תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה יש לי שגיאה במסך הכחול netrcacmxp sys 0X000000D1 מישהו יודע מה זה אומר ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הצורב שלי עבד כרגיל ולא היו בעיות עד שצרבתי איזה משהו ואז הוא הפסיק לי באמצע הצריבה ומאז אותה בעיה גם ניסיתי למחוק תNERO ולהתקין גירסא אחרת גם לא עזר... הוא לא מראה לי תבחירה של מהירות הצריבה וגם לא נותן לי ללחוץ על הכפתור BURN הבעיה היא רק כשאני מנסה לצרוב CD אין בעיה לצרוב DVD
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הבעיה: המחשב נדלק אבל לא רואים כלום במסך המחשב לא עושה שום ציפצוף כשאני מדליק אותו הוצאתי את כל הכרטיסים חוץ מהמעבד והמחשב לא עשה שום ציפצוף לפעמים המחשב נדלק אבל אחרי כמה פעמים (או אפילו פעם אחת)חוזרת הבעיה בבקשה תעזרו לי אני צריך את זה דחוף
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
במחשב אחד שלי ה-usb מקדימה לפעמים עובד טוב, ולפעמים לא עובד כמו שצריך (לפעמים המחשב משמיע צליל וחוץ מזה אין כלום, לפעמים עובד בממשק usb 1, לפעמים המחשב מזהה שהוכנסה חומרה ל-usb, אבל לא מזהה מה בדיוק "usb not recognized"). ותמיד החיבורי usb מאחורה עובדים מצויין! במחשב אחד(ישן יחסית) ה-usb אף פעם לא עובד כמו שצריך (מזהה שהוכנס משהו לusb ויותר מזה כלום). יכול להיות שהחיבור הקדמי נהרס? שאלתי בחנות מחשבים ואמרו שכנראה זה נהרס, ואפשר להחליף את היציאות הקדמיות, יכול להיות? במחשב שני ה-usb מקדימה עובד מתי שמתחשק לו.. יש אולי פתרון לחיבורי usb הקדמיים שאני לא מכיר? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה בצריבת D.V.D היה לי צורב של LG שבהתחלה צרב לי מצוין דיסקים אבל אחר כך הוא פתאום הפסיק לצרוב התוכנת צריבה שהשתמשתי בה היתה נרו ודיסקים teac dvd-r x18. בגלל שזה לא עבד התקנתי את הנרו 8 וזה עדיין לא עבד מן הסתם חשבתי שהבעיה היא בצורב אז החלפתי את הצורב ועכשיו יש לי את צורב LG HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40. זה עדיין לא עובד בכל פעם שאני מתחיל צריבה של דיסק DVD הוא מתחיל ואז הוא נתקע על אחוז 1% ככה איזה 10 דקות ואז יש ארור וכתוב session fixation error. ניסיתי לעשות סימולייט שזה אמור להיות בדיקה וגם זה לא עובד זה גם נותן הודעת ארור. אני אובד עצות אם תוכלו לעזור לי אני ממש אשמח, תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי היום את guild wars ועכשיו הוא עושה את כל העידכונים.. תהליך שאורך כמה שעות אך כעת זו הפעם השניה, כיוון שבפעם הראשונה קיבלתי הודעה די מדאיגה: וכעת בזמן העידכונים בפעם השניה - עשיתי בדיקה עם אוורסט שהורדתי ואלו הנתונים: ה45 גם עלה ל46-47 באיזהשהוא שלב.. אני נורא מודאגת כי זה מחשב חדש דנדש שהותקן לפני יומיים, עם גוף קירור מצויין האם זה נורמלי שרק בגלל עידכונים למשחק הוא יגיע לכאלה טמפרטורות? אז מה יקרה בזמן שאשחק? הטמפ' בטח תעלה בקיצוניות מישהו נתקל בהודעה הזו שקיבלתי? (אולי זו שאלה שיותר מתאימה לפורום משחקים, אבל הרבה יותר קריטי לי כרגע ההודעה שמציינת התחממות גבוהה אצלי) מה אני יכולה לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, היום עשיתי ניקיון למחשב כמו כל מספר חודשים. הוצאתי את כל החלקים ניקיתי אותם, את המעבד וכל שאר הדברים.. אחרי שהחזרתי הכל המחשב לא עלה בכלל (לא היה POST), אז הוצאתי הכל והכנסתי חלק חלק עד שהכל עבד כמו שצריך והלוח ביצע POST. עכשיו הקטע המוזר הוא שהVista 32BIT לא עולה. אני מגיע למסך טעינה והמחשב עושה ריסט (אפילו לא רואים את הפס טעינה). ניסיתי לעשות repair עם הדיסק של הויסטה אבל ברגע שפס הטעינה של הקבצים מגיע לסוף הוא פשוט נתקע ולא ממשיך לשלב הבא.. ניסיתי להעלות את המחשב בSafe Mode אבל גם שם כשכל הקבצים נטענים המחשב פשוט נתקע... השתמשתי בLive CD של Gparted והוא דווקא עלה בלי שום בעיות. ובכונן הראשי שלי (WD 3200AAKS) הוא מצא שיש סקטורים פגומים. אז השאלה שלי בעצם…
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במחשב שלפעמים כשאני שומע מוסיקה או כל סאונד שהוא מהמחשב, לפעמים הוא "קופץ" כזה. לדוג: כחו דיסק עם שריטה -> אז נכון לפעמים הוא קופץ כזה? אז ככה זה אצלי! מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אוקיי המחשב נדלק אבל שום דבר לא עולה לא הביוס הכרטיס מסך לא נדלק הוא לא מגיע למצב בכלל של טעינת בווט הוא נדלק ונכנס למצב מושהה כזה המסך נכנס לכתום אין את הטווווו הראשוני בקיצור משהו לא בסדר חוששני שזה או לוח אם או זכרונות מקווה שזכרונות הבעיה שאני לא מספיק מבין בשביל להצביע על הבעיה, יש לי 2 זכרונות ככה שהסיכוי שזה הם קלוש וזה מותיר אותי עם לוח האם יתכן? במה אין סיכוי שהבעיה: כרטיס מסך, ספק אולי אפילו מעבד? בכל אופן לכל פרט אחר שאתם זקוקים לו תשאלו אין צורך בהסברים מורחבים , אני לא טיפש במחשבים יש לציין שזה מחשב של 5שנים + הא שכחתי לציין אפילו POST הוא לא מבצע דבר חשוב, מהרגע שאני מדליק אותו, אני לא רואה כלום, כלומר שום כלום מפרט בפרופיל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם , אתמול כשפתחתי את המחשב התחילה לי בעיה עם ההתקן שמע נכנסתי לWindows Media Player ולiTunes ולחצתי על השמעת שיר והוא לא מתחיל לנגן אותו . לאחר מכן הלכתי אל הלוח בקרה אל התקני השמע והיה כתוב לי שהכל מותקן כראוי . אך כשאני לוחץ על ``קבע תצורה`` ורוצה לעשות בדיקה של ההתקן הוא כותב לי : ``השמעת צליל בדיקה נכשלה`` ניסיתי למחוק את ההתקן שמע ולהתקין מחדש וזה לא עובד ... ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של החברה של התקן השמע וגם זה לא עזר לי ... אני צריך את העזרה של מישהו שמבין פה . פרטים שיכולים לעזור : התקן השמע הוא : Realtek High Definition Audio מערכת הפעלה : Windows Vista תמונות להבנה : http://up45.siz.co.il/up1/2oy4ytitzqny.jpg http://up36.siz.co.il/up2/mmgyzu2lzjt1.jpg…
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
סתם הייתי על המחשב פתאום היה ריסטרט.. לפני שהווינדוס עלה ישר עוד ריסטרט אז הבנתי שהוא נדפק וריציתי להתקין אותו מחדש, שמתי את הדיסק ואז באמצע זה עושה מסך כחול עם שגיאה שאני חייב לכבות את המחשב.. היה את השגיאה הבאה: STOP : 0X0000007F (0X0000000D, 0X00000000, 0X00000000, 0X00000000 ניסיתי להתקין בשתי כוננים ובשניהם אותה בעיה... וגם ניסיתי עם דיסקים שונים של ויינדוסים וזה עדיין עשה את השגיאה הזאת באמצע ההתקנה...
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כנסו למרפט שלי.. אני קניתי כרטיס מסך חדש 9800gt xxt oc edition וןהוא עבד הכל מצויין.. עכשיו בערך חודשיים-שלוש חודשים לאחר שקניתי אותו יש איתו מעט בעיות. פעם הבעיות היו שלחתי אותו לFOXPC והם אמרו לי שהכרטיס תקין.. עכשיו הבעייות הם...שבמשחקים קלים שפעם הייתי מריץ בלי בעיה כמו:(cod4;Nfs Most wanted;Mirrors Edge) עכשיו נתקעים בלי סוף(איפול MOST WANTED ניתקע!!!!!) יש דרך לסדר מבלי לשלוח אליהם את המחשב ?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני בטוח שלא נתקלתם בזה בחיים שלכם גם אני לא אבל בו ננסה אולי תדעו מזה אוקי אז יש לי צורב דיוידי חדש של סאמסונג עם חיבור סאטא וכו' צרבתי איתו המון פעמים אתמול אני מנסה לצרוב אני מכניס דיסק הוא מנסה לקרוא את הדיסק ואז מוציא את הסידרום אחרי שניה עוד פעם מנסה לקרוא ואז עוד פעם מכניס ומוציא וכו בעייה מוזרה מאוד עכשיו הדיסק תקין כי יש לי חבילה חדשה של דיסקים לצריבה ואין איתם שום בעיה וכאשר אין שום דיסק בסידרום הוא נסגר והכל בסדר אבל כאשר יש דיסק הוא משתגע ממה אתם חושבים שזה יכול להיות
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
איך אפשר להגדיר למחשב להפוך את הכיוונים של LEFT-RIGHT של הרמקולים? יש לי קצת בעיה למקם אותם הפוך, בגלל שהחוטים שבאים איתם מאוד קצרים. אני זוכר שפעם ראיתי שאפשר להפוך כיוון, אבל אני לא זוכר איפה זה תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שחבר שלי עבד עם ה DiskOnKey שלי הוא הוציא אותו ללא יציאה בטוחה לאחר ניסיון לחיבורו בשנית נראה כי הוא לא מזהה אותו יותר.. אשמח לפתרונות?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מארז NZXT APOLLO ובפאנל הקדמי יש 2 USB יציאה אחת למיקרופון ואחת לאוזניות ועוד אחת שאין לי מושג מהי ואני לא צריך אותה. את היציאה של הUSB הצלחתי לחבר בקלות , אבל אני מתקשה בלחבר את היציאה של האוזניות והמיקרופון. במארז יש לי כמה כבלים שבניהם יש AC97 1394 , HD AUDIO ועוד כמה שהם יחידים ואין לי מושג למה כל אחד וזה... הנה תמונה שמצאתי באינטרנט (חבל שהיא לא יותר גדולה אבל לפחות שתבינו בערך על מה אני מדבר...) עכשיו אני אשמח אם מישהו יגיד לי איזה כבל לחבר ולאן בלוח P5P800 בשביל היציאת סאונד והיציאה של המיקרופון. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי מחשב שעבד טוב עד לפני 4 חודשים . לפני 4 חודשים ניתקתי אותו וחיברתי את המחשב החדש שקניתי ושמתי את הישן בארון אתמול החלטתי לחבר את המחשב הישן ושאני מחבר אותו אני לא רואה כלום במסך פתחתי לראות אם משהו לא עובד ראיתי שרק המאוורר הקידמי לא עובד ובאותה הזדמנות ניקיתי אבק רציתי לדעת אם יכול להיות סיכוי שהוא התקלקל מזה שלא נגעתי בו 4 חודשים ואם כן יכול להיות בגלל שהמאוורר הקידמי לא מתפקד ? ומה יכולה להיות הבעיה? שאני מדליק אותו האורות של מארז נדלקים המאוורר של הכרטיס מסך פועל וגם של הספק וגם של המעבד תודה מראש חגי.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם.... התחילה לי היום בעיה מוזרה במחשב התמונה במסך קופאת לאיזה 10 שניות ואז נהיה מסך שחור והוא חוזר לעצמו... בדקתי טמפ' של המעבד הכל תקין באיזור 30 מעלות.... בדקתי טמפ' של הכ"מ גם נראה תקין 34 מעלות....(בדקתי עם תוכנת GPU-Z אם יש תוכנה אחרת אשמח להצעו ת) הבעיה מתרחשת לרוב בזמן משחק אך גם כששום דבר לא פועל ברקע...ממש כלום חוץ מאנטי וירוס , כך שזה לא נראה לי ממאמץ או משהו כזה. לא הותקן שום דבר על המחשב בשבועיים האחרונים.... לדעתי זאת בעיה של הכרטיס מסך... אשמח לקצת עזרה בעניין. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם זיכרון DDR1 היה לי בו שני זכרונות של 512 ,קניתי עכשיו עוד זיכרון של 1G ,עכשיו הבעיה: יש לי 4 סלוטים אך המחשב לא מוכן לקבל שלוש זכרונות ביחד (2*512+1*1G),כל ה-4 סלוטים עובדים בנפרד , וכל השלושה זכרונות עובדים בזוגות. אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קניתי לוח אם I7 GA-EX58-UD5 והמחשב מסרב להעלות ורושם כל הזמן DMI POOL DATA שדרגתי את הביוס ולא עזר כלום מצאתי תשובה אך לא הבנתי מה לעשות ואיפה הבעיה שלי http://forums.tweaktown.com/f69/gigabyte-latest-bios-28441/index14.html
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר מחשב שהיה תקול אצלו. אני מדליק את המחשב והמסך אינו נדלק. אין שום ציפצוף של עלייה של המחשב. ניסיתי להחליף זכרונות , כרטיס מסך , הארד דיסק וספק אך שום דבר לא עזר. את המעבד לא פירקתי כי זה משהו שעוד לא ניסיתי אף פעם אבל אם תייעצו לי אני אנסה. איך אני יכול לדעת בוודאות שמדובר במעבד או בלוח אם?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
(הנחתי שזה המקום המתאים מאשר תת פורום אודיו...) בכל מקרה, הבעיה היא כמו שתיארתי בכותרת, ובהרחבה: אם נגיד אני מנסה לדבר במשחקי מחשב דרך המיקרופון, הוא נותן לי רעש סטטי מטורף. מה שמוזר זה שזה קורה לי גם כשאין מיקרופון מחובר בכלל! וגם בבדיקה של ווינדוס זה עושה את זה, ומ-2 הפורטים שיש לי (קדמי ואחורי). אם נגיד אני כן מחבר מיקרופון, אז אני יכול לשמוע את עצמי והוא עובד וההקלטה של ווינדוס עובדת, אבל ברגע שמנסים "לשדר" משהו דרך משחק או כמו בבדיקה של ווינדוס לעשות גם פידבק, הוא נותן כאילו "הד" חוזר אינסופי כזה. ניסיתי 3 מיקרופונים. לפני שאני קונה אוזניות+מיקרופון חדשות (בUSB כמובן, כי כנראה הפורט שלי דפוק), רציתי לדעת אם למישהו יש מושג מה הולך פה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
הspeaker במחשב שלי התחיל לצפצף ללא הפסקה אז הוצתי וזה נשרף תודה לעוזרים רועי ???
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
במחשב שלי הייתה סיסמת ביוס, וכדי לאפס אותה הוצאתי את הסוללה שעל לוח האם והחזרתי אותה אחרי כ-20 שניות. הבעיה היא שמאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא לא מגיב לשום לחיצה על המקלדת עד שחלונות עולה (למשל, הוא לא מגיב למקשי החיצים שאני צריך לבחור האם אני רוצה להיכנס עם חלונות או עם לינוקס). הכפתור היחיד ששמתי לב שהוא מגיב אליו הוא del שמעביר אותי לביוס, אבל גם שם הוא לא מגיב לשום כפתור (גם לא לESC בכדי לצאת, מה שמחייב אותי לעשות אתחול). הדגם של לוח האם: rev 1.0 ,gigabyte ga-ma78gm-s2h. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, קורה לי, כבר בפעם השלשית, שכונן הדיסקים במחשב שלי לא נפתח, עכשיו אני משתמש בLG DVDRW H-42 DUAL LAYER והוא לא נפתח, חוץ מלהדליק מחדש את המחשב (לא עזר) יש פתרון לסידור הבעיה חוץ מלקנות כונן חדש? זה משהו נפוץ שקורה בכונני דיסקים או שיכול להיות שמשהו באופן השימוש שלי בכונן לא תקין? תודה
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-