה הבעיה ? זה לא קרה לי בעבר.... יש לי כרטיס רשת- 3com etherlink III isa (3c509/3c509b) in legacy mode וכרטיס קול - avance logic als 120 אם למישהו יש הצעות מה לעשות אני ישמח לשמוע תודה.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  11. ערב טוב לכולם, יש לי במחשב שלושה קשיחים. 80GB של מערכת ההפעלה, 320 ו-500 לאחסון. שני קשיחי האחסון מדי פעם מופיעים בעליה, ומדי פעם לא. ה-320 נוטה להעלם יותר. חיזקתי את החיבורים שלהם, גם המתח וגם ה-DATA, וזה לא עזר. מה שעוד גורם לי לחשוד בספק הכוח זה פיצפוצים וניצוצות ששומעים ממנו כשאני מדליק את המחשב, או כשאני רק מתקרב לכבל החשמל שלו. להחליף ספק, או ששני הקשיחים פשוט עומדים למות? אני תיכף אתן פה תמונת מידע ה-SMART שלהם. עריכה: http://speccy.piriform.com/results/In4qBvm0OWOn8ZY5ptbhJqe הנה.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by rafi1212,

שלום ! לפני כשלושה שבועות קניתי מחשב חדש מTMS . הכרטיס מסך המדובר הוא HD7950 .. הבעייה היא כזאת אתמול התחילו להופיע לי ריצודים על המסך בזמן גלישה באינטרנט ופתיחת תקיות ונשמע רעש של שריקה חלשה (דומה לקומקום שרותח) חשבתי שאולי הבעייה בדרייבר (12.11 beta) אז מחקתי את הדרייבר השריקה הפסיקה ושנכנסתי לאינטרנט לא היו ריצודים . התקנתי דרייבר ישן יותר 12.10 והשריקה חזרה אבל הריצודים פסקו . עכשיו נכנסתי ל CCC ואני רואה שב AMD OVERDRIVE ה activity עומד על 72% והשעונים גם כן במצב של מאמץ (כאילו שאני במשחק) ולא במנוחה , כאשר אני בשולחן עבודה ושום דבר לא פתוח חוץ מאנטי וירוס . דיברתי עם טכנאי מעבדה של TMS והוא אמר לי לנסות דרייבר ישן יותר ולבדוק האם הבעייה עדיין קיימת . ולגבי ה…

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  13. לא מצליח למחוק אותה וכבר חרשתי את גוגל ולא מצאתי תשובה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא פתרון למחוק את התיקייה הנל. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Shalti,

שלום, אשמח לשמוע רעיונות למקור התקלה שהמחשב שלי חווה. תיאור התקלה: מיד כשמדליקים את המחשב מופיעים על המסך פיקסלים בכל מני צבעים. בחלון של ה-Boot כשרואים מידע על המחשב (עוד לפני שעולה מערכת ההפעלה) מתחלפות כל מני אותיות באותיות רנדומליות אחרות. מספר שניות אחרי שעולה ה-Windows (פעם זה לקח יותר זמן) המסך נהייה שחור לשניה, חוזר ל-Windows ומאותו רגע אי אפשר לעשות יותר פעולות כי הכל תקוע. העכבר עצמו זז ללא בעיה, אבל אם מנסים לפתוח חלון אז זה לא באמת עושה כלום. כל כמה דקות המסך שוב נהיה שחור לשניה ואז חוזר ל-Windows. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בחימום של המעבד, אבל מדדתי טמפרטורה באחת מהפעמים שכן הצלחתי להעלות את ה-Windows והיא לא הייתה חריגה (שניה אחרי שמדדתי הוא נתקע). חשבתי…

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by ESAB1,

קניתי מחשב חדש. וארדסיק אחד עובד על STA החדש . בכל מקרה הכל עבד טוב אבל ברגע שרציתי להוסיף את הרדיסק הישן היתי צריך לשים אותו על הכבל הישן אותו חיברתי ללוח אם ואז ברגע שאני מעלה את המחשב עולה לי הפקודה הזאת RMOVE DISKS OR MEDIA PRESS ANY KEY TO RESTART אני מקיש אנטר ואז הווינדוס עובד אבל הפקודה הזאת כל הזמן חוזרת ואם אני לא מקיש כלום המחשב נתקע על המסך הזה בלי לעלות את הווינדוס מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  16. אז ככה כשאני מפעיל את המחשב יש לי שתי בעיות... 1. המעבד שלי הוא AMD 2800+ אטלון XP והוא רושם לי במקום 2800+ ... 1250 MHz איך אני משנה את זה?! 2. אחרי שהוא מריץ את הזיכרון ומזהה את ההרד דיסק והסידי.... הוא נותן לי ERROR... שהוא: cmos checksum error - defautls loaded מה זה?! ואיך אני מסדר את זה? יש לי עוד שאלה... איך אני עושה ריסט ל CMOS? את הבעיות 1 ו-2 פתרתי.... עכשיו לי עוד בעיה... אני רואה שהזיכרון עובד לי על מהירות 333 ולא 400 כמו שהוא צריך.... יש לי 2X 256 KINGSTON 400 DDR PC-3200 איך אני גורם לו לעבוד על 400 DDR ולא 333? בתודה אלעד

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  17. יש לי לוח אם P55-US3L של גי'גבייט. לאחרונה צצה לי הודעה בחלונות 7 (64) שיש עדכון ל USB 3.0 host controller, עם קישור שמוביל לאתר לא מתפקד של אינטל. בנסיון להוריד מאתר הדרייברים של אינטל, מופיע רק עדכון ללוחות של אינטל, ואכן ניסיון התקנה שלו נכשל על "דרישות מינימום". בדף לוח האם באתר של ג'יגבייט לא מופיע דרייבר לעדכון ל USB. יש למישהו רעיון איך לעדכן? או שפשוט להתעלם מההודעה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Adi42,

קודם כל, אני לא בטוח בעצמי אם הבעיה היא בעית חומרה או בעיה בוינדוס עצמו, אז אם צריך תעבירו את זה לפורום של תוכנה בבקשה. לפני בערך 3 חודשים קניתי מחשב חדש עם הרכיבים האלה: כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L + עוד כמה רכיבים לא חשובים אני משתמש בוינדוס XP, SP3 מחשב שנחשב מאוד טוב בזמנו וגם עכשיו. אבל מהיום הראשון שקניתי אותו היו לי בעיות איתו, ולאחרונה הם התחילו להופיע הרבה יותר: אני מקבל מסכים כחולים שאני גולש באינטרנט, משחק, סוגר ומדליק את המחשב באופן רנדומלי. פיירפוקס ועוד תוכנות אחרות קורסות כל…

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  19. המיקרופון תקין במחשב אחר , בשלי הוא לא , אני מכניס והדריבר קולט אותו ורשום שיש מיקרופון אבל בוונטרילו לא שומעים אותי וברשמקול זה לא מקליט כלום ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה לא עובד , אני לא יודע מה לעשות =[ מיקרופון פשוט של 20 שקל ככה שאין שום דריברים שבאים איתו או משהו אוזניות וכל שאר הדברים פועלים תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by serg90,

אהלן, לאחרונה שמתי לב שהמערכת רמקולים שלי (LOGITECH X530) עובדת בתור מערכת פשוטה של 2 רמקולים במקום 5. עשיתי בדיקה ב-Sound test והוא לא מצליח להשמיע לי את שלושת הרמקולים האחרים. הדרך בה חיברתי את הרמקולים הולכת ככה: מהמחשב יוצא קבלTRS המפוצל לחיבור לבן ואדום. שניהם בתחברים לאיזשהו מתאם שמפצל את העסק לשלושה חיבורים נוספים (חום, שחור, ירוק) הנכנסים כולם יחד לרמקול הראשי. הרמקול הראשי עצמו מתחבר ל-subwoofer דרך כבל הדומה לVGA. כל שאר הרמקולים מחוברים אחד-אחד ל-subwoofer לפי צבעים וכיתובים (front left, front right וכו...). בדקתי גם וזה בעייתי לחבר כל רמקול ורמקול לכרטיס קול כי הם פשוט לא נכנסים לחיבור והצבעים לא תואמים. האם יש סיכוי שהבעיה נובאת משימוש בכבל TRS וצריך לקנ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום שפותחים את המחשב ניתן לראות רק את השקופית של המחשב המחשב מבקש להכנס לביוס אך לאור תקלה , הוא רושם שהביוס עולה ושם ניתקע . ב-F8 רושם שהמניו עולה ושם ניתקע . לא ניתן להיכנס לתוך התוכנות או המחשב . המחשב לא מזהה את הדיסקט של הביוס שרציתי להתקין שוב . המחשב לא מזהה כונן CDROM למשהו יש רעיונות מה עושים ? איך פותרים ?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  22. המחשב נידלק והכל טוב אבל עד לפני כמה ימים המסך מראה ב3 צבעים 3 אותיות ואומר לי לבדוק כבלים וכו' וכל הכבלים מחוברים למקום בדקתי הכל וגם שהמחשב לא דלוק יש את אותה בעיה אני זוכר שהייתה לי ת'בעיה הזאות שלא חיברתי נכון את החיבור הכחול למחשב אבל עכשיו הכל תקין ומחובר למקומו אז אני עדיין לא יודע מאיפה הבעיה כי מי צד אחד המחשב נדלק והמסך מחובר לחשמל ולמחשב אבל עם הדלקת המחשב המסך לא מגיב ונותן אותה תגובה ללא הדלקת המחשב. תודה מראש לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by שמעון 17,

אחים שלי אני צריך עזרה דוד שלי הביא לי מחשב בלי הדריברים ואני לא טוב בזה במחשבים אז מישהו יכול להביא דריברים למחשב יש לי לוח אם של thinkcanter ואין לי קול במחשב אמרו לי שצריך להתקין . זה מובנה בלוח . תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by Jackieil,

ההרד דיסק המסטר שלי הוא SATA אני רוצה להוסיף הרד דיסק נוסף שהוא IDE הגדרתי להרד דיסק הנוסף כסלאב ובהרצה של המחשב הוא רושם "שאין מסטאר של IDE" מה אפשר לעשות צריך לשנות משהו בביוס אבל אני לא ממש יודע מה בדיוק.... ואיפה להכנס מקווה שמישהו יוכל לעזור לי תודה,

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  25. Started by אלכס גולד,

מה יכול להיות הסיבה שבתקופה האחרונה כאני פותח גוגל משורת המשימות (אצלי זה מוצמד לשורת המשימות) נפתח עוד איקון כמו בתמונה שצירפתי Doc1.pdf

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.