עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. לא מזמן החלפתי לוח ששבק ללוח חדש GIGABYTE GA-MA P43 ES3G rev 1.0. לאחר זמן לא רב החלו בעיות : לוחץ על כפתור ה-POWER ישנו ציפצוף רציף של כשניה לערך אבל המחשב אינו נכנס ל-POST (המאווררים פועלים אבל גם המסך אינו נדלק) המחשב עולה רק לאחר מספר רב של איתחולים וניתוקים מהחשמל,הוצאתי זכרונות,כרטיס מסך,כוננים קשיחים,ניתוק מאווררים ניסיתי איפוס,ג'ימפורים,הוצאת סוללת CMOS.. ועדיין זה קורה. מה יכולה להיות הבעיה? (לא מצוין בחוברת של הלוח אודות הציפצוף הנ"ל)

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, לאחי יש מחשב מתקופות יפות שקצת התיישן עם הזמן ATHLON XP 2600 לוח אם ג'יגה בייט GA-7N400S 256 מגה זכרון DDR 400MHZ הארדיסק 60 של WD ATI RADEON הכל התחיל מריסטים חוזרים ונשנים שהיו לו במחשב בזמן שימוש פשוט (פייסבוק, מסנג'ר, אייסיקיו) עשיתי בדיקות וירוסים, ספייוורים והסרות של שטויות וזה המשך לאחר מכן ניסיתי לפרט את המחשב, אך ההתקנה היתה נתקעת כל הזמן ב34%. החלפתי סטיק זכרון מהמחשב שלי לשלו (לשלול את הזכרון) לאחד זהה של OCZ, צלחנו את ההתקנה של XP והוא תפקד קצת אחר כך, אך המשיך לרסטרט כרגע הוא בסוג של לופ של להעלות את המסך של "ווינדוס לא עלה תקין בפעם האחרונה" שמציע לך לבחור הפעלה כרגיל או LAST GOOD SETTTINGS, אבל אין בכלל גישה למקלדת (לא עם אלחוטים ולא עם קווית), אח"כ …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by soulfly81,

שלום לכולם יש לי בעיה של FSB שאני לא בטוח בה. משום מה נראה לי כאילו המעעבד עובד על FSB נמוך. כך זה נראה באברסט אוליטמייט:ראו תמונה. המעבד הוא Q9300 שה-FSB שלו יחסית גבה אמור להיות , אך אני רואה כי רשום 333 MHZ. אשמח לעזרה וייעוץ בנושא [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  4. Started by yanivha6,

הווינדוס שלי קרס לגמרי (לא עולה). ניסיתי לפרמט אותו עם דיסק ועם USB ובשני הפעמים הוא זיהה לי רק מחיצה אחת מבין 3 שקיימות, כך ששליש מהארד דיסק שלי לא קיים מבחינתו. הארד דיסק והמחיצות עצמם פועלות. בדקתי והכל עובד על לינוקס, כך שהקבצים עצמם לא פגומים. מה אפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by koraldon,

שלום, קודם כל מפרט המחשב מעבד: AMD XP 2600+ זיכרון: kingmax DDR400 לוחאם: ABIT NF7 הבעיה - אם אני מבצע ריסטרט, המחשב לפעמים מזהה את המעבד כ AMD 1150MHZ במקום AMD 2600+ שהוא מזהה בד"כ. בנוסף הזיכרון עובר ממצב של DDR333 למצב של DDR200 המצב ניתן לתיקון בעזרת כניסה לביוס והעלאה מחדש של האפשרויות השמורות. חשוב לציין שהוא לפעמים מעביר למצב האיטי גם בריסטרט, כלומר שהמחשב עדיין מקבל חשמל, כך שלא סביר שמדובר בסוללה. והמחשב לא נכבה, לא בעזרת תוכנה, לא בעזרת כפתור וגם לא בעזרת לחיצה בת 4 שניות על הכפתור, אלא רק בניתוק חשמל. האם הלוח-אם נדפק ? או שזה משהו אחר?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by Crash5,

