עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי היום הארד דיסק נייד של LACIE מרשת BUG (מהמבצע של הBLACK FRIDAY) וכשחיברתי אותו, הפעלתי מן INSTALLER שאחריו עלו עוד כמה קבצים בהארד דיסק, קבצים שלא ממש עזרו לי בפרמוט.. עשיתי פרמוט ע"י מקש ימני על הכונן וFORMAT אבל בכל זאת, כתוב שיש לי רק 9.99MB סך הכל בהארד דיסק... ניסיתי להכנס לMANAGE וDISK MANAGMENT, אבל עולה לי השגיאה הבאה: "the dependency service or group failed to start" מישהו יכול לעזור לי עם זה? [br]פורסם בתאריך: 29.11.2010 בשעה 22:38:38 פתרתי את הבעיה, אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by ofirrjd,

היי, ברשותי דיסק חיצוני נייד של WD מדגם my passport 2.5. עד עתה, כל פעם כשחיברתי אותו היו מופיעים חלון ההפעלה האוטומטית ואייקון של הדיסק בחלון my computer. כעת, משום מה, לא זה ולא זה קורים. כדי לראות את תוכן הדיסק, אני פותח את devices and printers, שם אני רואה את הדיסק, לוחץ קליק ימני ובוחר browse. דאבל-קליק לא פותח את תוכן הדיסק. DOK של סנדיסק עובד בלי שום בעיה ואייקון שלו נראה בחלון my computer. אני עובד עם מחשב נייד של לנובו מדגם B570e. נא עזרתכם, אופיר

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by abl155,

יש לי שני הארד דיסקים של סיגייט 500 גיגה כל אחד אחד חדש מחולק לשני מחיצות בו מותקנת מערכת ההפעלה וינדוס 7 השני ללא מחיצה והוא משמש לסרטים שירים וכו' היה במחשב הקודם בו היה XP ובו הבעיה וינדוס 7 פשוט לא מסוגל לקרוא אותו הוא מזהה את הכונן במנהל ההתקן ובביוס אבל אין כלום במחשב שלי חיברתי אותו בתור כונן חיצוני למחשב אחר עם XP והוא עובד נפלא תודה רבה לעוזרים! amd phenom2X4 955 gigabyte ma-890gpa-ud3h ss 620w

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by kikkler,

היום בבוקר, בזמן שהמחשב עבד בשלווה, הייתה פה קפיצת זרם. המחשב נכבה, וכאשר הוא הודלק, התברר שאחד ההארדיסקים פשוט נעלם (הווה אומר לא מזוהה). האם קיימות שיטות החייאה שונות שאפשר לנקוט בהן?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. באמצע עבודה על המחשב, פתאום המחשב דפק ריסטרט ואז נכנס ללופים. בלי מסכים כחולים, פשוט ספר זיכרון, נתן לי צ'אנס לאתחל דרך CD ואז כשאמור להופיע מסך הטעינה של ה-XP חזר שוב להתחלה. אחרי כמה וכמה ניסיונות נואשים לבדוק מה קורה (בהתחלה האשמתי את הווינדוז), ניסיון לעשות repair בכדי להציל את המידע שיש לי על הדיסק פתאום הרחתי ריק מתקתק מוזר כזה מהמארז, פתחתי אותו ואני רואה ענן עשן קטנטן מיתמר לו מה-HD שלי. כמובן שמיד סגרתי את המחשב, ניתקתי את החשמל ושלפתי החוצה את ה-HD. המוזר הוא שזה לא ריח של שרוף, אלא ריק מתקתק מחליא כזה. בכל מקרה, רציתי לדעת אם אני יכולה לנשק לשלום למידע שיש לי שם ולהכנס סופית לדיכאון. :errrr: :'(

• 26 תגובות
    • 5.1k צפיות
  6. אוקי אז ככה, נשרף לי הארד דיסק הנוכחי, 80gb Ide 7200 rpm 8mb buffer, by Wd חיברתי במקומו הארדיסק של Quantom Firebell 4500RPm, משהו נוראי בקיצור, חיברתי תהארד דיסק השני, פירמטתי אותו, הרצתי לבדקה סתם AquaMark, הציון שקיבלתי היה 11000, כשעם ההארד דיסק הקודם קיבלתי 55000 המחשב שלי בחתימה. האם ההארד דיסק יכול לפגוע כל כך בביצועים??? תודה או שאולי הרסתי עוד משהו? |: מקווה לשתובה מהר, בתודה דני.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  7. Started by ofir123,

נכון שקיבלתי את המחשב שלי אבל עוד פעם בעיות.... הארד דיסק שלי עובד במחשב אחד אבל במחשב שלי הוא לא עובד וגם הארד דיסק אחד לא עובד במחשב שלי ניסיתי להחליף כבל אבל זה לא עזר וכאשר הכבל נתונים מנותק מארד דיסק ורק החשמל מחובר הוא עובד (שומעים אותו) וכאשר הכבל נתונים מחוברהוא פשוט לא עובד ולא שומעים ממנו ציוץ. מה הבעיה? איך אני פותר אותה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הכול התחיל (נראה לי לפחות) כשנשבר לי הכיסא ששירת אותי כ5 שנים מול המחשב, נפלתי אחורה ובדרך הרגל שלי פגשה את מארז המחשב בעוצמה חזקה מספיק כדי לרגום לו להתקע, פה לא חשדתי עשיתי רסטרט, פה לא חשדתי מאוחר יותר שמתי לב שכשאני מעתיק דברים ממקום למקום (או ממדיה למחשב, או הפוך) זה מעתיק ממש לאט פה התחלתי לחשוד! קיצור, דיי לצחוקים כי הארד דיסק של 200 ג'יגה שהולך זה לא מצחיק! הורדתי ימבה תוכנות (snm, התוכנה של maxtorn, hd tune, hd tech...) ובכולן! הכול מראה בסדר (כנ"ל לגבי שאר חלקי המחשב) חוץ מהעבודה שההארד דיסק פועל לי על 3 מגה לשניה (במקום כ130 כשהו חדש, או משהו כזה....9 חיברתי אתמול הארד דיסק ישן של 20 ג'יגה מלפני X בריבוע שנים שעושה כולה 5200 סיבובים לדקה והסתבר.. שאפילו…

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  9. Started by shafran,

שלום יש לי הארד דיסק 7200 עם 25,000 שירים. הוא עובד ללא בעיה. עד אשר אני עושה עליו איחוי, או טעינה מלאה של רשימת השירים אז המחשב נתקע עם הנורה פועלת של ההארד דיסק. חייבים לאתחל אחרי זה. איך פותרים את זה? האם להעביר הכל להארד דיסק אחר לפרמט ולהחזיר?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  10. Started by shapiro.guy,

שלום, פירמטתי את המחשב לפני כמה זמן וחילקתי את שני ההארד דיסקים (שני הארד דיסקים של 500 גיגה של סיגייט) למחיצות. כל פעם שרציתי להעתיק קבצים אל אחת מהמחיצות הופיעה הודעה שצריך לעשות פירמוט, ולכן עשיתי פירמוט רק לשתי מחיצות בהארד דיסק אחד. בשני לא היה לי צורך בינתיים. הכונן השני נשאר לא מפורמט במשך כמה זמן, עד שפתאום הוא נעלם. הוא לא מופיע ב"מחשב שלי" או בניהול מחיצות. בנוסף, הורדתי תוכנה לניהול מחיצות וגם היא לא זיהתה אותו. גם בביוס מופיע רק אחד, ושיחקתי קצת עם הכבלים של ההארד דיסקים במארז והכל בסדר. מה לעשות? ??? תודה, גיא

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  11. אז הסיפור שלי הוא ככה: יום אחד המחשב הישן שלי עשה לי מסך כחול בכל פעם שהדלקתי את ווינדוס וכתב הודעות שגיאה,עד היום אני לא בטוח אם זה בגלל וירוס מסויים או בעייה כלשהי.... חיברתי את ההארד דיסק הזה שעליו מותקן אקספי (40GB)להארדיסק עתיק של 800 מגהבייט שעליו היה ווינדוס98 ששם קבצים מסויימים ניקראו רע משהו כמו 10 ג"יגה לקובץ של 5 מגה. עכשיו קניתי מחשב חדש וחיברתי את ההרד דיסק המדובר (40GB למחשב החדש, סילקתי וירוסים אבל עכשיו מופיעה בעיה הפוכה - קבצי MP3 שאמורים לתפוס 13 מגה תופסים רק 32KB וניגמרים תוך שניה. המצב הזה קשה בשבילי כי אלו קבצים נורא חשובים בשבילי שלהשיג אותם מחדש יקח לי חודשים וזמן שאין לי בגלל שאני חייל. ניסיתי תוכנות שיחזור כמו RSTUDIO אשר קראה את הקבצים שוב באותו…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  12. הסיפור הוא כזה חבר שלי הכניס את ההארד דיסק שלו להקפאה!(לאחר ששבק חיים) אח"כ הוציא אותו מהקפאה והוא חזר לעבוד האם זה הגיוני? אם כן מזה עושה להארד דיסק?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, פירקתי הארד דיסק מממחשב שלא עובד והפכתי אותו ל Slave אולם בטעות חיברתי את המתח הפוך ועכשיו הוא לא עובד - כנראה שרפתי משהו מישהו יודע איך מתקנים אותו? תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום, ברשותי מחשב Pentium II - 177mhz אשר מריץ Windows 2000 - Server Edition... מדובר בלוח אם מיושן יחסית (אני חושב..). האם אתם חושבים שאוכל לחבר למחשב הארד דיסק של 80 ג'יגהבייט? האם אדרש לעדכן ביוס? ממש אין לי בעיה לעדכן אותו. לכל הספקנים: קיבלתי את המחשב מדוד שלי (ז"ל) - אמא שלו העניקה לי אותו לאחר שהוא נפטר. לדוד שלי היו עשרות תארים במחשבים, ותאמינו לי שממש אין לי מושג איך הוא הצליח לדחוס את Windows 2000 אל תוך מחשב מיושן כזה. בתודה, --Vega

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן חברה, בטח שמעתם על הבעיה שיש לכל הדיסקים של סיגייט מהסדרה החדשה. (7200.11) אז גם לי, אבל המצב יותר גרוע ממה שהיה נדמה או שקרה לרוב שאר האנשים. הבעיה אצלי, שבניגוד לרוב שהצליחו לתקן את הבעיה עם העדכון, אצלי ההארד לא מזוהה בביוס, ולכן אי אפשר להריץ את עדכון הקושחה שאמור לתקן את הדיסק. לא משנה באיזה קונפיגורציה של חיבורים וכו'.הדגם הוא ST3500320AS, נקנה לא מזמן. הבנתי מרפרוף קצר ברשת שזה משהו בסגנון הזה :" BSY error: it happens when your HDD enter on a halt state, or BuSY state. In this condition, your HDD will not be recognized by BIOS at POST moment." נראה לכם שיש איזה דרך להחזיר את הדיסק לחיים? לבד, או אצל חנות, כל דרך שתהיה. מסיגייט כבר התייאשתי, הם לא שמים :anim-…

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  16. Started by לוח שנה,

הוספתי הארד דיסק למחשב שהיה אצלי פעם בשימוש(ההארד דיסק) ועבד בסדר. כעת חברתי אותו שוב למחשב ומאז המעבד עובד הרבה למרות שהמחשב לא עושה כלום. חברתי למחשב אחר ואותה תוצאה. מה זה אומר שהלך ההארד דיסק?

17. הי, אז ככה כשאני ניכנס לניהול דיסקים אני רואה פחות נפח ממה שצריך להיות. אני יודע שחברות הדיסקים מחשיבות 1 GB כ 1000 בימקום 1024. אבל אצלי במקום 312.5 זה מראה לי 298.08 זה הפסד של יותר מ 15GB. תודה

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  18. יש לי הארד דיסק שהיה במחשב ישן ועבד טוב, העברתי אותו למחשב חדש והמשיך לעבוד, ניסיתי לפרמט אותו והוא נתקע באמצע כל פעם. בדקתי עם PartitionInfo ואני מקבל את ההודעות הבאות: Error #109: Partition ends after end of disk. ucEndCylinder (5006) must be less than 5005. Error #108: Partition didn't end on cylinder boundary. ucEndHead expected to be 254, not 29 משהו יודע איך לתקן את הבעיה ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שבוע טוב אם אני מחבר הארד דיסק שרוף (חדש או ישן) למחשב עם עוד הארד דיסק עובד.. מה קורה? נשרף איזה חלק או משהו כזה?? תודה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  20. שלום כשאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעה שחסר לי קובץ ווינדוס אני מכניס דיסק של ווינדוס ומנסה לעשות REPAIR (במסך הכחול)אבל אני מקבל הודעה שלא קיים ביוס או הארד דיסק כשאני נכנס לביוס זה המסך שמופיע לי מה הבעיה פה ואיך אוכל לתקן אותה ? תודה.

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. התקנתי R STUDIO והוא פשוט ממלא את הLOG בארורים רצוף כשאני עושה להארד דיסק סקאן בווינדוס ההארד דיסק לא מופיע, רק במנהל ההתקנים איך אני מציל את ההארד דיסק והקבצים שעליו?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by elad-k1,

שלום... יש לי בעיה במחשב ניסתי לפרמט את המחשב אבל שאני מגיע להתקנה של הוינדוס xp הוא רושם לי במסך הכחול שהוא לא מוצא הארד דיסק! ובביוס זה מראה שהוא נימצא הארד דיסק SATA,שמתי הארד דיסק אחר IDE התקנתי והכול עובד רגיל חיברתי את הארד דיסק SATA למחשב השני כדי לפרמט אותי פירמטתי אותו ושוב נסיתי להתקין הוא מזוהה כסקונט בביוס אבל הוא לא מזוהה בהתקנה של הוינדוס! אולי צריך לשנות משהו בביוס?(זה הביוס עם התצוגה אפור כחול של לוח אם אסוס american megatrends)! תודה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלושה הארד דיסקים: א'-120 ג'יגה ווסטרן דיגיטל ב'-80 ג'יגה סאיגיט בראקודה ג'-40 ג'יגה ווסטרן דיגיטל (כולם IDE) בד"כ רק הארד דיסק א' מחובר, אבל הוא כנראה נשרף (כשאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעת insert a working boot device יש לציין שהוא מג'ומפר כראוי וניסיתי גם במחשב אחר, אני גם לא מרגיש שההארד דיסק זז בכלל) הארד דיסק ב' עובד רק כשהוא מחובר על אותו כבל של הצורב ומג'ומפר כסלייב והצורב כמסטר וגם כשאני נכנס הוא נכנס למשתמש ועושה loading personal setting... וזאת עוד אחרי windows repair וכמובן-אותו דבר קורה גם בסייף מוד. (רק כשאני נכנס למשתמש שלי, כשאני נכנס לאדמין הוא עובד (בסייף מוד)) כשאני מחבר את ההארד דיסק למחשב אחר המחשב עולה אך לא מזהה את ההארד דיסק. הארד דיסק ג' עובד…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אוקיי, קודם כל שלום חבר'ה! כפי שאתם רואים אני חדש פה, אבל אני מקווה שזה לא יפריע לי להשתלב או לקבל את מיטב התמיכה מאנשים. אז ככה: אתמול רכשתי כונן קשיח חדש - WD 80GB SATA, ברצון לא לשלם הפעם לגנבים האלה מהחנות שלוקחים 50 שקל על הרכבה מסכנה. ההרכבה הפשוטה הלכה לי בקלות, וכך מהר מאוד הפעלתי את המחשב והגעתי למסך ה-BIOS של הלוח שלי (GA 8IK1100) על מנת לקנפג את ההארד דיסק. בקטגוריית ה-PERIPHERALS סימנתי את יציאת ה-SATA כ-SATA 0 (יש אפשרות ל-SATA 0, SATA 1, Master IDE, Slave IDE), לא שזה משנה, לדעתי, כי הלוח זיהה את ה-SATA0 כפעיל באופן אטומטי. את אופציית ה-SATA RAID כיביתי, והפעלתי מחדש את המחשב. התקנתי מחדש את הווינדוס על הכונן באופן ראשוני (במסך הכחול הזה של הדיסק), ולאחר שה…

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  25. Started by mritay,

היי, יש לי כונן חיצוני שלפתע החליט שהוא מפסיק לעבוד (חלקית) כלומר - אני יכול להכנס אליו ולראות את הקבצים שעליו, אך כשאני מנסה להעתיק אותם\שינוי שם הוא נותן לי שגיאת יתירות מחזורית. האם קיימת תוכנה\דרך קסמים לסידור הבעיה, או שכל המידע הלך לעולמים?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.