עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dRoyal,

יש לי בעיה קשה עם המחשב לאחרונה, המחשב לעיתים נכנס לכמה דק של האטה נוראית שבה תצרוכת המעבד עולה ל100%(בלי קשר לאילו ישומים רצים, אלו שרצים פשוט תופסים את כל יכולת העיבוד) וכל המחשב זז לאט בצורה מחרידה. זה קורה בכל הרכב של יישומים שרצים, ולא קשור ליישום ספציפי שגורם לכך, מעבר לכך כבר פירמטתי פעמיים והבעיה נשארה זהה. אני מניח שהביעה חומרתית, יש רעיונות איך לבדוק אם איפה להתחיל לחפש?

2. פעם שלישית שאני מנסה לרשום פה הודעה והמחשב קרס לי בפנים! שלום לכל חברי הפורום והאתר ברשותי מחשב חדש, יקר עם חומרה ש"אמורה" להיות מעולה. ברשותי כרטיס מסך מבית ati radeon 5870 המחשב היה קורס עם גוונם וצבעים לפני שהתקנתי את ההוט פיקס ויש לציין שלא עשיתי הסרה מוחלטת של הדרייבר אלה התקנתי את ההוט פיקס בהנחה שati ידעו שרוב המוחלט של האנשים לא מוחקים את הדרייבר באופן מוחלט אלה מתקינים את החדש כרגיל. נכון לעכשיו המחשב קורס רנדומלית בכל רגע נתון ומתי שבא לו לפחות 4 פעמים ביום במקרה הזה על הבוקר הוא דפק 3 קריסות בלי להתחשב בכלום. ברשותי מעבד core i7 - 860 6 ג'יגה של ראם וספק 650 וואט. זו הודעה ראשונה שלי כך שאינני יודע בדיוק אילו נתונים אני צריך לתת וכ'ו בבקשה תעזרו לי ל…

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  3. שלום לכולם, כבר תקופה ארוכה שהמחשב שלי קופא בפעולות פשוטות ומתקשה לבצע מולטי טאסקינג או פעולות כבדות. בעבר עדכנתי את דרייבר הכרטיס מסך שלי והיה נראה כאילו הבעיה נפתרה, אך עכשיו היא חזרה שוב. דוגמא לפעולות שקופאות לזמן מסויים, פתיחת טאב חדש בדפדפן, פתיחת MY COMPUTER, פתיחת תפריט התחל וכו'. התקנת PHOTOSHOP לקחה לי לילה שלם בגלל האיטיות.... אתם יכולים לראות את המפרט שלי מתחת לפרופיל ולהבין שלא מדובר בחומרה ישנה מידי (אמורה לעשות את הפעולות האלה בקלות). אני משתמש ב WIN 7 32 ביט מעודכן ושובר את הראש, בבקשה תנסו לעזור לי להגיע לגורם... תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by eranSH,

שאני מדליק את המחשב הוא פשוט או לא נדלק אבל יש אור ירוק בנורית, או נדלק, טוען קצת, נכבה, נדלק, טוען קצת, נכבה, ואז נדלק וגם מפעיל את המערכת הפעלה. אחרי הרבה ריסטרטים הוא בסוף פועל, וגם אם אני עושה ריסט אחרי שהוא דולק (מווינדוס) זה לא קורה. מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? לעיתים נדירות הוא נדלק על הפעם הראשונה אחרי שהוא נדלק הוא עובד כרגיל

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Erez123123,

היי, יש לי מחשב נייד מסוג GIGABYTE W566N לפני כמה ימים הוא המסך שלי התחיל להתפצל ל6 (פשוט רואים את כל המחשב 6 פעמים [רק בקטן] - כבר משלב הBIOS) ניסיתי להתקין דרייברים חדשים וגם עדכנתי את הBIOS ולא עזר. המעבדה לייד הבית אמרה שכנראה צריך להחליף את הmotherboard וזה יעלה לי 1300ש"ח + 250ש"ח (עבודה) 1) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעייה הזאת בלי החלפת חומרה? 2) זה נראה לכם סביר 1500 שח על לוח אם חדש? תודה, ארז

