עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by aviv5g,

המחשב מתרסט ללא שום סיבה בין אם אני משחק או בין אם אני סתם גולש באינרנט לא מופיע מסך כחול והמחשב לא קוופא,המעבד תקין לחלוטין לא עובד על המקסימום אף פעם. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by shaihac,

ורק המקלדת פועלת ומגיבה והעכבר לא מגיב אחרי כמה וכמה פעמים שחיברתי אותו

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  3. אהלן, לפני מספר ימים כשהתכוונתי לכבות אתה מחשב אחרי סיום הכיבוי של הוינדאוס המחשב לא נכבה סופית והיה ריח של משהו שרוף- כיביתי ידנית מהר את המחשב הריח אכן בא ממנו אבל לא היה ברור מהיכן.. לאחר המקרה המחשב נדלק ופועל באופן נורמלי - אבל מעת לעת עושה ריסט למחשב בלי שום סיבה או אזהרה מה יכול להיות מקור הבעיה ואיך אפשר לבדוק? האם ספק? לוח אם? (נראה שהמעבד והזיכרון עובדים כשורה לאחר בדיקות עם תוכנות למניהן) תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אתמול רציתי לצרוב איזשהוא קובץ לדיסק , כאשר הכנסתי את הדיסק לצורב הכל היה בסדר וכאשר ניסיתי לצרוב אותו (בעזרת הווינדוס) קיבלתי לאחר כמה דקות הודעת ERROR . מאז יש לי בעיה , אני לוחץ על eject והמגש יוצא אחרי איזה 10 דקות . . .כמובן שהוא כבר לא מזהה שום דיסק . . . ניסיתי להתקין תוכנות צריבה שונות מתוך חשיבה שאולי הבעיה בתכנת הצריבה של ווינדוס אבל זה לא עזר... היום כשהדלקתי את המחשב הכונן כבר לא היה קיים . . .לא מבחינה חשמלית (לא מגיב ללחיצות) ולא מבחינת מערכת ההפעלה.... מה עושים ? מערכת ההפעלה היא ווינ7 64 ביט הצורב של LG . . לדעתי הצורב הכי פשוט שלהם , לא סגור 100 אחוז על הדגם...

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by avivi85,

אני משחק MW2, ואני משחק איזה 15-20 דקות, פתאום המחשב קורס, ומראה לי מסך כחול: http://img90.imageshack.us/img90/8043/dsc00339jt.jpg זה פעם רשונה שהמסך הזה מופיע כאשר מחוברים למחשב 4GB ראם, זה הראה לי את המסך הזה כשניסיתי לחבר 6GB ראם. וזה קרה לי פעמיים, ולא תאמינו בזמן טורניר, בראונדים הכי חשובים כוס עמעמקקק קיצר למישהו יש רעיון?אני לא יודע מה לעשות עם זה עכשיו...

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  6. היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון. במידה והנושא מתאים לפורום אחר, בבקשה תעבירו אותו לפורום המתאים. לאחרונה פירמטתי את המחשב. עד אז במשך בערך שנה הצורב DVD שלי היה יכול לצרוב דיסקים אבל לא לקרוא אותם. לכן השתמשתי ב-ISOBuster כדי לקרוא את התוכן שלהם, מה שלרוב עבד, לפעמים לא. אחרי שפירמטתי את המחשב, הצורב חזר לעבוד כמו שצריך והצליח לקרוא דיסקים בצורה נורמלית - עד שהתקנתי Nero כדי לצרוב דיסקים חדשים. מאז הוא שוב פעם לא קורא דיסקים כמו שצריך. דיסקים ישנים עוד אפשר לקרוא עם ISOBuster, אבל חדשים אי אפשר גם בעזרת ISOBuster. אבל אני יודע שהם נצרבו כמו שצריך כי אני יכול להפעיל סרטים שצרבתי בהם במכשיר DVD שלי. התקנתי גם Nero 7 וגם Nero 9 ואני לא יודע מאיזה מהם הבעיה. ניסיתי להסיר את ה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by shritis-w,

הי, מסכים כחולים תוקפים את המחשב שלי ומסרבים לתת לו לעבוד כמו שצריך. מדובר במחשב חדש, core i5 עם windows 7 X86 (החנות היא יותר משעה נסיעה ממני ואני מעדיף לפתור בעזרתכם מאשר לשרוף חצי יום אצלם) המחשב קופא ללא סיבה ניכרת לעין. אין לי אפשרות לנתח את ה-minidump כי אני מקבל הודעת שגיאה בעת ניסיון ההתקנה של תוכנת הניתוח. ניסיתי כבר כמה גרסאות שונות של וינדוס 7 (כולל 64 ביט) אני מצרף את ה-minidump למי יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 7.1k צפיות
  8. Started by bennnn,

מדבר בפנטיום 4 3 גיגהרץ. לוח אם אסוס עם נורה ירוקה שכן דולקת. ספק כח הוחלף לפני חודש,יש בו כפתור שאפשר לכבות ולהדליק,כשאני מכבה אותו הנטרה של הלוח אם נכביתץ מה יכולה להיות הבעיה המחשב כאילו נשלק חשנייה בלי אורות וכו המאורר מתחיל להסתובב המהירות כמעט אפסית ולא קורה כלום לא נדלק...פתאום זה קרה היום,לא בגשמים

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by shaihac,

תיראו יש לי מפרט מחשב כזה בערך אני לא יכול להגיד לכם במפורש כי הוא פשוט לא עובד.. q8200 4 ליבות 2 giga ram geforce 9500 gt עכשיו כשמחשב עבד ניסתי להוסיף למעבד כשהוא עובד והכל זיכרון מיושן למעבד ומאחר שהכרטיס לא נכנס כי הוא יישן ניסתי להכניס את זה בכוח ואז המחשב קרס נכבה ולא עבד.. כביכול שאני לוחץ על הכפתוקר ההדלקה המאוורר של ה CPU עובד והמאוורר של הספק כוח עובד ואין רעשים ואין ציפצופים פשוט שאני לוחץ על כפתור ההדלקה יש מסך שחור ובנוסף הוצאתי תחוטים האלה גם כי אני מפגר ועם מישו יכול אוליי להגיד לי איך להחזירם למקום הנוכחי.. תמונה ובבקשה עם תשובות מוסברות והגיוניות מכיוון שאני לא מבין גדול בחומרה.... זקוק לעזרה כי עם קרה משו למחשב אחי הולך להר…

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. שלום המחשב שלי עושה ריסטארט כל כמה זמן ואני לא יודע למה אני צריך עזרה בבקשה דחוףףף כי זה מעצבן יש לי ווינדוס 7 אולי בגלל זה אני לא יודע למה אבל אני צריך עזקה

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  11. מישו יכול להגיד לי אוליי איפה הביוס של הסוללה שאני יוצא כי המחשב פשוט לא עולה הוא נדלק אבל אין תצוגה במסך אין רעשים ואין ציפצופים תמונהה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. קורה אחרי בערך 20 דקות עבודה רציפה על המחשב לא ספציפי באמצע משחק אשמח לדעת מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ofirg1,

יש לי בומים מהדיסק הקשיח כל איזה כמה שניות הוא עושה בום בום בום זה רעש ממש מטריף והוא די חזק! זה מהדיסק הקשיח בוודאות פתחתי את המארז וזה מגיע ממנו 100%. לקחתי לאייבורי אמרו שהחליפו אבל עדין הבעיה נמשכת! הדגם הוא WASTERN DIGITAL 5001AALS. מה אפשר לעשות/לבדוק/לנסות? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום. הרכבתי לאחרונה מפרט בהמלצת חברי הפורום שכלל: AMD Athlon 2 X2 215 2.7Ghz Dual Core AM3 Box Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET Transcend 1GB DDR3 1333Mhz כשאני מחבר את המסך מחשב לבד או את המסך LCD 32 אינץ' לבד הם עובדים. אבל כשאני מחבר את המסך מחשב דרך DVI ואת הסמך LCD דרך הDVI השני לHDMI שבמסך המחשב לא מזהה לי אותו ואין אפשרות להחליף תצוגה. מה גם ששמתי לב שיש 2 יציאות DVI במחשב אבל הן רחוקות אחת מהשניה והן לא בדיוק אותו הדבר מבחינת הפינים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Ash Binary,

יש לי מחשב שלא מזהה כונן CD אם ה HD מחובר אליו. 2 הכוננים הם IDE ניסיתי לאפס ביוס / להחליף את כבלי ה IDE / את כל האפשרויות של איך למקם את ה CD ו HD ב IDE (master slave ide1 ide2) החוקיות בכל מקרה היא - תמיד אם מחובר ה HD אז המחשב לא מזהה את ה CD (מופיע כ NONE ברשימת כונניי IDE שהביוס נותן בהפעלה של המחשב ואין לאג של כמה שניות בזיהוי). ה HD עובד בצורה תקינה - תמיד אם אין HD אז המחשב מזהה את ה CD בצורה תקינה המחשב לא היה בשימוש כמה חודשים. לפניי זה הוא עבד תקין אם הכוננים האלה ו 2 הכוננים עבדו (HD ide1 master ו CD ide2 master) מה הבעיה עכשו ? PC - Dell optiplex 150 (pentium 3) HD - WD800JB CD - ניסיתי כמה כוננים שונים

