עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. טוב, אז אני כותב בשם חבר.. בקצרה, המחשב נכבה מעצמו. האורות במארז נדלקו מחדש, אבל כלום לא קרה. הוא כיבה אותו ידנית, וכשניסה להדליק מחדש - כלום. כנראה שמסופק זרם, כי יש אורות על הלוח אם (לא רק הבטריה, גם כרטיס רשת והחיבור בין הספק ללוח אם) הוא ניסה להוציא רכיבים אחד-אחד, אבל כלום לא עזר. כולל הוצאת המעבד, הוא פשוט לא נדלק. זה נשמע מוכר למישהו? אפילו לא POST? רעיונות לדברים שכדאי לנסות?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by miki891,

אני משתמש בחלונות XP פרו, אנגלית. ויש לי מדפסת HP 1315 all-in-one. משהו מוזר קורה לי במדפסת שלי. בהתחלה הייתה מדפיסה וסורקת והכל תקין. שלא נוגעים מחשב ומדפסת אחרי 25 או 40 דקות, ופתאום ולא מדפיסה ולא סורקת, ובדקתי וראיתי בסרגל ליד שעון סמל מדפסת שנקרא HP digital imaging Monitor לחצתי בעכבר קליק ימיני וניפתח תפריט ומגיע לחלון שנקרא display Status ושם ראיתי כתוב :! hp psc Disconnected המדפסת דלוקה ומחוברת הכל תקין. אבל מה שכתוב שם שהיא מנותקת. הבעיה שהיא שצריך להגיד למדפסת תיהיה תמיד פעילה. אני לא יודע איך. כבל USB מדפסת למחשב היא תקינה. הרי אמרתי לכם שהיא מדפיסה וסורקת. זה עובד. מישהו מכיר את התופעה הזאת? איך פותרים את הבעיה? בתודה מראש מיכאל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dantitan,

לפני חודש וחצי קניתי מחשב עם המפרט הזה: AMD 4800X2 2GB RAM GYGABYTE 9600GT וכו' שיחקתי משחקים כמו COD4 GEARS OF WAR ASSASIN CREED והכל עבד חלק.. היום הפעלתי את COD4 והמחשב הוציא רעש ממושך מהכרטיס מסך.. יצאתי מהמשחק והרעש נפסק.. ניסיתי עם משחקים אחרים וגם עם משחקים שכמעט לא דורשים כלום כמו VIRTUA TENNIS 3 הכרטיס עושה רעש חזק ומוזר.. עד עכשיו (חודש וחצי) לא היה לי שום רעש.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by 1900GT,

שלום, יש לי סורק HP ScanJet 3400C כבר כמה שנים. אני לא משתמש בו כל כך הרבה פעמים אבל היום דווקא שאני צריך אותו הוא לא עובד כמו שצריך. מה שקורה זה כשאני מנסה לסרוק הוא נכנס לאשף ומתחיל להשמיע רעשים של סריקה ואז הוא מפסיק והוא רושפ שזה לא הצליח לסרוק מכיוון שהסוק נותק.. ובאמת כאשר אני נמצא בדף של התקני הסורק בזמן הסריקה ההתקן נעלם ואז חוזר אחרי שמופיע השגיאה... מה עושים???

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  5. טוב תקשיבו יש לי בעיה יש לי מחשב שקניתי לפני שניים מחשב דיי טוב. עכשיו כל כמה זמן המחשב נעשה איטי או לפעמים כל המחשב ניתקע או שלפעמים כל הצבעים במשחקים שאני משחק נידפקים וכאילו. השאלה שלי. עם לקנות מאוורר חדש או לא? (תמליצו לי עם כן) העם הבעיה בכרטיס מסך שהוא: gforce 8800gt וכמה זמן אחריות של NVIDIA