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by עוד אחד,

תיאור הבעיה: לא תמיד ה BOOT מצליח במחשב. במיוחד יש בעיה כאשר מדובר ב BOOT קר (לאחר שהמחשב לא פעל) בד"כ מה שקורה זה שהמחשב נדלק (יש מתח, נוריות, מאווררים מסתובבים, אין תצוגה) ומיד נכבה, ומנסה להפעיל את עצמו מחדש. זה קורה עד פעמיים ואז המחשב נדלק, יש POST והמערכת הפעלה עולה (64 WIN7) קוד ביפים בPOST: (אין כבר טבלאות ביפים לתקלות ?? לא מצאתי בחיפוש ללוח שלי, ואין במדריך למשתמש...) 2 ביפים קצרים - פאוזה - 6 ביפים בעיה 2 (נגזרת של הראשונה ?): לפעמים בהפעלה, במקלדת נדלקות 3 נוריות (ולא נכבות) בצורה שנראית אקראית (לפעמים כל הנוריות דולקות, לפעמים חלקן), ולאחר מסך בדיקות הPOST, המקלדת קפואה. לא עוזר ניתוק וחיבור מחדש המצב נשאר זהה. לפעמים גם כיבוי לא עוזר, ורק ניתוק מהחשמל "משחרר…

7. Started by MatanFrenkel,

אהלן אנשים, כבר הרבה מאוד זמן יש לחבר בעיה עם המקלדת והעכבר ואני אשמח אם תעזרו לי. בגלל שקשה לי אפילו לנסח את הבעיה אני אנסה להסביר בצורה הטובה ביותר שלי. הבעיה שלי היא שהמקלדת והעכבר לא יכולים לשתף עולה ביחד. במשחקי פעולה לדוגמא שצריך שימוש עם העכבר והמקלדת אז הם לא עובדים ביחד. לדוגמא - כאשר מזיזים את השחקן עם המקלדת אז המשחקן זז,אבל כאשר מזיזים את העכבר ביחד עם המקלדת אז המקלדת מפסיקה לעבוד ורק העכבר זז. וככה זה להפך - אם אני מזיז את העכבר אז הוא עובד ואם אני אזיז את השחקן אז רק השחקן יזוז מבלי העכבר עצמו. חשוב לציין שהעכבר הוא מחברת לוגיטק והמקלדת היא מייקרוסופט. נוסף על הבעיה הזאת אני גם לא יכול לבחור מספר פריטים עם המקש ctrl. אשמח לעזרה.

8. Started by moransas1,

שלום רב, קניתי רכיבים ממיטב היצרנים אצל יבואנים (אני לא קונה בחנויות רגילות). לאחר הרכבת המחשב שפרט לספק של ASPIRE אני מכיר כמעט כל חלק בצורה אישית, נתקלתי בבעיה בלתי מוסברת. המחשב נהיה איטי, אינו עושה כיבוי מסודר ולפעמים אפילו לא העלאת ווינדוס מסודרת. יש לציין שאין לי ספק שזה לא הווינדוס (שפרמטתי 5 פעמים לגרסאות שונות), אני חושד בספק. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by ziv124,

שלום זאת בעיה שצצה פתאום..... אני משחק במחשב, אחר כך עושה כיבוי שסיימתי פתאום הדלקתי את המחשב הכל נדלק וזה.. פתאום אומר לי eror שנמחק איזה קובץ או חלה טעות בקובץ ב system ואז ניהיה מסך כחול כזה שרשום בו איזה 4 פסקאות אולי יותר.. ואז הוא הולך למסך שיש לי אפשרות בחירה start windows normaly safe mode ועוד.. שבחרתי בוינדאוס נורמלי הוא עושה אותו דבר הבעיה חוזרת על עצמה הכל מהתחלה.. ב safe mode לא חלה הבעיה.. ושאני מנסה לפתוח את backup resetore point הוא לא נותן לי... מה לעשות אולי repair איך עושים repair ל windows 7??

