תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
ראו תמונה. (כתובת למסך שגיאה- http://upload.tip4bet.com/viewer.php?id=809099PICT0005.JPG ) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
העניין היה מאז שקניתי את המחשב. פשוט המנורות והמאווררים נדלקים לשניה ונכבים ושוב ושוב בערך 30 שניות כמו כן רציתי לשאול אם במעבד 4 ליבות יש צורך לחבר את שני חיבורי החשמל(pin connector 4 ) למעבד או שמספיק אחד? q6600 msi p45 platinum 2x gail 800mhz 2giga vantec v2.0 480w leadtec 7800gtx extreme raptor 36g wd 250
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD SONY 530-A וכנראה שיש לי בעיה חומרתית איתו, הייתי רוצה לעדכן לו את הדרייבר, אני עובד עם ויסטה, ועדיין לא מצאתי דרייבר בשבילו
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי מחשב (ספק+לוח אם+סטיק זכרון אחד) שמצליח לעשות boot בלי בעיות, כאשר הכרטיס מסך (ה-6800) לא מחובר והמסך מחובר לכרטיס OB. כשאני מחבר את הכרטיס מסך (ה-6800) ומדליק את המחשב, יש צפצוף ארוך ונוראי שלא מפסיק שיוצא מהרמקול שעל הכרטיס מסך והמחשב לא עושה boot והמסך נראה שחור לחלוטין (אפילו אם המסך מחובר לכרטיס OB ולא ל-6800). בעקרון יש איזה פאק ב-6800 שיש לו איזה קבל משוחרר למחצה (כאילו "מתנדנד" כזה, כי הוא מחובר רק בצד אחד) אבל גם אם אני לוחץ את הקבל לכרטיס בשביל שיהיה מגע זה עדיין לא עוזר. אשמח לעזרה בשביל להצליח לעשות boot עם הכרטיס ולהשתמש בו בכל זאת... המוצא האחרון יהיה לנסות להלחים את הקבל הזה חזרה למקומו, אבל את זה אני רוצה לנסות רק אם כל דבר אחר (וכרגע אין לי שום רעיו…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני עובד עם מחשב נייד עליו מותקנת ויסטה. לאחרונה שמתי לב שמדי פעם יש פעילות של ה כונן קשיח ללא סיבה מיוחדת. שהלכתי למסך המחשב שלי ראיתי שאם אני עושה כל חצי דקה רענן המקום הפנוי בכונן הקשיח יורד ויורד בקצב מפחיד. בעשר דקות האחרונות נתפסו לי 3 גיגה כאשר שום התקנה אינה פועלת ברקע. מישהו יודע מה הסיבה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי להוריד את זה ידני דרך לוח הבקרה אבל לא מוצא את זה יש לי וינדוס 10 זה התחיל עוד לפני השידרוג מוינדוס 7 אבל לא ייחסתי לזה חשיבות בזמנו וגם לא היה לי זמן חשבתי שאיזה תוכנה בחלונות נתקעה אבל חיפוש בגוגל מעלה שזה תוכנת רוגלה ולא מצליח להסיר ידנית כפי שממליצים לא נמצא שמה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ליפני איזה יומיים זה ההרד דיסק התחיל להוציא רעש כזה יש חול בפנים והוא קופץ אז יש רעש כזה! הוא עומד למות או מה? אה ועם אני שם עליו את היד הוא לא עושה יותר רעש ברגע שאני עוזב הוא שוב עושה רעש :-[
-
יש לי את המחשב כבר שלוש שנים ולאחרונה הוא מרעיש מאוד. אני לא יכול לדעת בוודאות שהרעש מגיע מהספק, אך כאשר פתחתי את המארז והדלקתי את המחשב זה נשמע לי שהרעש מגיע מכיוון הספק. מה שמוזר זה שלא מדובר במשהו קבוע, למשל עכשיו הדלקתי את המחשב והוא לא מרעיש, אבל לפני כן הייתי צריך להדליק ולכבות אותו פעמיים שבהן הוא רעש כבר מהפעלתו. אני לא חושב שמדובר בבעיה שהספק לא מצליח להחזיק את המערכת כי כפי שכתבתי, יש לי את המחשב כבר שלוש שנים. בכ"מ הנה המפרט: מעבד intel core i-5 750 לוח אם gigabyte GA-P55M-UD2 כ.מסך Club3D ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 מארז NZXT Zero 2 ספק כוח Chieftec A-135 650W קרור המעבד CoolerMaster Hyper TX3 הבאתי את הפרטים שלדעתי עשויים להיות קשורים איכשהו לבעיה. תודה רבה…
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום. הנה המאווררים: והנה תמונה של החיבורים שלהם (משמאל) והחיבור של ספק הכוח (מימין). (סלחו לי אני חדש בתחום - אז בסבלנות איתי) כל שאני יכול לחבר זה רק אחד מה"לבנים" (שלו פינים). ואני מניח שזאת הסיבה שרק מאוורר אחד עובד (השני מקבל איזה תזוזה, אבל לא מסתובב). לא מצאתי עוד יציאה מספק הכוח שלה פינים! ז"א - אין לי לאן לחבר את החיבור השני יש פתרון? לא רק זאת, אלא גם שבעוד שלמארז יש מצב של LOW, HIGH ו OFF, רק ה High וה OFF עובדים. ואין מצב ביניים של Low (לצערי)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, משהו מוזר קרה לי לפני מספר דקות.. כשהמחשב סיים להעלות את כל התוכנות שעולות עם הכניסה לווינדוס.. לחצתי על חיבור האינטרנט כדי להתחבר והמחשב לא הגיב. הייתי בטוח שפשוט לא לחצתי מספיר מהר ושוב הקלקתי עם העכבר - שום תגובה. ניסיתי ככה במשך חצי דקה ולא הייתה שום תגובה. שמתי לב שהאנטי וירוס שלי נמצא על "DISABLE" - ריבוע שחור במקום אדום ב" MCAFEE " .. פתאום במכה אחת קפצו לי מספר הודעות שאומרות - "לא ניתן לפתוח את פנקס טלפונים" או משהו דומה. ומיד לאחר מכן ה MCAFEE חזר להיות פעיל. האם זאת איזשהי תולעת שביטלה לי את האנטיוירוס וניסתה לפתוח לי פנקס טלפונים כדי להוציא לי מידע פרטי ? (למרות שאין לי בכלל פנקס טלפונים במחשב..)
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לאחר שפירסמתי "בשבחי" הכרום האיטי והמקרטע מה שנכון התקנתי פיירפוקס והכל הסתדר פלאים. זה בקצרה מה שהיה (אפשר לקרוא על הבדיקה בדיווח קודם) מה שחדש הוא שניסיתי לעבוד במצב גלישה בסתר incognito (בהמלצת אתר שראיתי) והתוצאה מפתיעה היוטיוב עובד חלק סרטים עולים במרץ והגלישה בין הסרטים חלקה ורצופה (לא מקרטע) מכאן המסקנה שכמות העוגיות וחומר המעקב הרגיל של כרום והעבודה שלו ברקע "לדאוג" לי לפרסומות מתאימות עולה עד כדי כך שכל הכרום נתקע ומקרטע (ניתן לראות מנהל המשימות כמה הוא מעסיק את המעבד ואת הזכרונות) המסקנה מכאן או שתעבדו במצב גלישה בסתר אבל זה לא הכי נוח ואפשרות שנייה זה למנוע מכרום שימוש בעוגיות ולהגביל אותו ככל שניתן באיס…
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
הרכבת BT על E2180 בלוח P35 DS3L, איך מרכיבים?
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
זה ההודעה שאני מקבל כאשר אני מוציא את הארדיסק של מקסטור מהמחשב. הוא משמש HD משני. HD ראשי זה WD. שעליו יש את הXP. עכשיו ניסיתי לחבר את המשני. להיכנס SETUP ולעשות דיסאבל. ואז להוציאו מהמחשב. אבל זה לא עבד.. אגב שאני מחבר את המשני: אני מקבל הודעה של : PRI SLAVE HARD S.M.A.R.T. STATUS BAD BACKUP AND REPLACE זה למה אני מוציא אותו.. אז חשבתי אולי ההודעה ATAPI Incompatable נובעת בגלל ה CD ROM/ DVD אז ניתקתי את שניהם מהחשמל. אבל זה עדיין לא עזר. ושאני מקבל את ההודעה הזאת: ATAPI Incompatable אז אני צריך לעשות F4 בשביל להיכנס ל SETUP. מה עושים ? בשביל שההודעה הזאת תעלם. HD השני הדפוק יוסר מהמחשב. והוינדס יעלה מHD הראשי. שהוא פסדר. נ.ב. לא יודע אם זה קשור. אבל הבטריה של הלוח אם גמ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שמציקה/מטרידה ומורידה לי את חווית הגיימינג בזמן משחקים מסוימים, הבעיה היא בזמן שאני משחק, כשאני מתמקד עם העכבר על רקע/אופק ומזיז את בצורה איטי אני מקבל מן מיקרו תזוזות מגומגמות במקום לקבל תחושה חלקה של 60-120 fps (כאילו עקבה של העכבר לא מדויקת, זה יותר מורגש בתנועה אלכסונית איטית). לעומת זאת כשאני מנסה בתזוזה עם בקר PS5 שלי הכל עובד חלק להפליא והחוויה טובה. ה fps בהמשחקים עצמם יציב על 70-100 יציב ללא גמגומים. אם זאת בעכבר עצמו מורגשים הגמגום בתנועת העכבר הנ"ל. לא מצליח לעלות על גורם הבעיה, החלפתי עכבר לא ממש עזר , ניסיתי לשחק בהגדרות ללא פתרון, כרגע מפרט רזולוציה 1440p. עכבר רייזר אולי כי העין שלי רגישה מדי לתנועה ל…
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אז ככה... נכנסתי לאיי סי קיו ואז האיי סי קיו שאל אם אני רוצה לעדכן אותו לגירסה החדשה... לחצתי אישור ואז זה עידכן אחרי זה ניסיתי להתחבר וזה לא הולך.... תגובות....
