תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום היום אחה"צ עשיתי ריסטרט, לא אחרי התקנה מיוחדת או משהו כזה, המחשב כיבה את עצמו וכשנדלק שוב פשוט המסך שחור ואי אפשר לעשות כלום. לא מגיב לשום לחצן, ניסיתי להגיע לביוס וכלום. פעם זה כבר קרה לי, הדבר הראשון שבדקתי היה הכרטיס מסך, הוא היה חם מאוד, הוצאתי אותו, קיררתי אותו הכנסתי חזרה והמחשב עבד. פעם אחרת זה קרה וגם אחרי הקירור לא הצלחתי בשום אופן לגרום למחשב לעלות והנחתי שהכרטיס מסך זו הבעייה, הוא היה ישן מאוד כבר והחלפתי אותו. המחשב עבד בסדר, עד לפני לא מזמן, זה התחיל שוב, זה קרה עם הכרטיס מסך החדש אבל אחרי יום המחשב חזר לעבוד, לא מצאתי מה בדיוק הייתה הבעיה. היום זה קרה שוב, אני לא מצליח להעלות את המחשב, הכרטיס מסך נראה בסדר גמור. עכשיו, לא סביר מבחינתי ששני כרטיסי מסך (ש…
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
חברים שלי אני זקוק לעזרתכם יש לי mp3 ופירמטטי את המחשב בזמן הפירמוט עשיתי טעות ופירמטטי גם את הmp3 שלי ומאז אני מחבר אותו למחשב שלי והוא מופיע לי ככונן דיסקים ולא כדיסק נשלף אם אני מנסה לישלוח איזה שהוא קובץ או שיר הוא מגיב בהודעה נא הכנס דיסק לקונן מה עליי לעשות האם פי שלי הוא של חברת uptec ואין לי עליו אחריות אני מודה לכל מי שיוכל לעזור לי בתודה מראש מיקי כהן
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
האם ניתן לסנן אתרים באמצעות חומרה (לחבר אותה למודם הראשי בבית) וכך לשלוט בסינון ולא רק באמצעות תוכנה? תודה,
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יכול להפעיל את היציאת טלויזה ביחד עם המסך מחשב.. כלומר...שבזמן שהטלויזה עובדת שגם המסך יעבוד
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה זה קורה כבר הרבה זמן אני לא מבין תראו יש לי מדפסת psc 1110 all in one והנורה של בדיקת המחסניות מהבהבת מה קורא בדקתי באתר לא הבנתי כלום.עזרה?
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
המחשב עושה לי shutdown,ולפני כן הוא נותן מסך כחול והודעה: error xxxstop:0x000000d1(0x7f542ce50x000000ff,0x00000010 0x81953e29 driver_irql_not_less_or_equal מישהו יכול לעזור? המחשב שלי הוא: p4 intel 2.0 ghz 512 mb ddr
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי מחשב נייד DELL L501X XPS במשטח העכבר יש לי אפשרות לגלול מעלה/מטה רק באמצעות הלחצן השמאלי + סרגל הצד. {חלונות 7 } כשאני עובד עם אובונטו {11.10} מידי פעם, שמתי לב שמשטח העכבר כן מאפשר לי לגלול מעלה/מטה באמצעות המשטח עצמו,מבלי להשתמש בלחצן השמאלי. רציתי לדעת מדוע, ומה אפשר לעשות בכדי לאפשר את הפעולה גם בחלונות 7. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום, אני כמעט בטוח צריך להחליף לוח אם עם AM4 Socket. זה מחשב שמיועד לגיימינג, יש לי 32gb ram 3000hertz של patriot מעבד ryzen 3700x Rtx 5070ti Psu Seasonic 850 gold80 Asus prime x570-p - פגום האם זאת אלטרנטיבה מומלצת? https://tms.co.il/computer-hardware-components/motherboards/motherboard-for-amd/gigabyte-gb550eaglewifi6 תודה רבה! דניאל
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום שוב, עשיתי ריסט למחשב ומאז המסך לא חזר לעבוד... כלומר, הוא נמצא בPower Saving Mode כזה, שהנורה של המסך חומה, כלומר שהוא לא פעיל... כיביתי והדלקתי, חיכיתי חצי שעה בין הדלקה לכיבוי, כלום לא עבד... מה שכן שלאחר כמה זמן שעשיתי ריסט, יכולתי לשמוע את הווינדוס עולה, סימן שהמחשב כן עובד. המסך הוא LG 226WTQ 22' INCH כ.מסך - ALBATRON 8800GT - 512MB עוד פרטים - גם לפני כן הייתה לי בעיה, שבמשחקים המחשב קרס לי (אפשר להסתכל בדיונים אחרים שפתחתי לגבי זה בשביל לקבל יותר פרטים) ואני חושד שזה אולי קשור... אז מה אני צריך לעשות בכדי לגרום לו לעבוד? אני ממש מפחד כבר ממה שקורה לי פה... הכל נדפק לי לאחרונה... )-:
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי כרטיס X1900XT וכשאני משחק STALKER אחרי 10-15 דקות מופיעים קווים מוזרים על המסך בצבעים שונים והוא מתחרפן. בשביל להיפטר מהם אני יוצא לווינדוס חוזר למשחק וממשיך לשחק אבל הפסים חוזרים שוב אחרי כמה דקות. אחרי כמה פעמים שאני יוצא מהמשחק וחוזר אליו בשביל להמשיך לשחק אני מקבל מסך כחול ואז רק ריסטרט יכול לעזור. ניסיתי את כלהדרייברים האחרונים של הכרטיס מסך ( 7.1-7.5 ). מישהו יודע מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי לוח אם מסוג Foxconn P9657AA-8KS2H היה לי על הלוח כרטיס זיכרון של Twinmos 1024 667 ולאחרונה קניתי עוד כרטיס זיכרון של Team 1024 667. השאלה שלי איך אני מפעיל אותם ב Dual Channel? נאמר לי לחבר את שניהם לסלוטים הכחולים. ואיך אני בודק אם באמת עובדים בDual Channel? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני כבר יומים שובר את הראש אני מנסה להתקין את ה-XP במערך RAID .הגדרתי בביוס של הלוח ובביוס של הבקר את הכל. אני לוחץ F6 בזמן ההתקנה ואז מתקין את הדרברים של הבקר . מיד לאחר שההתקנה מגיעה לבחירת הכונן שבו תתוקן המערכת הפעלה (אני רואה את 2 הכוננים ככונן אחד גדול) ולאחר סיום הפירמוט היא מבקשת שוב את הקבצים של הבקר RAID רושמת Cannot copy "iaStor.sys למרות שהם עדין בכונן A והיא גם נגשת גם לשם. לאחר כמה נסיונת אני עושה דלג על הקבצים היא מגיע ל100 אחוז ועושה ריסט ואז מסך כחול!!!! לוח אסוס P5B דלוקס.
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש עם ווינדוס 10 מותקן יש טרה אחד של hdd ועוד 256 גיגה ssd הבעיה שהssd מחולק בצורה ממש מעצבנת כונן c שעליו מותקן הווינדוס וכו והוא בנפח 212gb וכונן d שנקרא lenovo בנפח 24.9gb ויש עליו רק תיקיית דרייברים איך אני יכול לאחד אותם בלי שימחקו לי הדרייברים? אני מפחד שהם ייפגעו מהשינוי מקום, שהמחשב לא יזהה או משהו כזה למה שלנובו יעשו דבר כזה מעצבן בכלל? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבאתי ארד דיסק חדש 160 GB בממשק SATA ואני לא מבין למה אני לא מצליח להתקין עליו מערכת הפעלה XP אחרי ששעולה הBOOT של הדיסק של הווינדוס כתוב לי שלא מזוהה כונן קשיח וכתוב או לעשות איזה סריקה או להתקין דרייבר משהו כזה והכי מצחיק שאפשר להתקין עליו ווינדוס 98 אבל באקס פי הוא לא מזהה אותו.. הבנתי משהו כזה בשביל שהמחשב יזהה את הארד דיסק SATA צריך להתקין דרך דיסקט דרייברים של SATA ויש לי בדיסק שקיבלתי אם הלוח אם דרייבר של RAID והבנתי שזה זה רק לא הבנתי איזה קבצים אני מעתיק לדיסק ומאיפה ואיך אני מתקין אותם כדי שהמחשב יזהה את הארד דיסק ואם אפשר בבקשה גם לדעת איך אני עושה שהמחשב יזהה את הSATA כIDE בשביל לכסוך את כל ההתקנה תודה מראש!!! בבקשה אני חייב עזרה כמה שיותר מהר תודה מראש אנשי…
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לינוקס דרס לי את הMBR ווינדוס לא עולה, לצערי ולטיפשותי אין לי דיסק תיקון, מישהו יודע היכן ניתן להוריד דיסק תיקון? המערכת שלי היא 64B. זה די דחוף לי, תודה מראש. באותה הזדמנות אשאל אם מישהו יודע למה לינוקס מסרב לעשות מאונטינג למחיצה של ווינדוס, תוך שהוא מעלה כרגיל מחיצות אחרות, זה כבר כמה זמן ולא קשור לבעייה הנוכחית, זה ההודעה שאני מקבל Error mounting: mount exited with exit code 14: Windows is hibernated, refused to mount. Failed to mount '/dev/sda5': Operation not permitted The NTFS partition is hibernated. Please resume and shutdown Windows properly, or mount the volume read-only with the 'ro' mount option, or mount the volume read-write with the 'remove_hiberfile' mount…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה הסיפור הוא כזה יש לי לוח בן שבוע - gigabyte Z68 D7 B3 כשאני מנסה להתקין מערכת הפעלה כבר אחרי השלב האחרון של ההתקנה נותן מסך כחול פעם זה מופיע על שגיאה ששלושת הספרות האחרונות הן או 54 או 109 עכשיו הקטע הוא שאני הצלבתי את החלקים בדקתי עם שני כרטיסי מסך (gefroce 210 \ 480), שני דיסק קשיחים, שני סוגים שונים של זכרונות (1600\1333) CL7, שני מעבדים שונים (I5\I7) ואפילו עם שני דיסקים מקוריים של WIN7 ושני צורבים שונים ובנוסף הלוח מבודד על שולחן ולא במארז ביצעתי כבר עדכון לביוס לגירסא האחרונה וגם שינוייים בהגדרות התזמונים של הלוח ואפילו ללא שינויים בהגדרות הזכרונות יש למישהו איזשהוא רעיון לפתרון או שהלוח עצמו לא תקין למרות שהוא בן שבוע?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי שלושה מכשירי אל-פסק בני 2-3 שנים שמחוברים לשלושה מחשבים שונים. לפני כמה ימים היתה הפסקת חשמל והם לא החזיקו את המחשבים אפילו לשניה. היום בדקתי שוב. ניסיתי לנתק אותם מהחשמל, וברגע שאני מנתק אותם הם נכבים. לכולם יש VA גדול מהרבה מהדרוש. אם זה היה קורה רק לאחד, הייתי חושב שהוא התקלקל, אבל מוזר שזה קרה לשלושה. כולם היו תקינים בעבר והחזיקו את המחשבים ל-5 דקות לפחות (תמיד כיביתי תוך 5 דקות). תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהליין. אז ככה, הבעייה האמיתי שלי , שעכשיו התקנתי את כרטיס הקול החדש שלי של הרקולס, ומשום מה בשמיעת MP3ים - בעת פתיחת חלונות התקנות וכו' - המוסיקה מתעוותת ומאטה!!! ונאמר לי בפי כמה אנשים ,שלראות לגבי ההארד דיסק... מסתבר שהוא עובד ב PIO MODE למרות שבאופציות הוא :DMA IF AVAILABLE... אני עובד תחת XP... אני עם Amd Athlon XP 1600' Gigabyte 7xh 256 mb ddr. והארד דיסק של סיגייט, ברקודה, 40 ג'יגה...340016a... לא מצאתי בביוס שום מקום לשנות אולי... ניסיתי גם לשים אותו ב IDE המשני...זה לא עזר גם כן... ניסיתי להסיר את כל הבקרים וההארד דיסק, אולם שוב זה ב PIO... מישהו - עזרה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי המחשב נדלק אבל שום דבר לא עולה לא הביוס הכרטיס מסך לא נדלק הוא לא מגיע למצב בכלל של טעינת בווט הוא נדלק ונכנס למצב מושהה כזה המסך נכנס לכתום אין את הטווווו הראשוני בקיצור משהו לא בסדר חוששני שזה או לוח אם או זכרונות מקווה שזכרונות הבעיה שאני לא מספיק מבין בשביל להצביע על הבעיה, יש לי 2 זכרונות ככה שהסיכוי שזה הם קלוש וזה מותיר אותי עם לוח האם יתכן? במה אין סיכוי שהבעיה: כרטיס מסך, ספק אולי אפילו מעבד? בכל אופן לכל פרט אחר שאתם זקוקים לו תשאלו אין צורך בהסברים מורחבים , אני לא טיפש במחשבים יש לציין שזה מחשב של 5שנים + הא שכחתי לציין אפילו POST הוא לא מבצע דבר חשוב, מהרגע שאני מדליק אותו, אני לא רואה כלום, כלומר שום כלום מפרט בפרופיל
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הזה עם WIN XPPROSP2 וכל העדכוני וינדוס אפדייט ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 DDR 400 512MB WESTERN DIGITAL 80GB SATA Sapphir (ATI) RADEON 9550 TV,DVI 128MB כבר בסיום האיתחול יש לי 250 מגה מהזכרון שבשימוש, בדקתי עם WINTASKS ואין שטויות מיותרות חוץ מהבקר RAID שלא ברור לי אם הוא חיוני עבור המפרט הזה כי יש לי רק דיסק אחד ב-SATA והבנתי ש-RAID זה ליותר מאחד. אבל אין אפשרות לעשות לו UNINSTALL כי הוא לא מופיע ברשימה ההסרה\הוספה. (גם כן מופיעהאייקון של הוצאת חומרה באופן שאם לוחצים עליו רואים שהוא מתיחחס להארד דיסק משום מה... וגם אין לי שום דבר שמחובר ל-USB) לגבי הכרטיס מסך, מה המינימום שמומלץ להתקין מתוך הדיסק…
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הי לאחרונה כאשר אני מנסה לצרוב דיסקים הצריבה לוקחת בסביבות ה40 דקות לכל דיסק. מדובר על דיסקים של DVD במהירות 16, כשהצורב חדש (בן חודש בערך) ומוגדר על המהירות הזו. עד לפני יומיים לא היתה בעיה והצריבה לקחה רק כמה דקות. מה אפשר לעשות בעניין? אני צורב הרבה מאוד דיסקים ולא יכול לחכות כל פעם 40 דקות...
