תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
כבר כמה זמן שקיימת בעית חומרה מציקה במחשב שלי, ואני מנסה לגלות מה גורם לה - בלי הצלחה ... אולי מישהו יוכל לשפוך אור על הנושא: בגדול המחשב עובד מצויין ומהיר - אבל אחרי תקופת זמן מסויימת שהוא דלוק וזה יכול לקרות אחרי דקות או אחרי ימים ... משהו קורה והמחשב מתחיל לקרטע לשנייה כל פעם, כלומר לאגים כאלו, גם העכבר עוצר לרגע וגם אודיו, ווידאו וכל אנימציה רציפה מקרטעת עם קפיצות באודיו. אחרי כמה דקות נוספות, התצוגה פשוט קופאת! גם הסימן עכבר והכל - המחשב פשוט נעצר. יותר מזאת, שאני מנסה להפעיל את המחשב מחדש הוא משמיע "יללה" ארוכה או פשוט מהבהב את הנורה ולא מציג כלום על המסך. כמה הפעלות מחודשות או המתנה של רבע שעה פותרת את הבעיה (שלפעמים קופא שוב כ5 דקות אחרי שהמערכת עולה) אין בעיות …
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב HTPC מבוסס AMD עם לוח MA74GM-S2 הלוח http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2775 על המעבד יש גוף קרור Scythe BIG Shuriken CPU Cooler הגוף קרור http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/big-shuriken.html על המחשב מותקנת מערכת הפעלה VISTA עם MEDIA CENTER כשאני עובד כרגיל על המחשב (מדובר ב HTPC) העבודה הרגילה שלו זה להקרין סרטים ולנגן מוזיקה הוא עובד בסדר גמור כשאני מנגן סרטי HD אפילו 720P אחרי 15 דק או יותר הו נכבה התקלה התחילה לפני שבוע הוא התכבה אחרי 5 דקות של סרט אז פתחתי אותו מרחתי משחת קירור מחדש (כי הנחתי שמדובר בהתחממות של המעבד) ואז ראיתי שכל הכבלים של הספק כוח מונחים על גוף הקירור של ה chipset …
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך LG w2220p בין שבועיים. התקנתי win 7 והמסך נהיה מטושטש. בהתחלה חשבתי שזה רק הטקסט אך זה כל המסך. כנראה שזה לא בעיה של ה win7. מכיוון שגם xbox 360 מחובר hdmi רואים מטושטש. יכול להיות שההתקנה של win7 שינתה הגדרות של המסך. ייתכן ושיניתי הגדרות של המסך וגרמתי לטשטוש (כפתורי מגע רגישים ומעצבנים). המסך נראה כאילו מישהו הטיז עליו ען ספריי. מישהו נתקל בבעיה? אני פתוח לכל רעיון. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 15.04.2010 בשעה 18:15:46 כמובן שהכוונה למסך מטושטש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זו הבעיה: יש לי את הלוח אם הבא: gigabyte GA-P35-S3 וצירפתי תמונה של הלוח. ויש לי כרטיס מסך nvidia 8800 gt שהוא די מסיבי ויש לו מאוורר לא קטן. לכרטיס קול חיבור pci-e ואין לי מקום לחבר אותו כי בכניסה שמעל הכרטיס מסך אין לו מקום הוא לא נכנס ומתחת לכרטיס מסך לכניסה הראשונה הוא בכלל לא נכנס ובכניסה השניה מתחת הוא כל כך צמוד לכטיס מסך שהאוורור של הכרטיס מסך נחסם והטמפרטורה שלו עפה לשחקים לאחר שניות שהמחשב עובד וזה עוד במנוחה. מה עושים? קניה של לוח אם חדש אומרת הוצאה של אלפי שקלים כי אם כבר אני יקנה אז אני יקנה את הלוחות החדשים ואז זה כבר אומר זכרונות של DDR 3 מעבד חדש וכולי כי אין להם תמיכה אחורה ולא בא לי על ההוצאה הזאת עכשיו. איך אנשים שקנו את הכרטיס קול הזה חיברו אותו? [a…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי קורס כל יומיים מתחילת השבוע מעבד I3 530 זכרון 4GB בדקתי טמפ' בדקתי זכרון הנה קישור לקבצי הDUMP http://www.f2h.co.il/8636072105728
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא כזאת אני מנסה לצרוב ניסיתי כבר בכמה תוכנות עם זה נרו וכול מיני אחרות זה מתחיל לצרוב ואז יוצא הדיסק ולא מסיים לי אותו תודה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום, יש לי סרט באיכות HD פורמט MKV שוקל בערך 8.5 ג'יגה. קודם כל עד שהצלחתי להפעיל אותו, הורדתי מלא קודקים, עכשיו זה עובד רק ב VLC ולא ב MEDIA PLAYER אבל הבעיה היותר רצינית היא שהסרט נתקע כל 30 שניות בערך, הוא מקפיא את התמונה, לפעמים מורח אותה (הסאונד ממשיך לרוץ כרגיל) ואחרי כמה שניות חוזר. כאילו הסרט כבד למחשב. המעבד שלי הוא Q6600 2 GB זיכרון ראם כ.מסך 8800GTS 320MB תודה לעוזרים! (תעבירו אם זה לא הפורום הנכון)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, ניסיתי לנקות את המאוורר של הכרטיס מסך, והצלחתי להרוס אותו: עכשיו כשאני מדליק את המחשב, צריך לעזור לו "להתניע." איפה אני יכול לקנות חדש? (או ישן שעובד, גם טוב לי). הכרטיס הוא מהדגם הזה: http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&prod_no=949 צירפתי שתי תמונות - אחת מראה את המאוורר וה-heat sink עם סרגל (קוטר המאוורר הוא טיפה פחות מ-40מ"מ, החיבורים של ה-heat sink בדיוק 80 מ"מ) ואת החיבור לכרטיס (שני פינים). התמונה השנייה מציגה את האחורה של הכרטיס - בנוסף לחיבורים הקיימים של ה-sink (פינה שמאלית תחתונה) יש עוד 4 חורים בריבוע של בערך 45 מ"מ. המאוורר מחובר ל-heat-sink בעזרת שלושה ברגים קטנים - אפשר לראות פינה של אחד מהם בתמונה הראשונה. מישהו מכיר? תודה…
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי כרטיס מסך חדש (hd5750) ואתמול רציתי להתקין אותו. (המפרט שלי הוא מע' מס' 1 כמפורט בצד) לפני שהתקנתי אותו הדלקת את המחשב, הסרתי את הדריבר של הכרטיס הישן, ביצעתי אתחולים למחשב כפי שהוא ביקש והכל עבד כראוי. ניתקתי את המחשב מכל הכבלים, הסרתי את הכרטיס הישן והתקנתי את החדש(עם מתאם לחיבור 6 פנים מחוסר חיבור כזה בספק), כאשר חיברתי מחדש הכל וניסיתי להפעיל את המחשב, הוא נדלק (כל המאווררים מסתובבים והמחשב אינו משמיע רעשים מיותרים) אך כרטיס המסך כביכול לא מזוהה ע"י הלוח ואין לי תמונה (המסך נכנס למצב "שמירת כוח"). ניסיתי להחזיר את הכרטיס הישן ושוב אותה בעיה. ניסיתי לחבר את הכרטיסים מחדש מחשש שאולי לא שמתי אותם טוב (אך הם מוכנסים עד הסוף ולא היתה כל בעיה פעם קודמת שהוצאתי…
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הי ניקתי היום את המחשב הישן והמאורר של הכרטיס הגרפי לא זז אז ניתקתי את החשמל שלו וחיברתי מחדש, עכשיו הוא רץ עד שהמחשב סיים לעלות והפסיק הכרטיס הוא Winfast 6600GT 128Mb גם שהרצתי משחק הוא לא התחיל לרוץ יש משהו לעשות?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, חבר'ה אני חייב שתעזרו לי. יש לי כרטיס מסך HD4870 של ASUS. היום כשהדלקתי את המחשב תוך בערך 15 שניות המסך נכבה ונדלקו לי שתי נורות אדומות על הכרטיס מסך.. ניסיתי לנתק, לחבר ולבדוק את הכבלים.. שום דבר לא עזר. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? ד"א ליד הנורות שדולקות לי יש כיתוב.. D1601 ו D601 תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, קוראים לי יונתן אורן. לפני כמה דקות אחדות הסטנד של המחשב התהפך וכל המחשב נפל, לא נפל מבחינה חשמלית, פשוט נפל פיזית והכל נתקע, הייתי צריך לכבות אותו ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי. לכן, אני רוצה לבדוק ששום בעיית חומרה נגרמה, לא לספק, לכ.מסך למעבד ללוח האם וכו' המחשב מריץ משחקים ונדלק כראוי אך אני רוצה לבדוק שהכל בסדר, ולא רק מבחינה חיצונית. איך אני עושה בדיקה כללית כזאת?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו Windows XP Pro 64Bit שאני מנסה להריץ תוכנות מסויימות אני מקבל כל מני שגיאות, לפי מה שהבנתי זה קשור ל64 ביט אמרו לי להגדיר במחשב בתאימות לservice pack 2 (משהו כזה) מזה אומר תאימות ל-service pack 2 ואם זה ייפתור את הבעיה איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות המחשב התחיל ממש לזחול בכל פעולה שקשורה לכתיבה או קריאה מהדיסק, אז זה נראה לי זכרונות או הארד דיסק. המערכת די ישנה, בת 6 בערך: P4 2.4GHZ 1GB RAM HD WD 80GB RADEON 9600XT הרצתי בדיקה עם תכנה שנקראת HD TUNE ואלה התוצאות: באתר של התכנה הזו יש תוצאות של כל מיני דיסקים, ביניהם גם שלי: אפשר לראות שאצלי הרבה יותר איטי. לפני שאני רץ לקנות חדש, אני רוצה לוודא שזו באמת הבעיה. איך אני יכול לבדוק את הזכרונות? יש עוד תכנה לבדוק את ההארד דיסק? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב מחשב נייד ACER ASPIRE ONE 150 . NETBOOK. שהמצלמה שלו מובנית במסך. אלא שהיא לא עובדת. המחשב לא מזהה אותו. בהתחלה זה פעל כמובן. אבל פרמטתי והתקנתי מחדש את המחשב. התקנתי דרייברים [כמו שאפרש לקמן.] ועדין לא הולך.. נסיתי את הדרייבר המופיע באתר ACER, בקטגוריה של הדגם הנ"ל. דרייבר הקרוי WebCam LiteOn Aspire One וכן את זה הקרוי WebCam Suyin Aspire One. כמו כן התקנתי מחדש את הדריברים ל chipset, vga intel למרות כל הנ"ל המחשב לא מזהה את המצלמה המובנית. אם למישו פתרון לבעיה. או שיוכל למצוא לי דרייבר מתאים. אודה לו. יש ברשותי מערכת הפעלה XP PRO. תודה יניב.
-
- 0 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, לא אחת אני נתקל בכל מיני בעיות במחשבים שהם חשודים לבעיות חומרה - למשל במחשבים אחרי פירמוט - יש תקיעות או נפילות ולכן החלטתי לחפש תוכנה או תוכות שיבצעו בדיקות מקיפות למחשב או בדיקות יעודיות לדיסק קשיח, זכרון וכדומה. אשמח לקבל המלצה נ.ב. מאחר ומדובר בכל פעם בסוג מחשב שונה - פנייה ליצרן חומרה כזה או אחר לא יהיה רלוונטי כי אני מחפש משהו מקיף.
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון קורים לי מקרים שהקול לפתע מפסיק לפעול, לדוגמא: אני משחק ב MW2,פתאום-הקול מפסיק לעבוד... אותו הדבר קורה לי גם ב Supreme Commander 2,ולאחר שזה קורה אין קול גם כשאני לא במשחק,ז"א שומע מוזיקה או משהו כזה. אבל...לאחר RESTART-הקול חוזר לעבוד...אבל אחרי שמריצים עוד פעם איזה משחק או שומעים מוזיקה-אין קול.... מה שמאוד מוזר זה שזה התחיל רק בשבוע האחרון, וזה לא קורה תמיד-אבל הרבה פעמים זה קורה,וזה ממש מעצבן כל פעם לעשות RESTART... מה ניסיתי: לחבר רמקולים אחרים לחבר אוזניות אחרות לחבר מהחיבור הקדמי של המחשב להתקין דרייברים לכרטיס קול לבדוק עדכונים לדרייברים. ד"א,אם צריך אז הלוח אם שלי הוא: Intel Whitesburg DP55WB בבקשה תעזרו,המחשב עדיין לא בן חצי שנה אפילו... *ער…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני הולך לפרמט וכזה בקיצור כשאני מכניס תדיסק למחשב, עושה ריכסט אחרי זה זה אומר ללחוץ על כפתור כלשהו אבל המקלדת לא עובדת , היא עצמה תקינה אבל לא מגיבה במקומות לפני שהוינדוס עולה זאת אומרת, לא יכול גם להכנס לביוס במחשב אחר היא כן עובדת. אנלא יודע מה לעשות עכשיו .. המקלדת היא אלחוטיט, ויש תדבר הזה שבלעדו אין קליטה למקלדת. ועליו יש 3 נורות שמראות מה כן עובד זה מראה שרק משקי הF1 וכו עובדם ואחרי שאני כבר מפעיל תוינדוהיס,נדלק עוד נורה שהיא אומרת שהמקלדת עובדת וסוללות והכל שמתי חדשות ועדיין אותו דבר
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום פורום! אני פונה אליכם כי קיבלתי יותר מדי תשובות סותרות לאחרונה, מקווה שמישהו יוכל להסביר לי את העניין אחת ולתמיד. לפני 3 ימים רכשתי מחשב נייד חדש מסוג DELL 1558. (המחשב נקנה ישירות מדל) לצערי ברגע שחיברתי את המחשב לספק הכוח, הספק קיצר את עצמו ומת. מוזר אה?? בכל מקרה דל החליפו לי אותו בספק חדש שעובד. השאלה שלי היא כזו: בשביל לבדוק שהתקלה אכן הייתה בספק נאלצתי להדליק את המחשב החדש לחצי שעה בערך, לפי בקשתו של טכנאי דל שהיה איתי על הקו, בתוך האריזה של המחשב כתוב לא להפעיל את המחשב בפעם הראשונה ללא הספק ולהטעין קודם את הבטרייה למשך 12 שעות, אולם כששאלתי את טכנאי דל על זה - הוא אמר לי דווקא להיפך: להשאיר את המחשב דלוק עד שהבטרייה מתרוקנת ל2% ורק אז להטעין את הבטרייה בפעם ה…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
THE SECOND NTFS BOOT SECTOR IS UNWRITEABLE תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי פה מחשב של מישהו עם בעיה: מדליקים את המחשב, הוא מגיע לווינדוס ואי אפשר לעשות כמעט כלום משתי סיבות, הראשונה זה נראה כמו עומס, המחשב נראה כבד ולא מספיקים ללחוץ על משהו בגלל (הסיבה השניה) שהמסך נכבה ונדלק כל הזמן. לפעמים נהיה רק חושך לכמה שניות, לפעמים המסך עצמו נכבה ונדלק, ולוקח למחשב כמה זמן עד שהוא מפעיל את עצמו אוטומטית מחדש. וכך זה נמשך שוב ושוב. עשיתי פירמוט דבר ראשון, התקנתי ווינדוס והכול נראה מצויין, עד שהתקנתי את הכרטיס מסך. כשהתקנתי אותו שוב פעם צצה אותה הבעיה. שוב אי אפשר לעשות כלום, המסך נכבה אחרי כמה שניות בווינדוס, והמחשב מפעיל עצמו מחדש. המחשב הוא AMD והכטיס הוא Gforce. אפשר להכריז שהכרטיס מת, או ששכחתי לעשות משהו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתקין את המחשב החדש שלי. קניתי big shuriken שאמור להתלבש על ה i5 750 שלי. זאת פעם ראשונה, אז בטעות שמתי את כל המשחה הטרמית שקיבלת עם הגוף קירור. כשניסיתי להפעיל את המחשב הוא נכנס לסדרה של הפעלה (מאווררים מסתובבים) וכיבוי. ניחשתי שעשיתי משהו לא טוב עם המעבד - אני לא יודע עדיין אם צדקתי, אבל כשהורדתי את הגוף קרור ראיתי שהמשחה נשפכה לכל הצדדים. אני לא יודע אם זה נכון, אבל קראתי איפשהו שהמשחות הללו מוליכות ושאני יכול להרוס ככה משהו. מישהו יודע להגיד לי אם זה נכון, ומה לעשות עכשיו? ניקיתי את מה שיכולתי, אבל נראה לי שאני אחכה שזה יתיבש, אוריד מה שאני יכול אם אלכוהול, אמרח מחדש ואנסה שוב. אני רק רוצה להבין מה הסכנות, מה יכול להיות שהרסתי ומה כדאי לעשות.... נ.ב: אני קצת בהיסט…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי אי6600 עכשיו הבעיה היא שהוא אמור להיות 2400ghz ומשומע שאני בודק עכשיו הוא רק על 1600 עכשיו הוא משתגע כזה הוא כאילו כמה שניות על 1600 ואז עולה ל2400 ושוב כמה שניות 1600 ואז לשניה עולה ל2400 אני באמת לא מבין את זה אף פעם לא בדקתי את זה לפני זה פעם ראשונה שאני רואה את זה השתמשתי בתוכנה אורסת + cpuz לבדוק ושניהם אותו דבר זה פגם במעבד עצמו ? זה בסדר מזה אומר בכלל למה זה ככה תודה מראש לעזורים (מי ששואל לא עשיתי לו אוברקלוק רק לכרטיס מסך עשיתי )
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לחבר כבר 2 מסכים למחשב שלי אבל לא מצליח כלומר המחשב לא מזהה את המסך, זה אומר שהבעיה היא בכרטיס מסך שלי ? או שיש בעיה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-