תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום. לקחתי את המחשב שלדוד שלי כדי לנסות ולסדר אותו קצת ( הוספת זכרון ו CDROM ). הסידירום שקניתי של אסוס כרגיל עשה בעיות אז החלפתי ל LG שאותו עוד לא בדקתי. כי הבעיה שהכי הזוייה היא כזאת :. ה IDE של ההארדדיסק וה IDE של הצרב מחוברים ומזוהים בלי בעיות והוינדוס עולה בצורה די בסדר. אבל אחרי הריסטרט ממש לפני שמערכת ההפעלה עובדת אני מקבל הודעה כזאת : Primary Ide channel no 80 cable conducter not installed . מה לעזאזל אומרת הבעיה הזאת ? העברתי את הכבל מה IDE הראשי על הלח אם ל IDE של הצורב. אבל אז קיבלתי את אותה הודעה אבל במקום Primary היה רשום Secondary . אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בבעיה ההזוייה הזאת. המחשב הוא פנטיום 3 855 MHZ עם 256 MB RAM לוח אם של mastonic דגם יחסית קצת…
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
זה הפרסום הראשון שלי בפורום כלשהו באתר (למרות שעד עכשיו קראתי די הרבה...) אז קודם כל, שלום לכולם לפני כשבוע חברה שלי הביאה מחשב מהמשרד של ההורים שלה, כדי שנוכל לכתוב בו עבודות ולא לקום כל פעם מוקדם בבוקר כדי שנספיק להדפיס אותה באוניברסיטה. מפרט המחשב: CPU: PIII 450mhz Motherboard: PCpartner/Vtech- model #693-596-8673 Chipset: Via Apollo Plus Bios: Award Software International Ver. 4.51 Memory: sdram 192mb- modul1, 64mb/modul2, 128mb HDD: ata WD 8gb Video card: ATI rage IIC AGP 8mb הניתונים הוצאו ע"י sisoft nandra 2005 & cpu-z 1.25 לגבי יצרן הלוח לא היו ניתונים אז פתחתי את המארז וחיפשתי מדבקות, תבליטים וכו... כמה שעות ארוכות בשיטוט ברשת השלמתי כמה מן הנ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי את המשחק בסטים והתחלתי לשחק. משחק מדהים. אחרי בערך שעה המשחק נתקע והמסך נכבה (נכנס לPOWER SAVE MODE). המחשב לא הגיב לשום דבר חוץ מכיבוי ידני (לחיצה ארוכה על הPOWER). התבאסתי אבל הדלקתי את המחשב והמשכתי לשחק. אחרי עוד כשעה וחצי זה קרה שוב. אחרי כחצי שעה שוב. אחרי זה כל 5 דקות קורס המחשב. התחלתי לחפש ברשת וראיתי שקריסות לשולחן העבודה זה דבר נפוץ וגם קריסות של המחשב קורות לכמה אנשים (למרות שזה נראה נדיר יותר). מצאתי ברשת הצעות כמו לשנות את הגדרות הSOUND (לא עזר) להתקין את הדרייברים הכי חדשים (לא עזר) וגם בכמה מקומות דיברו על כך שלמי שיש מערכת 64 ביט עם יותר מ4 GB זכרון זה יכול לקרות ונתנו תוכנה שממירה את הקובץ הרצה כך שיעבוד עם יותר מ4GB זכרון. קצת פחדתי לנסות את האחר…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה בקול אני לא שומע שום דבר מהרמקולים וגם זה רמקולים חדשים ואיזה חבר אמר לי שאני צריך להוריד משהו של הבקרת קול יש משהו שיכול לעזור לי בתודה נמרוד..!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
לפני זמן מה שמתי לב כי המחשב שלי עובד ממש ממש לאט ואז הבני כי סביר להניח שקרה משהוא אז הורדתי את ה zonealram והיא מדווחת כל פעם כי היא חסמה משתמשים שניסו להתחבר מה לעשות נורטון לא עובד לי בסירקות וכל 10 שניות אני מקבל התרעה על נסיון התחברות\פריצה!!!!!!!!!11