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, לאחר החלפת כרטיס מסך במחשב שלי, המסך מציג רק מסך שחור. מפרט: Intel i5 2500k Nvidia GTX 970 Corsair vx650 עד לפני החלפת הכרטיס, הכל עבד תקין, הכרטיס הקודם היה Nvidia GTX 650ti. ניסיתי להחזיר את הכרטיס הישן למחשב, אך עדיין אותו הדבר. המסך מציג את אותו הדבר, מסך שחור. ניסיתי לאפס את הביוס - אותו הדבר. ניסיתי להחליף ספק כוח שהיה לי בבית seasonic m520, אך אותו הדבר. הכרטיס המסך ''החדש'' היה במחשב שלי והיה תקין לפני החלפה. למישהו יש עוד רעיונות חדשים? תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, הגיע הלפטופ החדש וכבר שבוע שאני יורק דם איך אני מפרמט אותו. הוא הגיע עם ווינדוס 8 בילט-אין. ניסיתי ואני לא מסתדר איתו. רוצה לחזור ל-7. הרוטינה ידועה: כניסה לבאיוס, בוט פרום... וכן הלאה; הבעיה היא שבלפטופ אין אופציה ללחוץ על F12, F8 או וואטאבר- ברגע שאני מדליק את המחשב אני רואה אייקון של טעינת ווינדוס ומשם הוא נכנס לממשק האריחים. עזרה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שאלה לי לכל המוחות כאן, מכיוון שבדקתי בחוגים הקרובים אלי ומשם לא קיבלתי תשובה אני פונה לעזרת המומחים ;D אז ככה, המחשב שלי חדש (כל הרכיבים הפנימיים) כלומר לוח אם מעבד ספק כרטיס מסך זיכרון אפילו המארז חדש. הדבר היחיד שנשאר מהמחשב הקודם זה מסך רמקולים מקלדת וצורב DVD. הבעיה היא כזו. המחשב פשוט נתקע (עושה freez) לא ניתן להזיז עכבר וגם המקלדת לא מגיבה כך שאי אפשר לעשות ctrl Alt Del . זה לא קורה במצב מסויים אחד. ניסיתי להשאיר את המחשב דלוק בלי להפעיל אף תוכנה והוא נתקע. מה שגורם לי כל פעם מחדש לכבות אותו ידנית. החלפתי את המקלדת וזה עדיין קרה היום החלפתי את הצורב וזה עדיין קורה. הבעיה היא שזה לא כל פעם ואין לי מושג ממה זה. המסך מחובר עם מתאם שגם אותו החלפתי אחרי שקניתי את ה…
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה זכרונות חדשים 2 סטיקים של 512 לdual DDR והכול עבד מצויין שבוע לאחר מכן אחרי שהעמסתי את המחשב עם אימיול וF.E.A.R. המחשב הראה לי סימני מצוקה שחסר לו זיכרון באופן קריטי אז עשיתי לו ריסט כדי שיתאפס אחרי הריסט המחשב כבר לא עלה הוא רק הגיע למסך הראשון שהוא עושה את הבדיקת זכרון והראה את הדבר הבא Main Processor :AMD Athlon XP 2500+ <CPUID:06A0> ניסיתי לנתק את החשמל ולהפעיל שוב אבל זה לא עבד מישהו יודע מה יותר הגיוני שזה יהיה? לוח האם או המעבד? ומה אני יכל לעשות? תודה לכול העונים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-