תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
הכותרת בטח סיקרנה אתכם הבעיה היא כזאת, מחשב שנקנה לפני איזה שנה עבד בלי בעיות - הכל היה בסדר. פתאום, יום בהיר אחד, נכנסים לאתר vod.walla.co.il לוחצים Play על אחד הסרטונים - והמחשב עושה Restart אחרי פחות משנייה. אותו דבר כלפי סרטונים באתר של nana ובאתר של ספור 5 (Sport5.co.il) וכנראה שזה קורה גם באתרים נוספים שלא יצא להכנס אליהם. אז אתם בטח שואלים "מה הקשר לחומרה?", אז ככה" אחרי שזה קרה, ניסיתי לבודד את הבעיה, התקנתי מחדש דריבים (כ. מסך, לוח), מקודדים, נגני פלאש למינהם אפילו ניסיתי לראות אם אותו דבר קורה גם ב-FireFox ומסתבר שכן. אז הלכתי על הקיצון - פירמטתי את המחשב וניסיתי בשלבים שונים (לפי התקנת דריברים, אחרי, וכל מני שילובים ע"מ לבודד את הבעיה - שום דבר לא עזר. כ…
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היתה לי בעיה. לאחר שכיביתי את המחשב לכמה שעות לא הצלחתי להדליקו שוב. לחצתי על כפתור האתחול ולא היתה שום תגובה קראתי בפורום שיש לנתק את הספק וללחוץ על כפור האתחול כמה פעמים כדי לפרוק את הקבלים. עשיתי זאת - וזה עבד השאלה שלי כרגע היא מה לא בסדר במחשב? האם צריך להחליף משהו?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
התוכנה הזו שינתה לי כל מה שצריך להיות כאילו פונט בצבע שחור לאדום! והאיכות נפגמה! אוי ידעתי לא להתחיל עם אוברקלוקינג לא רציתי רציתי כולה לשלוט במאווררים! איך אני מחזיר את זה למצב הרגיל תעזרו לי בבקשה!
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, פתחתי פה נושא לפני כמה זמן על בעיה אחרת ואמרו לי לעשות התקנת תיקון לווינדווס. לקחתי את המחשב לחנות קטנה בהרצליה כדי שיעשו את זה. עכשיו, המחשב חזר עם שתי בעיות: 1. כאשר אני מדליק את המחשב הוא לא נדלק ישר, אני צריך ללחוץ על מקש כלשהו במקלדת ואז הוא מתחיל לעלות. 2. אחרי שהוא עלה והגיע למסך של בחירת המשתמשים רק העכבר עובד והמקלדת לא. ניסיתי להיכנס למצב הבטוח אבל אני לא יכול, כי אני צריך לעלות למעלה עם החצים כדי להגיע לאפשרות המצב הבטוח.. ניסיתי גם לחבר מקלדת אחרת שבטוח עובדת, אבל עדיין הייתה אותה בעיה, סימן שכנראה הבעיה היא המחשב. עזרה תתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
תוך כדי משחק ב-FEAR המשחק מאיט עד לרמה של פריים-פריים. קורה בעיקר לאחר שמירה מחשב: AMD 64BIT 4200 כפול ליבה, זיכרון DDR של קרוסייר 2 ג'יגה, כ.מסך- 7800GTX, לוח DFI LP ULTRA מע' הפעלה- ויסטה אולטימייט קירור כ. מסך של זלמן קירור מים לCPU 1. הורדתי את דרישות הויסטה למינימום 2. שמתי את הגדרות המסך למקס' תיפקוד 3. הדרייברים הכי חדשים 4. ריססתי אויר והוצאתי אבק 5. הורדתי טלאי למשחק עזר קצת אבל עדיין אותה בעיה. מה עושים (חוץ מלחזור לXP)?