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  6. אתמול פירמטטי את כונן C ובהתחלה היה נראה שהכל בסדר... חוץ מהדרייבר ללוח כי האתר של אלבטרון לא עבד אבל זה לא משנה כרגע. קיצר התחלתי להוריד תוכנות ועידכונים וזה...ופתאום המחשב עשה ריסטרט. מאז המסך נדלק אבל פשוט שחור... ניסיתי לנתק אותו מהמחשב והוא מזהה שהמסך התנתק.. כלומר אני רואה את ההודעה NO SIGNLE. שאני מחבר אותו חזרה שוב המסך פשוט שחור... אם אני עושה ריסט אז המסך מתחיל לעלות ודווקא כן רואים את ההתחלה (שאני אומר התחלה אני מתכוון ממש למסך הראשון ראשון) ואז הכל פשוט נעשה שחור... ניסיתי לחבר את מסך ממחשב אחר אומנם בחיבור דיגיטלי (הלבן) ולא אנאלוגי (הכחול) אם זה משנה משהו וקורה אותו דבר. הלך לי הכרטיס מסך? מה קורה פה? (לכל אלה שעוד לא הבינו אני כותב ממחשב אחר)

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  7. תודה עוד תמונה מתוכנה נוספת.. (SIW) כאן יש טמפרטורה כללית שנראת לי תקינה.. אבל עדיין שתי ליבות מגיעות ל 60C ?????

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by GaTor120,

1.איך אני יכול להיות בטוח שהלוח אם הלך? החלפתי ספק והמחשב עדיין לא נדלק ויש נורה ירוקה שדולקת בלוח 2. אמרו לי שאם אני מחליף לוח עם אותו סוג שך צ'יפסט אז אין לי צורך להתקין את הווינדוס מחדש איך אני יכול לדעת איזה צ'יפסט יש לי או לחילופין איזה לוח אני יכול להזמין במקום מה שיש לי? הלוח הוא ASUS P5GD1-VM 3.אחרי שאני מחליף את הלוח איפה אני יכול לראות איך לחבר את הכבלים הקטנים האלה שעושים את ההדלקה והריסט? תודה רבה רבה לכל מי שיעזור לי

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by tuvia,

שלום חברה יש לי בעיה מאוד מרגיזה... הצורב שלי קורא dvd וcd אבל מוכן לצרוב רק cd ולא dvd... איך זה הגיוני?? וכן בדקתי הצורב הוא צורב dvd ואפילו קניתי אחד חדש כי חשבתי שהוא דפוק ומסתבר שלא... עזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  10. Started by J0n1,

שלום. הלוח אם מגיע עם 2 יציאות SATA בלבד, וכל הIDE תפוס. אני מעונין לרכוש עוד כונן קשיח, אבל אין לי איך לחבר אותו. לכן חשבתי על בקר PCI -SATA אני ארגיש הבדל בביצועים בין SATA OB לבין כרטיס? ואם אפשר להמליץ לי על כרטיס אני אשמח, זול כמה שאפשר. תודה

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by Elad1992,

שלום הקבלים בלוח אם שלי נדפקו וזה אז החלפתי את לוח אם מגת האחריות ואז באתי הביתה וחיברתי הכל, שומעים את כל החלקים עובדים וכאלשם דבר ל מוצג במסך, וגם אחרי שאני מכחה הרבה זמן אין צליל שהווינדוס עלה אז זה לא כרטיס מסך.. הלוח אם שהחליפו לי דפוק? יש מצב זה המעבד? תודה

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by argentinick,

היי, הפנו אותי לכאן מפורום מפרטים : אשמח לשמוע דעתכם, תודה ! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340328.new;topicseen#new

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  13. אני חייב עזרה הבטחתי למישהו שאני יחזיר לו אותו היום ועדין לא התחלתי לפרמט אז דחוף בבקשה הבעיה היא שאני בא לפרמט הוא אמור להגיע למסך ששבו הוא צריך לתת לי איזה כונן אני רוצה לבחור וכו'... אבל הוא אומר לי שהוא לא מצא דריבר לדיסק קשיח והוא צריך לסגור את ההתקנה והוא אומר לי ללחוף f3 המחשב הוא של fujitsu דיסק קשיח של wd600bevs בבקשה דחוף

