תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
טוב ככה זה סיפור ארוך... בהתחלה היה מותקן אצלי ווינדוס 7 לאחר חודשים של שימוש המחשב התחיל להתקע לי כל שניה נגיד שאני פותח קובץ מוזיקה או כל קובץ אחר המחשב פשוט נתקע למשך חצי דקה וחוזר לעצמו לא יכלתי לסבול את זה ופירמטתי את המחשב, הפרמוט לא הצליח מסיבות שלאחר ההתקנה דרך הדיסק הוא לא היה יכול לקרוא את הקבצים ששם בHARD DRIV ואז שלחתי אותו לחבר טכנאי והוא החליף לי את הHARD DRIV והתקין לי ווינודס 7 כשאני באתי והפעלתי את המחשב עדין היו אותם תקיעות שהיו בהתחלה לכן פירמטתי שוב... הכל עבד כמו שצריך והתחלתי בהתקנת אנטיוירוס ודריברים כאשר התקנתי את הדריבר של הכרטיס קול שלי הוא ביקש לעשות ריסטרט למחשב כמו תמיד אחרי שמתקינים דריבר, אבל אחרי הריסטרט המחשב במסך שלפני הטעינה של הווינדוס …
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום עשיתי רסטרט במחשב נייד נגעתי בטעות בכתפתור כלשהו הקרסר נתקע ורק מצפצף - להשתיק הצלחתי המחשב קפא לפני הכנסת סיסמה לא מצליחה אפילו לסגור הכפתורים לא מגיבם יש מה לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
יש לי מקלדת USB אלחוטית של LOGITECH אבל כשהמחשב עולה המקלדת לא עובדת... אבל כשה WINDOWS עולה המקלדת עובדת כמו שצריך הבנתי כנראה שבביוס לא מוגדר לי ה USB בתחילת המחשב... אבל הבעיה היא שאני לא יכול להכנס לביוס משום שאי אפשר ללחוץ על כפתורים בתחילת המחשב...... מה עושים?? תודה.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן אז זה הסיפור שלי לוח abit nf7 מאבד atalon xp אני מעלה את המחשב שהוא קודם עבד והיה בשימוש אצל סבא שלי ומוצגת לי ההודעה הבאה cpu is unworkable or has been changed please recheck-cpu soft menu בעיה נוספת זה שהמחשב פשוט קורס נכבה בוא נקרא לזה ככה ויש סירנה שיוצאת מהרמקול של הלוח , עולה ויורדת עולה ויורדת. בדקתי קירור מאבד ושמתי משחה חדשה וניקיתי הכל מאבק והמאבד בטמפ עבודה סבירה למאבדי AMD . החלפתי זיכרונות החלפתי ספק כי חשבתי שהקריסה היא בגלל הספק שהוא לא מחזיק את המערכת לא יודע מה לבדוק עוד , אשמח לשמוע עצות . תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב קורים 3 דברים,אחד הוא שהמחשב מנסה להריץ את הבדיקה של הזכרונות ונתקע לפני הוא רושם memory tes אפילו לא רושם את כל המילה,ולפעמים הבדיקה רצה,כשהיא כבר רצה אז בסוף מופיעה ההודעה CPU is unworkable or has been changed please recheck CPU soft menu לא שיניתי כמובן כלום בנוגע למעבד וכאשר אני לוחץ F1 המחשב עולה כרגיל ועובד מצוין. מה יכולה להיות לדעתכם הבעיה? הבעיה הנוספת היא שלפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא נכבה לשנייה ומדליק את עצמו מחדש ורק אז מתחיל לעלות,אין לי מושג למה זה קשור אז אני אתן כבר את כל המפרט שלי: E7200 G.SKILL 2GB 800MHZ ABIT IP35-E NZXT 500W W.D 640GB SAMSUNG 250GB ATI 3850 256MB
