תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אהלן .. טוב אז נתחיל מזה שהצורב DVD שלי הוא : Optiarc DVD RW AD-5170A הוא בן שנה וחצי פלוס מינוס .. טוב אז עד לפני שבוע לא ניסיתי לצרוב שום דבר עם דיסק DVD .. עם דיסקים רגילים הצריבה הייתה סבבה לגמרי לפני שבוע צרבתי בפעם הראשונה עם דיסק DVD ואז הייתה שגיאה בנרו Burn process failed at 2x blabla טוב אז אמרו לי לנסות לעדכן Firmware .. הורדתי 1.14 וזה רשם לי Update failed ככה גם עם 1.13 .. מה שיש לי כרגע זה 1.11 , ניסיתי לעבוד עם כמה מדריכים ועדיין לא הצלחתי לעדכן FIRMWARE .. טוב נגיע לבעיה בעצם .. הצורב לא מצליח לקרוא ולצרוב דיסקים של DVD , לעומת זאת דיסקים רגילים כן עכשיו עוד בעיה שממש מעצבנת אותי .. יש לי דיסק מקורי של XP שעד עכשיו תמיד עבדתי איתו ושלשום החלטתי לעבור ל …
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ההודעה הזו החלה לקפוץ לי על המחשב כל דקה בערך, זה התחיל ביומיים האחרונים. מערכת הפעלה win7 rc 64bit שאני בכל מקרה הולך להחליף ולגירסה הסופית תוך ימים ספורים (לא רק בגלל הבעיה הזו אבל גם) אני לא מצליח לזהות איזה רכיב USB עושה בעיות, ניתקתי את כולם אחד אחד וההודעה המשיכה לקפוץ, כולל את החיבורים הפנימיים ללוח האם. גם איתחול של המחשב לא עזר. יש לימשהו רעיון מה זה יכול להיות, כל הרכיבים עובדים. תודה רבה, גלעד
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, לבן דוד שלי התקלקל הכרטיס מסך nvidia 8400 פסיבי הוא מציג רק רזולוציה ממש נמוכה ואיזה 16 צבעים או משהו כזה (ניסיתי אותו במחשב שלי גם- אותה הבעייה) אבל ניסיתי לשים לו את הכרטיס שלי - nvidia 9600gt וגם הוא לא פעל שמה בכלל, לא עלה המחשב. (אין פוסט, רק נדלקים המאווררים) (מיותר לציין שאצלי הוא פועל מעולה) יכול להיות שהלכו גם הלוח וגם הכרטיס מסך? או שהלוח סתם לא תומך בכרטיס שלי מאיזה שהיא סיבה? אם נלך לksp ונבקש מהם שיתקינו כרטיס מסך ואז הם יראו שהוא לא עובד, אז נהיה חייבים לשלם כי פתחו אותו או שיהיה אפשר להגיד שזה לא עובד ולא רוצים את זה? נ.ב על איזה כרטיס אתם ממליצים עד 400 שקל? זה התקציב שאבא שלו נותן לא משנה אם רועש ואיזה יצאות יש, רק שיהיה כרטיס הכי חזק שאפשר להוציא ב…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב הוא נותן את ההודעת שגיאה הזו ולאחר ההודעה ממשיך לעבוד כרגיל הויינדוס עולה והכל עובד כמו שצריך , זה לא מפריע לי אבל אני רוצה לדעת מה ההודעה הזו אומרת.... ואיך אפשר לפתור את זה? המעבד הוא e4600
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשהמחשב עולה,ואיתו כל התוכנות בהתחלה, יש אזושהי תוכנה שמשום מה נראה לי שייכת לכ.מסך הוא רושם לי משהו על LOW LEVEL DRIVER או משהו כזה....מישהו יודע במה מדובר ?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מחשב HP Compact nc6220 בעיה מוזרה של המחשב, הוא עובד על ווינדוז XP POR וכשהוא מעלה חלונות אין בעיה מיוחדת.. היום אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש את הוינדוז אבל אחרי שעושים ריסטרט למחשב הוא נכבה בכל רגע, כשאני נכנס לביוס הוא נכבה, כשאני מפעיל את דיסק ההפעלה והוא מתחיל לאסוף נתונים הוא נכבה!! פעם אחת נכנסתי לביוס וחשבתי אולי שם הבעיה בהגדרות, אפסתי אותן אבל דבר לא השתנה.. יש מושג מה קורה פה ?? התחממות זאת לא הבעיה כי אם כן גם כשהחלונות בפעולה הוא היה נכבה..
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הלן. מחשב של חברה שלי החליט להיתקע בלי הודעה מוקדמת. החלפתי הארדיסק(והתקנתי ווינדוס חדש) וזכרונות ככה שזה לא זה. ולצערי מעבד\לוח אם אין לי דגם מתאים.... כרטיס מסך יש גם און בורד וגם רגיל של נוידיה ובחיבור לשתיהם אותה תופעה ככה שזה גם לא זה. גם לאחר ניקוי של המחשב אין שינוי. P4 3.0Ghz תושבת 775. לוח אם של asrock אם הדגם קריטי תגידו לי ואני יבדוק כל החיבורים עצמם מחוברים כמו שצריך. אלה הטמפרטורות לפי הביוס לאחר כ-10 דק' עבודה ותקיעה אחת כשהוא בביוס עצמו (10 דקות רק ווינדוז בלי שום תוכנות שמעמיסות): CPU: 75c max M\B: 25c RPM CPU: 2650 max המחשב נתקע ומה שמוזר לי שזה לא בזמנים קבועים. לפעמים הוא יכול לעבוד רצוף שעה וחצי ולפעמים הוא נתקע עוד כשהוא עולה. ולפעמים כשהוא נתקע הוא …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני לוחץ על הכונן קשיח בביוס Disable הוא מראה שהוא מחק אותו ושאני מעלה את המערכת הפעלה הוא קיים איך זה ? אבל במצב של BOOT לא רואים שהוא קיים אז איך במערכת ההפעלה כן ?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה זמן החלפתי לוח ל : ASUS P5qpl-am ו..אין לי אפשרות לעשות לו OC פשוט בלוח אין את האפשרות הזאת למה?? נ.ב יש תוכנה שבאה בדיסק קוראים לה turbo key כנראה שזה ה OC אבל כאשר אני מפעיל אותה הוא נותן לי את השגיאה הבאה: או.. http://www.siz.co.il/my.php?i=wzduoo4geu3y.jpg תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 מערכות הפעלה על המחשב.... עכשיו הבעיה היא שהראשית היא VISTA והמשנית היא 7,ולפעמים אני עושה ריסט, המערכת הראשונה שעליה הוא "עומד" היא ה-7 וכדי לבחור את הVISTA צריך מקלדת ישנה ולא USB,וכל פעם אני צריך לחבר את המקלדת מהמחשב השני,וזה מעצבן,חוצמזה שאני רוצה שהויסטה יהיה ראשון ולא ה-7..... מה צריך לעשות ?....
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להרכיב מחשב הכולל: לוח אם:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=NFlvt10av3F7ayQ9 מעבד:אטלון 64 3000+ (מעבד שנרכש לבדיקת הלוח והפעלה של מערכת שלמה). כרטיס מסך: http://www.dclstore.co.uk/desc-palit-1gb-radeon-hd-4870-sonic-pci-e-2.0-dual-edition-retail-xae-4870s0502-pm9248-pid-2516.aspx ספק כוח:NX-8060 של חברת NEXUS בתחילה הרכבתי את המערכת עם הרכיבים הנ"ל, אך המחשב לא עלה, נשמעו ציפצופים: אחד ארוך ושלושה קצרים, מה שמעיד על בעיית מתחים. חשבתי שתושבת ה- PCIE לא תקינה ולכן ניסיתי להעלות את המערכת (כמובן שלרמת הביוס בלבד) עם כרטיס מסך לתושבת PCI בלבד, וראה זה פלא המערכת עלתה. החלטתי לבדוק את המערכת עם כרטיס מסך אחר, שיש לי, והוא: http://www.gigabyte.com.tw/Product…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקשיבו יש לי את הראם הזה: G.Skill DDR2 2048MB (1024X2) 1066Mhz CL5-5-5-15 PK, והמלצתם לי על זה : ולפי מה שכתוב לי בEVERST וב CPUZ יש לי רק 800MHz..מה אני עושה? למה זה ככה? בדקתי בBIOS וכתוב לי בMEMORY FREQUANCY 1066. ולא הצלחתי למצוא דרך לשנות את זה..חבר שלי אמר לי שזה משהו בMEMOERY MAPPING..אני לא יודע אני לא מבין בזה ממש..