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום. יש לי ארד דיסק שני שאני רוצה לחבר למחשב,הוא היה מחובר לפני כשבועים ויש בו תוכן שאני צריך. אתמול חיברתי את הארד דיסק,והוא התחבר הוא מופיע "במחשב שלי". כאשר אני נכנס אליו הוא שואל אותי, "הדיסק בכונן לא מאותחל,האם ברצונך לאתחל אותו כעת?" השאלה שלי היא,האם אפשר לחבר את הארד דיסק בלי לאתחל אותו?
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, המחשב לא נכנס לוינדוס מגיע לבחירה של "להפעיל את הוינדוס רגיל או לבחור תיקון". ברגע שאני בוחר אחד מאפשריות האלה הוא מפעיל את עצמו מחדש וחוזר לאותו נקודה. ניסתי לאיכנס למצב תיקון או SAFE MODE ואז מופיע מסך כחול, המסך הכחול מופיע גם מתי שניסתי לפעיל את המחיצה עם הוינדוס. מדובר על מחשב נייד של לינובו דגם U550 עם וינדוס 7 מקורי שהגיע עם המחשב. הרצתי בדיקת זיכרון וזה לא מצא בעיה. חיפשתי את הקוד של המסך הכחול באינטרנט וכתבו שאולי זאת בעיה עם הBIOS. אבל זה לא הגיוני כי לא עשו שום שינוי למחשב, רק כיבו אותו רגיל בערב ובבוקר הוא לא נדלק. אני מצרף תמונה של המסך הכחול אולי תעזרו לי למצוא את הבעיה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט הבעיה היא שלחצני ה MY DOC MY PIC MY MUS לא עובדים בשונה מכל שאר הקיצורים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! ממ לא יודע מה קרה לאחרונה לכונן דיסקים שלי אבל הוא התחיל מה שנקרא לסנן. הוא החליט שיש דיסקים שלא בא לו לקרוא אותם. (כמובן שאת הדיסקים שהוא לא קורא בדקתי על מחשבים אחרים והם תקינים) ממ..מה עושים? הכונן שלי מסוג: HL-DT-ST RW\DVD GCC -4241N
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום..יש לי בעייה במחשב שקרתה היום...תפאום המחשב לא מפעיל שום תוכנה שום דבר..ואפילו חלק מהאפרויות בלוח בקרה הוא לא מפעיל...רק הדפדפן אקספלורר עובד והדואר אלקטרוני...שום דבר אחר...כל האייקונים נעלמו...שום דבר לא עובד...ניסיתי לעשות ריסטרט ניתוק תמיכה מווינדואוס לא עוזר כלום..מעבר לזה אני לא ממש יודע מה לעשות..בישביל זה יש פורום עם חברה מומחים כמוכם שאני מקווה שתעזרו לי...כאשר המחשב נדלק...דבר ראשון כשהוא מעלה את השולחן העבודה הוא כותב לא ניתן לפתוח את rstrui.exe אין לי מושג מה זה אומר.. אם מישהו יוכל לעזור לי ואולי אפילו להנחות אותי באיסיקיו אני מאוד אשמח..כרגע אני כותב ממחשב שני בבית שעובד כמו שצריך..שני המחשבים בבית פועלים על אותה רשת אם זה משנה משהו... מספר האיסיקיו שלי…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי המחשב שלי ישן P4 3GHZ המחשב החל לצפצף כשמדליקים אותו ואינו מראה תמונה על המסך כאשר אני מוציא את הזכרונות הוא נדלק אך לא מצפצף וכמובן לא רואים תמונה האם הזכרונות תקולים או שזה יכול להיות חלק אחר?
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הצילו :'( :'( במחשב השני (לא זה שעובד לאאאט) יש לי כונן קשח עם צורב רגיל על Primary וצורב DVD על Secondary, ככה זה עובד כבר כמה חודשים, ופתאום נעלמו לי הכוננים של הצורבים - הם מופיעים כרגיל ב-BIOS ויש דרייברים מותקנים ב-Windows, אבל הוא מודיע לי ב-Device Manager ככה: Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device. (Code 41) מה לעזאזל קורה פה ? הרצתי אנטיוירוס אבל לא מצאתי כלום, מה זה יכול להיות ? תודה מראש לכל מי שיכול להעלות רעיון למה שקרה פה . בנואשות :-[ m.c
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום קיבלתי מחבר את הסורק מדגם bearpaw 1200cu של mustek. הורדתי את הדרייבר שלו לפי מה שהוצע לי בגוגל והתקנתי... לכאורה הכל נראה תקין. אבל הסורק לא עובד .. יש מישהו שמכיר את הסורק הזה?? ואם הוא יודע איך מתפעלים אותו? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-