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, שאלתי כבר לפני כמה חודשים על הבעיה באשכול הבא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302009.msg2646778#msg2646778 הבעיה חוזרת על עצמה שוב, ושוב , ושוב, ושוב.... ניסיתי לעשות את מה שעשיתי בפעם שעברה אך הבעיה לא נפתרה, ניסיתי לחזק את החלקים, להוציא תבטריה , תזיכרון ולהחליף לו סלוט, גם תכרטיס מסך הכל ועדיין לא עובד. אגב, לפני שזה קרה עשיתי ניקיון במחשב עם שואב אבק, הוצאתי את הגוף קרור של המעבד והחזרתי. מה לעשות . :s05: תודה
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הלוח אם מיושן ויש לו רק IDE.. איך בכל זאת אני יכול לחבר את ההרדיסק? הבנתי שיש מתאמים.. אם זה למשל טוב : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=5269 תודה..
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! קניתי מאורר למעבד, ומשניסתי להוציא את צלעות הקירור הישנות, החלטתי להרחיק את כרטיס המסך כדי שלא אפגע בו. לצערי כשעשיתי זאת חתכתי את אחד מהכבלים שסיפקו לו חשמל ( radeon 9700 pro). כל זאת נעשה כאשר המחשב היה כבוי ומנותק מהחשמל. החלטתי שלא כדאי להסתכן והגעתי למחרת לטכנאי שהחליף לי את הספק. כשחזרתי הביתה התחילו הבעיות: הוינדוס עלה לי עם תצוגת צבעים מוזרה ( כמו שמקרבים מגנט למסך), או שלפעמים הוא לא עלה בכלל ונתקע. כל פעם כאשר הייתי משחק עם החיבור הפיזי של הכרטיס המסך, המצב היה משתפר וחוזר לקדמותו. כלומר, אם הייתי מנתק ומחבר את הכרטיס מסך,לפעמים המערכת הייתה עובדת כרגיל ללא בעיות. החלטתי לחזור לטכנאי, והוא מצדו החליף לי את הכרטיס מסך, ואמר שיש לו חשד שישנה בעיה בל…
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש (כפול ליבה,זכרון OCZ 2 GB).בזמן האחרון הוא נתקע הרבה במהלך ביצוע פעולות,בעלייה של הWINDOWS וכו... פרמטתי אותו והתופעה לא נגמרה-הוא ממשיך להתקע לאחר שהוא נתקע מופיע המסך הזה: http://img376.imageshack.us/my.php?image=hpim1510pf1.jpg התקיעות והבעיות לא נפסקות.זה מתבטא בכך שהמחשב לא עולה/עולה ונתקע אחרי כמה דקות/מציג מסך כחול. מדי פעם שהמחשב לא רוצה להעלות זה מראה לי את המסך הבא: http://img171.imageshack.us/my.php?image=hpim1516vl7.jpg המשך תקלה- שלחתי את המחשב למעבדה,החליפו לי את הזכרונות (שוב אני מציין שפרמטתי את המחשב אחרי שהתחילו הבעיות וזה לא עזר) המחשב לא עולה,נתקע לעיתים ומראה לי את השגיאות הבאות:
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
במשך השבועיים האחרונים המחשב שלי מאתחל את עצמו מחדש באופן פתאומי בערך פעם ביום. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט שלי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור Scythe Ninja Plus לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 2 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB ספק כח Enermax Liberty 400W צורב Samsung SH-S203B מארז NZXT APOLLO
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