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by Friedman,

שלום, ברשותי המעבד הבא: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 על לוח אם DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 משום מה, רק ליבה אחת פעילה. ניתן לראות זאת במנהל המשימות וכן בעוד מספר תוכנות ניתור כגון CPU-Z(מצורף מסך מתוך בתוכנה) אשמח מאד לקבל עזרה וייעוץ לפתרון תודה אייל [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by es88,

בעיה לגבי משחק - PRO EVOLUTION SOCCER 8. אני לא סגור שזה משו חומרתי, אבל אני שואל כאן על כל מקרה אולי בשביל לפסול. בתכלס זה המשחק היחיד שאני משחק, התקנתי מחדש את המשחק, גם דריבר אחרון של NVIDIA, כ.מסך 8500GT. הבעיה היא שאני נכנס למשחק, ובמקומות מסוימים במשחק הוא פשוט נתקע, אני לוחץ על הכפתור של הווינדוס, המשחק מתמעזר - כלומר לא נשאר על מסך מלא, ואז המשחק רץ כרגיל, אבל על מסך מלא, גם אם אני מחזיר הוא ייתקע במקום אחר. הסבר?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  16. שלום רכשתי מחשב חדש ויחד עמו רכשתי edimax kvm switch (שתי יציאות). לאחר שחיברתי את כל הכבלים ,המתאם מזהה את המחשב הישן,העכבר,המקלדת והמסך,אך לא מזהה את המחשב החדש דוקא (הנורה של המחשב השני נשארת כבויה והקשה על hot keys לא גוררת כל תגובה שהיא). כאשר אני מחבר את המסך ישירות למחשב החדש - הוא מזהה אותו. מה ניתן לעשות והאם יתכן שהמתאם פגום?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by Prpl_H4z3,

יש לי ספק כוח של HEK 420 w כרגע יש לי כרטיס מסך gf7950gt 512 אני רוצה להחליפ אותו ב gf8600gts 256 השאלה היא האם הספק שלי יחזיק מעמד יש לי שני מסילות של 1- 17 אמפר והשני 16 אמפר!!! כמו כן יש לי מעבד דיול קור 2.66 ו 10 מאוורים 3 מהם של זלמן גדולים ..כל השאר קטנים.. 2 ארד דיסקים אם תוכלו לעזור אני מאוד ישמח!!!! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  18. שלום לכולם נחמד להיות פה שוב. יש לי עכבר ומקלדת של מיקרוסופט סטנדרט בצבע שחור אופטי אלחוטי. עכשיו העכבר לא מגיב לי למרות ששמתי בטריות חדשות,המקלדת עובדת וזה מה שמוזר פה.. מה זה לדעתכם ו מה הטלפון של מיקרוסופט אולי הם יוכלו לעזור לי ? תודה!

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by ShayGTi,

יש לי כרטיס מסך מובנה דגם GEFORCE 6150 וכרטיס מסך PCI-E דגם X1900XT. אני מעוניין ששני הכרטיסים יוציאו תמונה ביחד, האם זה אפשרי?? או שאולי יש אפשרות לעבור מאחד לשני מבלי לפרק פיזית את הכרטיסים? זה יהיה פשוט פתרון מעולה בשבילי...

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by alfus73,

שלום. אני עומד לרכוש HD חדש למחשב.פנימי, 500GB, sata2 הוא יהיה יחיד. 1. האם צריך להגדיר משהו בביוס (כדי שיזהה שזה Sata2)? 2. האם הלוח אם שלי יכול לקלוט sata2. הלוח אם שלי הוא P5s800-vm

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  21. יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב. כשאני מדליק אותו לראשונה אז אחרי כמה דקות פתאום הוא נהיה מאוד איטי ובמנהל משימות זה מה שאני רואה. (שימו לב שהCPU מאוד גבוה 80.99!! ) (למקרה שהתמונה לא מוצגת טוב הנה לינק נוסף: http://img146.imageshack.us/my.php?image=errorbk9.png ) כשאני עושה ריסט למחשב זה מסתדר. ניסיתי להתקין את המערכת הפעלה מחדש והחליף ארדיסקים וזה לא עוזר. מה זה אומר? איך אני מסדר את זה? תודה רבה וסוף שבוע מצויין לכולם!!