יש לי את הלוח אם הזה: GIGABYTE GA-P35-DS3L הינה תמונה מהBIOS שמראה שכתוב שם 1066..: http://img690.imageshack.us/img690/6724/dsc00301h.jpg מה אני עושה? איך אני משנה את זה כדי שזה יהיה 1066 ולא 800? למישהו יש רעיון?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גורם למחשב לא להפעיל שומר מסך וכיבוי מסך-אגב -מצב שינה עובד וגם התעוררות המחשב לאחר מכן תקינה. לאחר הזזה של עכבר\מקלדת ההגדרות תקינות, וגם ניסיתי להחליף כניסת usb רעיונות ????????????? תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לקחתי כמה לוחות און בורד וכל הזמן יש " תקיעות " , יש מצב שזה קשור לכרטיס מסך ? שהוא נתקל ביישום מסויים הוא מייצר " איטיות " ? , או שיש בעיה ביציאה של ה USB ? פשוט כל עכבר שאני מחבר שם מדי פעם יש תקיעות [ עכברים פשוטים אופטיים ] , אני אקח לוח בלי כרטיס מסך OB ואני אבדוק את העניין , אני חייב לציין שהמחשב עובד טוב אבל התקיעות האלה מעצבנות אותי זה קורה באינטרנט מדי פעם באתרים מסויימים , ובתוכנות " כבדות " , גם אם יש בעיה ב USB ואני לא מאמין זה אבוד ב KSP צריכים לראות USB שובק חיים כדי להחליף לוח , ינפנפו אותי דיי מהר משם .
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים המחשב שלי איטי במשחקים כבדים שבעבר היה מריץ אותם בקלות עדכנתי דרייברים של קול וידאו DIRECTX ולא עזר כלום. הרצתי 3DMARK06 וקיבלתי תוצאה של 4874 זה המפרט שלי: Your system 3DMark Score 4874 OS Microsoft Windows XP CPU Intel Core 2 Duo Processor E7200 CPU Speed 2533 GPU NVIDIA GeForce 9600 GT Memory 2048 MB איך אני יודע איזה חלק במחשב הוא הבעיה : אם זה הכרטיס מסך או הספק כוח או המעבד? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, יש לי בייעה עם כרטיס הקול שהרכבתי על לוח האם. הבעייה היא שאחרי התקנת הדרייברים הוא עובד, ולאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא מפסיק לעבוד. אז מה הבעייה פה??. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז היום קבלתי את המחשב החדש, התקנתי בו xp הכל טוב ויפה הכל פועל טוב אחרי התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך המחשב פשוט משתגע כל כמה דקות לפעמים שניות כל המחשב קופא, המסך מתכבה ואז נדלק ויש לי Send Report/Don't Send של ATI עכשיו לפעמים זה גם מתכבה ואז מופיע מסך כחול, אין לי מושג מה לעשות ניסיתי לעדכן דרייברים/להתקין 5 פעם מחדש לא עזר גם ניסיתי להחליף חיבורים, שוב פעם ללא תועלת. אני לא יודע אם זה מתקשר לבעיית הכרטיסים מסדרת 5700/5800 אם מישהו יודע איך לפתור או למה זה קורה בדיוק אשמח לשמוע. תודה
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, יש לי לאחרונה הבעיה עם המחשב/מסך. אם אני עוזב את המחשב להרבה זמן משהו כמו שעה+ אז כמעט תמיד שאני חוזר המחשב פועל והצג מכובה. בצורה רגילה צריכים להזיז את העכבר או ללחוץ על משהו ומיד רואים אבל הבעיה אצלי היא שהוא לא ממש רוצה להציג אחר כך משהו... היות והמחשב פועל ניסיתי קצת להילחם בזה ע"י הוצאת הכבלים של המסך ולהחזיר אותם, ללחוץ הרבה על כפתורים במקלדת ועל העכבר ועוד ועוד... בסופו של דבר הוא חוזר לעבוד גם ללא ריסאט אבל לפעמים לוקח לו חצי שעה וזה מתסכל מאוד. אני לא יודע למקד את הבעיה ולדעת מאיפה היא אם זה מהמסך, כבל המסך, תוכנה שמפריעה בווינדוס (7 - 64ביט) או אם זה הווינדוס עצמו או אולי אפילו דרייבר. הווינדוס עצמו מעודכן וגם הדרייבר של הכרטיס מסך (HD3870) מעודכן. בב…