PRESS F1 TO RESUME מה יכולה להיות הבעיה? בדקתי טמפרטורה וזה יושב על 52 מע' פיקרתי את המערכת קירור שמתי משחה טרמית אבל עדיין הבעיה קיימת איך אני מסדר את זה? תודה רבה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט : x48-dq6 q6600@3.2 tuniq tower hec zephir 750W 3870 crossfire stock 3GB ram ddr2 800 XMS2 corsair ריסטים קורים גם ללא OC ניראה לי שרוב הסיכויים שזה הזכרונות רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי בעיה שמשגעת אותי מאז שקניתי מחשב חדש,לפני חודשיים בערך..מקווה שתוכלו לעזור לי... אז ככה,הבעיה היא שלעיתים תכופות,בזמן ניגון קבצי ווידאו(סרטים במחשב או סרטונים למיניהם באינטרנט-סטייל קשת וואלה,אבל לא יוטוב,למשל) נוצר עיוות בווידאו עצמו-פסים צבעוניים שמשבשים את התמונה לגמרי,לאחריהם מתעוות הסמן של העכבר באותה הצורה,ובתוך זמן קצר(דקה) מתעוות כל המסך והמחשב נתקע. הדבר קורה רק לפעמים-לעיתים לא קורה במשך שבועות,ואילו לעיתים בכל פעם שאני מנסה לנגן קובץ ווידאו מאלו שציינתי...חשוב לציין שהדבר לא מתרחש בכל סוגי הווידאו-באתר כמו יוטוב זה לא קרה לי מעולם,ואני גולש בו הרבה מאוד. המפרט שלי הוא ASUS P5N-D twintech 9600gt e8400 ווינדוס XP SP2 בהתחלה חשבתי שמדובר בסך הכל ב…
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי חבריה, 1. על הלוח הזה מותקן הארד דיסק sata בנוסף יש לו חיבור ide אחד אני רוצה להוסיף 2 הארד דיסק ide ,מי שמכיר את הלוח הזה ,אבקש לתת לי הסבר איך אני מגדיר אותם בביוס? 2. ללוח הזה יש דיסק התקנה ובו יש פיצר פעיל הבודק את תקינות החומרה : active management technology atatus ,בבדיקה שהוא עושה מראה כי המעבד אינו בסדר האם זו בדיקה אמינה? כי עדיין יש לי אחריות למעבד תודה מראש אהוד
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הEXPLORER כל 5 שניות מאתחל את עצמו ללא שום סיבה! יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?! אשמח מאוד לעזרה! -תודה.
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כשאני מאתחל את המחשב לוקח לו 30 שניות להעלות win xp pro לאחרונה פירמטתי את המערכת ובאחד המסכים השחורים של תהליך ההפעלה אני מקבל את ההודעה: marvell 88se61xx Adapter - bios Version 1.1.0.L64 initializing וההודעה הזאת מוצגת במשך 40 שניות מייגעות במקום שניה וחצי לפני הפירמוט (אני רוצה לציין שלפני שפירמטתי התקנתי תוכנה בשם Driver.Genius.Professional זו תוכנה שמעדכנת את הדרייברים של כל ההתקנים בצוה אוטומתית אבל אני לא ממש בטוח שיש קשר) בקיצור איך אני מקצר את הזמן של ההודעה!
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כל הזמן כשאני נכנס לאיזה אתר באינטרנט לא משנה איזה זה מופיע http://img90.imageshack.us/img90/4416/internetproblemhn7.jpg בבקשה עזרה ממישהו זה ממש מעצבן
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
המחשב שלי עובד מאוד לאט ומראה גם על אחוזי CPU גבוהים! (התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש אך לא עזר במיוחד..) פרקתי את המארז ואני מגלה ששני הארדיסקים שלי חמים מאוד: א) ארדיסק אחד מסוג SATA של 120 GB (שעליו מותקנת מערכת ההפעלה) ב) ארדיסק שני חיבור IDE של 80 GB. רציתי לשים משחה טרמית בין צלעות הקירור למעבד וכשפרקתי את הצלעות הקירור (שעליו מחובר מאוורר) שמתי לב שהן חמות מאוד (יותר מהארדיסקים עצמם)!! בנוסף הייתה שם כמות יפה של משחה טרמית ששמתי לפני כמה חודשים. מה פשר החום הגדול של הרכיבים האלו? תודה רבה ושבת שלום!!