יש ברשותי את הצורב YAMAHA CRW2200E 40X 20X 10X. בתקופה האחרונה אינני מצליח לצרוב כלל דיסקים עם הצורב שלי. הצריבה היא מקבצים שנמצאים בדיסק הקשיח ולא העתקה מדיסק לדיסק. ניסיתי גם להוריד את מהירות הצריבה אך זה לא עזר. פרט חשוב, סימולציית הצריבה מתבצעת בהצלחה, בניגוד לצריבה עצמה. התוכנה שאיתה אני עובד היא Nero Burning Rome בגירסאתה העדכנית ביותר. מצורפת תמונה מסך המציגה את הבעיה, עזרה תתקבל בברכה :clapper:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום חברים, יש לי מצלמת DIGI CAM על ווינדוז אקס פי חדש, לא ממש כתוב עליה עוד משהו חוץ מDIGI CAM... אני לא מוצא דרייברים שלה וחיפשתי חזק. אני מדבר על מצלמה פשוטה-לא משוכללת מגיעה בצבעי כסף-כחול בדר"כ (אין לה הרבה דגמים או משהו כזה), מצלמה כזו שמקבלים כשמתחרים לנטויז'ן או משהו כזה..... אם למישהו יש כזו מצלמה על אקס פי, אני ממש מוכרח את הדרייבר =/ תודה בכל מקרה, ירון

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  8. Started by shugon,

פירמטו לי את המחשב לא מזמן, אז החלטתי להוריד את התוכנה 'Vista Transformation Pack' למי שלא יודע זאת תוכנה שפשוט משנה את מראה הווינדוס XP למראה של ויסטה. לאחר שהתקנתי אותה שמתי לב שכל הפונטים במחשב וכל דבר שכתוב, גם אם זה באינטרנט וגם אם סתם הדברים שאני כותב במסנג'ר, נראים מטושטשים כאלה ולא יפים, אז אמרו לי שבשביל לסדר את זה אני צריך להיכנס ל- המחשב שלי, מאפיינים, מתקדם, ביצועים, הגדרות, ואז למצוא הגדרה שנקראת Smooth edges of screen fonts ולהוציא ממנה את ה V. עשיתי זאת והפונטים חזרו למצב הקודם, אבל עם בעיה אחרת, עכשיו נראה שיש בהם זיגזגים כאלה, זאת אומרת הם לא ממש חלקים. כאילו במשחקים יש את האפשרות AA ואז מוציאים אותה מהמשחק, ככה בערך הפונטים נראים, כאילו היה להם AA מקודם …

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by shaked2m,

יש לי מסך של proview 17 אינץ' עכשיו הבעי ההיא כזאת: פתאום בלי שום קשר עולה הדבר הזה של הגדרות המסך (הדבר הזה שמפעילים אותו בלחצנים שבמסך) זה עולה ויורד כל כמה שניות אי אפשר לראות מה יש מאחורה תדה מראש

10. מחשב חדש, עם לוח אם Gigabyte 965P-S3 rev3.3. כשאני מפעיל מחדש, הצלילים מופעים הנוריות של POWER נדלקת והנוריות של הHD והנורית של הDVD מהבהבות לכמה שניות ואז מפסיקות. הנורית של POWER נשארת דולקת, אין תמונה על המסך ואין כלום. אין צפצופים של הלוח. לא תמיד קורה, כשהמחשב כן נדלק, או אחרי מספר פעמים או אחרי כמה דקות שאני משאיר אותו כבוי הגדרות הBIOS לגבי OC מתאפסות. אז השארתי אותן כבר מאופסות. VISTA ביצעה אבחון של הזיכרון (אחרי אחת הפעמים) ולא מצאה שום בעיה. מעולם לא הייתה בעיית טמפרטורה. המעבד E2160 בשיאו הגיע ל52 מעלות. מה יכול לגרום לזה? אגב, הBIOS מעודכן לגרסה האחרונה (F12). כשהמחשב עולה הוא עובד מצויין.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  11. טוב אז יש לי לנובו G550 ובעיקרון יש לי מדבקה על המחשב שרשום עליה "nvidia geforce with cuda" ליפני הפירמוט היה לי אחלה רזולוציה במחשב וכל משחק שרציתי רץ לי אחלה לגמריי. עכשיו אחריי הפירמוט הכל נראה על הפנים פשוט מזעזע, וכלום לא רץ. הרצתי את התוכנה PXC WIZARD ובכרטיס מסך רשום לי : מתאם גרפיקת VGA רגיל. ולא משנה איזה דרייבר ניסיתי להוריד לNVIDIA, זה לא נותן לי להתקין. האמת שזה בקושי נותן לי להתקין שום דרייבר.. ואני מתחיל נורא להתייאש ולא רואה מוצע. אם מישהו יוכל לעזור לי אני נורא נורא אשמח.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. פתאום משום מקום המקדלת והעכבר במחשב הפסיקו להגיב. הנורות במקדלת וגם בעכבר נדלקות כאילו המחשב כן מזהה אותם ונותן להם מתח. אבל אין תזוזה בעכבר, וגם המקלדת לא מגיבה - לפעמים היא פועלת לרגע ואז מפסיקה. יש הצעות לעזרה למישהו? תודה, ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by catsmonster,

היי, יש לי מפלצת ביצועים חדשה, GTX 1080TI MSI Gaming X מעבד i7 7700k ולוח אם Asus Prime z270-a. חיברתי אל הכרטיס מסך שלושה מסכים ואני מנסה לשחק בעזרת שימוש ב- PhysX surround דרך הדרייברים של Nvidia. רוב הזמן אין לי בעיות ואני משחק ככה, אבל בחלק מהמשחקים שאני מנסה - לדוגמה Battlefield 1, Dishonored 2 ו- Just Cause 3 אני נתקל מדי פעם בתופעה שבה המסך האמצעי פתאום מתחיל לרצד כמו טלוויזיה משנות ה-90 עם שלג וצבעים. כאשר אני משנה את ההגדרות של המשחק, הבעיה מיד נפתרת, אך לפעמים אחרי יציאה ממשחק הווינדוס עצמו נראה ככה. (יש לציין ששני המסכים האחרים המחוברים נראים נורמלי לחלוטין בזמן שהאמצעי מרצד). כאשר אני בווינדוס, לאחר ביטול של PhysX surround והגדרה של המסכים כרגיל מההג…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by AdamS,

עשיתי חיפוש ומצאתי באחד הת'רדים לינק למדריך הזה - http://www.faq-s.co.il/problems/view.php?ValueID=127 (מישהו בבקשה יכול ללמד אותי לעשות HyperLink כאן, אני פשוט לא מצליח) עשיתי אותו, אבל אני לא מצליח למחוק את הקבצים "Access is denied." אני האדמיניסטרטור במחשב, למישהו יש רעיון מה לעשות? האקספלורר מכובה. תודה רבה, אדם

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by SharonSx,

היי אנשים אני מחבר לי עכשיו את המחשב וקרה לי דבר מוזר כשהנחתי את המעבד על התושבת גיליתי שיש מדבקה על המעבד עם מספר סידורי כזה כמו מדבקה של אחריות... האם להוריד אותה לפני ההתקנה של הגוף קירור? אנשים בבקשה זה דחוף..

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  16. Started by redyoyo,

שלום רב, אודה לכל אחד אשר יוכל לסייע לי בפענוח הקובץ. תודה מראש, עופר [attachment deleted by admin]

17. Started by ofir2808,

שלום לכולם, אני מנסה להתקין במחשב של אחי את הויסטה ULTIMATE גרסת שידרוג (דרך משרד החינוך). כבר אחרי השלב הראשון, כאשר מגיעים למסך עם הלוגו של מייקרוסופט המחשב קופא ומפסיק להגיב. המחשב עצמו תקין וחלונות XP עבד עליו יופי. מדובר במעבד PD820 עם זכרון 1.5 ג'יגה, לוח אם צ'יפסט אינטל 945P יש למישהו רעיונות לגבי למה זה קורה? בתודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  18. היו לי בעיות ב2 המחשבים הנייחים הישנים שלי אז ניסיתי לסדר אותם... בדקתי כל מיני דברים ובקיצור הדלקתי את שניהם בלי הארד דיסק אחרי זה סגרתי אותם והכנסתי את ההארד דיסק בחזרה.. עכשיו שני המחשבים לא קולטים את שני ההארד דיסקים... עלי לציין שלשניהם מפרט זהה פרט לכונן דיסקים 1 ופרט שבאחד מהם יש כרטיס טלוויזיה (2 גורמים שלדעתי לא ישפיעו...) אז אני מתחנן ניסיתי הכל מה יכולה להיות הבעיה? מה הסיכוי שבשני המחשבים נדפק משהו או ששני הכוננים נדפקו? תודה רבה מראש...

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  19. שלום רב , הלילה ערכתי כתבה באתר אינטרנט מסויים , כתבה ארוכה קצת ולקח לי די זמן ארוך לנוסחה וכו' , בשעה שהקלדתי את הכתבה הכל היה בסדר , אבל לאחר שכבר סיימתי להקליד את הכתבה שרציתי לעלות לאתר , ולחצתי על כפתור שלח שנמצא באתר כדי לשלוח את הכתבה לאישור מנהלי האתר ישעלו את הכתבה לאתר , באותו רגע קיבלתי הודעה כזאת Dear surfer, The request you just sent was invalid, Please contact your website administrator for more information. Best regards sPD.co.il Administration הבנתי ממנהלי האתר שהיה קריסה של האתר לכמה דקות וזה קרה דווקא כשכבר סיימתי להקליד ולחצתי שלח מה שקורה כעת שאין לי כוח להקליד שנית את כל הכתבה שוב , האם יש דרך כלשהי לפחות למצוא את המילים שהקלדתי במחשב ? אולי בהיסטור…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שבוע שעבר קרס הווינדוס הקודם שלי. לאחר נסיונות כושלים לתקנו פרמטתי והתקנתי ווינדוס 7 חדש. למרות הודעות שגיאה שונות שצצו במהלך ההתקנה ורעשים חזקים מכונן הדיסקים בזמן שהיה קורא את דיסק התקנת הווינדוס (שאגב לא נשמעים כאשר אני מחברו למחשב אחר, ובודק שם אמנם דיסק של מוזיקה), כל פעם אחרי אתחול היה נראה שהתקנת הווינדוס ממשיכה, כך שנתתי לתהליך לרוץ ולבסוף הותקן אצלי ווינדוס 7! הייתי שמח ,אבל עכשיו כשבאתי להפעיל משחקי מחשב אני רואה שאף אחד, ללא יוצא מן הכלל, לא עולה ולא מופעל. בETS 2 כותב לי שהתוכנה קרסה (אפילו לא נכנס למשחק), ובמשחקי הGTA השונים אפילו אין תגובה בקליק כפול על הלינקים. כאשר אני מביט אחורה על ההליך המוזר שבו הותקן אצלי ווינדוס, אני מניח שזה קשור להו…

• 18 תגובות
    • 5.1k צפיות
  21. Started by Mike Drendel,

יש לי מחשב נייד של דל מסוג אינספירון 15 סדרה 5000. יש לי עליו שלשה כרטיסי מסך אחד הבסיסי של ביוס השני של אינל אייץ די 620 והשלישי של AMD הדרייברים של כרטיסי המסך יש נם. וכשאני פותח במתאם תצוגה אני רואה שהכרטי מסך של אינטל וכשאני מסיר את הכרטיס של אינטל אני רואה שזה הבסיסי . איך אני מגדיר שהכרטיס מסך הראשי שלי יהיה של AMD? תודה מראש, מייק

22. אהלן. אנחנו מדברים פה על קשיש, מה-זה קשיש, עוד מעט אנחנו קונים לו תותבות אלקטרוניות -- שעבר וואחד אביוז במשך התקופה המהנה שלנו יחד. P3 733MHz אשר שירת אותי נאמנה בשבע שנים האחרונות. מפרט נוסף: ASUS CUV4X (לוח אם) ובערך 612 מגה-בייטים של SDRAM. לאחרונה, אני חושב שלאחר התקנת Windows XP SP2 מחדש (אבל אל תתפסו אותי במילה, אני באמת לא זוכר) המחשב החל לקפוא. מה זה לקפוא? המסך פשוט נעצר שם, ביחד עם הסמן, והאפשרות היחידה שלי להחזיר אותו לתחיה היא להשתמש בכפתור הכחול. מאחר והייתי בטוח שזו הבעיה של הווינדוס (זה מה שתמיד אומרים, לא?), התקנתי אותו מחדש. מההתחלה. from scratch. אבל הבעיה לא נעלמה ביחד עם הסביבה החדשה. אציין שזו גרסה לא חוקית של חלונות, ויכול גם להיות שהיא בעייתית. הענ…

23. Started by Alony21,

כאשר מדליקים את המחשב הוא לא עולה (המסך נשאר שחור) וישנו צפצוף של כ - 5 שניות בכל חצי דקה. חיפשתי ולא מצאתי ב user manual את הטבלה שמפרשת את אורך ותדירות הפצוף וסוג התקלה.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by eliXir,

יש לי לוח אם של ABIT מגרסת ה-NF7 וזכור לי כבר פעם שהייתה לי תקלה כזאת שהמאוורר שעל הלוח פשוט לא עבד, אז הזזתי שם את החוט המחובר בין המאוורר ללוח אם וזה עבד.. אך המחשב משמיע אזעקה לעיתים קרובות מאוד בזמן האחרון, שמתי לב שהמאוורר לא עובד שוב. ישבתי אולי חצי שעה בניסיון להפעיל אותו, לא עבד. מה לדעתכם צריך לעשות לפני שאני מביא את המחשב למעבדה שהוא יהיה תקוע שם שבוע+ בשביל תקלה כזאת קטנה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  25. Started by HackNever,

יש לי מסך מסוג a-neove f-419 ולפני יומיים ערך התחיל לרוץ לי התפריט של המסך(בהירות גודל צג וכל זה) והוא מדפדף לבד בין כל הפונקציו ואני לא יכול לבטל את זה.. וגם הכפתורים של המסך לא מגיבים..מה יכולה להיות הבעיה?!

• 3 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.