תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
הבעיה שלי היא מאוד מוזרה... יום אחד נעלמו לי כל הCD ROM מהמחשב(לא שיניתי ולא נגעתי בכלום!) אחרי שהצלחתי לסדר את הבעיה (עם תמיכה של מייקרוסופט למחוק משהו ברג'סטרי...) הם חזרו ואחד עובד כמו שצריך (חשוב להגיד שזה דיגיטלי ליצירת אימג') והשני יכול רק ליקרוא דיסקים אם אני מכניס דיסק שצריך לצרוב עליו הוא רושם לי שאני צריך להכניס דיסק לכונן (אבל יש דיסק בכונן!) אני ישמח מאוד אם מישהו יעזור לי... מערכת הפעלה: XP 64X כונן (זה שלא עובד כמו שצריך): DVD-RW AD7173A (והלקח החשוב חברי... לא לקנות כוננים של NEC!)
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום...בהמשך לדיון קודם אני פותח את זה.. אני וחבר התקנו XP על המחשב שלו לאחר כמה וכמה בעיות שהוא עשה לנו (התקנו 98 ואז שידרגנו לXP) משום מה המחיצה הראשית (כונן C ) ניבחר ליהיות 2GB בלבד...ניסתי להגדיל את המחיצה C על ידי התוכנה אך ללא הצלחה למרות שיש צמוד אלייה מחיצה ריקה (מסומנת בצבע אפור בתוכנה) אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הסבר מה לעשות כדי להגדיל את כונן C (מחיצה ראשית) צריך להמיר את הקבצים? להחליף משהו? בקיצור אשמח להסבר קצת מקיף אם מישהו יכול
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני הורדתי את הקודקים K-LITE האחרון אבל זה כנראה לא מספיק ... יש כמה סרטים שאני לא יכול לראות תוכלו להציע לי איזשהו קודקים אחרים?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אבקש עצתכם בבעיה הבאה: המחשב, לעיתים קופא: התמונה על המסך קופאת, העכבר אינו מגיב ושום מקש כולל ALT-CTRL-DEL אינו מגיב כלל. לא נותר אלא לעשות ריסט או לכבות לחלוטין את המחשב. בהדלקה חוזרת של המחשב, המחשב משמיע רעשים רגילים אולם למסך לא מגיע כל אות. חיטוט בקרבי המחשב, שליפת הסטיקים של הזכרון החזרתם וכו', לרוב תחזיר את המחשב לחיים, לעיתים למשך זמן קצר עד לשובה של הבעיה ולעיתים לכמה ימים. בדקתי כבר את הזכרונות ע"י הפעלת המחשב לסירוגין עם כל סטיק לחוד ובתושבת זכרון נפרדת ומתברר שאין זו בעיית זכרון או פגם בתושבות. כל הכרטיסים ובעיקר כרטיס המסך מוכנסים היטב והדבר נבדק שוב ושוב. ווידאתי שאין וירוסים / רוגלות ושאר מרעין וצרות. אין שום סימני שאלה צהובים במסך הניהול. להלן מפרט…
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קניתי מחשב חדש ובעבר במחשב הישן לא היתה לי בעיה בתצוגה כאשר אני מפעיל תמחשב בימקום שיופיע "ברוך הבא" מופיע לי ההודעה הבאה: "Not Optimum Mode","Recommanded Mode 1280 x 1024 60Hz אני רוצה לציין שאיזה שבועים מהיום שהתקנתי את הווינדוס לא היתה שום בעיה בכוון הרוולציה כלל ויכלתי ליבחור את כל הרוולציות הקיימות ברשימה כנ"ל לגבי המחשב הישן רק שבמחשב הישן לא הופיע בעיה זו כלל וכימעט כל יום שכאשר המחשב מכובה כל הלילה או מס' שעות הרוולציה עולה כרגיל לאיזה חצי שעה ואז חוזרת ההודעה באופן פיתאומי כל יום המצב הזה מופיע אין לי מושג עם הבעיה נובעת מהכרטיס מסך או מהדרייברים או מהמסך עצמו ביכלל.. כרגע אני נימצא במצב:Enable VGA MODE הפעלת המערכת במצב רוולציה נמוכה וצבע נמוך ביות…
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אז ככה כשאני מדליק את המחשב אז הוא נידלק אפילו שומעים את הWIBDOWS עולה.. אך המסך משום מה לא נדלק לי אז חשבתי שהכרטיס מסך נשרף אז חיברתי את המסך לכרטיס המסך המובנה של הלוח אם ופתאום הכל נדלק בלי שום בעיות אז יכול שזה בעיה בכרטיס מסך עצמו??? :-\
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
זו יציאה שפונה אל תוך המחשב, אבל מה אפשר לעשות עם זה?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אחותי כבתה את המחשב שלה וכשניסיתי חהדליק אותו הוא לא הגיב (הספק,מאוררים,מנורות והמסך עושה רעש כאילו מקבל מטח אבל נכבה אחרי כמה שניות) מה אני עושה ני מוכר אותו מחר!!!!
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
1.אם נגיד ניסיתי לעדכן את הביוס וזה התפקשש והמחשב לא עולה אז איך מתקנים את הביוס בהנחה שאין לי שני ביוסים? 2.אני רוצה לשדרג את המחשב שלי שיתאים לויסטה יש לי 512 מגה זכרון ddr1 וכרטיס מסך מובנה .אני רוצה להוסיף גיגה זיכרון ולקנות כרטיס מסך שיתאים לויסטה על מה אתם ממליצים ואיפה אפשר לקנות חלקים משומשים? 3.האם אני יוכל להשים ddr2 על המחשב שלי ?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום,המחשב שלי התחרפן סופית! אני מדליקה אותו ולפני שהווינדוס עולה[xp אם זה משנה] אז הוא נתקע ולא מגיב..כולל המסך והמקלדת והעכבר כלום כול פשוט נתקע ,לפעמים אני מצליחה להדליק והווינדוס עולה ואז הוא אחרי כמה דק' שוב נתקע..חיפשתי ווירוסים במחשב עם קרספסקי אנטי וירוס וזה לא מוצא כלום..בבקשה אמרתי נואש! יש למישהו מושג איך לתקן את זה? אגב-אני לא מצליחה אפילו להכנס לאפשרות של פירמוט תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
בעקבות שדרוג מחשב עם לוח Gigabyte - GA-P35-DQ6 נתקלתי בבעיה הבאה אשף התקנת ההתקנים מזהה את התקן הקול אבל לא מצליח להתקין את הדרייברים - UAA Bus driver for High Definition Audio ניסיתי התקנים מהדיסק המקורי וגם מאתר היצרן Gigabyte . האשף לא מצא בהם את מה שהוא מחפש. ביצעתי גם שתי התקנות מלאות של חלונות XPSP2 ENABLE שלא שינו את המצב. התקן הקול בביוס פעיל התקני האדיו הבסיסיים של ה XP קיימים נראה שחסר קובץ כלשהו (INF?) אבל לא ברור מה בדיוק, לא מצאתי ברשת התייחסות לבעיה דומה בלוח הזה התוצאה כרגע שאין קול. 1. אשמח להפניה לדרייברים מתאימים ועובדים 2. רשימה של הקבצים המתאימה ע"ת לנסות לאתר אותם בCD שלי או ברשת 3. פתרון יצירתי אחר תודה
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P35C-DS3R של ג'יגהבייט ומארז 3D AURORA של ג'יגהבייט. היציאות של הלוח אם שאמורות בעצם לפנות לאחורי המארז לא מתאימות לחורים שחצובים בחלק האחורי של המארז, שמיועדים ליציאות האלה. מה עושים? עריכה: הצלחתי, עכשיו הבעיה היא שאין לי ברגים כדי לחזק אותו. אין בקופסא של הלוח. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
פירמטו לי את המחשב לא מזמן, אז החלטתי להוריד את התוכנה 'Vista Transformation Pack' למי שלא יודע זאת תוכנה שפשוט משנה את מראה הווינדוס XP למראה של ויסטה. לאחר שהתקנתי אותה שמתי לב שכל הפונטים במחשב וכל דבר שכתוב, גם אם זה באינטרנט וגם אם סתם הדברים שאני כותב במסנג'ר, נראים מטושטשים כאלה ולא יפים, אז אמרו לי שבשביל לסדר את זה אני צריך להיכנס ל- המחשב שלי, מאפיינים, מתקדם, ביצועים, הגדרות, ואז למצוא הגדרה שנקראת Smooth edges of screen fonts ולהוציא ממנה את ה V. עשיתי זאת והפונטים חזרו למצב הקודם, אבל עם בעיה אחרת, עכשיו נראה שיש בהם זיגזגים כאלה, זאת אומרת הם לא ממש חלקים. כאילו במשחקים יש את האפשרות AA ואז מוציאים אותה מהמשחק, ככה בערך הפונטים נראים, כאילו היה להם AA מקודם …
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
המחשב מהנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=272764.msg2405675#msg2405675 חזר מבדיקה במעבדות DELL והם טוענים שאת הרמקולים צריך להחליף כי הם נהרסו... ושיש בעיה בדיסק קשיח, של ביסקטורים... התיקון של הרמקולים עולה 25$ ושל הדיסק קשיח 110$ ודמי עבודה 300 שקל. החלטתי בנתיים לא לתקן את הרמקולים כי הם לא הכרחיים אבל הבנתי מהם שהבעיה הזאת של ביסקטורים ממש חמורה ואם לא יחליפו את הדיסק קשיח היא רק תחמיר ותגדל... לכן רציתי לשאול א:מה זה ביסקטורים ב:האם באמנת חשוב להחליף כמה שיותר מהר?? ג:האם זו באמת הבעיה או שהם לא מצאו אותה וסתם לוקחים ממני כסף.... תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
תראו בסה"כ מחשב טוב, מתוחזק כמו שצריך עם מספר תוכנות סריקה אנטי וירוס מעודכן והכל טמפרטורות נמוכות ודרייברים מעודכנים P4 2.66 i845GE MB: Intel Brownsville 2 D845GEBV2 R9800P 128mb 1024mb ddr זכרון1: Field Value DIMM1: Elpida EBD52UC8AMFA-5B 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) זכרון2: Field Value DIMM2: Micron Tech. 16VDDT6464AG-335CB 512 MB PC2700 DDR SDRAM (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-3-3-6 @ 133 MHz) [אני לא יודע למה ה everst רושם את הזכרונות ככה.. על אחד מהם רשום בכלל 333 וזה לא מצוין פה.. אז אשמח לדעת מה באמת הולך עם זה] אני סבור שיש בעיה בזמן הרצת משחק במצב של עומס במשחק אני מרגיש שהסחיבה של המשחק פ…
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב הבאתי לחבר מחשב ישן P3 עם XP אך מאז שהוא כיבה אותו מהכפתור במחשב עצמו המחשב לא מגיב אני לא מצליח לכבות אותו עם הכפתור אלא רק עם אני מכבה את הספק כוח ואיך שאני מדליק את הספק כוח המחשב נדלק לבד אבל המסך לא נדלק ושום דבר לא קורה איפסתי ביוס,הוצאתי את הראם,ניתקתי את הכוננים אך שום דבר לא עוזר מישהו יכול לעזור? בברכה RA96
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חדש, פנטיום 4, ובבוקר הוא עבד לי כמו שצריך. שהדלקתי את המחשב היום אחה"צ, הוא לא נכנס אפילו לWINDOWS ומראה שגיאה כזאת: NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart מה זה???
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד מלא בוירוסים\רוגלות וכו' לאחר שגמרתי לנקות אותו עם מספר תוכנות, המחשב עובד מצויין חוץ מאתר WINDOWS UPDATE שמציג שגיאה ונסגר כשמנסים לרענן את הדף. התקנתי את כל העידכונים אפילו שמתי IE7 ועדיין הוא לא עובד. יש לוג של HIJACKTHIS. אשמח לעזרה. Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 7.0\avp.exe C:\PROGRA~1\NORTON~1\NORTON~4\GHOSTS~2.EXE C:\Program File…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה זמן המחשב שלי לא פעל והטכנאי אמר שהבעיה היא שהכרטיס מסך הלך. קניתי כרטיס מסך חדש (8600GT) חיברתי למחשב וכאשר אני מפעיל את המחשב הוא משמיע צפצוף ואחריו 3 צפצופים ברצף המסך לא מספיק אפילו לפעול והמחשב נכבה. עם זה יעזור לוח האם הוא של ABIT מעבד 3GHZ זכרון 512MB מה הבעיה ? עוד דבר ששמתי לב עכשיו הלוח אם הוא עם חיבור של 20+4 והספק עד עכשיו היה מחובר רק ל 20 כאשר 4 פנוים, אני מצאתי חוטים שמחוברים לחיבור של 4 אבל הוא לא מתאים לשארית של 4 מהחיבור של הלוח אם- הם לא מתחברים.
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בחודש האחרון המחשב הישן שלי- פנטיום 3 800mhz ניתקע באופן קבוע אפילו סתם בעבודה באינטרנט עם חלון אחד פתוח בלי תוכנות רצות או כל דבר אחר שעלול לגרום לעומס וליותר מאוחר תקיעות. השינויים האחרונים שהתבצעו בו- הוספת מאוורר, הוספת הרדיסק- אבל יותר מאוחר הורדתי אותו כי חשבתי שאולי הוא מהווה את הסיבה לתקיעות, העברת המודם הפנימי שהיה בו למחשב חדש- כך שאינטרנט מגיע אליו כרגע דרך כבל רשת... זו בסך הכל... מה לדעתכם הסיבה ואיך אפשר לתקן את זה? תודה לכל העוזרים, carman6
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם זה לא שייך לפורום הזה פשוט לא מצאתי משהו אחר... היום גיליתי כי גם בכונן D וגם בכונן C יש לי תקיית Windows, הבעייה היא שהתיקיות תופסות יחסית הרבה (כל אחת GB 1.6) ואני רוצה למחוק את התיקייה של הוינדוס שבו אני לא משתמש... לכן האם יש דרך לדעת באיזה וינדוס אני משתמש? של D או של C? תודה
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני בודק במנהל המשימות, והמעבד שלי עומד על 100% כל הזמן. הפיירפוקס לוקח כ 30, ואין לי מושג מאיפה השאר. הוא פשוט לא יורד מ 100, והמחשב לא זז ככה. למה זה, ומה עושים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אני חדש.. אני רוצה לקנות כבר המון זמן כרטיס מסך חדש והייתי רוצה שאולי תעזרו לי לבחור אחד.. יש לי חיבור agp X4...ואני לא רוצה משהו יקר מ650.... נ.ב אם יש לי agp X4 אז רק agp X4 יכולים להתאים?
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני משחק משחק און ליין יש לי מחשב חדש והכל עובד טוב יש לי בעיה שאם תוכלו לעזור לי אשמח 1. אני משתמש בTEAMSPEAK ובזמן המשחק אומרים לי ששומעים אותי כאילו אני משחק עם רמקולים ואני משחק עם אוזניות הסיבה שאני שואל את זה פה בגלל שאני חושב שאולי זאת בעיה בלוח אם יש למשהו פיתרון
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ויש ציפצופים כאלה של שתיים שלוש שניות כל אחד ואפילו המסך לא נדלק.. מה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-