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל 3DMARK 2006 התוכנה עולה שאני לוחץ " בנצמרק " הוא מתחיל וקורס כמו דפדפן , שאני מפעיל 3DMARK2001 זה עובד ומסיים ואני מקבל את זה , התוצאה נורמלית ?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כשאני רואה קליפ ביוטיוב למשל שומעים מעולה,אבל בזמן שאני פותח את הקקליפ על מסך מלא הרמקולים מתחילים לצפצף, וזה בכל אתר, מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למנהל הפורום שלום. בגלל בעיית גלישה הועבר הנושא פעמיים. אודה לך באם תמחק עותק נושא זי. שלום אני מנסה להרכיב מחשב הכולל: לוח אם:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=NFlvt10av3F7ayQ9 מעבד:אטלון 64 3000+ (מעבד שנרכש לבדיקת הלוח והפעלה של מערכת שלמה. כרטיס מסך: http://www.dclstore.co.uk/desc-palit-1gb-radeon-hd-4870-sonic-pci-e-2.0-dual-edition-retail-xae-4870s0502-pm9248-pid-2516.aspx ספק כוח:NX-8060 של חברת NEXUS בתחילה הרכבתי את המערכת עם הרכיבים הנ"ל, אך המחשב לא עלה, נשמעו ציפצופים: אחד ארון ושלושה קצרים, מה שמעיד על בעיית מתחים. חשבתי שתושבת ה- PCIE לא תקינה ולכן ניסיתי להעלות את המערכת (כמובן שלרמת הביוס בלבד) עם כרטיס מסך לתושבת PCI בלבד, וראה זה פלא המערכת עלתה. החל…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי יש לי מדפסת שמתחברת דרך חיבור USB ועוד כמה אביזרים דומים אני רוצה לחבר את כולם אלחוטית דרך בלוטוס למחשב מה לקנות בשיבל לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה כרטיס הרשת האלחוטי שלי בנייד מסרב לעבוד, אחרי שווידאתי שמדובר בתקלת חומרה של הכרטיס ולא תוכנה החלטתי להחליף את הכרטיס. מדובר במחשב נייד LENOVO 3000 V100. ניסיתי לשים במקום הכרטיס התקול מספר כרטיסים אחרים (חלקם מתקדמים וחלקם מתקדמים יותר) אבל המחשב מקפיץ לי כל פעם את אותה ההודעה- "unauthorized network card is plugged in- power off and remove the minipci network card" כרטיס הרשת שלי הוא wm3945bg של אינטל. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי כיצד להפתר מהבעיה הזו ולהחליף את הכרטיס רשת בשקט... :s05:
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכם, כאשר אני רוצה להעביר קובץ מסוג AVI לUSB שברשותי, ב50 שניות האחרונות עולה ההודעה: "אין אפשרות להעתיק את [שם הקובץ]: שגיאת נתונים (בדיקת מחזוריות)" אבל מה שמוזר שקובץ אחר מאותו סוג אני יכול להעביר לאותו הUSB. מה הבעיה בדיוק ואיך אני יכול לפתור אותה?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום התקנתי מערכת הפעלה xp ואופיס 2002 מחדש . בהתקנה הקודמת כאשר רציתי לשלוח קובץ גדול של תמונות בדואר אלקטרוני ( outlook ) היה נפתח חלון בשם : , Sand Pictures Via E-mail שבו יש לבחור אחת משתי אפשרויות , להקטין או לשלוח בגודל רגיל. בהתקנה הנוכחית החלון הנ"ל פשוט אינו מופיע . אבקש את עזרתך באיתור החלון ( Sand Pictures Via E-mail ) ?, האם יש צורך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה או את האופיס 2002 בלבד ? בברכה. ברוך
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-