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, אני מתקן כרגע מחשב... בעיקרון הזיכרון שלו היה חלש מדי אז הוספתי לו עוד 256MB (היה לו 256MB של PC3200) והוספתי עוד אחד של PC3200 256MB.. פרמטתי אותו, התקנתי וינדוס אקס פי הכל טוב ויפה.. באותו יום בערב אני בא להדליק את המחשב.. המחשב עצמו נידלק.. אבל יש מין צפצוף ארוך.. בערך 5-6 שניות, מה גם שהמסך לא נידלק.. מה יכולה להיות הבעיה? אני צריך פתרון דחוף. תודה מראש =] דרך אגב יש לי עוד מחשב עם בעיה.. המחשב עצמו הוא מחשב מאוד חלש, 256MB, מעבד 557MHZ כרטיס מסך voodoo 3 בקיצור.. חרא מחשב.. מה שרציתי לעשות זה לפרמט אותו.. פירמטתי הפעלתי אותו והכל.. ואז אחרי איזה 5 שעות פתאום הוא נתקע.. בדקתי את הטפמ' של המעבד והיא הגיעה ל-70 מעלות.. אז פתחתי אותו כדי להוסיף משחה טרמנית כי ראיתי…
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע קניתי הארד דיסק חדש, 500 ג'יגה, חיבור SATA, במטרה להרחיב את כמות האיכסון הקיימת. במילים אחרות, לחבר אותו כ-slave. חיברתי אותו בחיבור sata slave והפעלתי את המחשב. נכנסתי ישירות לbios- ובדקתי, ואכן המחשב זיהה אותו כהארד דיסק משני. כאשר הווינדואוז (winXP pro 32bit sp2) התחיל לעלות, נפתח חלון עם רקע כחול של XP והתחיל להריץ שורות (מבנה אחיד, עם סיומת מספרים בני 5 ספרות במבנה רץ) במשך חצי שעה-שעה (מעבד quad core). אח"כ עלה המחשב, זיהיתי את הכונן החדש, אבל כהארד דיסק עם רק 48 ג'יגה (זהה למחיצה הראשונה מתוך 2 הקיימת בהארד דיסק הראשי), כאשר 20 ג'יגה בשימוש (מכיל מידע מאותה מחיצה ראשונה). בדקתי טוב את החיבורים, והם לא מחוברים ב-raid (בדקתי בחוברת של הלוח אם). שבדק…
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לאחרונה רק זה קרה ב4 דיסקים האחרונים והחלפתי גם גרסאות ולא עוזר והדיסק יוצא טוב נצרב טוב אבל באמצע הבדיקה של הדיסק בנרו המחשב מפעיל את עצמו מחדש מה זה אומר כי זה די מעצבן
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני בדקתי המערכת ההפעלה תיקנה לגמרי . הרצתי MHDD המחשב ניתקע ב-60 אחוז בשתי הקוננים הקשיחחים שלי ואן הוא ניתקע גם לא במערכת ההפעלה זה 100 אחוז בעייה חומרתית יש למישהוא רעיון מה זה יכול להיות.......?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הייתי אצל חבר שלי, המאורר של הכ. מסך היה מסתובב ונתקע (אני הרכבתי לו את הכרטיס לפני שנה בערך) אז ניסיתי לנתק אותו מהלוח (מה שאני עושה הרבה אצלי במחשב ללא שום בעיה) אבל הDVI הפריע לי, כמובן שהכבל היה מנותק אבל המקום כניסה של הברגים של הDVI הפריעו לי להוציא את הכרטיס, אפשר להגיד שהפעלתי די הרבה כוח וניסיתי מספר פעמים עד שהתייאשתי. לבסוף חיברתי לו את המחשב לכבלים וזה המחשב נדלק והכל אבל המסך, העכבר, המקלדת לא מגיבים.! המחשב לא עולה. מה לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה במסך חדש שקניתי, אך לפני שאני פונה לחנות בכוונה להחליפו חשבתי שיהיה נבון לשאול כאן קודם. לפני בערך חודש וחצי קניתי מסך LCD חדש (22 אינץ' של ASUS). חיברתי את המסך למחשב בנוסף למסך שכבר היה ברשותי. כלומר, פרסתי את שולחן העבודה שלי על גבי 2 המסכים. אתמול בערב החלה תופעה מוזרה מאוד. התמונה על המסך החדש פתאום נהייתה שחורה לגמרי והמסך נכנס כאילו למצב של sleep, ממש כאילו לא נגעתי במקלדת 20 דקות והמחשב החליט שהגיע הזמן לכבות את המסך. כמובן שהזזות שונות של העכבר לא העירו אותו ואפילו האור הכחול שמעיד על פעילות המסך נהיה אדום. זה המקום לציין 2 דברים: 1. לא הופיע סימן של No Signal על המסך, כלומר, הוא עדיין זיהה שמחובר אליו המחשב. 2. המסך השני עובד בצורה…
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש ati 2600 pro אבל עכשו כל וידאו שאני מנסה לראות אני מקבל רק תמונה ירוקה אבל יש פס-קול אני לא חושב שזאת בעיה של קודקים כי לפני שהתקנתי אותו כל הסרטים פעלו
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-