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי משהו שהחל אתמול , אני מדליק את המחשב ,נורת הדיסק דולקת לאתחול ונכבת (לא דולקת רצוף) נורת המחשב הקבועה דולקת (נורת ספק?!) המאווררים מתחילים לפעול אבל המסך נותר שחור על STANDBY כלומר לא נדלק. אין שום צפצופים מלוח האם. לאחר לחיצה על כפתור ה RESTART (לא מכבה מחשב אלא פשוט ריסטרט) המחשב עולה כמו שצריך ופועל ללא בעיות. אם אני מכבה אותו ליותר משעתיים , אז הבעיה שוב חוזרת בהדלקה רגילה. אם אני מכבה ומדליק אותו אחרי 20 דקות למשל, אז הבעיה לא חוזרת והכל עולה רגיל. לא עשיתי שום OVERCLOCK , מדובר בלוח אם של ASUS P5K. יש 2 ג'יגה זכרון של OCZ. דיסק WD 500 ג'יגה, כרטיס מסך ג'יגה בייט 8000GT. האם יכול להיות שזו סוללת ה BIOS? למרות שההגדרות לא נעלמו כל ההגדרות שמורות והמחשב לא מצפצף כמ…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב, אחרי כמה ת'רדים פה, אני אפתח אחד כללי ומסכם בפורום הזה כי אני חושב שכמות הבעיות מוגזמת מדי... מדובר במחשב חדש, מאוד מושקע מבחינת מפרט כמו שאתם רואים. נקנה לפני שבועיים-3. אני אפרט על כל הבעיות ואיך שהוא עובד. באופן כללי המחשב מהיר ונהדר, המעבד (בסטוק) הוציא 14 בסופר-פאי (1M), הכרטיס מסך ב3DMark Vantage הוציא P20,000 בערך, אבל זה לא כולל את הבעיות שבכל מקרה יש לי. בהתחלה הבעיה הראשונה הייתה שהמחשב פשוט ריסטט ברגע שווינדוס 7 הותקן, אחרי הרבה בדיקות הבעיה התבררה כהספק (דאז FSP Everest), הוחלף ל Seasonic M12D 850W, הבעיה נפתרה, המחשב הגיע אלי סוף סוף מהמעבדה והתחיל לרוץ. בעיות מאז ועד עכשיו- 1) כל ההארדיסקים במחשב מתקתקים לפעמים ותוקעים את המחשב, למרות שבמבחני HD הם עוב…
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר בערך כחודשיים, שקוראת באופן אקראי למדי, לא בתדירות גבוהה (משהו כמו פעם בכמה שבועות). עברתי על האופציות בסטיקיז אבל אני לא רוצה לנסות דברים לפני שאני מקבל דעה של אנשים שמבינים יותר ממני. אז ככה, הבעיה מתחילה בזה שהמחשב מפסיק להגיב לגמרי למשך זמן בלתי מוגבל (אם יש מוזיקה באותו רגע אז או שהיא ממשיכה לנגן עד קטע מסויים או שפשוט מתחילה לחזור על עצמה) בפעם הראשונה שראיתי שאין תגובה מוחלטת, פשוט הפעלתי מחדש את המחשב, בנסיונות אחרים ראיתי שאם אני לא נוגע אולי זה חוזר אחרי כמה דקות לתפקוד מלא, אבל רוב הפעמים המחשב נתקע לגמרי גם אם אני משאיר אותו שעות דלוק. עכשיו, הבעיה היא בעצם לאחר הדלקת המחשב מחדש, המחשב נראה כאילו הוא עולה כרגיל אבל המסך, המקלדת העכבר והרמקולים א…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצה לפרמט את ה WIN 7 ולחזור ל XP. משנה ב BIOS את הסדר BOOT ועדיין ה 7 עולה. לוח גיגבייט GA-MA78GM-UD2H תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה במחשב כבר המון זמן שלא עליתי עליה מה זה... הבעיה היא שברגע שאני מריץ משחק (כל משחק) בעל גראפיקה באייכות של ניד פור ספיד אנדגראונד, או ווארלד אוף ווארקרפט או כל משחק ברמה של גראפיקה כזאת, המסך או שהוא מתכבה והמשחק ממשיך לעבוד או שיש סוג של פלאש שחור ואז חוזר לתמונה ומשאיר את התמונה מוקפאת והמשחק ממשיך לעבוד, ואין אפשרות לעשות אסקייפ או ctrl + alt +delete כדי לסגור את היישום. ניסיתי להחליף כרטיס מסך אבל כנראה שזה גם לא הכרטיס מסך... לגביי המשחקים בדקתי את הדרישות מערכת והם מתאימות למפרט של המחשב שלי... יש למישהו מושג איך אני מסדר את זה או מה זה יכול להיות? תודה מראש עידן נ.