תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
הלוח שלי כביכול לא תומך בUSB 2 יש דרך לגרום לו שהוא כן יתמוך ? הנה הדגם של הלוח http://www.motherboard.cz/mb/octek/i845a4p.htm תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש שם שני חיבורים ואני לא יודע איזה אחד נכנס למקום שלו. בבקשה תעזרו לי. תודה מראש מור רוזס
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני הורדתי את הקודקים K-LITE האחרון אבל זה כנראה לא מספיק ... יש כמה סרטים שאני לא יכול לראות תוכלו להציע לי איזשהו קודקים אחרים?
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
המחשב היה תקין לגמרי החלפתי כרטיס מסך לGTX1060 6GB ושאני נכנס לתוכנת עריכת סרטים פאוור דרקטור באמצע עבודה המחשב קורס התקנתי את הדריבר הכי מעודכן מחקתי את הדרייברים הישנים ועדיין קורס אני מאוד ישמח לעזרה יש לי עבודה חשובה לעשות ואני לא מצליח להתקדם
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הלוח שלי תומך בדואל ג'אנל בזיכרונות קניתי 2 זיכרונות זהים 256 במהירות 400 ב4 חריצים יש שתי צבעים אדום- אדום כחול-כחול את הכרטיסים שמתי באדום - אדום שזה ddr1 ו ddr3 אני מדליק את המחשב והוא עושה testing memory ואחרי שסיים הוא נעצר ולא ממשיך עם הפעלת המחשב מה לא עשיתי טוב? איך פותרים תבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
תמונה תראה סימן עגול אדום...אני רוצה לשנות צבעים בהירים של משחקים בגלל חלק משחקים מאוד חושכים..אני רוצה לשנות..אבל תוכנה לא שמור לקבוע..שוב שוב חוזר חושך איך עושים לשאר צבעים בהירים? בבקשה תעזרו לי על זה...אני צריך לשחק..
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אחרי שאני משחק בין חצי שעה לשעה במשחק על המחשב, פתאום המשחק מקרטע ולא זז חלק. זה קרה לי ביותר ממשחק אחד. בדקתי את הטמפרטורות של הכרטיס מסך , הלוח אם והמעבד, והטמפרטורות תקינות. אין לי מושג אם הבעיה היא בזכרונות אבל אני לא יודע איך לבדוק את הטמפרטורות שלהן. יש למישהו רעיון מה היא מקור הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם שווה לתקן את הפלסטיקה של המחשב או שכבר שווה לקנות מחשב חדש ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני חדש פה, מפרט המחשב שלי בקיצור הוא: athlon 3500+ 939 Dfi LP NF4U-D 2*512MB OCZ X800GTO 256mb אז ככה, קניתי היום זוג סטיקים של TWINMMOS DDR400 CL3 בנפח 512MB, חיברתי אותם והביוס עדיין הציג רק 1024MB. ניסיתי לשים כל זוג סטיקים בנפרד על כל זוג סלוטים נפרד, עבד. ניסיתי להחליף בין המקומות כשארבעתם מחוברים והבעיה נשארה. עדכנתי לביוס האחרון ועדיין רק 1024 מזוהים בביוס ובווינדווס. אבל בניגוד לכך, CPU-Z קולטת את כל 4 הסטיקים ומדווחת על 2048 מגה בעוד שהביוס (וכנראה שבאשמתו גם הווינדווס) מדווחים על 1024MB בלבד. רציתי לדעת אם ישנה הגדרה שצריך לשנות בביוס או איזה ג'אמפר או כל דבר שפותר את הבעיה. PLEASE HELP ME זה דיי דחוף... תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב נהיה מאוד כבד כמו שציינתי בכותרת הם ממש מתחילים לי בגבוה מבלי מאמץ מאמץ זה כבר מחשב מת.. יש לי חשד קטן לריגול וכל דבר שקשור לזה במחשב שלי 0: (סתם דוגמא עם זה קשור קשור לא קשור אבל לא קשור אבל אתן תדוגמא שקרה לי באמת פרצו לי תמישתמש במישחק בטאפליד 3 שינו לי איימל וסיסמא והכל) תמונות ידברו בעד עצמן! להוריד רווחים ב co il http://www.siz.c o.i l/my/ev0kztz1zqgj.jpg http://www.siz.c o.i l/my/dnonvkmyjhyc.jpg בכל מיקרה מה אני אמור לעשות במצב כזה ואי ךבודק עם באמת יש ריגול פריצה ובלה בלה ..!!??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם חבריי הפורום. יש לי בעייה מאוד מוזרה במקלדת במחשב אף פעם לא נתקלתי בבעייה כזאת. * יש לי win-xp בעברית פנטיום 3. הבעייה היא כזאת: שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לי לשלוחן העבודה אני מתחיל ללחוץ על כל מקש במקלדת ולא עובד לי המקלדת בכלל , היא עובדת לי רק עם אני לוחץ על המקש לחיצה ארוכה אז היא מפעילה לי את אחד הכפתורים במקלדת. 1.אז ככה ניסיתי לעלות במצב בטוח ובמצב בטוח המקלדת עובדת מצויין בלי בעיות . 2. החלפתי מקלדת למקלדת חדשה ועדיין אותה בעייה . 3. שיחזרתי את המחשב שלי לחודשיים אחורה ועדיין הבעייה נמשכת. תוכלו להגיד לי מה אני יעשה ? מה הבעייה במקלדת? אולי צריך להתקין windows חדש . *** המקלדת מחוברת ל- ps2*** תודה לכם!!!
