עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני כחודש קניתי דיסק קשיח 320GB של Western Digital. העתקתי אליו את תכולת הדיסק הישן ועברתי לעבוד ממנו. במחשב יש ספק גנרי, 2 דיסקים קשיחים (IDE+SATA) ושני כוננים אופטיים (IDE+SATA) אחרי כמה ימים, הגעתי בבוקר למחשב, ומצאתי blue screen. אחרי שהעליתי את המערכת מדיסק הצלה (UBCD4Win), הצליחה רק תוכנה אחת (TestDisk של cgsecurity.org) לגשת למחיצות הישנות (מסתבר שנוצרו כמה Bad sectors במקומות קריטיים). אחרי כמה תיקונים וסריקת Bad sectors, הצלחתי לגשת לדיסק מה-windows שבדיסק הישן והתחלתי לגבות את המידע ממנו. במהלך הגיבוי של המידע החדש מהדיסק גיליתי שהוא נעלם מדי פעם מה-windows ורק כיבוי המחשב והדלקתו מחדש מחזירים אותו. כיון שהדיסק מופיע ונעלם לחלופין כבר בשלב ה-BIOS של עליית המחש…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום. יש לי זוג אוזניות פשוטות עם מיקרופון, הבעיה זה שהמחשב פשוט לא ממש רוצה לעבוד איתן כמו שצריך. פעם הוא מזהה רק את המיקרופון, פעם רק אוזניות, פעם שניהם (ואז זה מתנתק, ואז חוזר, וכן הלאה). הבעיה נוגעת ליציאות הקדמיות והאחוריות ביחד. -עוד משהו: לחיצה של מקש עכבר ימני על האייקונים של החיבורים בלוח אם לא מניבה שום תוצאה, כלומר לא פותח "הגדרות התקן". כל זה ממש מציק לי, למישהו יש פיתרון אפשרי?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by E-rAzOr,

שלום לכולם , אני רוצה לפרמט את המחשב וכשאני מגיע לקטע של press any key to boot from cd המחשב לא מזהה את המקלדת ואני לא יכול ללחוץ על שום מקש . חשוב לציין שהמקלדת מחוברת ביו אס בי וכמו שהבנתי חלק מהמקלדות מזהות על ידי הוינדואוס רק אחרי שהוא עולה או בזמן שהוא עולה ... מה עליי לעשות ? תודה

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by nanus,

שלום יש לי מסך סמסונג בן 4 שנים וכרטיס מסך של ספייר ATI 1800 PRO עכשיו הבעיה היא כזאת מתי שאני משחק באיזה שהוא משחק? ויש סצנה חשוכה המסך נכנס למצב סטנד-ביי זאת אומרת "נכבה" למרות שאני עדין שומע את רעשיי הרקע וזה נכון גם לגביי סרטים שאני רואה על מסך מלא ברגע שיש סצנה חשוך המסך אוטומתי נכבה אין לי מושג למה זה קורה ? האם למישהו הבעיה נשמעת מוכרת? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by th3 k1ng,

שלום, קודם כל רציתי לברך אותכם על האתר הנהדר שיש לכם. יש לאחותי מחשב דיי ישן, מחשב פנטיום 3 בעל מעבד 1 ג'יגהרץ ו256 מ"ב זכרון פיזי עכשיו רציתי לפרמט אותו בהתחלה הוא עוד אכשהוא עבר את הפרמוט ואת העתקת הקבצים מהדיסק אבל עכשיו כשהוא מסיים לטעון את כל הדרייברים מהדיסק הוא פשוט נתקע . מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? ז"א החלפתי הכל דיסק קשיח,זכרון,ספק כח,יש מספיק מאווררים,המעבד לא מתחמם אז מה יכולה להיות הבעיה? אני מודע לעניין שזה מחשב ישן ושכל דבר יכול להוות בעיה האם זאת בעיה מהלוח אם\מעבד או שמה בעיה שאפשר לפתור? תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  6. במנהל התקנים אני לא רואה אותו אז סביר להניח שהוא סגור בביוס,אבל חיפשתי כל מה שקשור ל-LAN ואני לא מוצא זה יכול להיות רשום תחת שם אחר? תודה רבה לכל מי שיעזור

