תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אני מטפל כרגע בלוח אם תקול. לאחר סדרת בדיקות ארוכה שלא הועילה, אני מנסה לקצר את ה- CMOS במטרה להביא את ה SETUP BIOS לערכים המחדליים שלו. חוברת ההחזקה של לוח האם מנחה אותי איזה ג'מפר עלי לחבר וכיצד (כדי לקצר את ה- CMOS). אין לי בזה שום בעיה, הכל ברור. ועכשיו לשאלה שלי. מה שאני רוצה לברר הוא האם קיצור ה- CMOS ישפיע על ה- FIRMWARE של הלוח. ככל שאני יודע, קיצור ה- CMOS לא משפיע בכלל על ה- FIRMWARE של האם, אבל אני רוצה להיות _בטוח לגמרי_ בעניין זה. נא תגובתכם בעניין זה.
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אחד מהתחביבים שלי הוא לבנות מכונות משחקי וידאו. לקחתי מחשב נייד ישן, פנטיום 1 של קומפאק, חיברתי לו מקלדת PS2 שחשפתי את הלוח האלקטרוני שלה והתחלתי לקצר מגעים עם כבל חשמלי במטרה לגלות מה מפעיל איזה אות. בקיצור....... פדיחות. כנראה שבטעות קיצרתי בין שני מגעים שלא הייתי אמור, המסך נכבה, המחשב המשיך לעבוד אבל אחרי שכיביתי אותו הוא כבר לא נדלק. פעם ראשונה שזה קורה לי, ועשיתי האקינג להרבה מקלדות. האם ייתכן שקיצור מגעים במקלדת ישרוף משהו ואם כן את מה? האם זה משהו סופני או שיש דרך להחיות אותו?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
למחשב שלרוב עושה עבודה משרדית + מעט גיימינג עם כרטיס gtx 1070 בעל 3 מאווררים? קירור אויר כלומר - אני בונה על 2 מאווררים שיגיעו עם מארז מיקרו. או שמומלץ קירור נוזלי? המחשב עם מעבד i5 דור שלישי, בחדר שלרוב ממוזג.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כבר הבנתי, קצת מאוחר כנראה, את חשיבות תדר הרענון במסך : 85Hz לפחות. אז בבית, מול חלונות שבה זה נקבע זה ניתן לביצוע. שאלתי : האם גם במשרד למשל, כאשר העבודה מתבצעת אך ורק בתוכניות בסביבת DOS הישן והטוב, בלי כניסה קודמת לסביבת חלונות, מהו תדר הרענון בפועל ואיך הוא נקבע ללא חלונות? האם בכלל יש לכך חשיבות בעבודה ב-DOS? אודה על כל עזרה שתוכלו לתת.
-
- 21 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם השחזור הנ"ל מוחק את התוכנות והקינפוגים של המחשב, או שהוא משאיר אותו כשהיה. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייח לוח אם B450 AOURUS RYZEN 5 2600 זיכרון 2X8 C MX500 SSD 1650S כרטיס מסך האם שדרוג של המעבד ל AMD Ryzen 5 5600X AM4 Tray או AMD Ryzen 7 5700X AM4 Tray ישדרגו את המחשב בעבודות משרדיות , אינטרנט , חישובים , משחקים ?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל הכוונה למחשב הישן שלי - האם שווה רק ל"הריץ עליו" איזה מדריך להאצת המחשב, וכמובן לינק למדריך שכזה (ניקוי, מחיקת תוכנות מיותרות, שינוי הגדות וכד') אולי שווה להוסיף זיכרון פנימי או שאין טעם להשקיע ופשוט להחליף אותו בגדול אני מעדיף לדחות את ההחלפה שלו (במחשב חדש) באיזה חצי שנה.... צרפתי קובץ על פרטי המחשב וקצת על התוכנות שאני משתמש (דברים הרגלים + VS ,IAR ) ועוד משהו קטן - אני בד"F עם דפדפן פתוח, זה יועיל אם אני אעבוד עם דפדפן של אונט? או משהו אחר שיותר קל מכרום תודה מראש לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי LG Flatron 795FT plus 17 אינץ'.. אני מרוצה ממנו אבל מה.. לפעמים הוא לא שומר את הSize והמיקום שהגדרתי לו... זה לא בדיוק לא שומר... זה מתעוות לדוגמא כיוונתי אותו בדיוק על הפסים, אם אני אכבה ואדליק את המסך אחרי איזה שעה, זה ישתנה, הSize יגדל טיפה ויברח מהשוליים או שלפעמים זה ירד בכמה מילימטרים ויראו קטע שחור מת קטן, בכל מקרה זה לא קבוע, הגדלים משתנים כל הזמן במיוחד אחרי כיבוי המסך בלילה והדלקה בבוקר שאחרי למשל.. מכירים את הבעייה? זה לא כזה מפריע כי זה "שינוי גודל" מינורי כזה... אבל לפעמים זה מעצבן וכל פעם צריך לעשות כמה לחיצות במסך מתקנים כאלה בעיות?
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שווה לקנות בטריה שהיא רק תואמת או שזה לא שווה כלום? מדובר במחשב נייד שהוא משני, ז"א, השימוש בו לא קבוע בכלל, אבל הבטריה שלו גמורה לגמרי וא"א להפעיל בלי שקע. ראיתי בזאפ, מוכרים תואם ב280 שקלים. בAMAZON, ויש לי מישהו עכשיו באמריקה, מוכרים ב30$. שווה או לא כדאי להשקיע? מדובר בבטריה הזו: http://www.amazon.com/gp/product/B00DH604HI/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1P7ZD34BXVY66 תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מדובר בעדכון בטא, לא נראה שעומד לצאת משהו רשמי. מדיווחים ברשת, חלק משבחים ולחלק יש בעיות... מה אתם אומרים? כאן ניתן לראות כיצד משדרגים מגרסה F12 האחרונה לגרסת UEFI.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמרו לי פעם שזה יכול להרוס את הכרטיס מסך וזה באמת הרס לי אותו פעם אחת כשהייתה הפסקת חשמל והאם זה מכבה את המסך או את הכרטיס מסך? אני מתכוון לDisplay Properties - Screen Saver - Power - Turn off monitor after _ mins
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אם יש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות במחשב אחד אחתxp בעברית שניה , xp pro sp2 באנגלית האם זה יכול לגרום לבעיות ובכללן התקן חומרה לא עובד?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד בן 3 שנים ,אין אחריות יותר . ואני רוצה לדעת האם תוכנות לעריכת ודיאו מאמצות את המחשב כך שכדאי לי להמנע מזה (אין לי ממש אפשרות לקנות חדש כרגע) או שאין לי ממה לחשוש? המחשב הוא ASUS N550JV רוב הזמן הוא מרגיש דיי בסדר מבחינת החום של המארז! תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באותו הרגע שהוצאתי את הUSB החשמל בכל הבית קפץ אח"כ המחשב לא נדלק עד שהחלפתי ספק קיימת סבירות נמוכה שזה צירוף מקרים אבל אני דיי בטוח שיש קשר. יש למישהו הסבר או רעיון מה יכול היה לקרות?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם, אז כמו שכתוב בכותרת, האם תקלה חומרתית יכולה להשפיע על הפינג שלי בפועל? כי יש לי חשד בלוח-אם שלי או בז.פנימי. אם כן, אילו בדיקות אני יכול להריץ כדי לדעת איזה רכיב עם התקלה?... אם ברצונכם לראות מה זה עושה בפועל לאינטרנט שלי, כנסו לכאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474366.0 תודה לעוזרים מראש!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי אמיול במחשבי החדש אשר מותקן בו ווינדוס XP SP2 ולאחר כשעה עבודה נופל המחשב וכשעולה יש הודעת שגיאה של "ווינדוס שחזר המערכת לאחר שגיאה חמורה"! לפי דעתי יש קשר לרכיב חומרה כלשהו אך לא נראה לי סביר כי המחשב חדש ונקנה לפני כשבועיים.. אנא עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שאני מפעיל את הביטרנט ואת האמיול אז הם מכבים לי את המחשב שאני לא במחשב ואני מכבה את המסך זה לא מכבה אבל אם אני לא מכבה את המסך והמחשב מתכבה אז זה מתחיל לכבות את המחשב וכל הזמן יותר מהר ורק אחרי כמה זמן זה לא מכבה יותר הקיצר אני מקווה שהבנתם מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה?
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני פתחתי אשכול כזה אבל לא ענו לי התחילו לענות ולא סימו!!! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=155177.0 זה קישור לאשכול הישן!!!
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי נורטון 360 חדש שקניתי אתמול ניסיתי לבטל את החומת מגן והוא עדין ממשיך לחסום לי אתרים איך אני מבטל את האפשרות שהוא לא יגע לי בגוגל כרום או בכל דפדפן אחר?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש וכונן חדש, כשאני מחברת את הכונן החיצוני המחשב מזהה אותו, אך האנטרנט (WIFI) מפסיק לעבוד. יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, כאשר המחשב עובד לפתע שני המסכים שלי מאופלים (כאילו כיביתי את המחשב). זה יכול לקרות באמצע עבודה, זה יכול להיות כשהמחשב לא עושה כלום, יכול לקרות תוך שתי דקות ויכול לקרות אחרי 5 שעות. בדרך כלל זה קורה תוך שעה. רק ריסט פותר את הבעיה. המפרט: Q9550 על לוח Abit IP 35 pro XE, ללא אוברקלוק. כרטיס מסך sapphire hd3450, עם שתי יציאות DVI שלכל אחת מחובר מסך. 2x2gb corsair xms2 ddr2 psu corsair 520w בלוח יש LED כזה שמראה קודים של תקלות, אך כשהדבר הזה קורה הקוד שמופיע שם הוא FF, כלומר "הכל תקין". windows 7 enterprise 64bit, מקורי ומעודכן. יש רעיונות לכיוון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבדוק אפשרות לשדרג לאמא שלי את המחשב כך שיעבוד יותר מהר ע"י החלפת ה HD לכונן SSD. היא לא צרכנית גדולה של מידע ששמור לה על הדיסק. הדיסק הישן כמובן שישאר וישמש כמקום לשמור דברים וה SSD יכיל את מערכת ההפעלה ושאר התוכנות. ראיתי את הדיסק הזה. הלוח אם שיש לאמא שלי (מצורף פירוט התכולה של המחשב) 1. האם יש תאימות בין שניהם 2. איזו קונפיגורציה של דיסק צריך להזמין M.2 2280 / SATA3 3. האם לא כדאי להחליף לה את הזכון במקום ואיזה מומלץ? rita pc.pdf
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב שלי מקרטע ממש, אך אני לא רוצה לעשות לו פירמוט כרגע הורדתי את התוכנה Cleaner והיא הציע לי לעשות wipe mft free space מה זה אומר? והאם זה יאיץ לי במחשב משהו? אשמח לעוד המלצות על האצת המחשב תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בן כ-6 שנים, יחסית לגילו הוא עובד לא רע. השימוש הוא ביתי- משרדי רגיל- אינטרנט, מסמכים וכו' אני משתדל לטפל בו הן פיזית והן מבחינת אנטיווירוסים למיניהם- מנקה אותו אחת לחצי שנה מבפנים ומשתמש באופן קבוע באנטיווירוס, spybot, ו ccleaner. עדיין, לפעמים יש למחשב תקופות גם אחרי ניקיונות כאלה שהוא מאוד איטי. הטכנאי שהתקין לי את הווינדוס חילק את הדיסק לשניים כמו בתמונה המצורפת: נכון שגם דיסק C ממש מלא אבל האם יש משמעות גם לאופן החלוקה של הדיסק? מצרף גם תמונה של פרטי המערכת לכל מקרה אשמח להצעות מה אפשר לעשות בנושא תודה!
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-