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  22. שלום, רכשתי מחשב והתקנתי XP SP2 אם העדכונים עד לאחרונה עד פה הכול טוב ויפה אבל לאחר התקנת הדרייברים של הלוח האם הכול פעל חלק שעברתי להתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך נתקלתי במספר בעיות 1)הXP אמר שהוא לא מתקין את הדרייבר כי הוא לא קיבל תו תקן(משהו בסיגנון) ואם ממשיכים המסך נהיה שחור וצריך להבטל את זה במצב בטוח 2)הוא נותן להתקין ישנים אבל לא מגדיר את המערכת ומערכת נשארת על VGA 3)ניסתי להוריד דרייברים העדכנים והוא ממשיך אם אותה בעיה ניסיתי לחפש משהו בביאוס אבל לא ראיתי שום דבר מוזר עדין אין לי מושג מה לעשות בבקשה מימכם נסו לעזור לי להפעיל את הכרטיס יש לי לוח אם של GIABYTIE P45-DS3 תודה מראש אבירם

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

מה זה אמור להיות? מסך שחור, Verifying DMI משהו (המחשב רק עולה) ואז כתוב לי Media Test Failure יש קשר לעובדה שהדיסק הקשיח ממש דפוק? (אלא אם כן הוא אמור לעשות קולות של מסור חשמלי, ואני בספק) תודה מראש איל אגב, יש מצב שהדיסק הקשיח בסדר? כל העובדות מצביעות שלא, אבל אבא שלי אומר שמישהי שמבינה במחשבים אמרה לו שבטח יש בעייה בחיבורים, וניתקתי וחיברתי מחדש את הדיסק, אבל לא, אני חייב לדבר איתה ולהיות בטוח... ולא מספיק לו שאני אומר שבפורום מקצועי אמרו לי שהדיסק לא אמור לעשות קולות של מסור חשמלי והוא פשוט דפוק (וגם יש את העניין של מסך המוות הכחול אחרי שהמחשב מתחיל להעתיק מידע)

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by KL-xXx,

שלום רב, לכולם נתקלתי בבעיה הבאה: ברשותי לוח אם Asus P5B Deluxe עם קיט זיכרונות G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK. קניתי את הקיט של OCZ PLATINUM 2G KIT DDR2 800MHz CL 4-5-4-15 XTC PC2-6400EL, אבל הלוח אם לא מזהה יותר מ-3 GB, כלומר אני מכניס את כל 4 סטיקים, אבל גם בביוס וגם בחלונות אני רואה רק 3 GB, למרות שבתוכנת Everest אני רואה את כולם. ניסיתי את כל האפשרויות של משחק ביניהם אבל הלוח פשוט מתנגד לראות יותר מ-3 GB. בדקתי כל זיכרון בנפרד וכל כניסה בנפרד הכול עובד. עשיתי עוד ניסיון עם זיכרונות של OCZ כשהכנסתי 2 סטיקים של 2 GB כול אחד והלוח שוב לא רצה להראות יותר מ-3 GB מה הבעיה? איפה? ומה אני עושה? צריך תשובה בדחיפות, כי עדיין אני יכול להחזיר את הז…

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  25. המחשב לא היה בשימוש בערך כחודש מחשב במצב טוב, נקנה לפני שנתיים בערך... הוא לא היה בשימוש כחודש כי חיבורי ה-IDE (ה-CDROM מחובר ב IDE) נדפקו והיה צריך לפרמט אותו לכן לקח לי זמן לסדר אותו. היום פירמטתי אותו הכל עבד חלק השארתי אותו דלוק והלכתי לישון, אחרי שקמתי אני קולט שהמחשב מכבה את עצמו ומדליק את עצמו ככה כל כמה שניות, לא עולה אפילו שום דבר לא, פשוט מכבה ומדליק את עצמו כל כמה שניות.. מה הבעיה כאן?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.