תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
-
ברגע זה חזרתי מהחנות עם מחשב חדש עם מפרט מפלצתי, חיברתי אותו להכל, כולל המסך (שעבד מעולה אתמול, עם המחשב הקודם), הדלקתי, ו... המסך נותן לי אות של No Signal. המחשב נדלק בסדר גמור, והכל עולה כרגיל, אם לסמוך על הצלילים שבוקעים מהרמקולים, אבל אין שום תמונה. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום. כל פעם כשאני מדליק את המחשב הFPS של המחשב לא עולה מעל 10, לא משנה איפה אני אבדוק את זה, במשחקים, בBenchmark וכו' בכולם נותן לי FPS נמוך והכל בקושי זז. אבל ברגע שאני עושה Restart למחשב, הבעיה נפטרת והFPS נהיה גבוהה והכל עובד חלק. חשבתי שיש בעיה עם מערכת הפעלה ועשיתי פירמוט למחשב, אבל הבעיה לא נפטרה, בכל זאת כל פעם שאני מדליק את המחשב, אני חייב לעשות ריסטרט כל פעם לפני שאוכל באמת להשתמש בו. מפרט: כרטיס מסך - MSI AMD Radeon R9 280x 3GB Gaming Edition CPU - Intel i7 - 4790K לוח אם - Gigabyte Z97X Gaming 5 ראם- (16GB HyperX Beast (2x8 ספק כוח - FSP Hexa Edition 700W כונן קשיח - Corsair Force GS CSSD-F128GBGS-BK 128GB SSD Sata III MLC Retail כונן קשיח Western Digital Cavi…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו זה אחד הדילמות הכי גדולות שהיו לי... שמעו ת'סיפור: וואלה ליפני כמה ימים שמתי סרט במחשב מדיסק העברתי את האופציה כדי לראות בטלוויזיה ואז באמצע הסרט פיתאום התחילו תנודות (כמו גלים ...) ניסיתי להפעיל סרט אחר שראיתי אותו כבר חלק... אותו דבר... אמצע הסרט ואפילו טיפה ליפני זה... יש את התנודות האלה... עכשיו כל פעם שהייתי מקטין ומגדיל שוב בחזרה את ה-Windows Media Player או את ה-RadLight זה היה מסתדר אבל אחרי שוב כמה דקות זה חוזר על עצמו... השאלה שלי... מה זה יכול להיות??? הכרטיס? הכבל? מקודדים? בכלל משהו אחר??? תודה מראש לכל מי שעוזר...
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
ההרדיסק שלי לא מגיב ועוסה רעשים של קליקים !! בהתחלה הכל היה בסדר היתקנתי וינדוס ועוד כמה תוכנות ופיתום ההרד דיסק התחיל לאסות קולות של קליקים מוזרים אבל הוא עדין עבד ופיתום אחרי כמה פעמים שהוא ניתקה הוא הפסיק לעבוד יותר נכון המחשב מזהה אותו אבל הוא ניתקה ועוסה רעש של קליקים :'( :'( :-\ :-[ ??? ההרד דיסק הוא של QUANTUM 30 גיגה ויש לי שתי שאלות האם הפשר לתקן איפו שהוא ? ואיך זה יכול להיגרם האם זה אני אסיתי משהוא או שזה בה ככה כי ההרד דיסק הזה שלחו לי מקנדה והוא היה חדש לגמרי וזה הפעם הראשונה שאני הפעלתי אותו תודה רבה רבה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפני כמה זמן הכרטיס מסך 9800 פרו של MSI התחיל לעשות רעשים כמו של מכסחת דשא.... הוצאתי אותו ניקיתי אותו טוב טוב... עכשיו הרעש פחות... אבל הבעיה העיקרית נשארה... באמצע שאני משחק במשחקים המחשב נתקע... המסך קופא... וזה בכמה משחקים... לא באחד... מה אפשר לעשות? בעיקרון הציעו לי לקנות קירור חדש אבל הכרטיס גם ככה לא חדש כל כך אז לא שווה לי להשקיע עליו הרבה... מה אומרים? אני בבעיה גדולה...
-
- 9 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום חברים לחבר שלי יש בעיה המחשב היה מחובר לפלזמה בסלון עם מערכת הפעלה XP והוא החליט לשדרג את המחשב לווינדוס 7 לצורך כך הוא חיבר מסך מסך בנוסף לפלזמה והתקין בהצלחה הבעיה היא שהוא רוצה לנתק את המסך ולהשאיר רק את הפלזמה וברגע שהוא עושה את זה הוא מקבל מסך שחור בפלזמה וכשהוא מחבר חזרה את המסך גם בפלזמה חוזרים לראות בשניהם מחוברים כבל VGA אחד מחובר ישירות לכרטיס והשניה בעזרת מתאם מ DVI ל VGA ניסינו את כל המשחקים וכלום לא עוזר גם עדכנו את הדרייבר ועדיין אשמח לקבל עזרה בתודה מראש ארז
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
היי. אני די אובדת עצות ואשמח אם תוכלו לעזור. הסיפור הוא כזה: המחשב החל לקרוס קבוע פעם ביום (ווינדוס XP ) מעבד AMD DURRON 800 MHZ לוח אם שהכל ONBOARD (משהו של PCCHIPS). עד עכשיו הכל עבד מצוין . הוצאת דוחות מיני דמפ ובכל פעם היה סימפטום אחר - פעם זה היה KMIXER ופעם כרטיס וידאו ופעם מסך כחול עם שגיאה (0X0000008E ). שמתי לב שהדבר החל לקרות בעיקר לאחר שהמחשב התחבר למודם ADSL (עד עכשיו היה לו DIAL UP ) וקורה בעיקר כאשר מאזינים לרדיו רשת. איך לדעתכם אוכל להתמודד עם הבעיה ? האם זו בעית חומרה בכלל לדעתכם? (המחשב אחרי פירמוט ונקי מוירוסים). תודה רבה רבה.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
תראו נגיד שאני נכנס למשחק, לא משנה איזה.. אחרי 10 דקות המסך מתחיל לזוז ממש לאט ואז הוא ניהיה צהוב כזה.. ואחר כך שאני עושה ריסט למחשב אז המסך לא נדלק בכלל.. אז אני מכבה את המחשב ל5 דקות ואז מדליק אותו ואז הכל עובד.. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? או אם זה בעיה במסך/כרטיס מסך/בדריבר? נ.ב. עדכנתי את הדריבר וגם את הDIRECT X
-
- 13 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לוח אם P5K SE מעבד Q6600 זיכרון OCZ2P8001G X 2 ספק 650W הגדרות בביוס הם הבעיה: אני לא רוצה OC אבל הזיכרון צורך בסטנדרת 2.10V מומלץ 2.20V הגדרות סטנדרטיות המחשב קורס במשחקים. הגדרה הכי יציבה יחסית זה תיזמון 4,5,4,15 מתח 2.10V בשאר אוטומטי. עדין אין יציבות במשחקים!! מדגיש שוב הטמפרטורה טובה יש בעיה רק עם הזיכרון ללוח אם בחברה שקניתי הם טוענים שהגדרה נכונה תפתור את הבעיה. בטלפון הם לא הצליחו ואמרו שאני יביא את המחשב. ממש לא בא לי להביא את המחשב. יש מישהו אם אותה בעיה השמח לדעת ולקבל הצעות לפיתרון.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב כמו שבכותרת עשיתי מעשה שלא יעשה וישבתי עם כוס מיץ ליד המחשב עכשיו איך מנקים את זה האם סרוויסול, התרסיס לניקוי מגעים, טוב לזה או אולי יש משהו אחר ברור לי שאני צריך להיות מצויד באויר דחוס בכל מקרה ולנתק את הסוללה מהמחשב בתודה מראש מכבי אפשר ורצוי גם לשלוח ל makabi_48@yahoo.com
-
- 1 תגובה
- 5.5k צפיות
-
-
שלום רציתי שתעזרו לי עם בעיה ישנה שאני כבר התייאשתי ממנה אך אני עדיין רוצה לפתור אותה. יש לי קריעות תמונה במחשב בסרטים ומשחקים וזה ממש מציק ומפריע, מה ניתן לעשות? לפי מה ששמתי לב זה כמאט על כל המסכים בבית. למשהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
טוב אז תראו אני רוצה לקנות עוד הארדיסק ולהוסיף אותו לשלי עכשיו אני יודע מפנים איך מתקינים והכל אבל אחרי זה שאני מפעיל את המחשב מה אני צריך לעשות??????????? תסבירו לי בבקשה שלב שלב מה אני צריך לעשות בכדי להפעיל אותו תודה תודה תודה לכל העוזר
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום היום רציתי להוסיף הרד דיסק למחשב חיברתי אותו כסלייב והוא עבד אז החלטתי להכניסו באופן קבוע לצורך זה הייתי חייב לפרק את הזכרונות (512m ddr ) כשהזרתי את הזכרונות נראה לי ששמתי לא טוב והמחשב לא נדלק כפי שצריך (כאמור נדלק אבל לא מצפצף ולא מדליק את המסך) ניתקתי את המחשב מהחשמל וגיליתי כי הכרטיס זיכרון חם מאוד (חשבתי שעשיתי קצר כי לא חיברתי נכון) הלכתי לאופיס דיפו וקניתי זיכרון של קינגסטון גם 512m ) הכנסתי למחשב והדלקתי והמחשב התנהג כאילו לא הכנסתי שום זכרון (הצפצופים הידועים) ניסיתי להחליף סלוט אבל גם זה לא עבד לוח האם שלי הוא asus p4s800 mx נדלק המאווררים פועלים וגם הנורה , אנא עזרו לי באבחון הבעיה רן המיואש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחבר מחדש אני מקבל הודעות ששלחו לי כבר בלי קשר ואנשים שרוצים לאשר אותי וזה ממש מציק כי כבר ש כל פעם שאני מתחבר איזה 15 הודעות מאנשים שונים... וכל פעם צריך לסגור אותם מחדש... מישו יודע מה עושים עם זה?! (חשוב לצין שפירמטתי את המחשב בלי שום קשר אבל הבעיה נימשכת)..
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אין לי את התיקיה C:\WINDOWS\minidump היה רק לפני שעשיתי פורמט נראלי... בכל אופן אולי זה בתיקיה אחרת? אבל חיפשתי , אין יותר =\
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות המחשב שלי התחיל לקרוס כל פעם שאני "מעמיס" עליו (כנראה), אם כמה תוכנות פתוחות באותו הזמן ולפעמים אני פותח עוד חלון שיחה, או עוד טאב בפיירפוקס אז הוא ישר קורס - לפעמים BSOD אבל לרוב הוא פשוט עושה ריסט. או שאני מריץ משחקים גבוהים, אותו הדבר. פירמוט לא עזר. פתחתי את המחשב וניקיתי אותו אחרי הרבה זמן, הניקוי עזר קצת אבל המחשב עדיין קורס. טמפ' המעבד בidle 38-40 כרטיס מסך 79 E8400 4870 3gb ram שמתי לב בtaskmanger שהאחוזים בcpu usage קופצים הרבה, אם יש קצת תוכנות פתוחות עדיין יש קפיצות של עד ל50-80 אחוז. אבל בidle הכל רגוע, בסביבות ה2%. לא יודע כבר מה לעשות, מודה על כל עזרה מראש.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחפש מידע על זה, אבל לא מצאתי אז אני פונה אליכם אולי משהו יודע איך פותרים את זה. שידרגתי מוינדוס 8 עם רשיון חוקי לוינדוס 10 (לפי מה שהבנתי השדרוג הוא בחינם) ועכשיו הוא מקפיץ לי כל הזמן הודעה שהרשיון עומד להסתיים. כרגע הוא אומר שהרשיון לא יהיה תקף עוד שבוע וכדי לקבל רשיון חדש אני צריך לעדכן לגירסה ההכי עדכנית, אבל גם אחרי שהתקנתי את כל העידכונים הוא מציג את ההודעה הזאת, האם הכוונה היא גם לגרסאות beta?
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
יש לנו לוח M P3 של ASUS AC שב BIOS בHARDWARE MONITOR יש סימון באדום לגבי מתח 3.3v בגלל שהוא ירד ונע בין 3.16 ל 3.20 וולט.ויש תקלות בלוח האם זה בגלל זה והאם זה קריטי?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
כבר כמה פעמים שהדבר קורה, בהתחלה הסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, והביה נפתרה זמנית, אך היום כאשר הפעלתי CS:S הדבר קרה שוב, פשוט יש מסך כחול, ומייד אחרייו המחשב עושה ריסט, מה לעשות? עריכה: קבצי הminidump נוספו [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לפני כשבועיים החלפתי לוח אם ומעבד ל- Asus z170 p-d3, i5 6600kוהתחילו לי ארטיפקטים בכל מקום(במשחקים,בווינדוס עצמו,בביוס עצמו אבל כמעט ולא שמים לב)http://imgur.com/mDbmEyP, הבעיהאז בהתחלה חשבתי זה הכרטיס מסך(MSI R9 390), ניתקתי אותו,מחקתי דרייברים עם DDU וחיברתי את המסך ישירות לכרטיס גרפי המובנה ושיניתי בביוס אבל זה לא עזר מכאן אני יודע שזה לא הכרטיס מסךניסיתי לוח אם אחר ,לא עזרהרצתי memtest64 במשך שעתיים לא נמצאו תקלות בזכירון (g.skill 16gb 1333mhz ddr3) ועבר את הבדיקהספק כוח(Seasonic g-650w) בספק שהבעיה בו כי הוא נקנה לפני 4 חודשים ועבד מעולה עד היום.החלטתי להריץ Intel diagnostic tool וגיליתי את זה, http://imgur.com/P2x8fFAאז רציתי לדעת האם המעבד הוא הסיבה לארטיפקטים.תודה…
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד lenovo T420 שעליו הותקן WIN10 כשדרוג מWIN7. ומשום מה, לאחר הפוסט של הביוס, הוא מראה לי מסך שחור עם סמן מהבהב כאילו הוא מחכה שאני כתוב לו משהו (במילים האחרות, הווינדוס עצמו לא עולה). בעקרון גיביתי כבר את כל הקבצים שחשובים לי דרך LIVECD אבל אני לא מעוניין להתחיל להתעסק עם פרמוט שלו מ-0, אבל אני באמת שלא יודע למה זה קרה או האם קבצי המערכת הפעלה נפגמו. נסיתי גם לבדוק בנוסף את הסקטורים של הHDD שלי, אבל נראה שעל פניו הוא תקין. יש לזה פתרון כלשהו מלבד פרמוט מוחלט?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בהפעלת המחשב הנני מקבל הודעה על שגיאת מערכת "sdtray.exe לא נמצאה נקודת כניסה". מה זה ואיך מתקנים? תודה
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מספר עובדים מתלוננים שהאקסל "נתקע" (לא מופיעה הודעת שגיאה) זה קורה בגרסאות 2010 ו 2013.בסביבת עבודה של דומיין 2008 R2. הפתרון שאני מגיע זה לפתוח את מנהל המשימות עד שזה ישתחרר. הקבצים יושבים באחסון ברשת. ניסיתי לתקן את האופיס,עדכנתי עדכונים,בדיקת לוגים אבל זה לא עזר. אך ניתן לדעת האם הבעיה בקבצים עצמם או שיש בעיה אחרת ? האם יש כלי שיוכל לבדוק את הקבצים ? מדובר על קבצי אקסל בלבד!
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-