עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי הראד דיסק אחד שלי של 200 גיגה חיבור סאטה2.. עכשיו הביאו לי עוד אחד חיבור IDE..(סטאה 1) חברתי אותו+גימפור.. הוא קורא אותו בביוס אבל נותן לי הודעת שגיאה כזאתי.. מזה? קשור משהו לדרייברים? תודה לעוזרים.. אני חיב עזרה עוד היום..

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by ofeky1,

אז ככה: הספק כוח תקין בוודאות והלוח אם גם כי הוא בן חצי שנה היו למחשב את אותה הבעיה שחיברתי את הלוח אם וזה הסתדר שאני לוחץעל כפתור ההפעלה המחשב נדלק לפחות משניה ונכבה יכול להיות שהבעיה היא בכפתור ההדלקה??? תודה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  3. Started by wrecker,

לא יודע אם זה מתאים לפה אבל לא ידעתי איפה לשאול אני רוצה לדעת אם יש ספק כח בלי מאוורר ככה שהמחשב יהיה שקט ביותר כי אני מתכנן בעתיד על מחשב שקט ואני רוצה שיהיו כמה שפחות מאווררים ובכלל רציתי לדעת כמה זמן מחזיק קירור מים?! יש מצב שאחרי שנתיים או משהו המים התקעו פתאום או לא יודע משהו כזה עד כמה זה בטוח?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  4. Started by יונדב,

שלום לכולם. יש לי מחשב נייד מסוג (Ibm r40e אל תצחקו, הוא קצת ישן...אבל לא נורא - יש לי עוד אחד של Asus משו חבל"ז) אקיצר הוא עבד טוב ויפה והכל...אבל יום אחד פתחתי רק את המכסה שלו של הזכרון (RAM) וראיתי שיש שם קצת אבק אז אפילו לא נגעתי עם היד, נשפתי על זה בחזקה וכל האבק עף...זה הכל..אבל - מאז - המחשב נייד לא מעלה את המע. הפעלה.. הוא מגיד לקטע הזה שרואים בגדול Windows XP ולמטה רואים את הפס הזה שעובר בתוכו קו קטן הרבה פעמים (יעני - מסך ההפעלה) ומתישהו המסך נהיה שחור, אך במקום לגמור העלות את הווינדוס הוא עושה לעצמו ריסטרט וחוזר חלילה...(לפני הריסטרט - רואים כזה מסך כחול וכתובים בו הרבה דברים אבל אחרי 2 שניות זה נעלם...גם אם אני עושה Pause זה לא עוזר..) אחים שלי, מה אני עושה?!

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by DJO,

הסורק שלי עשה לי הרבה בעיות אחרי כמן זמן שהייתי בווינדוס מיליניום הוא התחיל לשים פסים צהובים בצדדים של התמונות ויצא ממש מגעיל. חשבתי שזו בעיית תוכנה. שידרגתי ל XP אבל עכשיו תראו איזה גועל נפש הוא סורק, איך אפשר לתקן? הסורק דפוק נכון? יש אנשים שמתקנים סורקים? :< הצילו אני דיי חייב לסרוק כמה דברים.. זה אמור להיות רקע לבן וכל השאר כתוב ומשורטט בירוק אבל יוצאים פסים צהובים גועליים על זה.. למישהו יש ניסיון עם בעיות סורק.. ? תודה

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  6. Started by Eylon,

ניסיתי עם כמה תוכנות לצרוב דיסק שנפחו 800 מגה בייט אך כל פעם שניסיתי לצרוב עלתה לי הודעה שאין מספיק מקום בדיסק... השתמשתי לצורך הצריבה בנירו ואף ניסיתי גם באיזי סידי קרייטור ... למישהו יש רעיון עם איזה תוכנה יש אפשרות של צריבת 800 מגה בייט ?? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by balon007,

יש לציין שעכשיו קיבלתי את המחשב אבל כבר יש לי ניסיון עם TVOUT במחשבים קודמים... קודם חיברתי הכל הכל ואז ניסיתי להפעיל ופתאום הופיעה תצוגה של המחשב על הטלוויזיה לשנייה בצורה מרצדת כזאת ואז זה נעלם ולא ראו כלום בטלוויזיה. במחשב הכל עבד פיקס. נחשבתי אולי הבעיה בטלוויזיה אבל גם שהחלפתי טלוויזיות זה לא עזר. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  8. הי. המחשב לא נדלק אחרי שכיבתי אותו (24 שעות) . לפעמיים הוא כן נדלק אחר מתכבה ישר. הוצאתי בטרייה מלוח האם.ניסתי בלי כרטיס -מסך.לא ראיתי משהו מוזר בחוטים.יש מגע של חשמל שמכניס את הכבל לספק. מה אומרים? - - - תגובה אוחדה: - - - עידכון -עלה. היה הודעה מהביוס. גם כל הOC נמחקו מהשמירה. גם בעליית המחשביש תמונה מהביוס (אף פעם לא היה) . בכל אופן נראה ..אם הבעיה נפתרה.

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by david2k,

לפני כמה ימים סתם טיילתי בביוס ובדקתי משהו לגבי הטורבו בווסט לא נגעתי בכלום אבל חבר אמר לי לעשות optimzed defults כדי להחזיר הכל לקדמותו עשיתי את זה ואז המחשב עלה ורשם לי משהו שSATA לא עובד עם IDE והוא עובד על משהו ACHI לא כלכך הבנתי מזה היה לחצתי מהלחץ ישר כן ואז עלה לי ווינדוס ואמר לי לבחור או REPIR STARTUP או START WINDOWS NORMAL עשיתי תרייפר זה בדק כמה דקות עשה לי הפעלה מחדש ולא סידר עשיתי תאפשרות השנייה לעלות תווינדוס נורמל זה בא לעלות וקיבלתי מסך כחול לשניה בדיוק אפילו לא שנייה וריסטרט חזרתי לביוס עשיתי עוד פעם optimzed defults ואז שהופיע לי עוד פעם הבעיה של SATA עשיתי NO וזה הסתתדר. תיקנתי תבעיה לגמרי? פעלתי נכון סידרתי את זה? עם לא איך אני עושה ריסטרט לביוס מבלי ל…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום חברים יקרים, נתקלתי בתופעה מוזרה. אשמח לשיתוף מידע מיצדכך בנושא. יש לי לפטופ של asus k450v הסוללה מתה. משמע שהסוללה לא נטענת והמחשב לא נדלק ללא מטען. הסוללה בדגם הזה פנימית. קניתי סוללה חדשה, והחלפתי. הכל עבד תקין והסוללה החדשה נטענה והלפטופ עבד ללא מטען מחובר באופן קבוע. שבוע לאחר מיכן נתקלתי שוב בתופעה. שהסוללה לא נטענת, והלפטופ לא נדלק ללא חיבור פיסי של המטען. אגב... במחשב מראה שהסוללה על 52% קבועה. לא יורד ולא עולה. השאלה שלי היא: 1. האם זה המטען שהרס לי את הסוללה החדשה 2. או שאולי בלוח אם יש תקלה שהרסה את הסוללה 3. או שהסוללה פשוט באיכות גרוע וזה התוצאה. (אגב.. הסוללה נקנתה באליאקספרס) אשמח לחוות דעת …

11. Started by itaysp,

הבעיה התחילה לפני שבועיים אני חושב. אני יושב מול המחשב ולפתע המסך נמתח לרוחב בערך 1 ס"מ לכל צד, אפילו פחות ואחרי פחות משניה זה חוזר למצב הרגיל... שיניתי את הקצב ריענון להכי נמוך (60) וזה עדיין קורה. החודש נגמרת האחריות למסך, היא כבר נגמרה אני חושב, לפני כמה ימים (( 3 שנים... המסך הוא MAG 770PF

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by itaysk,

היי.. ביום שני חזרתי מהצבא הכל כרגיל.. ואני בא למחשב אני רואה מסך כחול (STOP ERROR כזה) טוב אני עושה ריסטרט בטוח שזה יסתדר.. המחשב לא עולה. מה זה לא עולה? כלום המסך לא מקבל סיגנל המקלדת לא מגיבה , מסך שחור. אפילו ה BIOS לא עלה. אחרי כמה ריסטרטים עקשנים ושעשיתי "פוו" (להוציא אבק) מהמחשב והזכרונות אני שם לב שהמאוורר של הכ.מסך לא מסתובב! חשבתי הכ.מסך נדפק אבל גם עם כ.מסך אחר זה קורה. אחרי שאיפסתי את הביוס (ע"י גמפר ובטריה) זה גם לא עבד. אבל עכשיו פתאום הוא עובד! המאוור של הכ.מסך עדיין לא מסתובב אבל אני עם מאוורר רצפה עצבנישמופעל הפול פאוור על המחשב הפתוח. בקיצור. כמה שאלות: 1. מה זה?? 2. האם יכול להגרם נזק מזה אני עובד בינתיים עם המאוורר החיצוני ולא זה על הכ.מסך? 3. שמתי לב…

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by zabal12,

שלום , לפני כמה ימים התקנתי בבילון 10 וכדי להתקין אותו הייתי חייב להתקין את ה-TOOLBAR buenosearch שלהם . בקיצור הוא השתלט לי על כל הדפדפנים אני לא מצליח למחוק אותו כל פעם שאני פתוח טאב חדש הוא קופץ. מחקתי את הבבילון זה לא עוזר . השתמשתי ב-adwcleaner וב-Malwarebytes Anti-Malware ניסיתי למחוק את הדפדפנים ולהתקין מחדש . ניסיתי לחפש קבצים שלו במחשב מחקתי אותם ועדיין הוא נשאר אין לי עוד רעיונות

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום רב ,בעייה במחשב של חבר. חבר ניסה לחלץ מידע מארדדיסק פגום של מחשב שני, לכן רצה להכניסו כ SLAVE במקום ה SLAVE הקיים במחשב הראשון.במקום זה הוא הוציא בטעות את הארד דיסק -MASTER מהמחשב הראשון וחיבר במקומו את ההארדדיסק -SLAVE של המחשב השני,שהוא פגום בחלק מקבצי ההפעלה שלו,למקום ההארדדיסק הMASTER במחשב הראשון .כעת נוצר מצב שמחוברים שני הארדדיסקים במצב SLAVE במחשב הראשון.הוא הפעיל המערכת..המחשב תחילה עלה ניסה לבצע תיקוןבעלייה של הצערכת הפעלה עבר את שלב הסמל של מערכת הפעלה XP נכנס למצב מסך תכלת ובו ניסיון לתק קבצי מערכת שנפגמו ,לאחר מכן כנראה שלא הצליח המחשב ולכן המחשב ביצע RESET.כעת הופיע מסך שחור וחוץ מעכברשעובד ומאוור עובד שום דבר לא קורה המחשב מנסה לקרוא את ההארדיסק הפגום …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by nuctornal wisdom,

לפעמים רואים פסים\לא רואים חלקים מסויימים בתצוגה, לפעמים גם קורה במשחקים דוגמא: הדרייברים גרסא 191.07 (לא בטא) הכ.מ ב63 מעלות אז אני לא חושב שזה בעיה של התחממות, המאורר תמיד פועל ב100% מפרט בצד. מה לעשות?

16. Started by RNim,

טוב זאת שאלה מוזרה אבל בהתחשב נסיבות אני חייב לשאול כדי להרגיע את עצמי גיליתי היום שהביוס של הכרטיס מסך שלי מיושן, גירסה ישנה שידועה בבעיות יציבות, אז עדכנתי אותה. בערך 4 שעות אחרי העדכון, תוך כדי שאני משחק במחשב, מסך המחשב הפסיק לעבוד, נכבה ולא נדלק. מסך כבוי והנורה של הpower מהבהבת בקושי, מדי פעם נדלקת לשניה ונעלמת. קצת נלחצתי , ניתקתי את החיבורים למחשב וחיברתי את המסך ישירות לשקע חשמל אחר, ציפיתי לזה שהמסך ידלק ויעלה הודעה שהוא לא מחובר לכלום אבל המסך עדיין לא נדלק, נורת הכוח עדיין מהבהבת בקושי. אז אני נוטה להאמין שמדובר בצירוף מקרים משונה והרבה מזל נאחס, אבל בכל זאת שואל: מה הסיכוי שיש קשר בין העדכון ביוס …

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  17. יש ברשותי מחשב שהחומרה שלו לא שונתה כבר לפחות שנה (לוח G41 ועליו HD4890). לפני כחודש החלו בעיות מוזרות - בהדלקת המחשב ואף אחרי אתחול המסך לא תמיד היה מזהה אות. גם הזמן שהיה לוקח למחשב לעשות POST (עד הצפצוף) היה ארוך מהרגיל, ולאחריו המחשב היה עולה כרגיל, עד הצליל הזה של הכניסה לווינדוס, אבל עדיין בלי תצוגה. לרוב כמה אתחולים היו פותרים את הבעיה. כרגע, המחשב מסרב להוציא תצוגה כלל מכרטיס המסך הנפרד. בדקתי עם כרטיס אחר (X300 ענתיקה) - אותה הבעיה בדיוק. כשהכרטיס בפנים והמסך מחובר גם אליו וגם למובנה, עדיין לוקח לו המון זמן לעשות POST ובסוף הוא משתמש במובנה. כשאני מנתק את הכבל מהמובנה, אין תצוגה. כשאני מכבה את המובנה בביוס, נשמע צפצוף כזה כאילו המערכת לא מזהה כרטיס מסך בכלל. כשאנ…

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  18. 1. יש לי רמקולים קרטיב 5.1 ולוח אם גיגה ביט דגם GA-8I915P Duo Pro. כאשר אני מנסה לשמוע מוזיקה אני לא מצליח בדקתי בלוח בקרה והכל חיובי (כיאלו שום דבר לא על שקט) ובדקתי בהתקנים ומצוי שהדריבר של הכרטיס קול כן מותקן מה יכול ליהות הבעיה? 2. יש לי לוח אם של גיגה ביט כמו שציתי מקודם... ויש לי 200 wd כאשר אני מנסה לפרמט את המחשב בצורה הרגילה (כמו שפירמטי לפני שקניתי את המחשב... במחשב הישן הייתי מצליח) כאשר אני מנסה לפרמט במחשב הזה אני לא מצליח.. המחשב רושם לי שאני צריך להתקין את הארד דיסק.... אני מכניס את דיסק הפעלה של הוינדוס אחרי זה לוחץ F6 ואז אני מגיעה לחלון של להתקין את הארד דיסק... (קודם לכן שמרתי את התקנה של הארד דיסק בדיסק) כאשר אני מנסה להתקין זה לא מתקין לי תוכלו לעזור …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by shlosi,

שלום לכולם, רכשתי לפטופ חדש וכדי להיפטר מווינדוז 8 המקולל אני רוצה לפרמט ולהתקין את ווינדוז 7 החביב אותו יש לי על דיסק. בלפטופ אין כונן DVD, אבל יש לי כונן DVD חיצוני שמתחבר ביואסבי. תהיתי האם אני מחבר אותו בשביל הפרמוט והוא יצליח לעשות ממנו boot כאילו שהוא כונן פנימי. רב תודות כרגיל!

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. לחברי הצוות שלום רכשתי מדפסת של LEXMARK וכל פעם שאני מדליק תמדפסת היא מדפיסה דף של היצרן בלי שביקשתי ממנו אשמח מאוד עם תעזרו לי

21. Started by .Joseph M,

היי, יש לי מערכת הפעלה Windows 7 64-bit. הפלאש פלייר מותקן גירסא אחרונה מאתר אדובי,Silverlight של מייקרוסופט גם+הגירסא העדכנית של JAVA מORACLE. כשאני משתמש בדפדפן IE9,וגם בפיירפוקס 6,אני לא מצליח לראות סרטונים מאתר YNET של רשת (ערוץ 2).לעומתם בדפדפן CHROME כן.לעומת זאת באתר יוטיוב,אני מצליח לראות סרטונים גם בשימוש בIE9+FIREFOX 6.פרסומות ובאנרים כן - בכל הדפדפנים. שלוש פעמים בודדות,כן הצלחתי לראות סרטונים מאתר YNET של רשת,גם בIE9 וגם בFIREFOX 6.0. מבקש לדעת מה הגורם לבעיה הזו+הסבר קצר למה זה קורה? - האם הבעיה היא באתר ו/או בחומרת/תוכנת המחשב שלי?,האם אתה ו/או אתם מצליחים לראות סרטונים מאתר YNET רשת בדפדפן IE9 לדוגמא? תודה רבה מאוד מראש .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by momi mvmNEW,

היי חברה. בניתי לי מחשב מחלקים ישנים שהיו לי ויש לי תקלה שכל כמה דקות המחשב פשוט עושה לעצמו ריסטרט שוב ושוב. מעבד i5-650 gtx 650ti לוחם אם evga p55le 8gb ram לפני שעשיתי פירמוט למחשב אז הוא היה מגיע לי לווינדוס ופשוט לאחר כמה דקות של שימוש בו הוא היה עושה ריסטרט לבד או מראה לי מסך כחול כזה. חשבתי שזה בעיה בווינדוס או משהו וניסיתי לפרמט וכל כמה דקות במהלך הפירמוט זה קורה שוב. יש לציין שהטמפרטורה של המעבד תקינה ולא עולה מעל ה40 מעלות ללא מאמץ. לפי החומרה הכל נראה תקין ואין משהו שהוא לא יושב במקום או משהו. יש לי השארה שזה בעיה או בהארד דיסק או בספק כוח שהוא ישן מידיי ומלא אבק. אשמח לעזרה

23. Started by Weihenstephan,

יש לי את הלוח אם הבא http://www.asus.com/Motherboards/P8Z77V_DELUXE/ אני משתמש בכרטיס קול המובנה Realtek® ALC898 דרך האופטי. הסאונד פצצה, אבל כשאני מחבר משהו לUSB או מנתק מהUSB אז יש נפילות ווליום, זה מחרפן אותי. כל פעם הסאונד נופל, אני צריך לצאת מהווינאמפ\אייטיונז ואז הווליום חוזר להיות רגיל. יש לי גם כרטיס של אסוס סונר D2X, אצלו אין נפילות ווליום אבל האיכות סאונד שלו חרבנה, אני מרגיש כאילו יש לו stuttering רציני.. כשאני משווה עם קבצי FLAC בין 2 הכרטיסים, אז מבחינתי הרילטק מתעלה על האסוס. כעיקרון אני רוצה לפתור את בעיית נפילות הסאונד במובנה, עדכנתי ביוס ללוח אם (הכי חדש) הותקנו דרייברים הכי חדשים.. ועדיין.. נפילות סאונד בחיבור יואסבי. עזרה? אפילו כשאני מחבר DAC חי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by SpeeTroX,

מה קורה אני מעוניין לקנות ראם חדש הלוח אם שלי תומך עד 2666 השאלה שלי אם אני יקנה ראם מהיר יותר ולא יפעיל xmp (כי גם ככה אין) זה יעבוד ? פשוט בעתיד אחליף גם לוח אם.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  25. Started by פרטי כללי 2,

למישהו יש רעיון איך מגבילים זמן מסך? לא יעזור תוכנות בקרת הורים כי אני בעל המחשב תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.