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by GaTor120,

אין לי מושג מה קרה יום בהיר אחד המחשב לא מזהה את ההרדיסק,זה ההארדיסק היחיד במחשב, ניסתי לעשות ריפר אבל בשלב שלפני הריפר זה אומר שאין הארדיסק,ניסתי לשים הארדיסק חדש מהניילון וזה גם אותו דבר,בדקתי בביוס וה SATA על ENABLE,מה עוד יכול להיות שלא בדקתי? הלוח של P5RD1-VM ASUS תודה רבה למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by alice in chains,

היי כרגע מחובר אצלי המתאם של האינטרנט האלחוטי בחיבור USB מאחורה,הבעיה מתחילה שאני מנסה לחבר התקן USB אחר במקביל להתקן של האינטרנט. הוא מתחיל לרשום לי הודעה ברגע שאני מחבר התקן נוסף שהתקן יכול לעבוד יותר מהר ואז הוא לא עובד בכלל וגם הוא דופק לי את ההתקן הראשון ופתאום הוא לא מזוהה. מה הבעיה ??

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by EyalNem,

זה קרה בפעם הראשונה לפני שבוע . ניסיתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק, חיברתי את הכבל של הספק חזק יותר והוא פעל . היום זה קרה שוב, חיברתי חזק יותר, הדלקתי ואז יצא רעש מוזר מהמחשב, יש מצב שזה כבל שנגע במאוורר . כיביתי אותו והדלקתי שוב והוא לא נדלק . המנורה בלוח האם דלוקה, בדקתי את הזרם ויש זרם ובדקתי את הספק ואת החיבורים בלוח אם ולא מצאתי פיתרון . אפילו את הכפתור של ההדלקה בדקתי ולא מצאתי משהו חריג . למישהו יש מושג לבעיה המוזרה הזו ? תיכננתי להפוך את המחשב למדיה סנטר אבל כמו שזה נראה עכשיו זה לא יצא לפועל . זה המחשב הישן שלי כעיכרון .. אייל .

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by uriya,

שלום לכולם\כולן יש לי במחשב בעיית ציפצופים מרגיזה אז ככה, פירקתי את המחשב לצורכי ניקוי מאבק, חיברתי ואז התחיל הציפצוף יש לציין שההודעה נשלחת מהמחשב המצפצף, ז"א המערכת עולה כרגי ללא בעיות אפילו חייוי הלוח אם שלי an8 ultra עומד על ff שזה אומר שהכל רץ בסדר גמור ואין תקלות חומרה שהלוח מזהה אם כן מה יכולה להיות הבעיה?? תודה על העזרה אוריה

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  11. הכנסתי את הדיסק(מקורי) של ווידוס XP פתחתי את המחשב מחדש אבל זה לא מגיע לחלון של הפרמוט אני זוכר שחבר שלי אמר לי שצריך ללחוץ על איזה כפתור במקלדת, איזה כפתור?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. מפרט המחשב הוא HD4850, E8400 וBloodiron של dfi. כשאני מריץ 3dmark06 זה מתחיל להריץ סבבה, אבל בערך אחרי חצי דקה של טסט (שעובד מצוין), המסך נכבה. לא ניתן לעשות כלום מלבד ללחוץ על reset. המחשב הגיע מורכב מskypc, לא נגעתי בו, למרות שהוא עבר OC (רק המעבד לדעתי, ורק קצת (מ3 ל3.6), ובכל מקרה נראה שהטמפרטורות קרות גם של הכרטיס מסך וגם של המעבד, מה שכן, הchipset הוא על 55 מעלות בidle, למרות שלא ראיתי אותו מגיע ליותר מזה גם בעבודה יותר רצינית). אשמח מאוד לתגובה, מאוד מאכזב לקבל מחשב חדש לא תקין.. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  13. כשאני מתקין את התוכנה של hp יש קטע שהוא בודק אם יש מדפסת והוא לא מוצא אותה, אבל יש דרך לעבור את זה. ואז כשאני מחבר את המדפסת אני מקבל ארור של device unknown ואני לוחץ לעדכן דריבר ממפה אותו לcdrom או לתיקיה של הדריבר שהורדתי מהאתר של Hp והוא לא מוצא וגם כשאני רושם לו שיחפש את הדריבר אוטומטית

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  14. שלום יש לי כרטיס גרפי מהסוג Geforce 8800GT OC 512MB בימים האחרונים כשאני משחק משחקים אחרי זמן קצר המאוורר של הכרטיס הופך למטוס קטן. אני מפחד שהכרטיס ימריא יחד עם המחשב ואני לא אראה אותו יותר מה יכולה להיות הבעיה? ומה יכול להיות הפתרון? ניסיתי לעדכן דרייבר וניסיתי גם כמה משחקים שונים והתופעה חוזרת. אני אשמח לעזרה. תודה.

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by bennnn,

קניתי הרדיסק סאטה 2 של סיגייט באתי לחבר אותו במקום הישן ופתאום אני רואה שהחיבור מהלוח אם של הכבל סאטה יצא ונדפקו הפינים שניסיתי להחזיר יש לי לוח אם p4p800se ויש חיבור סאטה 2,ההרדיסק עובד עכשיו על הסאטה 2.אבל מציק לי שהלך לי חיבור 1 של הסאטה 1 כך שאי אפשר לחבר עוד הרדיסק. אפשר להלחים את הפינים?ולסדר?או לשים מפצל?יש פיתרונות?תודה

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by niva401,

2 חיבורי USB מקדימה לא עובדים (נורת disk on key אינה נדלקת) חיבורי USB מאחורה תקינים במנהל התקנים לכל ארבע מצויין-'התקן זה פועל כראוי' גם התקנת הדרייברים מחדש (מתקליטור מקורי של לוח אם) לא פתרה את הבעיה מה ניתן לבדוק כדי לאתר את מקור הבעיה?

17. שלום רב. יש לי XP, כ. קול (כנראה ישן מאוד אבל זה מה שיש כרגע...) של קריאטיב דגם CT4810 ובדריבר ג'יניוס התוכנה מצאה לי דריבר בשבילו.זה לא עזר. עדיין לא שמעתי כלום. ד"א בדקתי ה-כ-ל. חיבורים,התנגשוית,ווליומים למיניהם... ואין כלום. זה בעיה של דריבר פה? אולי הדריבר לא מתאים? ואם כן,יש למישהו דרך להשיג אותו? * קיבלתי ממישהו דריבר SBAudioSetup_W2k מהאתר http://ccftp.creative.com/manualdn/D...oSetup_W2k.zip אבל עדיין אני לא שומע כלום.וד"א זה אותו דריבר בדיוק שהXP נתן לי כשהוא זיהה אותו אוטומטית. אז מה? הכרטיס דפוק? זה כבר כרטיס שני שאני מכניס. ד"א,במנהל ההתקנים הוא נראה כך:‬ Creative AudioPCI (ES1371,ES1373) (WDM) תודה מראש!;-)

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by niva401,

בחיבור מכשיר MP4 ליציאת USB,מופיע הודעה: 'התקן עם HI SPEED USB, ויציאת USB במחשב אינה HI SPEED ' ההודעה בחיבור המכשיר גם ליציאות האחרות של המחשב (במחשב החדש אין את הבעיה) איך ניתן לפתוא את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  19. אז ככה המחשב עושה ריסטים לבד וגם נתקע עדכנתי את הביוס נראה לי שהצלחתי דרך האתר של IBM דרך תוכנה שלהם איך שהוא חשבתי שזה הסתדר כי בהתחלה לא היו ריסטים רק שנכנסתי לתוכנה EVEREST פתאום נהיו לי ריסטים שוב ואחרי זה המחשב המשיך להתקע עד שהצלחתי להכנס לתוכנה שוב מבלי שהמחשב יעשה לי ריסט שוב וגילתי שם שגיאה שאנלא מבין ממה היא נובעת בדיוק... מה אמורה להיות הבעייה? הפעלתי תתוכנה CCP (אם אנלא טועה) בדיקת טמפרטורה והמצב היה יציב

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by rubiliani,

היי, יש לי לוח אם Asus Striker i680 עד עכשיו היה לי 2 ג'יגה RAM של G.SKILL (בסלוטים של 1) קניתי עוד זוג של GEIL. חיברתי אותם אבל המחשב נתקע בעלייה הראשונית (מסך הלוגו של הלוח אם) וגם אי אפשר להכנס לביוס.. התחלתי להצליב כרטיסים וכו' זה לא עבד. (בדקתי בוודאות שכל הסלוטים תקינים וגם כל הכרטיסים תקינים) אבל המחשב לא עולה. הצלחתי להעלות אותו רק עם 3 ג'יגה.. לפי הפרטים של הלוח אם הוא תומך ב4 ג'יגה ומעלה. כך שאני לא מבין מה הבעיה. מישהו מכיר את התופעה? הכרטיסים הם של 800MHZ. אשמח אם תעזרו לי. אני אובד עצות. תודה תותחים!.

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  21. שלום לכולם! אני לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול, אז אם הפוסט לא מתאים לפורום אנא העבירו אותו לא מזמן קניתי מחשב חדש ומסך: ASUS MW221C שהמליצו עליו בפורום לאחרונה ישנה תופעה שחוזרת על עצמה בעניין המסך. לאחר כ-20 דקות מתחילת הפעלת המחשב, המסך עובר לרקע שחור ואני עדיין שומע קולות ברקע של מוזיקה מהרמקולים או המשך של משחק יש לציין שהמסך ממשיך לעבוד אך ברקע שחור לא משנה באיזו אפליקציה אני משתמש. ניסיתי לכבות ולהדליק את המסך וברגע שהדלקתי אותו שוב, ראיתי את הווינדוס לכשנייה ואז הוא שוב נכבה. חשבתי בתחילה שהבעיה היא בכרטיס מסך ולכן חיברתי את המסך למחשב הישן שלי והתופעה חזרה על עצמה מה אני צריך לעשות בכדי לפתור את הבעייה :'( ???

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by redead,

בימים האחרונים שאני מפעיל את התוכנה DVD Decrypter באמצע התהליך שהתוכנה עושה המחשב פשוט קופה לגמרי שום דבר לא זז שום דבר לא מתפקד ואין ברירה אלא ללחוץ על כפתור הריסט. אני משתמש בתוכנה הזאת כבר שנים ואין לי מושג מה קרה פתאום ומה לכל הרוחות אפשר לעשות עם זה? תודה.. דרך אגב אם יש למישהו איזה תוכנה אחרת שאפשר להשתמש בה במקום שואלי לא תקפיא לי את המחשב זאת גם אפשרות.. אני צריך את זה גם כדי לעשות העתק מלא של הדיוידי וגם כדאי לעשות לו מה שנקרא Demuxed

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  23. יש לי מחשב חדש, מפרט בצד. את המחשב הזמנתי בלי מעבד, מעבד כבר יש לי והתקנתי אותו כמו שצריך על הלוח, שמתי את הקירור אני מדליק את המחשב וכלום, NO SIGNAL, המאוורר של ה4870 פועל על MAX, נרגע ואז כאילו המחשב עושה ריסט פעם אחת הכרטיס שוב פעם עובד על MAX ואז על בינוני וככה זה נשאר. הלוח הוא DFI P45 T2RS ABS ויש לו מסך LCD קטן עם שגיאות לד. השגיאה שמופיעה לי היא 88, ניסיתי CLEAR CMOS עם הג'מפר וגם הוצאתי את הסוללה והחזרתי אחרי 5-10 דקות - לא עזר. מה העניין שם?????

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by eli_kats,

המחשב עובד לאט ואני חושד שהתקלה נובעת מאחד הדיסקים קשיחים... אילו תוכנות אתם ממליצים לי לבדיקת תקינות דיסק קשיח ? כנ"ל לתוכנות בדיקת מהירות עבודה תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. באתי לנגן מוזיקה מתוך התיקייה ושמתי לב שהיא נעלמה. מה אני אמור לעשות?( שחזור?) יחזיר את התיקייה? אני בטוח שלא מחקתי אותה "בטעות". חייב עזרה בדחיפות הספרייה הזאת היא האוצר של המחשב. *עדכון:שחזור לא פתר את הבעיה. איך זה יכול להיות ששעתיים לפני היא הייתה קיימת תיקייה וכשחזרתי למחשב היא נעלמה?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.