תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
התכני האמר שרשום על הקופסא ווינדוס ויסטה ועל הדיסק רשום XP והוא אמר לי ללכת לאן שקניתי את הכרטיס ולומר להם על זה על מה הוא מדבר מה זה הבולשיט הזה ?
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום אנשים. אתמול רכשתי כרטיס טלוויזיה CTX MD001 DVD Studio Xtra PCI. לכרטיס יש את היישומים הבאים: PCI interface 10-bit NTSC/PAL/SECAM composite and S-video decoder Automatic NTSC/PAL detection Capture video source from VHS, V8, Hi8, etc.. External Video Input: Composite and S-Video Capture Video as MPEG 4/2/1 format Capture still image (BMP, JPEG) Edit the Video or Still image in MPEG 4/2/1 format Burn the Video to DVD/VCD/SVCD S-Video port on front panel חיברתי. התקנתי דריוורים. הכל עובד (כמו שרואים בתמונה), אבל כשאני לוחץ על הקלטה הוא חושב כמה שניות ולא קורה כלום. שכחתי משהו? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
תודה על התגובה המהירה לשאלה לגבי זיהוי הכונן נתקלתי בבעיה שראיתי על עצמה אצל כמה אנשים, ולא מצאתי בחיפוש תגובות קודמות: איך מסדרים את הג'יבריש ב NVIDIA CONSOLE שמופיע מהגדרות? (WIN 98 SE) ואם מישהו זוכר כל מיני טיפים קטנים איך להאיץ את הווינדוס אחרי התקנה, אני כבר הספקתי לשכוח.. חוץ מ: - לקבוע גודל קבוע ל SWAP - לשנות את המחשב לשרת במקום שולחני... מחכה לתגובה
-
התקנתי וינדוס ויסטה והשמע לא עובד זה צריך דריבר בשביל לעבוד אז הבאתי מכמה אתרים ולא עובד לוינדוסס ויסטה ... תוכלו לעזור לי עם הבעיה ... ???
-
- 5 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אז זה המצב: המחשב נתקע לי לא מזמן, שניסיתי להדליק אותו מחדש עלה החלון שאומר שהמחשב נכבה בצורה לא תקנית או משהו, וצריך לבחור בין כמה דברים, להדליק מחדש, להדליק בSAFE MODE, או במצב האחרון שנדלק טוב(נו אתם יודעים למה אני מתכוון, החלון הזה בDOS עם הספירה אחורה) בקיצור, לא משנה מה אני בוחר, המחשב פשוט נלדק מחדש כל פעם שאני בוחר שם משהו, לא משנה מה... גם הSAFE MODE לא נדלק.. עכשיו אני אם HARDDISK חלופי. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מארז ג'נרי. כנראה סגרו לי את הכרטיס עם מברגה והרסו את ההברגה. אין ממש הברגה זה מתברג בפח אבל מה עושים. ניסיתי להדק עם פלייר לאחר הוצאת הבורג אך ללא הצלחה. יש אומים דקים? יש הצעות אחרות?
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
ועכשיו כמו שאתם יודעים זה מגיע גם עם תוכנה לזיהוי פנים בכניסה למחשב .... עכשיו בטעות ניסיתי להתקין windows 7 שהורדתי ... וזה הצליח אבל עכשיו אני רוצה לחזור למערכת ההפעלה שקיבלתי עם המחשב (זאת שדל שמו לי ) המערכת ההפעלה הקודמת הייתה גם ווינדויס 7 אבל יותר טובה ... היא הייתה Home Premium ... מה אני עושה איך אני מחזיר למערכת ההפעלה שקיבלתי עם המחשב... אין לי גיבוי רק מי שיודע שיענה , תודה
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אוקיי כך... "windows xp sp2/3 32bit" יש לי צורב מדגם NEC DVD_RW ND-3550A פרטים מטה... כאשר אני צורב DVD (אימג'\DATA) לא משנה עם איזה תוכנה נסתי 3 שונות (כל המהירויות) 1) NERO 7 2) Ashampoo Burning Studio 7 3) BurnAware Free Edition אני רואה שהדיסק נצרב, פיסית ועל ידי התוכנות (התוכנות לא מתריאות על שגיאה כלשהם, וכנ"ל הEVENT של WINDOWS) אני מכניס את הדיסק חזרה לכונן והוא לא נקרא (נראה כCD על 0 BYTES, ריק), כאשר אני מעביר למחשב אחר אני רואה DATA על הדיסק אבל אצלי לא... *פירמטתי כבר פעמיים *עדכנתי Firmware לאחרונוה *עברתי 3 סוגים של מדיות *ניקיתי את העין (דיסק ניקוי\לחץ אוויר). *עברתי בין DMA לPIO מתוך כל הצריבות האחרונות שלי רק אחת "הצליחה" (לא הצלחתי לאפין …
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
http://img260.echo.cx/img260/8708/untitled12ds1.jpg http://img260.echo.cx/img260/4395/untitled29fi.jpg רואים אצלי את המסך ככה, וגם זה לא מביא לי לשנות את המאפיינים. מישו יכול לעזור בבקשה? וזה לא מביא לי לעדכן את הכרטיס מסך. http://img260.echo.cx/img260/6694/38vr.jpg ואל תגידו לי למחוק את הדריבר הישן ולהתקין את החדש כי אין לי בכלל דריבר. יש לכם אולי מושג מה לעשות? תודה מראש לעוזרים עריכה: הנה תמונה שאולי תעזור אני יודע שצריך ללחוץ על החלון אבל כשאני לוחץ על החלון זה פותח לי חלון שצריך לעשות בו YES אבל כשאני עושה YES המחשב מתחיל לחשוב כאילו שזה עומד לפתוח חלון אבל בסוף זה לא עושה כלום.
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי Microlab Solo9C הנחתי אותם בצדדים של המסך 20 ס"מ כל צד ועל הרצפה (כלומר המסך מוגבהה מהם). כאשר הרמקולים פועלים יש הפרעות על המסך .. כאשר אני מוציא אותם מהחשמל הכל תקין. היכן אני צריך להניח את הרמקולים ביחס למסך? אנא תעזרו לי. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש כרטיס טלויזיה ישן ישן וחברתי אותו למחשב ובדיסק שלו יש רק דריברים לווינדוס 98 ,ME ו2000 ולי יש XP חיפשתי בכל מיני אתרים ומצאתי של XP והוא גם לא מתאים מה אני עושה? הכרטיס הוא של FLYVIDEO-LIFEVIEW לא ידוע לי דגם
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי את המשחק החדש של קריסיס, אני שם על הגדרות הכי גבוהות ומשחק ברזולוציה 1280-1024 פועל חלק, אבל מדי פעם (בערך אחרי שעה-שעתיים משחק) הוא עושה לי ריסט למחשב, בלי מסך כחול המפרט שלי בצד, אני מניח שזה לא בעיה של חוסר זיכרון והספק שלי לא ז'נרי, ספק טוב מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
נוסע למס חודשים לחו"ל ולא מעוניין להשאיר המחשב הנייח לשותפים (ברמה שיש לי חומר שלא מעוניין שיחטטו +כל מיני תיבות מייל וכו ) האם כדאי לפרק הכונן והאים יתפקד לי בחול?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את המקלדת למחשב אחר כי רציתי לבדוק אם הוא עובד, עכשיו שאני מחבר אותו למחשב שלי היא לא פועלת זה יציאת USB עם פינים וניסיתי בדרייברים לזהות ואין שם מה לעשות?? ד"א אני כותב עכשיו ממחשב אחר אז בבקשה תסבירו מה לעשות ושיהיה לי פחות לכתוב כי אני כל שניה צריך להחליף מחשב כדי לרשום
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש וכל מה שאני מוריד נתקע אחרי שהוא מסיים (Download interrupted). 1.5M/1.5M - interrupted ניסיתי הכל: Firefox, Chrome, IE8 אין מצב שיש וירוס (כי המחשב חדש) אבל בכל זאת סרקתי עם 3 אנטיוירוסים שונים. התקנתי ווינדוס עוד פעמיים. כיביתי את המודם (והדלקתי שוב כמובן). המערכת: Motherboard: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 Windows 7 x64 Antivirus: Norton Internet Security (זה בא עם הדיסק של הלוח אם). מה עושים? אני משתגע!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היום שמתי לב שבספק כו ח שיש לי : המאורר החיצוני הפסיק לעבוד אמנם המחשב כן עולה.. האם אני בסיכון שאני עובד על המחשב במצב הנוכחי, ברצוני לדעת מה יכול לגרום לכך שהמאורר שבספק הפסיק לעבוד כי בדיוק היום הוספתי מאוררים אחרים למארז וגם רציתי לדעת מה אני יכול לעשות בנידון אפשר לקנות מאורר ולהחליף אותו ? יש לי אותו לפחות 3 שנים (את הספק). תודה מראש אוריאל
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-8I945GMF מעבד: Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 64Bit זיכרון: 1GB DDR2 533MHz כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCIe הארד דיסק: Western Digital 120GB SATAII כוננים אופטיים: DVD וצורב הוספתי הארד דיסק נוסף למחשב Western Digital 80GB SATA אחרי כמה שעות של שימוש במחשב המחשב פשוט נתקע - העכבר לא זז ושום דבר לא משתנה על המסך. סגרתי את המחשב בכפתור, פתחתי והכל חזר לעבוד כרגיל. אחרי כמה שעות זה עוד פעם קרה אבל קצת שונה: שמעתי mp3 ופתאום המוסיקה נשמעה בקטעים וקצת אחרי נתקע המחשב כמו בפעם הראשונה. בזמנים בהם המחשב נתקע ההארד דיסק הנוסף לא היה בשימוש. יש לי ספק כוח פשוט של 500W ואני חושד שהוא פשוט לא עומד בעומס. האם באמת הספק מה…
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמחשב עולה רואים מסך ירוק עם קשקושים אני לא יכול לראות מה רשום במסך אני לא יכול להיכנס לביוס כי אני לא רואה כלום רק שהXP עולה רואים תמונה והכל תקין לאור זה לא יכול לפרמט את המחשב או לראות ביוס או להכנס אליו ( כלומר לראות באם נכנס איפה ולמה ) מה עושים ???? הוצאתי בטריה כיבתי אותו מהחשמל הורדתי דרברים ( הוספה הסרה ) התקנתי דרברים לא יכול לראות F8 או F12 או כל דבר אחר שהמחשב עולה מה עושים ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1) איך מגדילים את המהירות של המאווררים? 2) מה זה MFT USAGE ואיך מורידים אותו? תודה למי שעונה
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
המחשב שלי עבד בסדר כבר כמה זמן ועכשיו הוא התחיל להכבות כשהוא מגיע ל40+ מעלות(טמפ' של מעבד)....זה קורה כשאני משחק במשחקים בעיקר... המפרט שלי הוא: AMD 3200+ Venice ASUS A8N-VM LEADTEK 6800GS generic 1gb DDR 200G WD SWEEX 400W כמובן אני חושד בספק גנריק שלי,אז חשבתי להחליף אותו...אבל למה זה קורה רק ב40 מעלות,אם אני מקפיא את החדר שלי והמעבד נגיד לא עולה מעל 37 במאמץ הכי קשה אז המערכת לא נכבת...האם כשמעבד מתחמם אז ספק מתעמץ יותר? מה אתם חושבים?יש עוד גורמים שיכולים לעשות זאת?
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מתחבר למחשב שלי ברשת ממחשב אחר באמצעות חיבור RDP. לאחר שאני מגיע למחשב שלי, על האייקונים השתנו.כלומר, הסדר שלהם השתנה. האם יש דרך להחתחבר ב-RDP מבלי שזה יעשה בלאגן באייקונים ?י
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
המחשב ניתקע סתם ככה הכול קופה התמונה האחרונה שהייתה במסך נישארת ושומעים מהרמקולים טרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר והמחשב לא משתחרר מהתקיע עד שלא מכבים ומדליקים אותו זה קורה גם במצב מנוחה וקורה בתדירות גבוהה יותר במעמץ עוד תופעה שלו זה שבעמצה הלילה כשהוא דלוק הוא התחיל לצפצף פעם אחת בלי שום סיבה ניסיתי את כול האפשרויות החלפתי כרטיס מסך - ספק כוח - הוספתי מאווררים - החלפתי את כול הכבלים הפנימיים של המחשב לקחתי אותו למעבדה 40 פעם ובחיים התקלה לא עלתה במעבדה פירמטטי 50 פעם אני מיואש מהמחשב כבר * אין אבל בכלל הטמפרטורות נורמאליות לחלוטין מעבד לא עובר את ה 60 וכרטיס מסך לא עובר את ה 100 (מותר עד 120) תודה לעוזרים ! ;D
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ויש ציפצופים כאלה של שתיים שלוש שניות כל אחד ואפילו המסך לא נדלק.. מה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מחשבים SOCKET A, ישנים, אחד מהם עבד עד לפני כמה ימים, והשני שמתי אותו בארון אחרי שמדי פעם היה קורס. המחשב הראשון משמיע צפצוף (תיייי נווווווו) הוצאתי הכל ורק לאחר שהוצאתי את המעבד הצפצוף הפסיק. לקחתי את המעבד מהלוח השני ועדיין הלוח מצפצף. החלפתי לוח, לקחתי את הלוח של המחשב מהארון עם שני המעבדים ואותה בעיה כמו המחשב הראשון. לסיכום, 2 לוחות ו 2 מעבדים ב4 קומבינציות שונות, אותה בעיה. זיכרון קיימים אצלי 3 והם לא משפיעים. כרטיס מסך גם כן, קיימים 2 והצלבתי. רעיון למה הבעיה? זה מחשב לאחי הקטן והוא משגע אותי, אין לי רצון להשקיע יותר מדי.
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי יש לי מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה אבל שומעים אותי ממש חלש כשאני עושה שיחת זום. ואני רוצה לחבר מיקרופון חיצוני ואני לא מצליח לחבר למחשב וגם איך להפעיל את המיקרופון בזום. אשמח לעזרה. יש לי ויינדוס 10
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-