תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
קודם כל, בלוח הבקרה בהגדרות של הסאונד- הכל אפור ואי אפשר לבחור כלום, אז כנראה שהוא לא מזהה את הכרטיס קול. הלוח הוא GA-P35-DS3L של ג'יגהבייט. כרטיס הקול המובנה הוא ac97 alc888 כמדומני.. התקנתי שוב ושוב את הדרייברים של הצ'יפסט מהדיסק של הדרייברים שמגיע עם הלוח אם. התקנתי גם את הדרייברים של הכרטיס קול. לא עובד ולא נעליים. ניסיתי דרייברים יותר עדכניים מהאתר של realtek, לא עובד עדיין. רעיונות? תודה ויום טוב.
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
על המחשב הותקן Windows XP מחדש, כל הדרייברים הותקנו אוטומטית אבל משום מה הוא לא מוכן אפילו לפתוח קבצי סאונד בWindows Media Player או בכל תוכנה אחרת. הכרטיס קול פשוט לא מזוהה. מצורפת תמונה ממנהל ההתקנים: כתוב שם שההתקן לא פעיל - Code 10 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באמצע משחק של HG:L המשחק נסגר ובWindows התקבלה שגיאה: Memory has been exhausted. WTF?
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לפני בערך שבוע שמתי לב כי המחשב נתקע באופן מוחלט (דורש איתחול) לאחר פרק זמן אקראי בכל משחק מחשב אותו הפעלתי , ומדי פעם אף מאתחל את עצמו בזמן פעילות סטנדרטית בסביבת הWindows. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעית תוכנה כלשהי, אך לאחר שני פירמוטים ושתי התקנות משני דיסקים שונים אני די משוכנע כי מדובר בבעית חומרה. ההימור שלי הוא הזכרונות. הרצתי Memtest והוא אכן דיווח על שגיאות (אומנם לא בדיוק בצורה בה הFAQ מתאר). מצורפים 2 קבצי הDMP האחרונים והיחידים ברשותי (התקנת מערכת ההפעלה הסתיימה לפני בערך חצי שעה) וכן צילום מסך מתוך MEMTEST לאחר מספר שעות עבודה. http://download.yousendit.com/50FCE4EE116E7E62 האם החשד שלי מבוסס ואכן מדובר בזכרונות? אודה לכם מאוד על כל תשובה. יניב. עריכה: כנראה שזה …
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לפני שחזרתי לבסיס ביום שישי האחרון, המחשב עבד בסדר גמור. לפני כמה ימים אבא שלי מתקשר אלי ואומר שההארד דיסק הלך. יש לציין שבשבוע-שבועיים לפני שחזרתי לבסיס הייתה תופעה מוזרה, שבערך כל 3-4 שניות היה נשמע רעש חלש מההארד דיסק, והנורית במארז שמציינת HDD READ הייתה נדלקת. היום הגעתי הביתה, הדלקתי את המחשב, ואחרי מסך הפתיחה מופיעה ההודעה שבכותרת, עם תוספת של "press alt+ctrl+del to reset". מן הסתם אני משתמש במחשב השני כרגע, אבל יש לי הרבה מידע חשוב על המחשב שנדפק. פתחתי את המארז, וכל הכבלים מחוברים היטב (גם ללוח אם וגם להארד דיסק). יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני לוקח את המחשב לטכנאי?
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בדקתי באמצעות התוכנה EVEREST את החום במחשב ואני רואה שהמעבד הגיע ל: CPU 67 °C (153 °F) וכל שאר הדברים על טמפרטורה טובה Motherboard 40 °C (104 °F) Aux 35 °C (95 ° F) HDD 42 °C (108 °F) המחשב שלי AMD Athlon 2400+ האם זה נורמלי חום כזה במעבד? עוד משהו הוא גם נתקע אחרי כמה זמן
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי, בימים האחרונים המאוורר של הספק הפסיק לפעול, לכן, הוצאתי את הספק וחיברתי לו מאוורר חדש (הספק לא היה באחריות). כשחיברתי את הספק מחדש ללוח אם, הלוח אם מסוג AN8 Ultra של ABIT החל לצפצפף, והווינדוס לא עולה, ואין זכר על המסך שהמחשב פתוח. הלוח מצפצפף כל 2 שניות בערך, וכך חוזר חלילה. בדקתי שחיברתי את החיבורים במקום, ובכל זאת, אין לי מושג למה זה קורה. עצות?
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בדקתי את הכרטיס עצמו(R9600 PRO) והוא נראה תקין ויושב כמו שצריך. הכרטיס עובד אבל כשמחברים את המסך אין תמונה והמחשב לא מזהה אותו. המסך בינתיים מחובר לONBOARD ואני מקבל הודעה על "Found New Hardware Video Controller VGA Compatible". אם הכרטיס נראה תקין ומחובר, למה אין תמונה והמחשב לא מזהה אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני לא יודע עם זה קשור לחיבורים של המקלדת או לתוכנה. אז ככה. המקלדת מחוברת בחיבור רגיל (לא usb) יום אחד היא פשוט הפסיקה לפעול. הנורות שלה דלוקות אך אינה מקלידה. הרצתי חיפוש בפורום בנושא ולא מצאתי פתירון לבעיה שלי. ניסיתי לחבר מקלדת לusb וגם היא לא עבדה. מה גם שהעכבר לא עובד בחיבור הרגיל שלו. אבל בחיבור לusb בעזרת מתאם הוא עובד. מה אתם מציעים לעשות? אפשרות אחרונה זה פירמוט.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי דיסק מקסטור 80GB SATA משני. העתקה מהדיסק הזה לדיסק הראשי - עליו מותקנת מערכת הפעלה ויסטה, עוברת חלק ומהר בצורה תקינה. מגיעה למשהו כמו 24MB לשניה (דיווח של ויסטה) לעומת זטת העתקה לדיסק הזה מהדיסק הראשי, של אותו קובץ (350MB) עומדת זמן ממושך על מהירות 0. אחרי דקות ארוכות המהירות עולה ל 100KBPS במקרה הטוב ל 200. ניסיתי לבדוק את הדיסק עם התוכנה של סייגייט ושל HDTUNE והם מדווחים שהכל תקין. את HDMM לא יצא לי להריץ. הדיסק עדיין באחריות, אבל אני רוצה מידע מדוייק שאכן מדובר בדיסק תקול. האם נראה לכם שהתופעה לעיל היא אכן אומרת בודאות שמדוסר בדיסק תקול? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כשאני מנסה להעלות את המחשב במצב רגיל וגם במצב הנורמלי האחרון הידוע המחשב חושב קצת ועוד לפני שהוא מעלה את חלונות הוא נותן פתאום מסך כחול שרשום בו stop:c000035 (unable to locate component) q this application has failed to start because USER.DLL was not found. re installing this application may fix the problem אני לא בטוח שיש קשר אבל בפעם האחרונה שהמחשב עבד קספרסקי זיהה וירוס והמליץ לי למחוק (לא זוכר תשם של הוירוס) וכנראה בגלל שהוא לא הצליח למחוק הוא המליץ למחוק שוינדוס מתחיל מחדש ואז אחרי כמה דקות עשיתי הפעלה מחדש והמחשב נתן לי את המסך הכחול והוא לא עולה יותר. כנראה שזה מחק איזה קובץ חיוני השאלה איך אני משחזר את הסיפור הזה? עזרה בבקשה זה מחשב של עבודה שאני זקוק לו עובד בדח…
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות על תוכנות כאלה. בדיקות של זכרונות לוחות אם ומעבדים. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום יש לידידה שלי מחשב... שעושה בעיה אני יתחיל בפירוט מחשב לוח אמ ASUS P4sp-mx se לינק לאתר של אסוס http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=46&l4=0&model=204&modelmenu=1 ----------------------- עכשיו הבעיה פה כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נידלק וכעבור 2 שניות הוא מתחיל לעשות פיפ אחד ארוך והמסך שלו לא נידלק ושום דבר לא עולה רק רואים שהמאוורים מיסתובבים והכול... אבל אין המסך לא עולה והוא מצפצף ציפפוף אחד ארוך עושה ריסטארט בעצמו ועושה עוד הפעם ככה ציפצוף בעצם הוא עושה כל הזמן לולאות של ריסטרארט וציפצופים@@@@ תודה על העזרה מראש....
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקבל את עזרתכם בפתרון בעיית כיבוי פתאומי אשר מתרחש במחשב שלי בתדירות לא מובנת ולא סדירה. מדובר במחשב חדש, עם התקנה נקיה וחוקית של מערכת חלונות XP PRO, אופיס 2003 חוקי. האם מישהו יודע מדוע יכול להיווצר מצב בו המחשב מבצע פעולת כיבוי פתאומית כאילו לחצתי על התחל כיבוי מחשב? המחשב ללא שום תוכנות מיוחדות למעט אנטי וירוס של AVG וללא כל תוכנה פיראטית או אימיול או תוכנת מסרים. מחשב נקי. האם זו יכולה להיות בעיית חום ? האם זה ירידה במתח? האם יש הגדרה חבויה בוינדוז של כיבוי אוטומטי (למרות שזו תדירות לא קבועה)? משהו אחר? אשמח לעזרתכם בהקדם האפשרי, רצוי מיודעי מקרים דומים. תודה אוהד
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב נייד hp pavilion ze4900 שנתנו לי לבדוק, המחשב עולה ומיד לאחר המסך הראשון כותב שתי שורות: PXE-EG1: Media test failure, check cable. PXE-M0F: Exiting PXE ROM. ב-bios (שהוא שונה קצת ממה שאני מכיר מנייחים - אין מסך בו יש פירוט של כונני IDE) יש איזשהי אפשרות לעשות בדיקה עצמית לחומרה, ניסיתי לעשות אבל הוא אומר שאין לו מה לבדוק או משהו כזה. דיסק התקנה של xp אומר שהוא לא מזהה הארד-דיסק. לא נעשו שום שינויים בחומרה/בהגדרות עד כמה שידוע לי. האם בטוח ההארדיסק נדפק, ואם לא מה ניתן עוד לבדוק?? תודה!!
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום ! אנא עיזרו לי להתגבר על הבעיה ! קניתי מחשב חדש ואני מאוכזב עד השמיים זה המפרט מעבד quad core q6600 עם המאוורר הענק של אינטל השחור לוא אם asus p5k עם צינור קירור שלא נראה לי משפיע מארז סטנדרטי רגיל+ מאוורר בצד המכסה RAM 4g ddr2 800MHZ dual channrl team חברה ועכשיו התקנתי XP SP2 באנגלית דיסק מקורי עם דרייברים מהדיסק של הלוח אם כל הדרייברים עובדים אבל אלו הבעיות: המחשב נתקע אם משתמשים ב"הרבה" דברים כלומר בדיקת אנטיוירוס וגלישה בFIREFOX מה שהסלרון האיטי שלי גובר עליו בקלות לפעמים כשהמחשב נתקע אני לוחץ RESET ואז הוא עולה מחדש וכשבא הקטע של הלוגו של WINDOWS XP אני רואה את הלוגו חשוך כזה והWIN לא נטען. כאשר לוחצים ריסט עוד פעם לפעמים עולה טוב ולפעמים נתקע כמה פעמים הוא עלה…
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אתמול הלכתי לתקן מחשב לחבר. הייתה לו את ההודעה הזאת: windows could not start because this following files are missing: windows\system32 בערך ככה. פירמטתי את המחשב הכל פעל מצויין. היום זה שוב קרה.. צריך להחליף הארד דיסק?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטרנט מהסוג microsoft nx-6000 (יש לי מערכת הפעלה ויסטה) וכשאני מנסה להתקין אותה המחשב מזהה והכל בסדר אפילו כשאני מחבר אותה,, אז יש הגדרות ראשונות כאלה.... ושם אני רואה את עצמי (יענו היא מצלמת) אבל כשאני מנסה לפתוח את התוכנה עצמה המחשב מראה שגיעה ולא פותח..ה]עלתי אפילו מחדש וזה לא עובד..... ניסיתי גם דך ה ICQ ורק המיקרופון עובד והמצלמה לא..... מה אני צריך לעשות???? יכול להיות שהווינדוס חוסם איך שהוא???. הפעלתי את המצלמה על xp במחשב של חבר וזה עבד!!!!
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היום קמתי בבוקר אני רואה את המחשב מכובה במילא איחרתי לבית ספר אס לא בדקתי מה העניינים פשוט ניתקתי מהחשמל שחזרתי מהבית ספר המחשב לא נדלק, פירקתי אותו ואני מריח ריח שרוף מהספק עכשיו נשמע לי מוזר כי הכבל של האינטרנט מחובר ויש אור ירוק זאת אומרת שהוא מקבל חשמל זה באמת הספק?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שלי, כאשר אני מפעיל משחקים ישנים שפועלים רק ברזולוציות נמוכות כמו 640 על 480 או 800 על 600,המסך נכבה כאילו הוא לא מקבל אות בכלל ולא מוכן להציג אותם, גם אם אני משנה את הרזולוציה בהגדרות המחשב לנמוכה קורה אותו דבר למשך 15 שניות עד שהוא חוזר לרזולוציה הגבוהה. יש לי כרטיס מסך 2900XT, מסך 226 של סמסונג, מעבד Q6600 וחלונות XP,למרות שזה נראה לי קשור רק לכרטיס מסך. ניסיתי למצוא פיתרון באתר של ATI ולא מצאתי. למישהו יש רעיון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום חברים אני יחסית חדש פה אבל הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. טוב אז ככה יש לי מחשב עם לוח של אינטל דגם D101GGC על הלוח מותקן צ'יפ בשם SMSC מדגם SCH5017-NW ולמעשה הצ'יפ הזה אחראי על תפקוד הכניסות והיציאות של המחשב אחראי גם על יציבות המתח ועל עבודה מול הספק. אז הנה מה שקורה. כשאני מחבר את הספק זאת אומרת מחבר לו 220V המנורת ביקורת נידלקת אבל מאותו הרגע הצ'פ מתחיל לבעור החום שלו עולה משמעותית והמחשב אינו מגיב לכפתור ההדלקה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע שעבר פרסמתי כאן הודעה על הארדיסק תקול שלי ועל ניסיונותי להציל ממנו מידע. בסופו של דבר הצלחתי להפעיל אותו אבל הוא היה מאוד איטי, וגיליתי שכנראה זה היה בגלל שמצב העבודה שלו עמד על PIO ולא UDMA. בכל מקרה, מימשתי אחריות והיום קיבלתי את הדיסק החדש במקומו, חיברתי אותו ו... גם הוא עובד על PIO, לא משנה כמה אני נלחם אתו, לקח לי כמה שעות טובות לפרמט את הפרטישן. מיותר לציין שלא שיניתי שום הגדרה בביוס עוד מלפני שהתחילו הבעיות עם הדיסק הקודם, ובעוד שאתו אפשר אולי לייחס את זה לזה שהוא פשוט היה דפוק, הדיסק הנוכחי חדש ומן הסתם זאת לא בעיה אצלו. אני כבר כמעט מתייאש, אם למישהו יש רעיונות מה לבדוק ולשנות, אני אודה אם תגידו לי.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע בערך קניתי מחשב חדש, והכל עובד פיקס.. עד שאני מתחיל משחק הבעיה מתרחשת בזמן משחקים כבדים. העכבר פשוט קופא לכמה שניות - רק העכבר, המקלדת עובדת והמשחק ממשיך לרוץ, פשוט אני לא יכול להזיז אותו או ללחוץ על הכפתורים למשך 3-4 שניות, ואז אני יכול להמשיך לשחק. ב - STALKER וב - OBLIVION זה קורה פעם ב 3 -4 דקות, וב -CRYSIS זה קורה פעם בשתי דקות בערך. המערכת שלי: amd 4400+ 2gb ddr 8800GT 512 windows vista ultimate Logitec MX500 LG 22" wide FSP 400 PSU אשמח מאד לתמיכה בנושא, זה מאד מתסכל... :'(
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני סטיקים של 1 ג'יגה שאמורים להיות במהירות 800 MHz הנה לינק שלהם: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231098 משום מה זה מה שתוכנה מראה לי: http://www.siz.co.il/my.php?file=2jjybyymk2mb.jpg למה כתוב שם 400 MHZ ולא 800??? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס P5VD2MX עכשיו הורדתי מהאתר שלהם קובץ בשם : P5VD2MX_1017.BIN מה אני עושה עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-