עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום! כמו שאלא מכם בעלי הזכרון הרחב יכולים להבין החלק הגוסס במחשב שלי ניהיה קרוב יותר לעלייתו השמיימה. אתחיל מתיאור הבעיות שהיו לי- במחשב שקניתי לפני שנתיים (מפרט בצד) החלו בעיות בהדלקה כחודש לאחר הקנייה. אז היה מותקן על המחשב WIN XP והוא היה נידלק פעם ב10-15 ניסיונות. כל הניסיונות היו מגיעים או לבלו סקרין או לריסטרט אחרי הBOOT SCREEN. כשנה לאחר מכן התקנתי WIN7, אך הבעייה המשיכה. או בלו סקרין עם הקוד (000000*7) או עם משהו שקשור לATI או ריסט ישר אחרי הBOOT SCREEN או שהבוט סקרין היה פשוט ניתקע. לא ייחסתי לבעייה הרבה תשומת לב מכיוון שכשהמחשב היה נידלק הוא היה עובד כראוי. כחצי שנה לאחר מכן במהלך משחק בBAD COMPANY2 המשחק ניתקע בפריז, הסאונד חזר על עצמו והתמונה במסך קפאה יחד ע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום , יש לי בעיה במחשב - ככל הניראה במעבד או בלוח אם. הבעיה החלה בחיבור כבל USB , באותו רגע של החיבור המחשב קפא - ולאחר ריסט לא עלה יותר. הבדיקות שבוצעו : המאווררים לא עובדים (מחוברים ללוח אם- אך לא נדלקים) הספק תקין (בוודאות) יצרתי חיבור בין 2 החיבורים שסוגרים מעגל והוא עובד והמאוורר שלו נדלק. בדיקה עם ספק כוח אחר - אין שום שינוי. השארתי את הלוח אם רק עם זכרון פנימי ספק ומעבד , יצרתי חיבור בין ה + ל - של החיבור הדלקת המחשב על הלוח אם - והוא לא נדלק. החלפתי סוללה על הלוח אם - לא נדלק. בדקתי את הזכרונות במחשב אחר - והם עובדים תקין. האם ע"פ הבדיקות הללו ניתן לדעת איפה הבעיה בלוח או במעבד? מדובר בלוח אם של gigabyte GA-K8NSC-939 ומעבד AMD athlon 64 3200+ תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום המפרט שלי: לוח אם GIGABYTE P55-US3L מעבד Intel i5 750 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4870 X2 ספק כח Thermaltake ToughPower 750W W0116R כונן קשיח Seagate 1000GB ST31000528AS זיכרונות geil 2GBx2 windows 7 64bit קניתי מחשב חדש וכל חצי שעה בממוצע יש לי מסך כחול, בעיקר בזמן עבודה. שלחתי את המחשב לתיקון באחריות אבל הם "לא מצאו כל בעיה" ולכן אני חייב למצוא את הבעיה בעצמי. בעקבות החלפת חלק מהחומרה והמשך הופעת המסך הכחול אני יכול לומר שהבעיה היא לא הכונן הקשיח ולא הזכרונות. בנוסף התקנתי התקנות שונות של windows והבעיה נשארה כך שמדובר בחומרה. צירפתי קובץ rar עם כל הקבצים שנראים לי רלונטיים להבנת הבעיה (כולל קבצי dmp). אם ישנם קבצים אחרים או פעולות אחרות שבאפשרותי לעשות כדי לעזור לכם ל…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by tiktoka,

בשבוע האחרון אני מזהה שיש לי בעיה במחשב. קניתי את המחשב החדש לפני חודש + , והוא מתחיל לעשות לי בעיות בשבוע האחרון. משום מה כשאני משאיר אותו פתוח לשני לילות ברציפיות למחרת בבוקר המחשב לא עובד , שום תוכנה לא עולה ואני מקבל את ההודעה הבאה : insufficient system resources exist to complete the requested service אני משתמש ב win 7 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by BoobsToch,

אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה, תסלחו לי אם לא- אני רוצה להחליף הארד דיסקים בין 2 מחשבים...על שניהם מותקנת WINDOWS 7. האם כשאני אחבר הוא ימחק לי את כל המידע על הכונן מכיוון שהלוח אחר? האם הוא יזהה את מערכת ההפעלה? האם כדאי לפרמט לחלוטין את ההארד דיסקים לפני?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  6. Started by masteryoda91,

שלום לפני זמן קצר חידשתי את המחשב שלי וגם שמתי וינדווס 7 32ביט עכשיו הזכרון מסוג CORSIAR 1600MHZ 2X2GB התקנתי את CRYSIS כדי לבדוק איך המשחק רץ ואז לאחר 5 דקות משחק הוא מוציא לי שגיאה ש התוכנה בשם CRYSIS צריכה להסגר עקב זכרון נמוך (LOW MEMORY). עכשיו עשיתי CTRL+ALT+DELETE כדי לראות כמה זכרון נצרך עכשיו המערכת מזהה 4GB מתוכו היא משתמשת ב 3.5GB CRYSIS כאשר מופעל מנצל כ 2-2.5GB ועוד למערכת כ 800-900MHZ סה"כ יוצא 3.2-3.3GB מתוך 3.5GB הוא מראה שפנוי עוד כ 300MHZ ואני פשוט לא יכול לשחק הוא סוגר את המשחק חוזר לשולחן עבודה והחלק מהסרגל כלים או האיקונים נעלמים ונדרש לעשות RISET למחשב. המערכת שלי היא: I5 750 285GTX OC2 GIGABYTE GA-P55-UD3R 2X2GB 1600MHZ CORSIAR יש למישהו פתרון בישב…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by zwex35,

אהלן , ברצוני לעשות כרגע פרמוט , ואני לא יכול כי אני רוצה לעשות כמה דברים לפני.. א' - יש לי 250 ג'יגה במחשב , מחולקים לC + D , בשניהם יש לי חומרים מהווינדוסים הקודמים בגלל שעשיתי פירמוט לא טוב וסתם יש לי רק 30GB פנויים אחרי פירמוט..ברצוני לאחד את שניהם ככה שיהיה לי רק C והוא יהיה נקי מכל הדברים.. ב' - שהפרמוט ימחק הכל. עזרה ?? דחוף :s05: [br]פורסם בתאריך: 28.03.2010 בשעה 23:54:30 עזרה משהו..? באמת שזה דחוף וחשוב לי לעשות את זה עוד היום..

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  8. כמו שאמרתי בכותרת המחשב נכבה לי במשחקים ואין לי מושג למה.. המעלות של המעבד הם 50 זה המון(מפרט בצד) ולגבי הכרטיס מסך לא הצלחתי למצוא תוכנה שתפרט לי עליו והתוכנה EVEREST לא מדויקת הייתי רוצה לדעת ממה הבעיה. תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  9. התקנתי על מחשב שנרכש לפני יומים ווינדוס 7 אולטימייט. למחשב יש כונן של 300GB. המחשב מראה כאילו הדיסק הקשיח מלא. (נשארו 2 - 3 M). אחרי ההתקנות אולי השתמשתי ב 20GB. כשאני בודק את גדלי הקבצים אין אינדיקציה של שום קובץ ענק שמילא את הדיסק. בדקתי את עניין הגיבוי מערכת אך הוא מוקצה כ גיגה או שניים. הדיסק אינו משותף. לא בוצעו שום הורדות ואין אינדיקציה לוירוס. ריסטרט כמובן שלא עוזר. לעצות שלכם אודה.

• 3 תגובות
    • 6k צפיות
  10. שלום לכולם. אתמול קניתי את כל מה שצריך, לפי המפרט המומלץ שהתפרסם למחשב משרדי (זה שנמצא כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133216&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 בפירוט - לוח אם Gigabyte MA785GMT-UD2H מעבר AMD AThlon II X3 435 2.9 Ghz זכרון 2gb DDR3 1333Mhz של Kingston HD של WD וצורב. קניתי ספק של Chieftec - APS-450S. הבעיה הראשונה כשבאנו להרכיב את המחשב, חיברנו את החיבורים של הספק ללוח אם. חיברנו את הגדול מהשניים (הרחב מאוד), אבל כשבאנו לחבר את החיבור השני מהספק ללוח-אם, זה שנצא ליד המעבד והוא שמן יותר, נתקלנו בבעיה - על הלוח-אם היה מקום לחיבור של 8 פינים (הכוונה לא לפינים הקטנטנים כמו של הנורות או המאוורר, אלא לגדולים יותר) ומהספק…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  11. שלום לכולם, לצערי המחשב החל מיום חמישי האחרון החליט לעשות ריסטרטים בממוצע כל 5 דקות. זהו מחשב שהרכבתי בעצמי לפני שנה ו-3 חודשים בערך.עד ליום חמישי המחשב עשה ריסטרט לעצמו פעם בחודשיים כך שזה לא הפריע לי יותר מדי, אך מיום חמישי הוא קורס כל 5 דקות. הוא קורס גם כשאני מפעיל את מערכת ההפעלה על מצב בטוח, ניסיתי להתקין את ויסטה מחדש אך הוא לא נותן לי בגלל הריסטרטים, כל המאווררים פועלים כשורה. מה שאולי מעניין זה שהבעיה התחילה יומיים לאחר שפג התוקף של הנורטון אינטרנט סקיוריטי אך היום חידשתי את הרישיון כשהצלחתי בקושי רב בין הריסטרטים להתקין את התוכנה. האם ייתכן שזהו ווירוס? כמו כן כשהתקנתי את המחשב לפני כשנה הוא לא פעל בפעם הראשונה ויצא ריח שרוף, אך לאחר הרכבה חוזרת המחשב פעל כשורה…

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  12. הי מדובר בנייד של חברה מסוג לנובו N100 יש בנייד דיסק של 70GB הרצתי עליו CCLEANER עשיתי איחוי ניקיתי קבצים של תוכנות שלא הוסרו טוב ועדיין מראה שיש לו רק 6GB פנוי אין DATA על המחשב .... מערכת הפעלה של ויסטה אשמח קצת לעזרה אם מישהו נתקל בבעיה תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by DanielArea,

לפני כמה ימים השתמשתי בתוכנה לניהול מחיצות כדי להעביר שטח ממחיצה מסויימת לאחרת. המחשב עשה ריסט ותוך כדי עשה תהליך של התוכנה בשביל להעביר את השטח בין המחיצות.. שהמחשב נדלק הווידנואוס (7) נכנס עם "פרופיל זמני" וכתב שכל הקבצים שנאי יעשה בפרופיל הזה ימחקו אחרי ריסט. ואני גם לא יכול לעשות כלום במחשב אי אפשר להכנס לתיקיות ולא למחשב שלי ולא ללוח בקרה לכלום אי אפשר להכנס.. איכשהו בפוקס הפיירפוקס עובד אז יש לי אינטרנט.. גם התוכנה של המחציות עובדת אבל היא לא מזהה דיסק קשיח בכלל עכשיו והייתה שם רק אפשרות לעשות RECOVERY..שלא עזר בשיט.. אז אמרתי יאלה נפרמט לא נורא אבל גם זה אני לא מצליח..המחשב מכין את הקבצים להתקנה של הווינדואוס ונתקע ואומר שהחיבורים לא טובים או משהו כזה. ניסיתי ע…

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  14. Started by The_Godfather1,

שלום רב, לפני כ-4 חודשים הפסיק לעבוד לי המחשב בפתאומיות, המסך לא נדלק והמחשב לא "חושב" אפילו (נורא אדומה המארז לא מהווהות). מסרתי את המחשב לחנות מחשבים לבדיקה והם אמרו לי שכרטיס המסך שלי נשרף(ATI RADEON HD 3850 512 MB) הייתי בטוח שהם לא טועים וכמעט שילמתי להם 100 ש"ח על הבדיקה. קניתי לפני כמה שבועות כרטיס מסך חדש NVIDIA GEFORCE 260 GTX 8XX MB התקנתי אותו והכל ועדיין המחשב לא פעל אותו דבר המסך לא נדלק המחשב לא חושב רק המאווררים פועלים. בדקתי את הכרטיס הישן אצל חבר אם הוא באמת נשרף ומתברר שהוא עובד. כשאני מוציא את המעבד המחשב פועל באותו אופן כמו עם המעבד בפנים, לכן אני חושד ששם הבעיה. זיכרון יש לי 4 GB יחסית חדש והספק עלה לי 400 ש"ח והוא גם חדש לכן נשאר רק המעבד. האם אני צ…

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  15. מדובר על כרטיס HD4650 של פאוורקולור. מחשב חדש לגמרי. התקנתי ווינדוס אולטימט 64 ביט. אני מנסה לחבר את הכרטיס ב HDMI ל LCD. אני לא מקבל סיגנל בטלויזיה אבל מה שיותר מטריד אותי זה שהמחשב עצמו לא מזהה שמחובר מסך נוסף. כשאני עושה לו DETECT הוא מהבהב קצת אבל לא מוצא כלום. התקנתי את הדרייבר הכי עדכני מהאתר של ATI, אבל זה לא הועיל. אגב, גם באובונטו זה עושה בעיות. אבל שם אני די בטוח שמדובר בבעיית דרייברים. מה דעתכם? האם החלפת מערכת הפעלה ל 32 ביט עשויה להועיל? תודה מראש לכל העוזרים. מאיזושהי סיבה לא ברורה, המחשב זיהה את הטלויזיה באמצעות הHDMI רק כשניתקתי את הVGA מהכרטיס. אחר כך, החזרתי אותו והמחשב זיהה את שניהם.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by bullet,

יש לי מסכים כחולים וזה התחיל כבר יותר מדי לעצבן אותי. עכשיו המערכת הפעלה שלי היא Windows XP SP3 ויש לי דיסק התקנה של SP1 אני יכול לעשות עם הדיסק הזה את הrepair ? זה משנה כאילו איזה Service pack יש לי?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי. פרמטתי מחשב ישן של חבר להתקין לו מחדש XP . הכל הלך יפה . פירמטתי את הדיסק. המחשב עושה ריסטרט ראשון אחרי הפרמוט. (עוד לא הגעתי למסך עם כמה זמן עוד נשאר ולא להגדרות המקום והשעה) . מופיע המסך השחור שעליו מופיע סמל וינדוז. יש פס שבו רצים ריבועים כחולים משמאל לימין (מתחת לסמל) והוא נתקע אחרי כמה שניות וזהו. קראתי איפה שהו שאולי הדיסק התקנה שרוט או משהו אך העתקתי אותו לדיסק חדש ועדיין לא קורה כלום מישהו יכול לעזור? כבר פירמטתי כמה פעמים והכל שוב חוזר על עצמו. חנן

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  18. Started by ankriron,

תראו יש לי ווינדוס ויסטה והתקנתי עדכונים והעדכון היה משהו נראלי ווינדוס ויסטה pack 2 משהו כזה והתקנתי וזה כיבה לי תמחשב וזה התקין וזה הדליק מחדש וזה כתב לי לכתוב קונטרול אלת דלית לחצתי וזה הדליק מחדש ושוב כך כל הזמן חשבתי שאם אני יוציא כרטיס זיכרון אחד כי יש לי 2 אז זה יעבוד הוצאתי החזרתי וכלום ופתאום חיברתי את הכל שוב וכשהדלקתי את המחשב היו 3 צפצופים והמסך לא נדלק המקלדת והעכבר כלום חוץ מהמחשב עצמו אין מסך כלום והכל מחובר...... בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  19. שלום, המחשב נקנה בערך לפני שנתיים והמפרט הוא: Q6600 8800GT 2GB abit IP35-E Corsair VX450W מערכת הפעלה: Windows 7 אז ככה- יום אחד הדלקתי את המחשב, הוינדוס עלה והמחשב עבד בסדר גמור. אחרי כמה דקות הוא פשוט קפא ולאחר מספר שניות הוא עשה ריסט. המסך היה שחור והמחשב לא עלה (אבל הוא כן פעל). כיביתי את המחשב. לאחר כמה דקות הדלקתי אותו שוב, ואז הופיע לי ההודעה הבאה: cpu is unworkable or has been changed please recheck-cpu soft menu נכנסתי לביוס, בחרתי ב-LOAD DEFAULTS (אני לא זוכר בדיוק מה היה כתוב, אבל טענתי הגדרות ברירת מחדל), אז המחשב עשה ריסט ועלה בסדר, עד שהוא קפא (אחרי כמה דקות), עשה ריסט ושוב פעל אך לא עלה. ראיתי את ההודעה הזאת מספר פעמים נוספות מאז שהבעיה צצה. עכשיו, כשאני מ…

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  20. Started by yotamavi,

היום כשחזרתי הביתה הרמקולים לא היו מחוברים למחשב, אך גם לאחר שחיברתי אותם המחשב אומנם זיהה אותם ובמערבל ניתן לראות שהמחשב מנגן אך הרמקולים לא משמיעים כלום. כשאני מחבר את האייפון ישירות לרמקולים ,ניתן לשמוע ללא בעיה. הרמקולים -Z4i ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ללא הצלחה .. מערכת הפעלה- ווינדוס 7 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by avirangu,

שלום אני חדש פה בפורום ואני מקווה שאני לא עובר על אחד החוקים לאחר שלא מצאתי פיתרון לבעייה שלי בהרבה פורומים אחרים באתי לנסות פה ואני מקווה שסוףסוף אני יפתור את הבעייה. טוב לפני כחצי שנה קניתי מחשב והייתה בו בעיה שכאשר אני מתקין משהו (בעיקר דרך דמון טולס)הוא קופא לגמרי ולא מגיב כלל והפיתרון היחידי הוא ריסטרט לקחתי אותו אל החנות (IVORY) לא יודע מה הם עשו בדיוק והם פירמטו גם (למרות שהוא היה חדש)וסידרו את הבעיה אך כבר כ3.5 חודשים המחשב קופא וזה משגע אותי אני כבר לא יודע מה לעשות לפעמים זה במהלך עבודה ולפעמים לא בנוסף כאשר הוא נתקע שומעים לפעמים! את אותו הצליל שהיו אמורים לשמוע כמה פעמים וזה מפסיק ועוד משהו במצב קיפאון אפילו הNUM LOOK או הCAPS LOCK לא עובדים! בבקשה תעזרו לי ת…

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by corolla9,

שלום בניתי לאחרונה מחשב חדש הנה המפרט : עכשיו כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש צצה לי השגיאה הבאה " Veryfying DMI pool data........ AMD data change.. update new Data to DMI ! עכשיו מבחינתי ההודעה לא מפריעה, המחשב עולה רגיל ועובד בצורה מושלמת אך עדיין חיפוש ממושך בגוגל מראה שהבעיה נפוצה אך ללא פתרון מובן שיכול לעזור לי... זה המחשב הראשון שבניתי אז אני מפחד שאולי יש לי בעיה חומרתית שנובעת מהרכבה לא נכונה בכל מקרה אשמח אם תעזרו לי

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, לאחרונה התחילה אצלי במחשב תופעה מטרידה של ריסטרטים במחשב, המחשב מבצע ריסטרטים באופן רנדומלי, הטמפרטורה של המעבד היא 29 מעלות והיא יציבה, טמפרטורת לוח אם טובה, אין שום OC במחשב יש לי ספק OCZ 600W האם למישהו יש ראיונות ממה זה עוד יכול לנבוע? אני כבר נואש

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  24. מידע חדש: סמן העכבר קופא כל כמה זמן, ניסיתי להחליף מ ps2 ל usb, אבל עדיין הוא קופא. לאחרונה כאשר אני מפעיל את המחשב, אז לאחר ההצגה של הסמל של winxp (הטעינה) מופיע לחלקיק שנייה מסך כחול והמחשב מבצע איתחול. לאחר האיתחול אני בוחר באפשרות start windows normally והוא עולה כרגיל. הבעיה מופיעה ברוב הפעמים כשאני מפעיל את המחשב. קצת מידע: לא שינתי חומרה במחשב winxp מכוון לא לבצע איתחול כאשר יש מסך כחול - אבל בכל זאת קורה איתחול. לא נוצר minidump . אין מידע ב event viewer (הוא עדיין לא מספיק לעלות, כאשר האיתחול מתרחש). אולי זה קשור לאחד העידכונים שהגיעו דרך windows update (פשוט זה הדבר היחיד שהשתנה במערכת לדעתי)? בתודה לעוזרים, ערן.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  25. בנוסף גם אין את הצפצוף הזה שמדליקים את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? הכרטיס מסך? ספק? לוח אם? או מעבד? פתחתי את המחשב והסתכלתי טיפה בפנים, המאוורר של הכרטיס מסך עובד, הארד דיסק עובד, וגם המאוורר של המעבד והמאווררים שמחוברים ללוח אם עובדים. אני נואש כי סגרו את חנות המחשבים שקניתי מהם את המחשב. המחשב הוא בן כמעט שנתיים. תודה לעוזרים דרור

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים