עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yoel14,

שלום, יש לי מחשב בינוני, לא קריטי המפרט, לא הייתי בבית כחצי שנה, ומסתבר שהוא "אכל" קצת יותר מידי אבק, נדמה לי ;D ניקיתי חפיף, ואנקה טוב יותר בקרוב, אבל בשביל הסקרנות וההבנה שלי- זה הגיוני שבגלל אבק במאוורר וב-היט-סינק המעבד [לפי EVEREST] יעבוד ב[גלישה באינטרנט] ב70-75 מעלות, ובמשחק [לא כבד TCE] ב105 מעלות?! המעבד הוא E5200, כרטיס המסך הוא און-בוארד 3100 של אינטל... וכמה אני צריך לדאוג שאם לא אנקה אותו חייו יתקצרו.... תודה

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by sh_idan,

כשמדליקים את המחשב הוא עושה רעשים של מתחיל לעבוד, אבל אין תמונה על המסך. בדקתי את המסך עצמו והוא תקין, כרטיס המסך תקין אף הוא. מה לדעתכם הגורם? או לפחות איזה עוד בדיקות אני יכול לעשות ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by MOFRA,

יש לי כרטיס מסך6600GT של BFG שהוא ממוהר מהמפעל עכשיו כשקניתי אותו בדקתי אותו ב 3DMARK05 והוא הוציא משהו בסביבות ה5500 שזה סבבא היום בדקתי שוב את הכרטיס וקיבלתי רק 3400 איך זה אפשרי ואיך אפשר לתקן

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by Erez123123,

היי, יש לי מחשב נייד מסוג GIGABYTE W566N לפני כמה ימים הוא המסך שלי התחיל להתפצל ל6 (פשוט רואים את כל המחשב 6 פעמים [רק בקטן] - כבר משלב הBIOS) ניסיתי להתקין דרייברים חדשים וגם עדכנתי את הBIOS ולא עזר. המעבדה לייד הבית אמרה שכנראה צריך להחליף את הmotherboard וזה יעלה לי 1300ש"ח + 250ש"ח (עבודה) 1) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעייה הזאת בלי החלפת חומרה? 2) זה נראה לכם סביר 1500 שח על לוח אם חדש? תודה, ארז

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by 111111,

(ביצעתי חיפוש ולא נמצאה תשובה) יש ברשותי 3 כוננים שאלתי היא האם אני יכול לפרמט שניים מהכוננים מבלי לגעת בשלישי כאשר אחד מהכוננים המיועדים לפירמוט הם של הווינדוס? ואם כן האם אני עושה זאת בדרך הרגילה או בדרך אחרת? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  6. Started by Ariel234156,

שלום, יש לי הארד דיסק חיצוני מדגם wd ultra לפני כמה ימים הוא התחיל לתקתק לי ברגע שאני מחבר אותו למחשב והמחשב לא מזהה אותו בכלל ככונן שיש בו נפח אחסון. ניסיתי לבצע שחזור בכמה תוכנות שונות אבל אף אחת מהם לא הצליחה לשחזר אפילו מעט מהקבצים, אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין בגלל שיש לי בתוכו הרבה מאוד חומר חשוב. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by Omer DA,

לאחרונה קניתי מחשב חדש הכל עובד מצוין חוץ מבעיה שכשמדליקים את המחשב הוא כיאילו לא מגיע לשלב של טעינת הwindows ורק כשעושים ריסט הוא מסתדר והכל עובד מצוין מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by Galit17,

כשאני מחברת רמקולים מאחורנית פתאום לא שומעים, כשאני מחברת את הרמקולים מקדימה איפה שהיציאה לאוזיות אז כן שומעים. זה כבר עשה לי בעיה לפני כחודש שבאמצע ששמעו פתאום לא שמעו ואחר כך שוב שמעו. בכל אופן כרגע לא שומעים בכלל ביציאה שמאחורנית והיציאה שמקדימה מיועדת לאוזניות וזה מוזר שאיפה שהאוזניות כן שומעים ומאחורה לא שומעים. היה איזה קטע שכיביתי את המחשב והדלקתי ואז כשחיברתי את החוט מאחורה שמעו לשניה ואז זה הפסיק. הלוח שיש לי: gigabyte 965 ds3 rev3

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  9. יש לי לוח EPOX 8rda+ עם ביוס מעודכן לגרסה האחרונה הרשמית של החברה. עד היום עבדתי סבבה עם שני מודולים 256*2 של PC2700 ... אני מנסה להרכיב עליו זכרון 1GB PC3200 מודול יחיד בלבד. והמחשב מסרב לעשות BOOT (צפצוף יחיד ארוך , ועל הלוח את הקוד C1 שזה לפי הספר אומר בעייה עם הזכרון. ) אם אני משאיר את שני הזכרונות הישנים (2*256 PC2700) ומרכיב את הזכרון החדש על הסלוט השלישי, המחשב עולה, אבל לא מזהה את הזכרון החדש. האם זה אומר שהלוח הזה מותאם לעבוד בתצורת DUAL בלבד? איך אפשר, אם בכלל, לבטל את ה DUAL CHANNEL בלוח? או שלפי דעתכם אני צריך לשחק בהגדרות הביוס כדי להצליח להעלות אותו (ז"א OC )? אם זה יעזור לי, אני אצלץ להזמין עוד מודול של 1GB PC3200 , אבל בנתיים לא רוצה סתם להסתבך בעוד…

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by yonifra,

אהלן, יש לי שני כרטיסי מסך משורשרים מסוג HD6850 במחשב שלי. אני רוצה לחבר מסך שני למחשב אבל כשאני מחבר מסך נוסף לכרטיס שכרגע משמש את המסך הראשי (יש לו שני חיבורי DVI) באמצעות מתאם VGA -> DVI הכרטיס לא מזהה את המסך השני ואין לי אפשרות להרחיב את התצוגה למסך השני (אני עובד עם Windows 8.1). האם זה קשור לעובדה שאני משתמש בכבל VGA עם מתאם? האם אני צריך כבל DVI ייעודי? אני אשמח לכל עזרה בנושא. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by -AKEL-,

http://img139.imageshack.us/img139/237/scan0010vd2.jpg סתומרת אם הוא העברת מידע... או מטח... כי אני פשוט צריך לחבר בין הכרטיס קול שלי לכרטיס טלוויזיה ואני מפחד לחבר אותו הפוך שלא יהיה קצר אז... איזה סוג של חט זה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by hosham,

שלום. מפרט בצד. לפני כמה חודשים היתה לי בעיה עם הלוח אם הישן שלי (אותו דגם רק בלי RH בסוף),הכנסתי כרטיס FIREWIRE לסלוט PCI ומחשב סרב להכבות. כל כיבוי של המחשב אחרי 2-3 שניות המחשב היה מדליק את עצמו מחדש.(כיבוי מווינדוס ומהמארז). המחשב נשלח לחנות שממנה נקנה והלוח הוחלף,הטכנאי אמר לי שהוא לא נתקל בבעיה כזו מימיו ועדיין הכרטיס והלוח לא הסתדרו ביחד והוא טען שיש מצב להתנגשות בין הכרטיס (של חברת PINNACLE) לצ'יפסט 945. מאז החלפת הלוח לא הכנסתי את הכרטיס כי לא היה לי צורך ב FIREWIRE. לפני שבועיים קניתי כרטיס רשת PCI אלחוטי של חברת NETGEAR,התקנת הרשת עברה בהצלחה אך המחשב שלי החל לקפוא לאחר מספר שעות עבודה. רק ריסטרט מהמארז היה מסדר את העניין וגם זה כמובן למספר שעות. מערכת הפעלה חד…

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by Gal_452,

שלום אנשים! כבר כמה זמן יש לי בעיה מאד מעצבנת במחשב והיא שכל פעם אחרי שאני משחק 15-20 דקות באיזשהו משחק המחשב נתקע לי. הבעיה הזאת מאד מתסכלת אותי ואשמח עם מישהו יכול לעזור לי לפותר אותה תודה,גל

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  14. שלום, יש לי בעיה במחשב ואני עובד עיצות :-[ בעת כניסה למשחק התמונה קופאת, הקול של המשחק נתקע ולפעמים אף המסך נכבה(והמסך רושם מיד אחרי שהוא שחור - שהוא נכנס למצב שינה) ואין שום אופציה אחרת חוץ מללחוץ על הכפתור הכיבוי או הריסט של המחשב כדי שהמחשב יעלה בצורה תקינה. יש לציין שזה קורה לי רק במשחקים - אני משחק פיפא 13 ופרו 13 וCOD ובכולם זה נתקע לרוב זה בתפריט הראשי ולפעמים זה באמצע משחק אבל בד"כ זה לא מחזיק יותר מ-5 דקות עד שהתמונה קופאת והפיקסלים (הנקודות על המסך) תקועות.. יש הרבה נקודות מסביב לתמונה וזה נתקע. בדקו לי את המחשב במעבדה והוא קורס בעת הרצת תוכנת 3DMARK אך בעת הרצת התוכנה על מחשב אחר עם הכרטיס מסך שלי - GEFORCE 9600GT המחשב עובר את כל המבחנים של התוכנה בלי שום נפי…

15. לאחר העתקת הקבצים בשלב הראשון המחשב עושה ריסטארט אבל לא ממשיך את ההתקנה כרגיל, אלא חוזר שוב על השלב הראשון אם יש פה מישהו עם הלוח הנ"ל אשמח לעזרה תודה (לא מצאתי תשובה לאחר חיפוש בפורום)

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  16. שלום לכול חבריי הפורום.. זוהי ההודעה הראשונה שלי אז סליחה מראש עם הנוסח לא תואם לכללים פה... הדבר אירע לראשונה כשלא הייתי מחובר לאינטרנט וניסיתי להתקין תכנה שמוכרת לכולנו דיימון טולס... (אינני חושב שביא קשורה לתקלה אך אני מציין כל פרט). המחשב קרס וריסט את עצמו ומאז לא הצליח לעלות וגם לא ב safe mode כל פעם שהוא מנסה לעלות הוא פשוט קורס בשלב הסופי של ה login . נסיתי לעלות את המחשב דרך xp boot (דיסק שמדמה מערכת הפעלה של XP ) אך גם זה קרס באותו שלב. ניסיתי גם להריץ תכנת boot לבדיקת הארד דיסק אבל התוכנה מודיעה שהיא לא מוצאת את ההארד דיסק או שיש בעיה עם הזיהוי שלו ובזמן הזה הלפטופ מתחמם בצורה מטאורית.. מדובר בלפטופ בן שלושה חודשים יש אחריות מקיפה אבל זמן ההמתנה קשה לי מידיי... …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by GB,

שלום לכולם. אני רוצה לפרמט אבל אני לא יכול כי המחשב לא עושה BOOT מהדיסקט וגם לא מה CD-ROM, ואני לא יכול לשנות את זה מהBIOS כי יש שם סיסמא ואני לא יודע אותה. האם יש דרך לגלות את הסיסמא , לבטל אותה או אם יש איזו שהיא סיסמת מאסטר לביוס???? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by m.l,

אם יש לי סטיק אחד של 512 ואני שם עוד אחד של 256 והלוח אם שלי תומך בדאבל צ'אנל בזיכרון....זה משנה משהו ששני הסטיקים לא אותו גודל?..... ואם כן אז מה משנה? בקיצור אני לא יישגע את השכל ומי שיוכל לענות ולהסביר לי אז תודה מראש

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by ariel-ro,

שלום מאז שקניתי את המחשב שלי יש לי בעיה בכונן דיסקטים(שהתגלת לפני שנה כי לפני לא השתמשתי בו) המחשב לא מצליח לקרוא את הדיסקטים שיש בפנים למרות שכולם תקינים. הכונן עובד במחשבים אחרים. וכוננים אחרים שעובדים, לא עובדים במחשב. מישהו יודע מה הבעיה? תודה אריאל

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  20. Started by satlan1,

יש לי פלאפון K750I עם כרטיס של ג'יגה. הוא מחובר עם USB למחשב. כשאני מנסה להעתיק קבצים מהמחשב לפלאפון זה מתחיל להעתיק אותם ובאמצע העברה אני מקבל את ההודעה ההעברה נפסקת, והתוכן שבכונן נעלם.(אם אני עושה רענן אז הכונן עצמו גם נעלם...). כדי שהמחשב יזהה אותו שוב אני צריך להפעיל אותו מחדש.(לא עוזר לנתק את הUSB ). ואחרי שאני מפעיל מחדש זה ממשיך ואני מקבל את ההודעה בקובץ אחר. ככה שזה לא בעייה בקבצים. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה (אם זה מתאים יותר לגאדג'טים אז תעבירו לשם...)

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  21. כמו שכתבתי המחשב מראה סימני גסיסה. כנראה שתוך כמה שעות\יום\יומיים הוא כבר לא ידלק. האם יש דרך שבה אוכל לשמור את השמירות של המחשב GTA IV לדוגמא כך שאחרי שהמחשב יאותחל אני אתקין את המשחק והוא יהיה באותו מצב לפני הפרמוט מבחינת ההתקדמות במשחק? אשמח לתשובה מהירה לפני שהמחשב הולך לעולמו. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  22. Started by a_a_aa,

ברשותי דיסק קשיח חיצוני TRANSCEND 500GB המתחבר למחשב ע"י 2 כבלי USB. הדיסק משמש למעבר אינפורמציה בין מס' מחשבים. לאחרונה המחשב הנייח שעליו מותקנת מערכת הפעלה XP אינו מזהה את הכונן [ כנראה שכן מזהה היות והוא קופא לפרקים לאחר חיבור הדיסק הנייד למחשב]. במחשבים אחרים שאני משתמש עלהם קיימת מערכת הפעלה WIN7 אין את הבעייה הנ"ל. ניסית לפרמט את הכונן הנייד ולא עזר. לאחרונה עידכנתי גירסה לאנטי וירוס [NOD32 -5] חשבתי אולי הוא גורם לבעייה שכן בעבר הלא רחוק הכונן עבד מצויין במחשב ה-XP. איך אפשר להתמודד עם הנ"ל תודה

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. יש לי שם מידע של שנתיים , פתאום הבוקר הפך RAW אשמל לעזרתכם כיצד להחזיר את ההרד דיסק לפעיל מבלי לאבד מידע בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. זה בקטנה נכון?=)

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  25. היי, מדובר ב-Broadcom 802.11g הנפוץ. לא עשיתי דבר חריג ופתאם לפני כמה ימים הפסיק הכרטיס לזהות רשתות אלחוטיות כשבוודאות יש שידור באזור. נעשו כבר: כבוי והפעלה מחדש, disable/enable לכרטיס הרשת, הסרה והתקנה מחדש של מנהל ההתקן של כרטיס הרשת. מערכת ההפעלה היא Windows 7 Professional. מה ניתן לעשות בשלב זה? האם יש טעם לנסות System Restore או שיש אפשרויות אחרות שלא לקחתי בחשבון? רב תודות.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.