עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. טוב יש לי רידון 9800 פרו של MSI וקניתי היום כבל VHS-S כדי לחבר בין המחשב לטלויזיה. אני מצליח לחבר והכל אבל האיכות תמונה בטלויזה ממש גרועה.. היא מרצדת (עוברים גלים כאלה) ונסתי לעשות הכל ולא מצאתי עדיין פתירון יש איזה תוכנה \דריבר\או משהו שיכול לסדר את זה ? ? או שאולי צריך כבל אחד ? הכבל שקניתי פעיל ברוחק של עד 5 מטר.. בידיוק מה שאני צריך. אבל בכל זאת הטלויזה מרצדת.. אז מקווה שיש לכם פיתרון ..ותוכלו לעזור לי.. תודה רבה לעוזרים.. ומהתרשמות ריאשונית אחלה פורום..!!מקווה להנות! אז שוב תודה רבה לעוזרים.. טעיתי בפורום סליחה.. למחוק

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by rantri,

האם זה אפשרי להעלות את המחשב עם Disk on key ? במקום עם דיסקט איתחול. ואם כן איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  3. אז החלטתי לפרגן לעצמי עם עוד חצי ג'יגה זיכרון (2X256) וHD SATA 120 של WD, אז עכשיו יש לי 4X256 ו 2X120HD אחד SATA אחד IDE טעות נוראה מסתבר... או לפחות בנתיים. אז ככה: חיברתי את הHD לSATA על הלוח אם (ASUS P4S800D) ואיפשרתי את הSATA בביוס הכנסתי את הזכרונות והדלקתי את המחשב. כבר בטעינה של הביוס הוא רשם לי Overclocking Faild ולא עשיתי אוברכלום!! באמת שאני צנוע, יש לי מעבד אינטל 2.66 ונראה לי שזה מספיק לי. אח"כ הווינדווס קרס כל הזמן אז ניסיתי לתקן אותו עם הדיסק התקנה שלו (XP HOME) מה שהתברר כטעות נוראה כי הוא דפק לי לגמרי את הXP והייתי צריך להתקין אותו מחדש אחרי פירמוט כמובן. מה עוד שכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא רוצה שאני אכנס לאיזה UTIL של הביוס כדי להגדיר RAID, יש לי רק S…

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  4. ספק - כיצד לחשב צריכה על קווי מתח שונים? - זה בדיוק השאלה. ברשותי ANTEC 550 WATT TRUE POWER. קו מתח 5+ 12+ 3.3+ זרם מירבי אמפר 40 24 32 ברשותי: כרטיס מסך (ישודרג בהמשך), 5 הרדיסקים, 1 גיגה זיכרון, צורב DVD וכונן CD. ברצוני להוסיף עד 6 מאווררים חזקים הצורכים מקסימלית 0.52A ב 12 VOLT כלומר 6.24 WATT כל אחד. (לא לשאול למה בנתיים - פרויקט) האם יהיה ניתן להוסיף אותם לא בבעיה עם הספק? כיצד אני מחשביםכמות כוללת של WATT נצרך על כל קו מתח? האם מכפלת V*A מספיקה או שיש משהו מעבר לזה?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by giloman,

קניתי היום את הלוח הנ''ל בKSP שמתי עליו את ה1800+ פאלומינו שלי ושמתי את הax7+sf2 שלי ... (יש כאן הרבה "שלי" ) הפעלתי והתקנתי וינדוס . אחרי כמה שעות של שימוש ,כיביתי אותו ... כשבאתי להדליק אחרי זה הוא לא עשה פוסט (לא עשיתי שום OC ! ) ולא השמיע שום צליל :'( :'( נסיתי לאפס את הביוס ולהוציא את הבטריה ולא עזר ! בסוף ניסיתי להזיז ג'מפר שנקרא kbpwr1(ליד איפה שהחור של המקלדת -כמובן שעל הלוח ! ) ... אז הזזתי והחזרתי והדלקתי ואז הוא התחיל לעשות ציפצוף מאוד מאוד מוזר ... (לא שיש שגיאה וגם לא של העלאה רגילה של המחשב ) וכמובן שאין פוסט אז בודדתי את הבעיה והיא המעבד ... ואז החלפתי למעבד שרוף וישן שלי ועם אותה תקלה ! (ציפצוף) הבעיה היא המעבד או הלוח ??? ? ? ??

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by Impreza,

הכל היה רגיל אח שלי שיחק במחשב, לא יודע מה הוא עשה שם שחזרתי אני מפעיל תמחשב ולא עולה הביוס הרגיל, עולה איזה מסך עם השם של הביוס וכתוב BIOS ROM CHKSUM ERROR משהו כזה וגם BOOTBLOCK BIOS למעלה. ואז: DETECTING FLOPPY A כאילו הפלופי ולהכניס דיסק של קבצי מערכת משהו ואין לי בכלל פלופי מזה הדבר הזה? ניסיתי לאפס תביוס, הוצאתי תג'מפר וכלום לא קורה, נשאר אותו דבר ולא עולה כלום

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by 8-Ball,

אחרי שהמחשב שלי דלוק יחסית הרבה זמן (20 שעות נגיד) הוא עושה רעשים מוזרים הרעשים יחסית חלשים אבל עדיין אפשר לשמוע אותם, זה רעש של חריקה רעש בכלל לא חזק, המחשב לא חם או משהו, האיוורור בסדר גמור, איך אני מגלה את מקור הרעש?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Imtheman,

יש לי מחשב שאין לו גישה לאינטרנט ואין לי שום דריבר בשבילו עכשיו אני רוצה(רוצה... די חייב ) לפרמט אותו יש איזו שהיא דרך לגבות את הדריברים ואז להחזיר אחרי הגיבוי??? (אני יודע שזה משהוא עם ספרית הINF אבל בטוח צריך לשמור עוד תקיות) וסתם לידע כללי לפעמים יש תוכנות תשמחקו אותן בלי הUNINSTALL ואז השם של התוכנה נשאר בטפריט של ההסרת תוכנות יש איזו שהיא דרך למחוק אותן משם???

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  9. Started by MDK,

המחשב פתאום נתקע לי באמצע שמיעת מוזיקה בWINAMP וגלישה קלילה. ממש קפא ודרש ממני לעשות ריסטרט.. הצליל גם נתקע וגם הWINDOWS עושה הרבה ERRORS שסוגרים חלונות ואת הEXPLORER .. מה יכול לגרום לכל זה? הWINDOWS או משהו אחר פגום? :-\

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  10. שלום לכולם. לפני כשבוע קיבלתי את כרטיס המסך החדש שרכשתי מאקסלנט במיטב כספי - Geforce 2 MX400 PCI, שהחליף את כרטיס ה-On Board שהיה בשימוש עד לאותה נקודת זמן. מהרגע שהתקנתי את הכרטיס, שמתי לב שהמחשב מזהה את המעבד שלי כפנטיום 3 750, למרות שבמציאות הוא פנטיום 3 1000. לאחק מספר דקות של חרדה ומספר נסיונות לאתר את הבעיה, שליפה של כרטיס המסך וחזרה לעבודה עם הכרטיס הקודם פתרה את הבעיה. ניסיתי לבדוק את הגורם לכך, וראיתי כשכרטיס המסך החדש מותקן, מהירות לוח האם יורדת מ-133MHZ ל-100MHZ. אין לי מושג מה לעשות עם זה. שדרגתי את ה-BIOS, עדכנתי את ה-CHIPSET, בדקתי ג'ימפורים, הורדתי אפילו דרייברים חדשים לכרטיס מסך, ועדיין, עולם כמנהגו נוהג. לוח האם שברשותי הוא m754lmr של PC CHIPS. מישהו נתקל…

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by faceless,

תודה על התגובה המהירה לשאלה לגבי זיהוי הכונן נתקלתי בבעיה שראיתי על עצמה אצל כמה אנשים, ולא מצאתי בחיפוש תגובות קודמות: איך מסדרים את הג'יבריש ב NVIDIA CONSOLE שמופיע מהגדרות? (WIN 98 SE) ואם מישהו זוכר כל מיני טיפים קטנים איך להאיץ את הווינדוס אחרי התקנה, אני כבר הספקתי לשכוח.. חוץ מ: - לקבוע גודל קבוע ל SWAP - לשנות את המחשב לשרת במקום שולחני... מחכה לתגובה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by cKb,

שאלה... יש לי דיסק קשיח מסוג 60GB IBM 60GXP. אני יודע שעם הדיסק הזה יש בעיות. יש דרך למנוע אותן? האם קירור יעזור? ובאותו נושא - איך אני יכול לדעת מה טמפ' הדיסק שלי? מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה? תבורכו...

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by ybe,

איך אני מחבר את ה-הוידאו שלי למחשב: יציאות בוידאו : video out,audio out,יציאת טלויזיה רגילה. בכרטיס מסך: video in האם גם הכרטיס קול soundblaster 5.1 live צריך להשתלב בענין?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Deus EX,

ידוע לי מה זה hz במסכים בנתיים אני על 101 אבל מה זה khz? עכשיו הkhz הוא 81.8 האם זה נורמלי? מה זה אומר? תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  15. היי הורדתי את הגירסה הכי חדשה 4.37 אני מתקין זה מגיע ל100 אחוז של ההתקנה ונתקע הוא לא עושה פיניש להתקנה תודה מראש אלירן

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by bla7,

שלום לכולם! 8) קודם כל, אני רוצה לברך על האתר הנפלא הזה. מזל טוב, וקיפ אפ דה גוד וורק. עכשיו, חיפשתי בכל מקום כמעט דרייברים של Photomaker 3e אבל הדבר הכי קרוב שמצאתי זה אנשים ששאלו על זה בפורומים (ללא תשובה, כמובן). אז חשבתי לנסות את מזלי עם החבר'ה הטובים פה. (חנופה תמיד עוזרת...(; ) אגב, הדרייברים לאקס פי, כמובן. (לא קשה למצוא כאלה למערכות הפעלה ישנות יותר). אם מישהו יעזור לי אני אודה לו מאוד!!! ;D ושוב, תודה!!! (סתם לתשומת לב...)

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by Stone Eagle,

שלום, הבעיה שלי היא כזאת: איני מצליח למנוע מתוכנות שונות (וחצופות) שתעלינה עם אתחול המחשב. ב 98 היה msconfig, ובו ה sturtup menu. שאלתי חברים מה עושים ב2000. לך ל registry הם אמרו לי (regedit). מה אני מבין ב registry? אז השאלה: אין פתרון יותר פשוט? איך מעיפים את האיציק (ICQ) מתפריט האתחול? בתודה מראש, דניאל.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by r_mindel,

לפני כשנה וחצי-שנתיים קניתי צורב YAMAHA X6X4X16 אחרי כשנה בערך הוא הפסיק לקרוא דיסקים צרובים והדיסקים שצרבתי איתו לא ניקראו בשום מקום עכשיו....... לפני חודש וחצי קניתי צורב חדש- YAMAHA X16X10X40 ורציתי לדעת מה קרה לצורב הישן שלי ואיך אפשר למנוע מזה לקרות לצורב החדש? (ואם אפשר לעשות משהו ככדי להחיות את הצורב הישן) (ד"א- זה עכשיו קורה לי גם ב דיוידי רום שיש לי במחשב - הדיוידי לא מצליח לקרוא חצי מהדיסקים הצרובים שלי........) תודה מראש רועי

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Intelee,

היי שוב יש לי בעיה כזאת שבזמן צפייה סרטים שע"ג דיסקים צרובים אני רואה את תמונה לאחר שכבר שמעתי את הצלילים ששייכיפ לסרט!!! אנא עזרו לי להבין את בעיה ואיך לפתור אם הדבר הזה פתיר

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by yanme,

יש לי חיבור ל-adsl יש לי פינג נמוך אבל המשחק עובד בקיטועים אבל רק ברשת אני אולי צריך דרייברים ללוח אבל אני לא מוצא תעזרו לי!! p-3 866mhz asus cusl2 128 sdram windows me ד"א ב win xp זה עובד טוב אבל אני לא אוהב אותו

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני על מערכת הפעלה אקס פי פרו.... ולאחרונה שמתי לב שהקובץ driverpg.exe שנמצא ב system32 קורס בלי הפסקה !!!! כל פעם שאני מעלה את המחשב...הוא קורס תוך דקה ואז שוב כעבור 10 דקות וממשיך..... זה מפריע לי לעבוד על המחשב ברציפות.....מוציא אותי מתוכניות וכו... מה עושים? ניסיתי למחוק את הקובץ אבל הוא חוזר כל ריסט!!! מה גורם לו לקרוס ומה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ofer_mat,

משהו יודע למה כל כך חשוך במשחק הזה??

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Real_Me,

עזבתי מחשב ישן שעבד כשורה (PII 233) וחזרתי אחרי שעה וחשכו עיני, תרתי משמע. מסך שחור ושום תגובה ממקלדת או עכבר. כיביתי והדלקתי וכבר ניכר שמשהו רע קרה כי הצפצוף המסורתי שמעיד על בריאות לא נשמע, דממה מוחלטת. מה שמוזר, הכל נראה ונשמע תקין, בתוך המארז הכל עובד, הדיסק מרעיש קלות כדרכו וגם שמתי אחר לבדוק וזאת לא הבעיה והמסך דלוק אבל לא רואים כלום. אפשר לדעת מה הולך פה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Xanadu,

שלום לכולכם, יש לי בעיה בסידירום בכל פעם שאני משחק בפיפ"א הסידירום קורא לשניה ונח לשניה ככה בכל מהלך המשחק וזה פשוט משגע אותי..... האם יש דרך למנוע את התהליך המוזר הזה? הכונן שלי הוא DVD של אסוס ,ווינדוס XP ופיפ"א 2002 מקורי (אני יודע שזה מוזר אבל הוא באמת מקורי ;D ) מודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by barakhil,

ערב טוב, יש לי בעיה קטנה ניסיתי להחליף מארז למחשב שלי, וחלק פלסטיק קטן ליד המעבד נשבר בכל מקרה, אח"כ כשניסיתי להפעיל את המחשב במארז החדש לא ראו שום דבר על המסך והיה ריח מסריח של עשן כזה בחדר הסתכלתי על המעבד אח"כ והיה עליו חומר דביק שחור כזה..הוא נראה די שרוף מה אני יכולה לעשות עכשיו? ...יש דרך לתקן את זה ? ומה בכלל הבעיה? -תודה רבה- הילה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.