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי נגן MP3 שלא עובד עם USB2.0, כל פעם שאני מחבר אותו ל USB2.0 המחשב מזהה אותו אבל כשאני מנסה לגשת לקבצים הוא נתקע עד שאני מוציא את הנגן מהכניסה. הנגן הוא CREATIVE MUVO וכתבתי מייל לחברה והנה מה שכתבו לי :The problem is not the USB 1.1 port but probably either the lack of updates from Microsoft as in; 1) Hot fix from; http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;822603 2) Service pack updates or else lack of bandwith in the usb bus. Check which IRQ the USB host controller is taking on those PCs and if it's been shared." למישהו יש מושג מה לעשות? נסיתי את 1 ו 2 אבל זה לא עזר. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לחבר שלי כ. מסך 6200 עם יציאה של 8 פינים הוא הביא מתאם מ8 פינים לבננה צהובה RCA ולא הצלחנו לקבל תמונה בטלויזיה, הטלויזיה לא מזוהה ע"י הכרטיס מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שאמור היה להיות לו מתאם מיוחד? בתודה משה
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייח ללא צג. מה הדרך היעילה להציג את המחשב נייח על צג המחשב נייד? תודה! יש בנייד חיבור HDMI ועוד חיבור שמצורף בתמונה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב עובד מצויין עד שבסופו של דבר הוא קופא העכבר המקלדת פשוא קופא וזה קורה רבה פעמים בדקתי את הטמפרטורה והיא תקינה תצעיו לי עוד דברים לבדוק! *אני פירמטתי את המחשב טוה לא עזר.... תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, משום מה ההארד דיסק שלי עושה הרבה רעש לפעמים והנורה האדומה נדלקת לפעמים בקביעות.. הדבר מתבטא גם באופן פעולה איטי של המחשב... עשיתי סריקות באנטי וירוס ובאנטי ספייוור, אבל עדיין אותו דבר והמחשב עדיין איטי מהרגיל. מפרט המחשבן מימין. תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-כאמור בכותרת- קניתי ספק Tt 410W אחרי שנשרף ספק HEC. לאחר חודש, כאשר הדלקתי את הUPS שהספק היה מחובר אליו פתאום הוא פלט עשן ונשרף. אפילו לא הדלקתי את המחשב... בקיצור- מימשתי את האחריות (אצל זיג זאג) וקיבלתי ספק חדש. עכשיו אני מתלבט איך לחבר אותו. *לUPS מחובר עוד P3 שלא קרה לו כלום. **מחובר עכשיו ג'נרי 250W למחשב שלו שייך הת'רמל טייק (המאווררים לא פועלים והדלת פתוחה.. פשוט הייתי חיב לשחק HL2 ו NFSU2 ) ככה שהUPS כנראה נותן מן ספייק בהתחלה. מה לעשות? האם צריך לחבר דרך הכבל שקיבלתי עם הספק או באיזה דרך? אני לא רוצה שיישרף שוב.
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כבר המון זמן צורב DVD של פיוניר בימים האחרונים הוא לא מזהה דיסקים של DVD (דיסקים רגילים כן!) כשאני מכניס דיסק DVD זה נראה כאילו הכונן ריק... ניסיתי לנקות את העינית של הכונן עם הדיסק ניקוי ההוא עם המברשת... אבל זה לא ממש עזר... יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני קונה צורב חדש???
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי מסך עם רזולוציה 1280X1024 LCD מרובע אני חושב שזה 4:3 או 5:4 הבעיה היא כזאת : הכרטיס טלויזיה אנלוגי תומך PAL ו PAL זה רזולוציה נמוכה 720X572 אם אני לא טועה ? משמע הכרטיס טלויזיה יוצא צוואר בקבוק לרזולוציה נמוכה יותר נכון ? מעל 720X572 אני לא אקבל ? למשל 1280X1024 ? על המחשב הזה יושב רק הכרטיס טלויזיה ממשק PCI במחשב החדש שלי אין PCI רק PCIE אני מתלבט באיזה רזולוציה לעבוד עם המסך המחשב הזה מיועד רק לכרטיס טלויזיה זה הכול על הנייר 800X600 75 זה הרזולוציה שמתאימה לו נכון ? ושאלה נוספת : יש הבדל באיכות הכבל בין SCART TO RCA או RCA TO RCA ? או שזה אותו דבר ? יש לי את שני הכבלים תודה על העזרה מצטער על החפירה .
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה....קניתי מחשב חדש והפלופי בו חצי פועל הכוונה מתי שאני מוצא אותו מה"קופסא" של המארזCompucase-HEC CI-6A19 הוא פועל ומתי שהוא יושב בפנים הוא לא פועל יש למישהו פיתרון??? תודה
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
קניתי לוח חדש של אלבטרון דגם PX865CE PRO V2.0 והבעיה איתו היא שהווינדווס לא מצליח לכבות את המערכת בצורה נורמלית, במקום שהמערכת תתכבה מוצגת הודעה כמו בווינדווס 95 שבה כתוב "כעת ניתן לכבות את המחשב בבטחה" (רק באנגלית) אני מאמין שאני מפספס איזו הגדרה שאני לא יודע מה היא כי בחיים שלי לא התעסקתי עם דבר כזה, חיפוש כבר עשיתי אבל לא מצאתי משהו שמתייחס ללוח הזה ספציפי תודה מראש נ.ב. ווינדווס XP למי שמתעקש...
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי windows 7 ultimate SP1 x64 התקיה C:\Windows\winsxs שוקלת למעלה מ 8 גיגה והיא רק גודלת עם הזמן אני מגיע למצב שנגמר לי המקום בכונן C בחיפוש במייקרוסופט ובאינטננט ראיתי שצריך להריץ את הפקודה בCMD dism /online /Cleanup-Image /spsuperseded שאמורה למחוק קבצי backup של הוינדוס אחרי התקנה של SP1 או כל מיני סוגים של עדכונים. אחרי שאני מריץ את הפקודה אני מקבל את הדבר הבא Deployment Image Servicing and Management tool Version: 6.1.7600.16385 Image Version: 6.1.7600.16385 Service Pack Cleanup can't proceed: No service pack backup files were found. The operation completed successfully. חיפשתי ביאנטרנט תשובה לזה ולא מצאתי משהו נתקל\מכיר את הבעיה? מצורפות תמונות
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
זה מחשב חדש שקיבלתי לא מזמן והוא אמור לרוץ...אני לא יודע למה אבל יש לו לפעמים קטעים שהוא ממש איטי והוא לא אומור להיות כזה תיאור: P4 2.66G 1MB + ABIT SG-80 INTEL P4 2.66Ghz S-775 BUS-533 1MB EM64T 506 Memory DDR400 512MB V-DATA CL2.5 ABIT SG-80 (661FX) S-775+AGP+VGA+SATA HDS722580VLAT20 - HITACHI 80GB (2MB) 7200RPM GEFORCE 440MX 64 MB שאני הוספתי ממה שהיה שלי כי לא רציתי את הכרטיס מסך המשולב שקיבלתי עם הלוח אם של SIS משהו מעפן... אבל בכללי המחשב אמור לזוז סבבה בלי תקיעות כאלה מדי פעם ואני לא יודע מה הבעיה ואני יודע לשמור על מחשב נקי מוירוסים וכל הזבל וכדו' אז מה אני יכול לעשות שהמחשב ירוץ לי? תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס AMD בעל 750 MB זכרון ומעבד athlon 1.7 xp אני עובד תחת WINDOWS XP , הבעיה שלי התחילה כשהחלטתי להחליף את כרטיס המסך הישן שלי (GForce II Ti) , המליצו לי על ה RADEON 9200 בגלל שהוא זול מאוד יחסית ל"ביצועים" שמקבלים, קניתי כרטיס (sapphire Radeon 9200 Atlantis (128 mb 128 bit- אז ככה יש לי סך הכל 2 משחקים על המחשב אחד זה ה Enemy Territory והשני זה Call Of Duty , בכל משחק שאני מעלה , המסך נתקע והוא רושם לי GPU Recovery , שהוא נפל ואיתחל את הכרטיס מחדש, בCOD הוא גם נתקע אח"כ ומאתחל את המחשב לפעמים. אני ממש מאוכזב מהכרטיס שהפך להיות לגרוע אף יותר מהכרטיס הישן שלי. ניסיתי כבר הכל , הורדתי את הדרייברים האחרונים לכרטיס ניסיתי את ה Catalist 3.9 , ואת ה Omega , הורדת…
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לחבר מחשב באמצעות כבל HDMI to HDMI וגם באמצעות כבל DVI to HDMI בשני המצבים אני מצליח לקבל תמונה אבל הקול לא נשמע וזאת למרות כאשר אני מנגן מוסיקה יש תזוזה בבר של הווליום. המחשב שלי הוא מסוג AMD אם לוח אם INFINITY ULTRAII-M2 וכרטיס המסך הינו מסוג Geforce 8400Gs 256M DDR2 על כרטיס המסך יש כניסת כבל S/pdif שנחוץ לצורך העברת הקול דרך הכבלים ואכן חיברתי אליו כבל זה. הבעיה היא שבלוח האם אני לא בטוח בדיוק לאן צריך לחבר את הצד השני של הכבל שמתפצל לשני חיבורים של פין בודד. מצאתי על לוח האם מקום שכתוב בו פעמיים (אחד ליד השני ) SPDIF OUT שלידם יש 4 פינים אפשריים לחיבור ניסיתי כמה אפשרויות אבל ללא הצלחה עדין יש תמונה ואין קול. מישהו שמבין בעניין הזה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-