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by moty2007,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד לונובו 3000 , ומה שקרה שהתקע שמתחבר לנייד מהמטען הוציא גיצים ונשרף . עכשיו יש לי את הכבל עם קצה אחד עם החוטים שאפשר להלביש עליו את התקע . השאלה היא האם זה אפשרי ולא מסוכן להלביש על הכבל תקע חדש ? והאם אתם יכולים להמליץ לי על מקום שאני יכול למצוא שם תקעים לניידים מכל הסוגים , אני מאיזור תל אביב רמת גן גבעתיים . תודה לכל העוזרים

11. Started by arkadur,

אחד המחשבים של חבר טוב שלי עושה לו צרות, חשבתי להתייעץ איתכם בעניין, ברגע שהוא מפעיל משהו שמעמיס על המעבד (סרט, משחק וכו'), המחשב מרסט, בעת ההפעלה מחדש - הוא נותן את המסך של "הכנס דיסק בוט ולחץ אנטר". בעת כיבוי מסודר של המחשב והפעלתו מחדש - זה לא קורה טמפ' המעבד נבדקה ונמצאה תקינה, אין חימום יתר, הגוף יושב טוב על המעבד. כמו כן, הHDD נראה תקין מבדיקה של קריאה וכתיבה. הצעות נוספות?

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  12. אהלן, ברשותי מחשב יחסית ישן לאחרונה שמתי לב שהמחשב מפיק רעש מאוד חזק. בדקתי וראיתי שמאוורר ספק הכוח בכלל לא זז. ניסיתי לנקות אותו באמצעות מייבש שיער, הוצאתי את כל הלכלוך ממנו, אבל הוא עדיין תקוע. רציתי לקבל את עזרתכם בעניין, האם יש לכם רעיונות כיצד לבדוק מה תוקע את המאוורר? האם יש דרך לנסות ולהחזיר אותו לפעולה? והאם יש אפשרות להחליף מאורר בלבד לספק, או שמא, אין כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by IdanS,

שלום לכולם! הפורום הזה מתעסק בתקלות חומרה, ולכן חשבתי שהשאלה שלי צריכה להופיע כאן. אם זה לא שייך לכאן, אני אשמח אם הפוסט יועבר או יופנה לפורום המתאים. קניתי מחשב חדש, הוא עובד בסביבות השבועיים בסה"כ. מהרגע שהפעלתי אותו שמתי לב לתופעה מוזרה: ישנה שריקה מוזרה (בדומה לשריקת רוח דרך חלונות לא אטומים) שעולה מהמארז. השאלה שלי היא מה עלול לגרום לשריקה המוזרה, המעיקה והמציקה הזו, ואיך אפשר לפתור את זה? (המפרט המלא בקישור בצד)

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by טל קורקוס,

התקלה הכי מוזרה שקרתה לי בחיים , המחשב עשה פתאום ריסטרט הבקר של המאווררים נכבה לגמרי נעלם ממנו המתח בדרך כלל שעושים RESET הבקר לא אמור להתכבה זאת אומרת שמשום מה המתח לבקר הפסיק חיפשתי בתיקיה MINIDUMP היא ריקה טמפרטורה תקינה , זכרונות תקינים , הכונן הקשיח אין לו בד סקטור אבל EROR עם זאת הבקר של המאווררים לא אמור להתכבות ואם הכונן הקשיח " תקול " הוא אמור לעשות רק RESET אני חושד בספק כח שמתקרבים לספק יש צליל חשמלי אבל זה עובד ככה 3 חודשים רק היום קיבלתי RESET ראשון עשיתי את כל הבדיקות הכול תקין מאז לא נכבה התפעלתי OCCT לאמץ את הספק כח , מעבד , זכרונות כלום הכול תקין , גם הטמפרטורה של המעבד

15. שלום לכל החברים מבקש עזרה דיסק קשיח 500MB פעם מזוהה ופעם לא תחת NTFS ,XP . כשמצליח סוף כל סוף להכנס ולראות את הדיסק האפשרות היא רק תחת דיסק אחר SLAVE ואז ניתן לראות את 2 המחיצות המקוריות. אחת מהן ניתנת לקריאה ניתן לראות את הספריות אבל לא לראות את הפיילים. בנגיעה עם העכבר על המחיצה (דיסק) המבוקשת מתקבל שטח כללי 250GB פנוי 147MB. בנגיעה עם העכבר על הדיסק אין תגובה לגודל. בנסיון להכנס לתוך הספריות כדי לקרוא את החומר מתקבלת תגובה (אין גישה אל..... לא הייתה אפשרות לבצע את הבקשה עקב שגיאה של התקן פלט קלט. רציתי לציין שכל הסיפור החל עם ההודעה NTDLR IS MISSING PRESS CNTR+ALT+DEL+ TO RESTART בתודה רן :'(

16. Started by smolick,

הבעיה חוזרת על עצמה כמה פעמים ביום אם אני משחק ולפעמים לא חוזרת שבוע או יותר הבעיה בעצם שבאמצע משחק המסך ניהיה שחור ויש רעש משונה וצריך לכבות את המחשב ולהדליק שוב גם שמתי לב שזה קרה בטעינה של CRYCIS השני אבל פה זה התחיל לעשות רעש ואז שהטעינה הסתיימה המסך ניהיה שחור אבל הייתי צריך פשוט לצאת וזהו בלי לכבות יש לי 9800GTX 512 E7400 4GוW7 הבעייה חוזרת רק בCOD והיה את זה כמו שתיארתי בCRYCIS שיחקתי משחקים כמו ME2 GTA IV ורק ב COD זה קרה תודה מראש למי שעוזר

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  17. המסך הבא עולה לי לבערך 30 שניות ואז שוב ריסט ושוב ושוב. מממש מוזר ותודה לעוזרים הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי שאני צריך לעדכן את הביוס, הלוח אם שלי של giga byte דגם GA 965P DS3 אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך לעדכן ביוס אפילו שאני לא יכול להיכנס ללוח בקרה שם ממש כלום. וגם אין לי floppy תודה שוב.

18. Started by esaly,

חבר'ה, רציתי לשאול לגבי תופעה מעניינת: שמתי עכשיו בדיקת MEMTEST עקב בעית איטיות שיש לי ולקח בערך שעתיים לPASS אחד בלבד עם 40 אחוז בדיקה בסייקל השני. לאחר מכן הוצאתי 2 סטיקים והשארתי רק שניים בDUAL CHANNEL והרצתי בדיקה - לאחר שעתיים היו לי 4 PASSים. זה אומר ששני הצמדים לא עובדים טוב ביחד? זה יכול להיות מה שגורם לאיטיות? מדובר על 4 סיטיקים של KINGSTON 1GB DDR800 שהם מדגמים אחרים. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by טל קורקוס,

בדקתי את הכונן הקשיח ב MHDD אין שם UNC בד סקטור אבל למטה בתוכנה אני מקבל EROR והמספר של הסקטור הפגום באדום ורשום UNC 0 , הכונן קשיח נחשב עדיין תקין ? יחליפו לי דבר כזה ?

