תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
לפני כחצי שעה נכנסתי ל BIOS ולחצתי על load optimized defaults ומאז מופיע לי המסך שבתמונה שבקישור - http://img366.imageshack.us/my.php?image=img1012zc4.jpg מהמצב החדש אי אפפשר לעשות כלום מלבד restart גרמתי לנזק בלתי הפיך????מה אפשר לעשות כדי להחזיר את המצב לקדמותו? אני זקוק לעזרתכם תודה מראש , יגאל
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום אחרי שאני מדליק את המחשב הוא עושה לי ריסטארט אוטמאטי וכשהוא מעלה את עצמו בפעם השנייה הוא רושם לי את ההודעה הבאה: PRIMERY IDE CHANEL NO 80 CHANEL CONDACTOR INSTALLD ולאחר מכן ממשיך את הריסטראטים שוב ושוב למישהו יש מושג מה קורה? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, עשיתי לא מזמן ריסט להגדרות הביוס (לאחר מכן גם Flash) ומאז בזמן ה-Boot אני מקבל את ההודעה: Scan devices, please wait. ואחרי כמה שניות מופיע No device found ואז המערכת ממשיכה לעלות כרגיל. מה פשר ההודעה הזאת? היא אמנם לא מפריעה יותר מדי, אבל יש דרך לבטל אותה?
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מופיע לי כימעט כל פעם ההודעה: "Not Optimum Mode","Recommanded Mode 1280 x 1024 60Hz שזזה מצד לצד כאשר אני מהתחל את הווינדוס לא מופיע "ברוך הבא" אלה מופיע המסך המעצבן הזה... מה שאני יודע שבמצב בטווח ובמצב :Enable VGA MODE הווינדוס עולה כרגיל ללא הודעה זו ברוולציה נמוכה בהתאם למצב Enable VGA MODE. אני מישתמש במסך SyncMaster 710V כיצד אני פותר בעיה זו? כפי שהבנתי ההודעה מופיע מהמסך עצמו ולא מהמערכת הפעלה..
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אהלן, פתעום משום מקום מופיעה לי המודעה הזאת כשהמחשב עולה, לפני מסך ה windows: ntldr is missing וכאן המחשב נעצר. מה עושים?????? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני פותח את המחשב והנתונים מתחילים לרוץ,מופיעה לי הודעה בצבע אדום מלווה בציפצוף חד. ההודעה היא בזו הלשון: system hardware abnormal,press any key to continue יש לציין שכאשר אני לוחץ על מקש מסויים (כל שהוא)הציפצוף מפסיק והמערכת ממשיכה לעלות כרגיל. אני משתשמש ב-WIN98. מה מקור הבעייה? האם אני מפספס משהו ומזיק למערכת בכך שאני ממשיך לעבוד כרגיל? ??? בתודה מראש מקווה שהגעתי למקום הנכון.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש והתקינו לי ווינדוס עליו וכעבור כמה ימים אני רואה שכל פעם שעולה הווינדוס אחרי הדלקת המחשב קופצת הודעה כזו http://www.fastup.co.il/v.php?file=15986696.jpg בעיקרון אני סוגר אותה והיא לא מפריעה אבל אני רוצה לדעת מה זה ואיך לבטל אותה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בכרטיס מסך ,כשאני רוצה לצפות בסרטונים באינטרנט בכמות 4 סרטונים או יותר, המסך מהבהב מס' פעמים ולאחר מכן כבה וחוזר לעצמו ונותן לי הודעה שגיאה 275.33 משהו כזה , המחשב שלח לי את ההודעה הזאת לפני הפירמוט וגם לאחר מכן. יש לציין שבדקתי בגוגל על הבעיה ולא ראיתי פתרון אפשרי ומובן . תמונה של הבעיה. אנה אם תוכלו לכתוב מובן כי אין לי הרבה מושג בחומרה. כרטיס מסך :NVIDIA GeForce 8600 GT וינדואוס :WIN 7 Ultimate * אני לא מצליח להציג תמונה אז אם צריך תגידו לי איך לעשות את זה . תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מזה כמה חודשים שהמחשב שלי איטי מאוד. לכן, לפני כשבוע פירמטתי אותו בפעם הראשונה, אולם הדבר לא עזר. ישנה הודעת מציקה שמופיעה עם עליית הויינדוס. לא ניתן להיפטר מההודעה. כלומר, לאחר סגירתה היא מופיעה מחדש. ניתן לראות את ההודעה בלינק http://yfrog.com/5s36609340j אשמח לקבל את עזרתכם בהקדם האפשרי. תודה מראש, יגאל
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בזמן האחרון כשאני מעלה את הוינדוס אז עולה לי הודעה כזאת: THE NTVDM CPU HAS encountered an illegal instruction cs:... ip:..... choose 'close' to terminate the aplication זה עולה בכזה חלון...אני לא יודע מה זה אומר..אבל אני יודע שזה קשור למעבד בבקשה תעזרו לי... :-\ אני לא יודע להעלות תמונה...אם הייתי יודע הייתי מעלה!
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים כשהייתי גולש באינטרנט פתאום הופיע לי מסך כחול והייתי חייב לעשות הפעלה מחדש למחשב והנה תמונה של המסך הכחול http://img175.imageshack.us/my.php?image=198178375zd1.jpg אגב אני כבר שאלתי מישהו שאני מכיר והוא טכנאי כבר 16 שנה והוא אמר לי שזאת בעיה בכרטיס מסך וצריך לעדכן דריברים
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
-
שלום לכל המכובדים. במחשב שלי 2 כוננים קשיחים: WDC (שהוא הראשי ועם ווינדוס) והיטאצ'י. כאשר אני פותח את המחשב ביומיים האחרונים אני מקבל הודעה מלחיצה עוד בטרם הוא מגיע לווינדוס. אנא ראו קובץ מצורף. מה אני עושה הלאה? זה הדיסק קשיח של מערכת ההפעלה שלי... כמו כן ראיתי בצילום כי רשום שהוא Slave ודווקא הדיסק קשיח המשני שלי רשום שהוא Master. האם זה קשור להודעת ההתראה שאני מקבל? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב, אז במסכים שמופיעים לפני עליית הווינדוס, נתקלתי בשתי הודעות משונות שברצוני להבין את פשרן: 1: amd data change... update new data to DMI! מה זה אומר ומה עלי לעשות? 2: memory information: 1333mhz changed mode הזכרונות שלי הם: Patriot Viper II Sector 5 4GB DDR3 1333 (PC3 10666) PVV34G1333LL http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820220431 הם אמורים לעבוד ב1.65V ונכנסתי לביוס וראיתי שם שהמתח הוא 1.7 אז מה ההודעה בנוגע לזכרונות אומרת, איך לבדוק את זה ומה לעשות? מדובר במחשב חדש שהורכב בחנות ועבר שם בדיקות וההודעות הללו מההפעלה הראשונה. תודה רבה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
כל פעם שאני מרסטרט את המחשב עולה לי הודעה על בעיה כלשהי בארד-דיסק הרצתי CHACK-DISK של ה-WINDOWS ותוכנה כמו Ariolic Disk Scanner אך הוא לא מצא כלום. מה זה יכול להיות (מצ"ב תמונה) האם יכולה להיות בעיה בביוס או SMART?
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
זה מחשב נייד מסוג SONY VAIO. באתחול המחשב מופיעה ההודעה הבאה: S.M.A.R.T failure predicted on Hard Disk xxx Immediately Back Up Your Data and Replace Your Hard Disk. Press F1 to Continue. כשאני לוחץ על F1 הווינדוס עולה באופן תקין ונורמלי. מה הבעיה? האם באמת יש צורך להחליף הרד דיסק? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כל הזמן קופצת לי ההודעה בחלון הזה.... ואין לי מושג איזו תוכנה זו כדיי למנוע מהחלון לקפוץ....
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שהדפדפן כל הזמן מראה הודעה כזאת [/img וזה מאט את הדפדפן איך ניתן לסדר את הבעיה שההודעה הזאת לא תקפוץ? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי מחשב חדש,הכל עובד ואין שום בעיה,אבל בהתחלה כשהמחשב עולה,אני מקבל כזאת הודעה לפני שהוא ממשיך לווינדוס (7) AMD data change...update new data to DMI יש איזה בעיה כלשהי? ומה זה אומר? אולי טעיתי בפורום סליחה מראש![br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 15:55:10 שחכתי להוסיף לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H מעבד AMD Athlon II X2 245 זיכרון kingston 2G ddr3 1333
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם ההודעה הזו הופיעה לי במחשב הנייד: מה זה יכול להיות? יש לציין שיש לי מחשב SAMSUNG עם ווינוויס 7' 8G RAM וגם 1T תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי מציג כול 3 ימים בערך הודעת שגיאה כחולה,צירפתי תמונה וקוד של השגיאה,אשמח לקבל עזרה. בנתיים עשיתי וידוי ובדקתי את הכרטיס מסך,את החום של המחשב את החום של המעבד,יצא תקין,וגם פרמטתי את המחשב. אם ספק כוח חלש,גם יכול לגרום לתצוגת מסך כחול? קוד השגיאה: קוד שגיאה 1000000a, פרמטר1 000084b4, פרמטר2 0000001c, פרמטר3 00000000, פרמטר4 804e5df1. תודה על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 23.08.2009 בשעה 16:56:36 המסך הכול[attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה אומר????סתכלו על התמונה
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
קופצת לי כל כמה שעות הודעה באנטי וירוס eset / איך אני מוצא את המקור של זה ומוחק ? http://www.up2me.co.il/imgs/77584864.png
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
- 1 follower
-