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by Wingedbull,

זה קורה בזמן שאני על המחשב\לא על המחשב. בתקופות לא קצרות ברציפות, אלא משהו כמו שעה+\- גג. זה החל היום בבוקר. לא קרה לי אתמול. היום בבוקר התעוררתי כששמעתי שהוא נדלק מחדש. לא הבנתי מה קרה, חזרתי לישון, המסך נכבה לאחר 10 דק', ואז אחרי שעה+\- הוא שוב עשה ריסטרט מחדש. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  17. אז ככה, שלום למחשב של אחי החליט לעשות בעיות והוא לא מוכן להדלק כשהכרטיס מסך(1950פרו של ספיר) מחובר לספק(אנמרקס ליברטי 400W) דבר ראשון שעשיתי זה לנתק הכול ולהרכיב שלב שלב החל מהמעבד ולהחליף קירור-> זיכרונות-> קשיחים->DVD-> כרטיס רשת-> והכול עבד כשאני מחבר את הכרטיס מסך ללוח אבל בלי החיבור של ה6 פינים שיוצא מהלוח, המחשב מגיע לפוסט (אני יכול לדעת את זה לפי הציפצופ של הפוסט) והמאוורר של הכרטיס מסתובב, הבעיה מתחילה כשאני מחבר את הכרטיס מסך לספק אז המחשב מסרב לעלות, ניסיתי להלחילף בין הכבלים של הPCI-E שיוצאים מהספק וגם במקום החיבור שלהם על הספק, כמו כן ניסיתי לחבר אותו למולקס עם המתאם שהגיע עם הכ"מ אבל אותו דבר. לפי זה יש למישהוא רעיונות איך לפתור או שזה גזר דין …

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  18. שלום קניתי לאחי מחשב עכשיו אני רוצה לתקין בו ווידאוס אך לצערי נתקלתי בבעיה שאני מדליק את המחשב עולה החלון של הלוח אם ורשום ללחוץ DEL בשלב זה המקלדת לא עובד ולא נותנת לי אפשרות לעלות תביוס בשביל להתקין תווינדאוס לפעמים שאני מדליק אני מגיע לחלון של החברה American Megastrends והוא רושם לי F8 choose ur bbs F12 excute ez flash משהו כזה ולמטה הוא רושם usb install.....done ומשם לא קורה כלום המקלדת נתקעת ולא מגיבה . ניסתי לחבר מספר מקלדות וזה לא עזר , ניסיתי להויצא תבטריה של הביוס ולא עזר ניסיתי לנתק תדיסק קשיח ותכונן אופטי וזה פשוט מגיע לחלון של הלוח אם ונתקעע אני ממש חייב את עזרתכם זה ממש דחוף תודה יוני.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by benr,

הרכבתי מחשב חדש השבוע. לדעתי הפרט הרלוונטי לצורך הדיון זה שהלוח אם הוא asrock wolfdale1333. קניתי כרטיס מסך של SAPPHIRE HD5450. המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך, אני מצליח לחבר את המסך רק דרך חיבור הVGA של הלוח אם. הכרטיס בודאות תקין כי חיברתי אותו למחשב אחר ושם הוא עובד פיקס. יותר מזה, חיברתי כרטיס מסך אחר (GS7300) למחשב החדש ואותו הוא כן זיהה. המחשב פשוט מתעלם מהכרטיס מסך הספציפי הזה (גם אין לו איזכור במנהל ההתקנים). מה לעשות? יכול להיות שASROCK לא עובדים עם כרטיסי מסך של ATI ועובדים רק עם NVIDIA?

• 20 תגובות
    • 6.9k צפיות
  20. Started by eladiko2,

לאחרונה המחשב שלי התחיל להתקע במהלך הרצת משחקים חדשים, זה התחיל (כנראה) מאז שקניתי קירור חדש למעבד, הקודם פשוט היה נתקע ועושה אזעקות. המפרט שלי הוא: מעבד Core2Quad Q6600 כרטיס מסך Geforce 8800GT זיכרון 2GB RAM הקירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 יש לציין שהקירור הקודם היה בדיוק אותו קירור רק לא Rev. 2, הקירור הזה יושב בצורה קצת שונה מההוא אבל סה"כ הם גם נראים אותו דבר.. בכל אופן, הקירור הנוכחי אמור להיות כמו הקודם אם לא טוב יותר. אבא שלי הלך וקנה אותו בחנות מסויימת, הם התקינו לי אותו בחנות, חזרתי מהבסיס בסוף השבוע שמח וטוב לב עד שראיתי שהמחשב נתקע.. הוא נתקע במשחקים כגון NBA 2k10, Dragon Age, ואפילו Torchlight מדי פעם.. ב-NBA הוא נתקע אחרי דקה או שתיים של מש…

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by rokach12,

שלום אני חדש פה אז אני לא יודע אם אני רושם במקום הנכון את הבעיה שלי אז אם אני טועה שמישהו יגיד לי איפה לרשום. אוקיי אז יום אחד הדלקתי את המחשב נכנסתי למחשב שלי וראיתי שכל הכוננים של הדיסקים נעלמו ובגלל זה הדיסקים שאני מכניס למחשב פשוט לא נקלטים ע"י המחשב ואני לא יכול לצרוב דיסקים וכו'. אני צריך עזרה דחוף!!! תודה מראש!!!