ב הינה המפרט מחשב שלי: Mainboard : Unspecified AM2NF6G-VSTA Chipset : Athlon 64 / Opte…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם, המפרט שלי (בקצרה) הוא: I7 על לוח אם של גיגהבייט EX58-UD4 ואני עובד על ווינדוס 7 (64 ביט) ו- 6 גיגה זיכרון DDR3. משום מה, אני לא מצליח לחבר כמו שצריך מצלמת ווידיאו (Mini DV) בשביל לדגום ווידיאו לאחת מתוכנות העריכה שלי. לא משנה באיזו תוכנה אני משתמש (Sony Vegas, AVID, Movie Maker ועוד...). יש לי שלושה סוגים של מצלמות MINI DV ואף אחת מהן לא מצליחה להתחבר אל המחשב כמו שצריך. כל הזמן המחשב נתקע, וכשהוא לא נתקע אז תוכנות העריכה לא מזהות את המצלמות, וכשהן סוף סוף מזהות את המצלמות אז הן שוב נתקעות ואז קופצות לי הודעות שגיאה שהמצלמה בכלל מכובה או שאי אפשר לגשת אליה. אני חייב לציין שבכל מחשב אחר (של חברים וכד'), שהם הרבה יותר חלשים ומיושנים מהמחשב שלי - החיבור עובד כמו …
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי, כל יום בלילה אני מכבה את המחשב ופותח למחרת אחרי בית ספר. ביום מסוים שבאתי לפתוח את המחשב הוא לא עלה. ניתקתי אותו מהחשמל, חיברתי שוב והכל עבד כמו שצריך סגרתי אותו בלילה כמו כל יום רגיל והלכתי לישון. למחרת הוא שוב לא נדלק. שוב ניתקתי מהחשמל חיברתי אך הפעם זה לא עזר. החלטתי לפתוח את המארז ולבדוק מה הבעיה. מה שגיליתי: כל פעם שאני פותח את המחשב הנורה הכתומה נדלקת לשניה וכל המאווררים במחשב (של הספק כוח, מעבד וכו') נדלקים, ואחרי שניה בערך כולם נכבים חוץ מהספק כוח. מה שקורה הוא בעצם שהספק כוח הוא היחידי שעובד וכאילו לא מספק כוח למחשב אלא רק למשך שניה אחת אחרי ההדלקה. אם מישהו יוכל לעזור לי לסדר את הבעיה ללא צורך בתיקון אני אשמח, תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
עשיתי הפעלה מחדש במחשב והוא לא עולה ועושה צפצופים, ניתקתי את הדיסק קשיח והחזרתי ואז הוא עלה, אחר כך שוב עשה את אותה בעיה, חיברתי דיסק קשיח אחר הוא עלה בפעם הראשונה ופעם השניה שוב צפצף (1 ארוך ואחריו 3 קצרים) והוא לא עושה פוסט, ניסיתי לאפס את את הלוח אבל זה לא עזר, לאחר כמה פעמים שניתקתי את הדיסק קשיח והזרתי כדי שיעלה עכשיו הוא לא עולה בכלל, ניתקתי והחזרתי את הזיכרונות הוא שוב עלה ורשם שיש בעיה בטעינת הCMOS ולאחר מכן לא עלה שוב, השאלה היא אם הבעיה היא בלוח או במעבד (הוא אפילו לא מציג את הלוגו של הלוח אם בגלל זה אני יותר חושד בבעיה בלוח) תודה מראש לעוזרים. נ.ב אם זה חשוב זה לא המחשב שמפורט למטה בחתימה הלוח הוא ASUS P5GC-MX\1333
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שדי חוזרת על עצמה.. יש לי מחשב די חדש, ולאחרונה קרה לי לא מעט פעמים שאחרי שימוש ממושך במחשב פתאום כל חצי דקה/דקה הייתי שומע זמזום (סוג של מאמץ) מבמחשב, ואחרי 2 שניות כאלה זה נרגע, וחוזר חלילה. זה קרה לי היום וכשניסיתי לכבות את המחשב קיבלתי מסך כחול, כיביתי ידנית, אחרי חצי שעה הדלקתי ואחרי כמה דקות שוב היה את הרעש הזה. מחקתי כמה קבצים מהמחשב (היו רק 8 ג'יגה פנויים מתוך 500 סה"כ) ובינתיים זה לא חוזר על עצמו. יכול להיות שזאת הייתה הבעיה? שלא היה מספיק מקום בכונן הקשיח? אם כן הייתי שמח לדעת פרטים על כמה מקום צריך להשאיר? כמו כן כשזה קרה לי בעבר, לא הייתי מצליח להעלות את הווינדוס אחרי כיבוי או ריסטרט, וזה הגיע למצב שהייתי חייב לעשות REPAIR עם הדיסק של הווינדוס …
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום רב קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה , מידי פעם המחשב פשוט קופא ואי אפשר לעשות כלום אפילו כפתור הריסטרט וההפעלה לא מגיבים ואפילו כשאני מנסה מלוח האם, יש לציין כי כל הטמפרטורות תקינות, עשיתי בדיקת מאמץ עם occt והטמפרטורות של המעבד מאוד נמוכות, המחשב לא עבר אוברקלוק של שום רכיב. מה לדעתכם מקור הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם! ברשותי מערכת הפעלה windows 7 ורציתי לשאול האם המתח תקין דבר נוסף שצריך לדעת : ספק כוח: FSP 400W הספק מקורי! כרטיס מסך : HD4650 1GB תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, יש לי HD4870 של POWER COLOR. למי שמכיר, ניסיתי לעשות AA בMASS EFFECT 2 עם ATI TRAY TOOLS. יש לי גם RIVA על המחשב, אין לי CCC. מה שקרה זה שהתקנתי ועשיתי מה שצריך, עשיתי פרופיל בATT למשחק, שיניתי את הAA להכי גבוה ואת הAI CATALYST לHIGH. זה לא עבד, אז ויתרתי. כשהתחלתי לשחק רגיל, הכל היה בסדר גמור במשך רבע שעה, ופתאום המשחק קיבל מסך שחור. עשיתי ריסטרט, שיניתי הכל בחזרה בATT והסרתי אותו לגמרי. אבל עדיין, המשחק נותן מסך שחור ו/או ארטיפקטים כל רבע שעה של משחק. בדקתי להתחממות, והטמפרטורות בסדר גמור על 40% מאוורר (בערך 60-65). מה יכולה להיות הבעיה? אני כבר לא יודע מה לעשות, הסרתי כל דבר אפשרי במחשב... האם רק RESTORE POINT זו הדרך היחידה? תודה לכל עוזר
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! ביומיים אחרונים אני מנסה לפתור את הבעיה הבאה: לפני יומיים שיחקתי ב CODMW2 ואחרי איזה 20 דקות המחשב נתקע ועשה ריסטרט לבד. דבר דומה קרה עם כל שאר המשחקים פחות או יותר ובסוף קיבלתי מסך כחול מוזר של שניה אחד וריסטרט. החלטתי לבדוק את הOC שלי והרצתי PRIME 95 יותר מ-10 שעות ועל הבוקר ראיתי שלא היה שגיאות. התחלתי לשחק- קיבלתי ריסטרט. עשיתי פורמט התקנתי משחקים ועוד פעם קיבלתי ריסטרט. אני אישית חושד בספק כוח לכן בOCCT עשיתי טסט ל PSU. מה שראיתי זה שטמפרטורות של כרטיסי מסך עלו עד 81 מעלות ואז המחשב ניתקע. אפשר היה להזיז עכבר כמה שניות ואז גם זה ניתקע. יש לכם רעיון מה אפשר לעשות? תודה. והינה המפרט: לוח STRIKER II FORMULA מעבד Q9550 E0 @3.718 קירור MUGEN 2 זכרונות 2X…
-
- 37 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הנה תמונה ממשחק שרואים בעיקר במקומות מוארים מין שלג או כמו ליכלוכים כאלה ברקע וגם בסרטים ממה זה יכול להיגרם זה פשוט ממש מציק הנה תמונה: או קיי זה לא הכי ברור פה חשבתי שתפסתי את זה טוב בכל מקרה יש רעיונות?.. אה וגם בלוח בקרה של הכרטיס מסך שלי ה catayst AI לא פועל הנה תמונה: יכול להיות שיש קשר?. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
התקלה : תוך כדי עבודה (במקרים אלה,בקובץ וורד), לאחר כ-3-4 שעות שמחשב דלוק, וללא שעשיתי משהו חריג!!!, אני מקליק כדי להעביר את הסמן לנקודה חדשה, ובמקום לשכוח מהנקודה הישנה ולקפוץ לחדשה, הוא משחיר את כל הקטע. מה שאני לא עושה (לוחץ לשחרור מקשים, מעביר אות לאזאור אחר בטקסט, לוחץ ר4געית מקשי CTRL..),כלום לא עוזר. כשאני יוצא לראות מה המצב בתוכנות אחרות (האוטלוק למשל) => אותה בעייה !!! (לא הייתה מקודם). חשוב לציין : "הפעלה מחדש" - לא פותר הבעייה !!!. "כיבוי" והדלקה ,לאחר המתנה, פותר. אז סביר שמדובר בהתחממות, אבל, של איזה חלק ??. ואולי באג בתוכנה??. האם משהו נתקל במשהו כזה ? . הצעתכם??.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
המחשב שלי לפעמים נתקע בשלב הMEMORY TESTING(במסך של הביוס כשהמחשב עולה) מה שאני עושה כדי לפתור את זה-אני מוציא את הסוללה של הביוס מהלוח אם כדי שהביוס יתאפס ואז הבעיה מסתדרת אבל גם באופן זמני יש לי זיכרון שרץ בDUAL CHANNEL(מפרט מלא בפרטים שלי) ולוח אם של ג'יגה-בייט EP35DS3R REV 2.1 עכשיו הכל בסדר כבר עשיתי כמה הפעלות מחדש והכל עובד טוב אבל אני מפחד שהבעיה תחזור על עצמה אז אני נמנע כמה שיותר מלכבות את המחשב או להפעיל מחדש למרות שהיום הפעלתי אותו כמה פעמים מחדש והכל היה טוב אגב זה כבר בעיה שקרתה לי בעבר ואני זוכר שהלכתי לחנות(סקאי פיסי) והם החליפו לי את הלוח עוד לא הרצתי בדיקות של MEMTEST
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה בכונן המחשב שלי חדש אבל עדיין לא ניפתח לי הכוננן מה עליי לעשות? (ניסיתי כבר את הדרך של להכניס מחט לחור שלי הכונן היא לא עבדה) בתודה מראש: omer_
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי כרטיס מסך מ6600gt לhd 3850 ביצאת agp המיושנת שלי ברגע שהחלפתי הווינדוס 7 64ש לי על המחשב לא עולה כמו שצריך ,המסך מראה פסים לבנים וורודים סגולים כך שאי אפשר לראות את שולחן העבודה עםותו מחשב יש לי xp 32 ביט והוא עולה די רגיל רק שהדריברים של הכרטיס מסך כול הזמן נופלים וסרטים על המחשב ניראים בצבע ירוק ועם קול מחורבש המפרט שלי: amd 3500+ gigabyte k8nsc 939 ספק 450 וואט 3 גיגה זכרונות של ddr 400 סמסומג hd 3850 agp של club 3d אשמח לעזרה ותודה מראש. אפשר לנעול השתמשתי בדריבר קלינר והכול עבד
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן התחילה אצלי תופעת המסכים הכחולים - פעם פעמיים ביום. השתמשתי במדריך שבאתר לפענוח קובץ ה"דאמפ" שנוצר, כולל אופציית הANALYZE לקבלת מידע מפורט יותר, אבל הגעתי למבוי סתום. אני לא מצליח להבין איזו חומר בדיוק גורמת לבעיה. ה"דיבאג" כולו: WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR (124) A fatal hardware error has occurred. Parameter 1 identifies the type of error source that reported the error. Parameter 2 holds the address of the WHEA_ERROR_RECORD structure that describes the error conditon. Arguments: Arg1: 0000000000000000, Machine Check Exception Arg2: fffffa8002fda028, Address of the WHEA_ERROR_RECORD structure. Arg3: 00000000b6000400, High order 32-bits of the MCi_STATUS v…
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן, לקחתי את המחשב של אחיין שלי בשביל לנסות ולתקן אותו. עכשיו, כשאני מדליק את המחשב לא רואים כלום על המסך. נראה כאילו הוא נדלק רגיל אבל לא רואים כלום. - בדקתי את המסך מחשב אחר, והמסך עבד. - החלפתי בין 3 כרטיסי מסך ועדיין לא עובד. אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-