20. Started by kobi_nis,

יש לי בעיה מוזרה בכל מיני משחקים שמה שמשותף להם הוא שהם משחקי שלט...(לדוגמא nba 2k10 ו - pes 2010) במשחקים האלה ובכל משחק שדומה להם יש לי את אותה בעיה מוזרה ומעצבנת. תוך כדי משחק כל פעם שמישהו מהשחקים לוחץ start ומגיע לתפריט הראשי(נגיד לעשות חילוף) אז שהוא חוזר למשחק הסאונד הופך לרעשים מעצבנים ומחרישי אוזניים. הדבר מסתדר כאשר לוחצים שוב start ושוב חוזרים למשחק. ככה שזה מציק מאד ומעצבן. הם למישהו יש מושג ממה נובעת הבעיה אשמח לקבל הצעות. תודה מראש קובי.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by dark_zero,

לפני זמן כצר כשבוע המחשב התחיל להתכבות ועשות ריסטרטים פתאומיים פתחתי אותו ועכשיו אני רואה שהכרטיס מסך ממש לוהט טחרי זמן מה של פעילות הכרטיס הוא RADEON 4870 האם זה אופייני או שמשהו בקירור נדפק?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  22. עדכון חשוב: לאחר כל הבדיקות המתוארות בעמוד הראשון, התקנתי מחדש WIN7 64BIT ULTIMATE על דיסק חדש ובדוק בחיבור SATA שונה ועם כרטיס מסך חדש. לאחר יומיים וחצי שוב התחילו נפילות - או שהמסך קופא/נעלם לחלוטין או עיוותים במסך וציפצופים ברמקולים. גם stress test ב-WIN7 גורם לקריסות כנ"ל - בדיוק במו ב-XP ה"קשיש" שלי. * לוח נראה פיזית תקין לגמרי (GA-X38-DS4 די חדש). * כל הזכרונות עברו פעמיים MEMTEST * הדיסקים עברו MHDD, שניהם חדשים. * החלפתי 3 כרטיסי מסך שונים * הספק CROSAIR HX520W מאחורי UPS אימתני כך שאני בספק שזו הבעיה. * ללא OC כלל. מנסה עכשיו להתקין מחדש XP 32BIT רשמי ללא כל תוספות (שעבד אצלי 3 שנים ברציפות) על דיסק חדש עם סטיק RAM בודד וכרטיס מסך חדש על ה-PCIE השני שלא היה בשימו…

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. אני משתמש ביוטורנט,בכל פעם שאני משתמש בתוכנה המחשב מגיע לblue screen וקורס.. עכשיו אני לא מבין למה זה? אם יש מישו שיוכל לעזור לי ולתת לי דרך לנטרל את הblue screen אני אשמח או שיש דרך אחרת לטפל בזה.. תודה מראש=]

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by mor1995,

זה המפרט של המחשב שלי... אני לא יודע אם המפרט הזה מציין את סוג ספק הכח שלי אז אני אגיד מראש שהספק שלי הוא של HEC 450W ועכשיו לבעיה: המחשב פאקינג מתחמם לי בצורה מטורפת עכשיו תוך כדי כתיבת ההודעה המצב הטמפרטורות שלו הוא: Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8718F (ISA 290h) GPU Sensor Type Analog Devices ADT7473 (NV-I2C 2Eh) Motherboard Name Gigabyte G31 / G33 / P31 / P35 / X38 Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 51 °C (124 °F) CPU 79 °C (174 °F) CPU #1 / Core #1 90 °C (194 °F) CPU #1 / Core #2 87 °C (189 °F) CPU #1 / Core #3 85 °C (185 °F) CPU #1 / Core #4 89 °C (192 °F) GPU 71 °C (160 °F) GPU Diode 77 °C (171 °F) GPU Ambient 64 °C (…

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  25. Started by supercars,

ערב טוב, היום פתחתי את אחד המחשבים אצלי בבית לאחר שהיה כבוי 24 שעות לכל היותר.. לאחר 10-20 שניות החלו צפצופים רצופים מהמחשב והופיע מסך שחור. פתחתי את המחשב, הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את המסך לכרטיס מסך המובנה בלוח-אם. פתחתי את המחשב והבעיה נפתרה. חשוב להדגיש שלא נעשה שום דבר במחשב - לא ניקוי ולא כלום. מה יכול להיות שקרה לכרטיס מסך? 9600GT של LeadTek. תודה מראש. :-\

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים