עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eyal,

במנהל המשימות הוא מראה שיש 100 אחוז שימוש במעבד והמחשב לא זז!!! הנורה של המעבד בכלל לא דולקת!!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by DarkX,

חבר'ה ! נדפקתי ! היום בבוקר כשהתעוררתי..(3 בצהריים..בוקר.. ) המסך נדפק ! הדלקתי את המחשב הוא נדלק לחצי שנייה ומייד עובד לאור כתום..ואז אחרי 10 שניות חוזר למצב StandBy לקחתי מסך ישן מאחי וזה עובד... אני רק רוצה לדעת אם המסך שרוף וללכת לחברה או שפשוט קרה משהו שאפשר לתקן בבית ? עזרה מהר חברה תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by udi,

יש לי סרט בקידוד של DIVX מסוג divxmpg4 V3 התקנתי את כל מקודדי הDIVX שאני מכיר ואני עדיין לא יכול לראות את הסרט דרך אגב אפשר לשמוע אבל לא לראות . איזה קידוד של DIVX אני צריך כדי לראות את הסרט? תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by udi,

האם יש דרך שאני יכול לדעת באיזו מירות אני יכול להוריד קבצים אינטרנט ולא לפי מה שספק האינטרנט אומר אלא ממש בפועל ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Cereal Killer,

יש בעייתישן והיא זו: הקאזה מוריד לו בסבבה ואז אני מעתיק אחד מקבצי הDAT ומשנה לו את הסיומת ל סיומת של הקובץ שאני מוריד אני מנסה לנגן הקובץ אך הוא לא מתנגן ולאחר מכן אני לא יכול גם למחוק את הקובץ! והwin explorer לוקח את כל המשאבים הפנויים של המערכת עד הריסט הבא אולי מישהו יודע למה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. פרמטתי את המחשב בגלל כמה בעיוד ב win הכל עבד טוב ויפה ..אחרי שעתיים [ לא זמן מדויק ] בערך קיבלתי מסך כחול : error: 06 : 0200 : 0000084c error: 06 : 0200 : 00000843 אחרי זה המחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט , מישהו יודע מה זה ?! איך אני מסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by DXT,

היום קיבלתי את הלוח החדש שלי. ויש לי בעיה אחת איתו: איכות הקול על הפנים. ולא זה לא אומר להיות ככה כי היה לי כרטיס קול 128PCI שהכרטיס קול שעל הלוח מבוסס עליו (אפילו הדרייברים שבאו איתו אומרים שזה SB128PCI). הבעיה היא שהקול מאד מאד חלש, למרות שהעלתי את העוצמה של הקול עד הסוף בחלונות וצריך גם הרבה להעלות ברמקולים עצמם ואפילו אז בקושי שומעים אותם. עוד דבר זה שאני שומע רעשים בקול כמו רדיו שלא מכוון טוב כאלה: "ששששששש" כאשר יש קול כלשהו. מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by sherf,

יש לי על המחשב כונן די וי די של חברת afreey ויש לי איתו בעייה שהוא לא קורא דיסקים צרובים. זה לא שהוא לא קורא בכלל אלא בפעם הראשונה שאני שם דיסק מחברה מסוימת הוא קורא את זה ואחרי זה ברגע שאני אוציא ואכניס שוב את הדיסק זה לא קורא את זה את זה יותר...כאילו אין בכלל דיסק בכונן... השאלה שלי זה מה אני יכול לעשות כדי שהכונן יוכל לקרוא דיסקים צרובים? לשנות משהו בפנים.... איזה קובץ שאפשר להוריד...כל דבר... ניסיתי כבר להיכנס לאתר של החברה... מסתבר שהוא לא קיים.....

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by lucky,

שמח עכשיו?! ועכשיו אליכם... יש לכם פתרון בשבילי??

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Bug2000,

לאחר שסבא שלי קיבל את החלקים למחשב החדש שלו, הוא ביקש ממני שאני יתקין לו את המחשב פיזית ואז גם יתקין לו את כל התוכונות ובלה בלה בלה............. לאחר שהתקנתי את כל החלקים במקומם והתקנתי WIN 2000PRO ולאחר התקנת לוח האם, התחלתי להתקין את הכרטיס המסך שלו, אבל אני לא מצליח לעשות זאת :-\ המחשב כותב את הדברים הבאים : " THIS DISPLAY ADAPTER IS NOT COPAITIBLE WITH THE DISPLAY ADAPTER INSTALLED IN YOUR SYSTEM'' אז אולי ה DRIVER לא מתאים ? אבל לא מצאתי DRIVER אחר בדיסק ההתקנה :-\

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אוקיי, זאת הבעייה - קניתי לאחי הקטן מארז של צ'יפטק (DRAGON) וספק של ANTEC, כמדומני TRUEPOWER 380W. הבעייה היא שבאתי לחבר את הספק למארז, החורים של הברגים לא מתאימים. זאת אומרת החורים של הספק אנטק מכוסים ע"י חתיכת ברזל של המארז. יש מה לעשות??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yuvalkob,

יש לי fly video 2 ואני לא יכול לראות טלוויזיה במחשב על כל המסך (אולי 70 % ממנו) וגם שאני רואה טלוויזה התמונה לא איכותית.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by B0necrack3R,

עוד חצי שעה מגיעה אליי המשלוח עם המפרט שלי!! (P4 ,TI 4200..) אבל הבעיה היא שעוד לא קניתי ספק טוב! יש לי כרגע 230V האם יש סיכוי שהמערכת שלי תעלה?? והאם זה יכול לפגוע איכשהו בחומרה??? (אני יהיה זהיר!) :

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by orrm,

שלום לכולם... עד היום היה לי גם צורב של ימאהה במחשב וגם דיוידי של טושיבה. היום ראיתי שיצאו דרייברים חדשים לכרטיסי המסך של NVIDIA (גרסא 40.41) אז רצתי להתקין (מכיוון שאני נהנה להיות מעודכן). לאחר שראיתי בהגדרות של המסך כי הדרייברים תוקעים את המחשב..... התקנתי מיד עליהם את הדרייברים הישנים יותר של הכרטיס: 30.82... עשיתי ריסטרט למחשב ופתאום הבנתי שאין לי דיוידי במחשב ושהוא לא מזוהה - האם הבעיה קשורה? או שמא משהו אחר דפק אותו? אנא עזרו - הדיוידי הזה חשוב לי! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Master_K,

אנשים.... יש לי פה מחשב פנטיום 4 לצערי קניתי את זה בבאג (החנות...) הקיצר... אני מתקין win98 הוא לא נכנס לי בכלל ל desktop הוא כותב לי משהו כמו windows protection error nisd משהו כזה... מה זה יכול להיות? אני חייב עזרה דחוף

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  16. היי, כשעבדתי בWIN98 המדפסת עבדה מצויין אך שעברתי ל2000 אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שלה בכל פעם שאני מנסה - ההתקנה מגיעה עד לשלב שכתוב "ההתקנה מעדכת את המערכת" ואחרי זה מופיעה הודעת שגיאה כגון "CLASS NOT FOUND" וההתקנה מתבטלת . ניסיתי להוריד את הדרייברים העדכניים ביותר - ואותה הבעיה נשארת ... מה אני יכול לעשות ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ברשותי ASUS 8200 DELUXE יש לו אפשרות לוידאו IN וכמו כן לVIDEO CAPTURING אני צריך את הדרייברים של ה VIDEO CAPTURING מישהו יודע איפה אני יכול להשיג? אני לא מוצא אותם באתר של NVIDIA אז אם מישהו מוכן לתת לינק אני אשמח! בתודה מראש. :'(

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. החלפתי כונן דיסקטים ומארז הוא לא עובד טוב... יש אור והכול אבל רשום לי "PLEASE INSERT A DiSSKET" אני לא יודע למה! עזרההההה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום חברים, יש לי WIN XP שעובד מצוין. אבל בזמן האחרון יש לי בעיה. כל פעם שאני פותח את ה EXPOLORER הEXPLORER נתקע לחצי דקה בערך ורק אז מתחיל לעבוד. כלומר הוא מראה את אתר הבית שלי ואז נתקע בו חצי דקה ופתאום עובד. יש למשהו מושג מה לעשות? אולי זה איזושהי תוכנה על המשחב שצריך להוריד?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by D.J.C,

יש הקלטה מאוד חשובה לי על קלטת שאני רוצה להעביר למחשב כקובץ mp3 כדי שאוכל לשלוח לחברים וגם להכין דיסק יש בקלטת כמה שירים ואני רוצה להפריד בינהם ל"טרקים" שונים במטרה להכין דיסק שאפשר להעביר בין שירים לפי מה שהבנתי אני צריך תוכנה להקלטה מהטייפ ותוכנה להפרדה בין השירים יש פה מישהו שיכול לעזור לי בבקשה??? בתודה d.j.c

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. אם כבר קראתם את הת'רדים הקודמים שלי אז אתם יודעים על מה מדובר ואם לא אז נשרף לי הספק והחלפתי לאחד חדש ויש לי בעיות, לאחר שפתרתי את בעיית ה-CMOS יש בעייה חדשה, כל פעם שאני מעלה את הוינדואס הוא נתקע. וגם שאני עושה בוט מהסי די או לא משנה מאיפה זה נתקע ! אין לי מושג מה עושים . ושראיתי בביוס בהגדרות הוא הגדיר את המעבד שלי כ400 ומשהו מגה הרץ ולא כ-667 יכול ליהות שיש עוד כל מיני הגדרות שהמחשב שינה ואני לא יודע ? למישהו יש הסבר ? פירוט ? משהו ? אין לי דרך לפרמט את המחשב, כל דרך של העלאת הוינדואס וכל דרך של ניסיון לעשות בוט נכשל. אם יש לכםם פתרונות בבקשה תציעו. תודה לכולכם, אין לי מחשב כבר איזה שבוע ואני מתאבד !!!! (אני כותב את כל ההודעות האלו ממחשב אחר....)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by sos,

נעלמו לי הכונן של הCD-ROM ושל הצורב סתם כך מבלי שעשיתי כלום מישהו יודע מה אני צריך לעשות? יש לי ווינדוס XP PRO באנגלית אולי זה יעזור לכם לדעת מה אני צריך לעשות

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  23. לאחרונה הוא מראה סימנים שהוא אוטוטו שובק חיים , אני מתכון שלוקח לו זמן להגיב , אם אני לוקח שמאלה הוא לא מגיב רק לאחר מס' פעמים שאני מוזיז אותו הוא זז .. אין לי כסף לקנות אחד חדש ( אני בחובות לאחר קניית צורב :-\ ) ורציתי לדעת אם יש דרך לתקן אותו או משהו כזה . תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by dor31,

היי מה נשמע רק רציתי דלעת עם למישהוא קרה באקס פי שהוא מעלה משחק ואז המחשב נעלה מסך כחול שאפילו אי אפשר לראות אותו כי המחשב עושה ריסט ואז שהמחשב עולה מחדש המחשב עובד כשורה . עוד שאלה? יש לי asus geforce 4 ti 4400 מה עדיף הדרייברים של אסוס או הדרייברים של ניוידיה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Or ei,

אני די בטוח שה98 אשמה בזה איכשהו ... איך מסדרים ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.