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם חיבור SATA2, חיברתי אליו הארד דיסק SATA2, עובד. ניסיתי לחבר הארד דיסק רגיל, לא עובד, הוא לא מזהה את ההארד דיסק בכלל :\
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
המחשב לא מעלה את מערכת ההפעלה אבל את התוכן של הסידי רום הוא מעלה העכבר דולק תמיד כשהספק של המחשב מחובר לחשמל (גם כשהמחשב מכובה) יש גישה לביוס :kopfpatsch: יש למישהו רעיון אך ליפתור את הבעיה
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בן 5 שנים מחשב נייח והמחשב מתחיל לעשות בעיות רציתי לדעת האם כדאי לקנות מחשב חדש למשחקים בינוניים וBlueStacks הכי חדש עדיפות למעבד אינטל i7
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4, 512 מגה, XP ו- GeForce 2 400MX. יש לי שתי בעיות: 1. לפני שבוע בערך, בכל הסופות ברקים האלה המחשב שלי היה מחובר לחשמל (ובאזור שלנו יש נטייה למכשירים או לחלקים מהם להישרף...) אבל קיוויתי שלא קרה כלום. ל USB שלי מחוברים עכבר ומודם כבלים וכשהדלקתי את המחשב וניסיתי להתחבר לאינטרנט שמתי לב שאחד מה USB שלי לא מתפקד, אחרי שלקחתי לתיקון את המחשב (כי חשבתי שמשהו נישרף, ועדיין יש לי אחריות) אמרו לי שלא קרה כלום, וששני ה USB עובדים. רק שאחד מהם מיועד רק למדפסת והשני לכל המכשירים, מה שאני לא מבין כי שניהם עבדו לי גם עם העכבר וגם עם המודם. 2. כשהחזרתי את המחשב מהתיקון (שלא עזר לי בכלל...) שמתי לב שיש סימן קריאה לי הכרטיס מסך במנהל התקנים, ניסיתי להתקין מחדש את הדריי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב P3 667MHZ לוח אם: Pc partner VIA vt82c693a הארד דיסק: WDC WD153AA. ברצוני להוסיף לו הארד דיסק נוסף WD400 אך המחשב לא מזהה אותו. נשמעים ציפצופים מהארד דיסק גם כאשר ניסיתי לחבר אותו לבד (ללא ההארד המקורי שלי). מה עושים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
הלוח הוא ASUS P5B DELUXE WI/FI והוא בן שנה וחצי בערך. ראשית המחשב לעיתים פשוט מעלים את הצורב ולא מזהה אותו, והוא חוזר רק כשאני משנה את מיקום החיבור של ה SATA. כמו כן, המחשב מנפיץ רכיבים שאינם קיימים כלל כגון כונן פלופי, וגם דיסק להסרה שאם אני פותח את הפיקציה הזו שאינה קיימת היא מכילה כל מיני רכיבים אחרים במחשב כגון הצורב ההארד דיסק ועוד כאלה שמתחברים ללוח. לעיתים הוא פתאום לא מזהה את רכיב הWI/FI ואז המחשב מתנתק מהראוטר וזה מסתדר רק כשאני מבצע איתחול. אין לי אפשרות להתקין את המדפסת. בשלב התקנת הדרייברים לקראת הסוף הוא מבקש לחבר את הUSB ולהדליק את המדפסת ואז אמור לזהות אותה כדי להמשיך להתקין. הוינדוס כן מזהה אותה אך תהליך ההתקנה לא נמשך, כי הדרייבר לא מזהה. במחשב הנייד כן ה…
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
נראה לי שהזיכרון שלי לא יציב... מה אני אמור לעשות ? הנה דוגמא למשחק שלא עובד בגלל זה ובמחשב אחר פחות חזק הוא עבד ! המשחק הוא קאונטר סטרייק סורס
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
בווינדוס 7 יש תוכנה פנימית להקלטת קול ? איך מגיעים אליה ?
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
חוששני שהספק הכוח שלי גוסס ועומד לסיים את עבודתו. מה שקורה, זה שבאמצע עבודה שוטפת על המחשב לפתע המסך נכבה ואיתו גם העכבר, המחשב עצמו נשאר דולק ואיתו גם המקלדת. אני מעוניין לדעת האם אלה הם סממנים של גסיסת ספק כוח. האם ספק יכול בכלל לגסוס או שהוא ישר נשרף\מפסיק לעבוד בפעם אחת? יש לי ספק של 300w משהו פשוט, איני יודע את שמו. תודה על כל עזרה שתבוא.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A300 . יש לי בעיה שכאשר מחברים מטען המחשב עושה כל הזמן ריסטריטים . זה לא קורה כאשר המחשב עם סוללה טעונה . המחשב נמסר לתיקון לאיזו מעבדה שלא הצליחה לפענח את הבעיה , אמרו אולי כ.מסך? מה הקשר ? הרי המחשב עובד רגיל כאשר הסוללה טעונה ? מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם ? האם יש בכלל צורך לתקן אותו או לבדוק אותו שוב ? המחשב די ישן . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש התקנתי ווינדוס, מאז ישנם מספר אתרים כמו פייסבוק ומיקרוסופט שלא עולים לי, פירוואל ביטלתי עדיין לא עובד, אנטי וירוס גם לא, גם ביצעתי סריקות לא מצא שום דבר, CCLEANER גם, שנכנסתי לCMD ורשמתי פינג על האתר המבוקש הוא רשם לי FAILURE, הגדרות הIP והDNS מהראוטר מסומנות על אוטומט. כבר אובד עצות מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי איזה מחשב נייד לפרמט עכשיו השאלה שלי היא האם זה בדיוק כמו מחשב רגיל מבחינת התקנה או שיש איזה משהו מיוחד שאני צריך לדעת אם אני נגיד רוצה לעשות שחזור מערכת או משהו זה גם F8 ואחר כך RESTORE אותו הדבר ????
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי בארצות הברית את הטאבלט פי סי של סמסונג (samsung series 7 slate pc) ואחרי שבועיים בערך הופיעה לי מקודה אדומה קטנה על המסך שכשאתה מתקרב אלייה אתה מבחין שהיא מורכבת מכמה נקודות וקוים קטנים. הנקודה נעלמת וחוזרת. זה פיקסל תקוע? מה האפשרויות שלי? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי יש לי את הכרטיס מסך 7600GT ואני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה כדי לראות סרטים. אז איך אני עושה זאת ? צריך כבלים מיוחדים ? תודה [=
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הגיע צורב ה-DVD החדש שלי, וכמובן שישר רציתי לחבר אותו ולהתחיל לצרוב. עם חיבור לספק לא הייתה בעיה אבל לא מצאתי להיכן לחבר את כבל ה- IDE, לא מצאתי תושבת של 20 פינים בשבילו (חוץ מזו שבה נמצא הכונן). בכבל של הכונן יש מקום לחיבור נוסף (כמו לסלייב), ניסיתי לחבר את הצורב לשם אבל המחשב לא מזהה אותו. מה לעשות?.... לוח האם שלי זה NF7-S (אביט). שאלה טיפשית בטח אבל בכל זאת.... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לא מזמן, קיבלתי מחבר תיק מלא בדיסקים, שהיו בהם קבצים שהעתקתי למחשב שלי (סה"כ משהו כמו 90 דיסקים) אחרי שסיימתי להעתיק למחשב את הקבצים (תהליך שלקח שבועיים... עם הפסקות גדולות) , גיליתי שכונני הדיסקים שלי (סידירום וצורב, שבהם השתמשתי כדי להעתיק את הקבצים למחשבי) נעלמו מ"המחשב שלי", כשאיתחלתי את המחשב הכל חזר לקדמותו, אך מאז, מדי פעם אני מגלה שאחד מהכוננים נעלם לו מדי פעם, ולפעמים שניהם נעלמים, ולא תמיד RESTART עוזר, וצריך לכבות את המחשב ולתת לו "לנוח" זמן מה וכשמדליקים אותו אחרי מנוחה, אז הכל בסדר. יש לי WINDOWS XP PRO, לוח אם AOPEN AX63 PRO, פנטיום 3 550, 128 זכרון ראם, הצורב חדש (LG 40X12X40) והמחשב חוץ מזה מתפקד בצורה חלקה וללא בעיות. מישהו יודע מה ניתן לעשות על מנת לפתו…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח של חברת דל. אי שם לב שהתצוגה במסך לעיתים משתנה מעצמה. האם זה הגדרות של המסך עצמו או במחשב ?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי SSD במיוחד בשביל זה והסתבכתי עם ה INTEL RAPID STORAGE ואני חייב עזרה דחוף .... פליז תעזרו לי שמישהו יכתוב כאן !!
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-