עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alex542,

צפיתי במדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/518319-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%AA-MKV-720-1080-%D7%91%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9B%D7%99-%D7%92%D7%91%D7%95%D7%94%D7%94-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%94%D7%90%D7%A6%D7%94-%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%AA-%D7%95-48HERZ ולא הצלחתי להוסיף את הפילטרים של ffdshow לנגן בהגדרות. חיפשתי פתרון כולשהו וניסיתי כמה פעם ולא עזר לבסוף מצאתי אתר ברוסית עם הורדה של הנגן עם כמה מהדברים שהייתי צריך: http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2143954 הורדתי והתקנתי אבל לדעתי בהתקנה לא הגדרתי כמו שצריך ועוד אז אם מישהו יודע רוסית ומבין בעניין הזה ויכול להגיד לי איך להגדיר בהתקנה מאוד י…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום קניתי נתב וואוי Hg659 על מנת לחברו לאנטרנט במקום הנתב המושכר מסלקום. לטענת סלקום הם לא תומכים במכשיר הזה כדי להגדיר אותו. מי יעזור לי בהגדרת קו הטלפון בנתב הזה ( voip)? תודה מראש

3. Started by orengore2,

שלום יש לי 2 נתבים DIR-615 של D-Link אני רוצה לעשות אחד מהם מרחיב טווח על ידי שימוש ב-WI-FI בלבד אחד מהשני כיצב ניתן לעשות זאת? תודה

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  4. Started by עדן פנחס,

מה קורה חברים? קניתי מערכת 5.1 z906 של logitech והצלחתי סוף סוף להגדיר אותה כשאני עושה בדיקה לרמקולים דרך ה realtek HD הכל עובד כמו שצריך. http://prntscr.com/o1uaof אממה כשאני נכנס לדוגמא לבדוק דרך סירטון ביוטיוב או במשחק או משהו כזה אז שומעים רק מהרמקולים הקדמיים ולא בסראונד. איך אני מגדיר שזה יעבוד בסראונד? * בגלל שבהגדרה של 5.1 אין רמקולים אחוריים אלה רק רמקולים צדיים אז הגדרתי אותם בותר צדיים, תראו שזה טוב. http://prntscr.com/o1uavp *גם כשאני מגדיר תמערכת כ 7.1 אז זה לא עובד כמו שצריך.

5. Started by gabriel6,

שלום, התרחיש הוא כזה - מחשב אחד - מספר יציאות קול (רמקולי\אוזניות\HDMI) האם ניתן - תכנותית \ אפליקטיבית - לקבוע שאפליקציה מסויימת תרוץ באופן בלעדי על יציאה מסויימת להמחשה - אני מעוניין ש-VLC תמיד תוציא קול על HDMI לעומת CHROME שיצא דרך הרמקולים של המחשב עד כה הפתרון שלי הוא לא אופטימלי - בצעתי CLONE בין היציאות - אז נכון שאני מצליח לשמוע בטלויזיה (במקבלי לרמקולים) אך אם מישהו מפעיל משהו במקביל על המחשב אני גם אשמע (למחשב מחוברים 2 מסכים). אשמח לסיוע, גבריאל

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by abr328,

שלום רב, כאשר אני מנסה להגדיר את הפקס מודם בעזרת ווינדו , כאשר אני מגיע לשלב השני, אני לוחץ על "פקס" ואחר כך על "פקס חדש", אני במקום "אשף הגדרת הפקס" מקבל חלון לשליחת פקסים. אולי כאן טמונה בעיה ? האם יתכן שכבר הגדרתי בעבר ולכן הוא לא מקבל את נסיונותי ?: כדי להגדיר פקס-מודם לפני שתתחיל, ודא שהתקנת את הפקס-מודם כראוי ושהוא מחובר לקו טלפון אנלוגי רגיל. 1.לחץ על לחצן התחלתמונה של לחצן 'התחל', לחץ על כל התוכניות ולאחר מכן לחץ על פקס וסריקה ב- Windows. 2.בתחתית החלונית הימנית, לחץ על פקס ולאחר מכן לחץ על פקס חדש בסרגל הכלים כדי להפעיל את 'אשף הגדרת הפקס'. 3.לחץ על התחבר לפקס-מודם ובצע את ההוראות

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ZAKOI456,

היי התחברתי לסיב של 019 ובחיבור ישירות למחשב על ידי כבל יש אינטרנט. בחיבור דרך הראוטר ASUS לא מצליח ל התחבר לאינטרנט הספק טוען להגדרות DHCP משהו ראיתי את כל ספריית הוידיאו של ASUS ללא הצלחה-הצ'ק בוקס מתחבא טוב טוב מישהו יכול לעזור לי עם זה? דגם הראוטר RT-AX1800U

8. Started by Noam daatheist,

הי לכולם.. אנסה לקצר ככל האפשר.. יש לי ראוטר/מודם של בזק, ממנו כבל ארוך שמגיע לראוטר נוסף )tp link ax50( עד עכשיו הכל עבד חלק.חיברתי את הראוטר של בזק לחיבור Lan בטיפי לינק. הכל עבד עד שפרצו לי למחשב/ראוטר לפני מספר ימים. התקנתי ווינדוס חדש, הכל עבד אבל עדיין רציתי לעשות ריסט לראוטר טיפי כדי לעדכן פירמוור. עשיתי ריסט, הורדתי dhcp החיבורים אותו הדבר.אבל אין אינטרנט. ניסיתי להגדיר את הראוטר כap אבל לא ממש עוזר. אני מאמין שזה קשור לכך שהראוטר שבו הdhcp פעיל עובד בטווח של בזק 10.0.0.0 ולא 192 כמו הטיפי. מה אני עושה לא נכון?

• 0 תגובות
    • 377 צפיות
  9. Started by Denis Born,

שלום. נתון: ספקית 014, תשתית הוט 100MB עם מודם HOTBOX-1 וראוטר של TP_LINK ARCHER VR600 איך לחבר אותו למודם של הוט ולהגדיר רשת אלחותית? כרגע: - מבחינת הוט וספקית יש אינטרנט והוא תקין - יש זיהוי של רשת על שם ראוטר אך ללא גישה לאינטרנט ראוטר במצב WIRELESS MODE איזה הגדרות צריך לתת לו בכדי שתהיה גישה לאינטרנט?

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. התצוגה אצלי מוגדרת על רזולוציה של 1920x1080 וזה לא באמת מוצג ככה, עשיתי הפעלה מחדש למחשב וזה לא עזר. עד אתמול זה עבד בסדר. משום מה אני לא מצליח להעלות לכאן תמונה על מנת שתמחיש לכם למה אני מתכוון, זה רושם לי 'This is not a valid image file', התמונה שאני מנסה להעלות לכאן היא Jpeg והיא שוקלת 193kb. אשמח לעזרכתם, תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אהלן חברה, מה עניינים ? יש לי בעיה... יש לי מסך טלויזיה שהוא HD ready ומסך מחשב fullhd אני מעוניין לעשות duplicate (ששתי המסכים יראו אותו דבר) אך משום מה אני לא יכול לעשות שלכל מסך תהיה הרזולוציה המתאימה. האם יש אפשרות לשנות את זה מבלי לעשות extended (שם זה אפשרי) ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  12. לשמחתי/צערי עברתי לפיירפוקס עקב בעיית אי חזרה לשפה העברית בגוגל כרום למי שמעניין הנה השרשור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519851.new#new עברתי לפיירפוקס, הדפדפן דיי בסדר אך יש לי בעיה קטנה שאשמח שתעזרו לי לפתור אותה. הרזולוציה כאן נמוכה, אני רואה את האתר במרכז המסך ומשני צדדיו יש מרווחים ריקים וזה נורא מפריע. ידוע לי שעל ידי לחיצה על CTRL+גלגלת פנימה הרזולוציה תגדל, אך הפיירפוקס לא שומר את ההגדרה הזו וזה בלתי אפשרי בכל אתר בכל פעם שאכנס אליו לעשות זום אין. תודה רבה לכם.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אהלן במחשב שלי יש דיסק קשיח 80GB SATA מותקן ועובד כראוי. הוספתי דיסק נוסף בגודל 80GB גם כן אך בממשק IDE . ה BIOS מזהה היטב את שני הכוננים - ה-IDE מוגדר כ SECONDARY MASTER וה SATA כ THIRD . גם במסך הפתיחה הראשוני איך שמדליקים את המחשב הוא מזהה את שני הדיסקים, אך לאחר שמערכת ההפעלה עולה ניתן לעבוד רק עם ה-SATA , כלומר ב"המחשב שלי" לא מופיע לי כונן ה IDE . אשמח לכל עזרה, אני מעריך שמדובר בהגדרות ב BIOS או משהו כזה. יש לי לוח אם של ASUS (כדי שתדעו איך נראה ה BIOS שלי..) . בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by xls,

שלום, יש לי את הכרטיס הנ"ל. והרבה זמן לא השתמשתי בו לצורך TV. כשניסיתי לחברו לכבלים של מתב - ללא ממיר גיליתי כי למרות שאמור להיות בו היפר באנד ואופציה לזיהוי אוטומטי של ערוצים זה לא עובד עבור מרבית הערוצים - יש רעיונות למישהו. כאמור מתב רגיל לא דיגיטל ללא ממיר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ilanb0,

אני משתמש ב - FOXIT READER לקריאת מסמכי PDF. קובץ PDF נפתח לי תמיד מאד גדול - 260%. איך אני משנה את ברירת המחדל של גודל הקובץ כך שיהיה 100% (או כל גודל אחר שאחליט שמתאים לי)?

16. Started by ohadzamir,

היי כשאני משחק VICE CITY אני לא יכול להשתמש בגז והברקס של ההגה אלא רק בימין שמאל!!! אז ככה, כשאני הולך (מחוץ למכונית) אני יכול לשלוט ע"י הפדאלים אסל בתוך אוטו זה פשוט לא מגיב ניסיתי לכוון את המקשים באפשרויות של המשחק, אך גם שם הוא לא קולט את ההגה במשחקים אחרים הוא עובד כמו שצריך!! כרגע הוא מחובר לUSB (אין לי אפשרות אחרת) והדרייבר הוא, אין!! שאלה: יש אפשרות להשתמש בדריבר כאשר ההגה מחובר לUSB???? עוד שאלה: אם התשובה לשאלה הקודמת היא כן (וגם אם לא) משהו יודע איפה אני יכול להוריד דרייברים להגה הזה? או מה אתר הבית של החברה??????? תודה אוהד

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  17. שלום לכולם יש לי את ההגה של מיקרוסופט: SIDEWINDER FORCE FEEDBACK WHEEL וכשאני מנסה לשחק איתו את המשחק NFSMW הוא לא נותן לי לשחק למרות שהוא מזוהה ההגה משתגע כאילו אני לוחץ על כפתורים מסויימים ואני לא יכול לעבור בין תפריטים ובסופו של דבר אי אפשר לשחק, מישהו מכיר את הבעיה? יש לציין שההגה אינו USB הוא עם חיבור מהסוג הישן שמתחבר לחיבור מידי שעל הכרטיס קול. האם ישנו איזה פאטצ' שיכול לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  18. הגולל שבצד ימין של המסך, זה שלוחצים עליו ומורידים את העמוד - לא עובד אצלי. זה קורה גם בכרום וגם באקספלורר למה זה ? איך מתקנים את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Nirtz,

הוצאתי את המעבד מהלוח אם והגוף קירור פשוט דבוק אליו אני לא מצליח להפריד אותם הורדתי את המשחה הטרמית מסביב למעבד עם קיסם וזה פשוט לא יוצא רעיונות והצעות בבקשה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by coperl,

מביא לי את ההודעה הבאה [ATTACH=CONFIG]3908[/ATTACH]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אז ככה מזערתי את הGTA IV והמחשב בקושי הגיב עד שנפתח מנהל המשימות לקח זמן וכשנפתח ראיתי 100 אחוז מאמץ על דיסק קשיח ... אני כבר מועצבן רצח מהעניין המזד**ן הזה של ה100 אחוז = מחשב מגיב לאט או נתקע כשיש 100 אחוז (אבל לפעמים מגיב בסדר), פעמיים היה במעבדה ולא זוהה כלום .. זה מחרפן ! תודה לעוזרים .

• 36 תגובות
    • 11.1k צפיות
  22. העכר לא נפל לי או קיבל מכה ... ככה סתם פתאום אחרי גלישה באינטרנט הפסיק להגיב הקליק הימני בעכבר... אז בינתיים שיניתי בהגדרות והחלפתי בין הקליק הימני לשמאלי אבל עדיין... מה אני עושה? ( לא מאמין שככה סתם פתאום עכבר מתקלקל...)

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  23. יש ברשותי מחשב שהחומרה שלו לא שונתה כבר לפחות שנה (לוח G41 ועליו HD4890). לפני כחודש החלו בעיות מוזרות - בהדלקת המחשב ואף אחרי אתחול המסך לא תמיד היה מזהה אות. גם הזמן שהיה לוקח למחשב לעשות POST (עד הצפצוף) היה ארוך מהרגיל, ולאחריו המחשב היה עולה כרגיל, עד הצליל הזה של הכניסה לווינדוס, אבל עדיין בלי תצוגה. לרוב כמה אתחולים היו פותרים את הבעיה. כרגע, המחשב מסרב להוציא תצוגה כלל מכרטיס המסך הנפרד. בדקתי עם כרטיס אחר (X300 ענתיקה) - אותה הבעיה בדיוק. כשהכרטיס בפנים והמסך מחובר גם אליו וגם למובנה, עדיין לוקח לו המון זמן לעשות POST ובסוף הוא משתמש במובנה. כשאני מנתק את הכבל מהמובנה, אין תצוגה. כשאני מכבה את המובנה בביוס, נשמע צפצוף כזה כאילו המערכת לא מזהה כרטיס מסך בכלל. כשאנ…

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  24. קניתי לאחרונה כונן נייד של WD. הכונן הוא 2.5 אינץ, ולא מצריך חיבור חשמל נפרד מעבר לחיבור הUSB - או שזה לפחות מה שהחברה טוענת. בפועל, הכונן הזה פועל בסדר גמור בכל היציאות האחוריות, כלומר אלה המובנות בלוח, אבל מסרב לפעול כשאני מחבר אותו ליציאות הקדמיות. כשפניתי לWD, הפנו אותי לסעיף FAQ שמתייחס לסוגייה הזו, וכל מה שהוא מציע זה לבדוק את הכונן על יציאות אחרות, ואם הוא עובד שם (וכאמור הוא עובד) אז הסיבה היא כנראה זרם נמוך מדי. פניתי בינתיים גם ליצרן של לוח האם (ABIT, הלוח הוא IP35-E) עם אותה שאלה, אבל רציתי לשאול גם פה - זה הגיוני מה שWD טוענת? יש לציין שהתקנים אחרים, כגון נגני מדיה ניידים, זכרונות פלאש והפלאפון שלי עובדים מצויין גם על הפורטים הקדמיים.

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  25. אני לאחרונה שנתי בהגדרות שהמחשב ירוץ על כרטיס מסך נוודיאיה ואז שמתי לב להבדל בוודיאו שאני רואה ומה שאני רואה בכלל לא נראה HD ולא FHD זכור לי כשראיתי במחשב הזה סרטונים FHD זה היה נראה יפה וחלק עכשיו זה לא נראה בכלל ומלבד זאת , כפועל הסרטון הוא בהתחלה על איכות 480P אבל כשהוא משתנה לHD (ביוטיוב רואים את זה)אין שום הבדל בוודיאו .. כמו שאמרתי שנתי בהגדרות לוח בקרה NVIDIA שהמחשב יריץ על NVIDIA ועכשיו החזרתי על אינטל ועדיין זה נראת אותה תוצאה ... האם אני הוזה או יתכן שיקרה דבר כזה . נראה לי בעבר קרה לי את זה וזה איכשהו הסתדר או שהתרגלתי ואחרי שפמרטתי את המחשב או התקנתי דריייבר זה הסתדר .. מה שיש לי עכשיו זה לא נראה בכלל HD. תודה רבה תודה . חשוב לי לומר זה קרה רק לפני יומיים…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.