• 6 תגובות
    • 4.8k צפיות
  22. ההרדיסק שלי התחיל לעשות רעשים מוזרים לאחרונה והוא נתקע ומפעיל את עצמו מחדש בפתאומיות ותוך כדי כך גם עושה את הרעשים המוכרים לטכנאי ההרדיסק הוא IDE בן 5 - 6 שנים ככה מחובר לספק כוח של 480W ולמחשב בן 7 שנים בערך, עכשיו, אם ההרדיסק הולך אני בבעיה גדולה כי היום כבר לא מוכרים IDE ואם כן הוא בטח ממש יקר (ראיתי חצי טרה ב 500 שקל אין עוד אופציות) ואין לי שקל להשקיע ולקנות למחשב כרטיס PCI -> SATA2 זה גם הוצאה של 200 שקל על הכרטיס לא כולל את ההרדיסק עצמו שזה עוד 200 שקל ככה מה גם שזה מחשב חלש עם מעבד חלש אז לא שווה כל ההשקעה, אז כל מה שנותר לפני שההרדיסק מת זה להציל אותו! אש עשיתי איחוי לדיסק (בעזרת הכלים שיש ב WINDOWS XP PRO) וגם סריקה ותיקון לסקטורים פגומים ולמרות הכל ההרדיסק ע…

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  23. שלום! לפני קצת יותר משנה קניתי מחשב חדש, המפרט בצד. ביומיים הראשונים המחשב עבד טיפ טופ (היה מותקן עליו WIN XP) אך יום אחד המחשב התחיל להתקשות בהדלקה, תהליך ההדלקה היה לוקח למחשב מספר רב של ניסיונות, רובם היו ניגמרים בBSOD או תקיעה של מסך הBOOT או ריסט ישר אחרי מסך הBOOT. החלפתי דרייברים, סרקתי מווירוסים, בדקתי טמפרותורות והכל היה תקין. מכיוון שאני עצלן מידי וכשהמחשב היה נילדק הוא היה עובד טוב מאוד (שום ארטפקטים ודברים בסגנון) לא הקצתי לבעייה מספיק זמן דאז והייתי פשוט מחכה למחשב שידלק. עבר זמן ועברתי לWINDOWS 7, כאן הבעייה התחילה לחזור על עצמה. פעם בלו סקריi עם הקוד 0X0000007, פעם בלוסקרין עם ATI משהו .SYS או שהמחשב היה נעצר בBOOT SCREEN, או שהוא היה עושה ריסט, או שאפשר הי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by themailsman,

יש ברשותי כונן קשיח פנימי WD 320GB שקיבל קצר כתוצאה מ2 פינים\חוטים חשופים בכבל SATA שלו, (כנראה התעקם וחשף את המגעים) הבעיה היא בוודאות בכונן, ולא בחיבור שלו ללוח האם. כל מה שניתן לעשות עם הכונן כרגע זה להעתיק\להעביר לתוכו מידע, אך לא לייצא אותו לכוננים אחרים. ברגע שניסיתי לייצא ממנו מידע בכל זאת, קיבלתי "Delayed Write Failed". ניסיתי לבטל את ה caching שלו, אך גם אז הוא פשוט לא היהמוכן להגיב לפעולה, ולא השאיר ברירה להדלקה מחדש. נכון לעכשיו, הכונן (עוד) לא מספיק פגום כדי למנוע ממני גישה לקבצים. על הכונן 25 GB של מפעל החיים שלי. לצערי ללא גיבוי. השאלה: האם יש סיכוי לשחזר את המידע בדרך כזו שלא תעלה הון מיותר?

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by the-f-master,

המחשב עבד 100% בלילה וכיביתי אותו.בבוקר ניסיתי להדליק שוב והפעם הוא עלה עד למסך הטעינה של הווינדוס ועשה לעצמו ריסטרט.כמובן המצב חזר על עצמו בלופ...העניין הוא כזה כשהמחשב עולה הוא מראה מסך שחור שבוא רשום שהמחשב נסגר באופן בלתי תקין והוא נותן לי לבחור אם לעלות את המחשב במצב רגיל/סייפ מוד או אפשרות שלא ראיתי אף פעם מקודם שנקראת "המצב היציב האחרון".הבעיה היא שהמקלדת שברשותי (ווינדוס סייד ווינדר X6) לא פועלת עד שהווינדוס עולה משום מה ואני לא יכול לבחור באפשרות הזאת ולבדוק אותה..למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים