עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shahark55,

צהריים טובים ושבת שלום לכולם לאחרונה הוחלף לי לוח האם של המחשב ולצערי התייאשתי מללכת למעבדה ולנסות לתקן את כל הבעיות שצצו לאחר ההחלפה! יש לי בעיה עם כרטיס הקול... אני לא מצליח לשמוע כלום במחשב. התקנתי דרייברים .וכו.. ללא הצלחה הצלחתי לזהות את הבעיה ונרשם לי : Soundcard:Closed CaptionDecoder יש למישהו רעיון?? תודה מראש שחר

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by wollmann,

אני מריץ עכשיו memtest86 על מחשב אחד, כרגע המחשב עם 1043 שגיאות אחרי 6 בדיקות מקיפות (Pass). האם בהכרח הזכרון דפוק? ואם כן, איך אני יכול לדעת איזה מהזיכרונות? (רק ניסויי וטעיה?) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  3. שלום לכולם! במחשב שלי הseurce boot לא היה פעיל, ובשביל להפעילו עשיתי פעולה בBIOS, שאחריה המסך לא נדלק ואין גם גישה לBIOS בכלל. פשוט המסך עם בלאק-אאוט טוטאלי. הפעולה שעשיתי זה שהשבתתי את הCMR בכדי להגיע לseurce boot שיהיה פעיל. בנוסף עשיתי פעולה בשביל זה שעשיתי UPDATE לאחד מהKEYS שבBIOS. כרגע מה שניסיתי לפעול ולא עזר, הוצאתי את בטריית CMOS והחזרתי אחרי כמה דק'. תודה לכולם!

4. Started by rambo88,

מה זה נראה לכם כשאני מדליק ת'מחשב אז אני לא רואה ת'מסך רק המחשב פועל החיבורים בסדר אפילו החלפתי כרטיס מסך אז למה לפי דעתכם המסך לא נדלק??נ.ב מחשב אחר שאני מחבר זה נדלק כרגיל

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by Jules Winnfield,

לאחר שהמחשב הראה מסך כחול פתחתי אותו שאבתי קצת את האבק והדלקתי שוב מאז אחרי שהוא נדלק לא רק שהוא אינו משמיע גם המסך לא נדלק, הצעות?

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  6. Started by Emanuel.T.B,

המחשב הנייד שלי קורס בעבודה שוטפת בתוכנות גרפיות שונות, לא משנה איזה תוכנה או כמה תוכנות פתוחות או כמה הזיכרון והמעבד חנוקים, פשוט שאני עובד על תוכנה מסויימת כמו: פוטושופ, ריינו, צ'ינמה 4די ואוטוקד במקביל או כל תוכנה לבד. המחשב פשוט קופא, התקיעות יכולות לבוא פעם ביום או אפילו כל כמה שעות. זה במיוחד מתסכל בתוכנות בלי אוטוסייב.. המפרט של המחשב הנייד מדגם lenovo G510. Core i7-4700MQ Processor Intel® HD Graphics 4600 AMD Redeon R7 M265 X2 4 GB PC3-12800 DDR3 SDRAM 1600 MHz (שניהם של שני חברות שונות בעלי אותו מהירות, אבל מישום מה עובדים במתחים שונים, תמונה למטה) crucial cr256 mx100 ssd drive עם מערכת הפעלה של וינדוס 8.1 . המחשב כמעט תמיד מחובר למסך חיצוני על ידי חיבור…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by mikibo,

שלום רב יש מחשב WIN 7 PRO לוח אם : GIGABYTE GA-H55M-S2H זכרון 4 GB DDR3 מעבד I3 לאחר התקנת WIN הכול עבד. קניתי כרטיס מסך 9800GT והמחשב מתחיל לעלות רואים את הדגל של ווידוס והמחשב מבצע ריסטרט מה עושים הכרטיס עובד במחשב אחד עם WIN 7 תודה מיקי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הייתי בכמה מעבדות בארץ ואמרו לי שצריך להחליף לוח , והמאוורר לא עובד ,בקיצור סלט ! אם יש למישהו רעיון או בעיה דומה אז בבקשה להגיב או לשלוח לי sms למספר 0523-475709 (או תתקשרו)

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  9. Started by topgun,

אני לא יודע אם הבעיה מתאימה לפורום הזה, כי אין לי מושג מה גורם לבעיה (תוכנה/חומרה)...... אז אם זה לא שייך, תעבירו..... ולבעיה: יש לי מקלדת "מולטימדיה" (זאת עם הכפתורים של ה+- ווליום, play וכאלה), ויש עליה גם כפתורים של my documents וכו'. עכשיו, הגדרתי לה שאם אני לוחץ על my music זה יפתח לי את הצייר (סתם כי זה הכפתור שאני הכי פחות משתמש בו, ואני משתמש הרבה בצייר [להדבקה של סקירנשוטס.... ;D ]). בהתחלה זה עבד, אבל פתאום בימים האחרונים אני לוחץ על זה והצייר לא מוכן להפתח. שיניתי את זה ככה שיפתח כלמיני דברים (כולל התיקיה המקורית), וזה עובד-גם כשאני מקשר אותו לקיצורי דרך, תמונות וכו'. אבל משום מה דווקא את הצייר הוא לא מוכן לפתוח..... ד"א יש לי WIN XP SP1. למישהו יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  10. Started by yoram yoramovich,

נגיד כשאני ביוטיוב (או כל אתר אחר של צפייה ישירה) או כשאני רואה סדרה שהורדתי או כשאני משחק במחשב אז כל כמה זמן הסאונד במחשב נהיה מקוטע לשנייה ואז הוא חוזר להיות רגיל ומה לא עשיתי כדי לנסות לסדר את זה (עדכנתי את הדרייברים+ עשיתי סריקה יסודית ב nod 32+malwer bytes+פירמטתי את המחשב+שידרגתי את הווינדוס 10 ל pro) והכי קטע שזה מחשב חדש מעבד: amd rayzen 5 2400g 16 ג'יגה ראם כרטיס מסך readon rx 580 8 ג'יגה 2טרה בייט+240 ג'יגה ssd לוח אם gigabyte b450m בבקשה תגידו לי שאתם יודעים על מה אני מדבר כי ניסיתי לשאול בפורומים אחרים ואנשים חשבו שאני משוגע אולי הבעיה היא בווינדוס 10? כי עד עכשיו הייתי עם 7 במחשבים האחרים שלי והכל עבד טובהכנס מדיה…

11. Started by BarRahum,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של חברת אסוס מדגם asus x542ur dm290t. הייתי מעביר קבוע כבל HDMI לטלוויזיה וצופה, בימים האחרונים המחשב לא מזהה את הכבל ואו את הטלוויזיה. הבעיה היא לא בטלוויזיה כי היא מזהה את הכבל במחשב ומזהה כניסות אחרות הבעיה גם לא בכבל, כי ניסיתי כמה כבלים וניסיתי אותם על עוד מוצרים והם עובדים. אשמח לפתרונות.

• 5 תגובות
    • 8.4k צפיות
  12. שלום מחשב נייד, מערכת הפעלה וינדוס 10 מחקתי בטעות קבצים ותיקיה ניגשתי לסל מיחזור במטרה לשחזר, אך זה לא נמצא שם האם לא כל מה שנמחק עובר לסל המיחזור? (אני יודע שקבצים גדולים מאוד לא עוברים אלא נמחקים, אבל במקרה זה לא מדובר בקבצים גדולים) והאם ואיך ניתן לשחזר את זה? תודה

13. שלום, בעבר היה לי במחשב שני כרטיסי רשת, אחד מובנה על הלוח אם ועוד אחד רגיל. לפני בערך חודשיים התחילו להופיע בעיות מוזרות שקשורות לחיבוריות במחשב, זה התחיל עם הPocket PC שלא הסתנכרן, שסידרתי את זה הייתה בעייה באינטרנט וכל פעם שהצלחתי לסדר בעיה אחת הופיע אחת אחרת שקשורה לקישוריות כלשהי... בסופו של דבר גיליתי שאם אני מבטל את הכרטיס רשת המובנה דרך הביוס, או לחילופין מנתק את הכרטיס רשת הנוסף, אין בעיות... זה לאחר מספר שנים שהם עבדו מעולה ביחד במחשב... לאחרונה אני נזקק שנית לשני כרטיסי רשת במחשב, ניסיתי לחבר את הכרטיס הנוסף והוא מופיע לי ב'windows עם סימן קריאה ואומר לי שwindows cannot initiate the device because there are not enough resources (או משהו דומה לזה, לא זוכר בדיוק).…

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by Alroit,

שלום לכולם תופעה מוזרה - כשאני מבצע כבוי מחשב מסודר ב- VISTA המחשב אכן מבצע את הכיבוי אבל נדלק מייד לאחר כמה שניות למה???????

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  15. שלום לכולם, אני לא בטוח שזו תקלה לכן עזרתכם, אני בעל שני כוננים של SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM כאשר אני ניגש לכונן השני ב WIN7 לוקח לו בערך שניה להתוערר ורק לאחר מכן הוא מראה את תוכן הכונן, אם מצב זה תקין ? מפרט מלא: • מסך DELL ULTRASHARP 24" U2410 • מעבד INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 - BOX • לוח אם GIGABYTE GA-X58A-UD3R REV2.0 1 • זיכרון KINGSTON HYPER-X 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600MHz CL7 • כרטיס מסך GAINWARD GTX580 1536MB GDDR5 - RETAIL • מארז ANTEC P183 w/o PSU • עכבר LOGITECH MX518 Optical Gaming Mouse • רמקולים ואוזניות CREATIVE 2.1 GIGAWORKS T3 • מערכות הפעלה WINDOWS 7 PRO - 64 BIT - ENG - OEM • ספק כוח ANTEC TRUE POWER QUATTRO 850W …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by LifeBoih,

היי לאחרונה קניתי חלקים והרכבתי מחשב באופן עצמאי,ברגע שאני מפעיל את המחשב כל המאווררים פועלים ונראה שהכל נדלק כראוי אבל המחשב לא עושה פוסט לא עולה כלום,ניסיתי להפעיל את המחשב גם ללא כרטיס מסך או ללא ראם בשביל לראות אם הוא יעלה אבל הבעיה שהוא לא צפצף באף אחד מהמקרים

17. Started by nivz,

על המחשב הותקן Windows XP מחדש, כל הדרייברים הותקנו אוטומטית אבל משום מה הוא לא מוכן אפילו לפתוח קבצי סאונד בWindows Media Player או בכל תוכנה אחרת. הכרטיס קול פשוט לא מזוהה. מצורפת תמונה ממנהל ההתקנים: כתוב שם שההתקן לא פעיל - Code 10 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by fantax,

שלום אני מנסה להתקין HD 200GB SATA במחשב שלי ויש לי בעיה לחבר אותו לספק של המחשב, כל החיבורים שיוצאים מהספק הם 4 PIN אבל הבעיה שעל ה-HD אין את החיבור הזה אלא חיבור אחר למיהו יש מושג מה עושים עם זה? דרך אגב יש לי ספק כוח של HEC תודה

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by ab11,

היי, יש לי אנטי וירוס של avast, כשאני נכנסת אליו בדר"כ היה כתוב- מוגן, עם רקע ירוק. עכשיו אני נכנסת אליו וכתוב עם רקע אדום: "אתה לא מוגן!, פתור הכל (כפתור לחיצה) שירות הפעולה ברקע של Avast אינו פועל, הפעל כעת (כפתור לחיצה) כשאני לוחצת על "פתור הכל" וגם על "הפעל כעת" בשני המקרים זה מראה לי חלון קופץ שעליו כתוב "האם ברצונך לאפשר לתוכנית הבאה לבצע שינויים במחשב זה? " לחצתי על כן ואז פשוט לא קורה כלום !! אני לא יודעת מה לעשות ולא מבינה בזה חייבת עזרה דחוף !!

20. Started by Psychoticat,

שלום, יש לי הארד-דיסק ש"תקתק עצמו למוות" ואני רוצה לחלץ ממנו קבצים שחשובים לי. האחריות עליו כבר פגה תוקף מזמן. איך עושים את זה, איפה וכמה נזק לכיס? תודה וחג סוכות שמח.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. לפני שבוע הביאו פה באיזשהו תרד אתר שאתה יכול לעלות אליו קובצי minidump ששם נשמרים הבעיות אחרי מסכים כחולים והוא רושם לך באתר מה התקלה על ידי פענוח קובץ ה minidump

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  22. שלום רב לכולם, לפניכם המפרט של המחשב שלי: I7 6700K Asus Z170-A Corsair Vengeance LPX DDR4 2666MHZ Antec 550W 80+ Gold EDG550 MSI GTX1080 AERO Creative Sound Blaster Z Samsung EVO 850 256gb WD 2TB Black מערכת הפעלה WIN10. הבעיה היא כזו, הייתה לי לפני חודשיים תקלה שבגללה הייתי צריך לתת למחשב הרבה פעמים HARD-BOOTS, התגברתי עליה (פאקינג כבל היה דפוק) אבל אז מ"ה לא עלתה (BSOD סטייל WIN10) אז הייתי צריך לפרמט ולהתקין מחדש. עשיתי והמחשב עלה רגיל והכל היה תקין. אלא שלא - מאז אני חווה את הבעיות הבאות: 1) 90% מהפעמים שהמחשב עולה הוא עולה ללא סאונד, נדרש אתחול ברמת מ"ה כדי לקבל סאונד חזרה (התקנתי מחדש את הדרייבר…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני נוגע בקירור שלו איפה שהמאורר ומקבל כבייה מרוב שזה חם זה מסוכן??? כי לא נראה לי זה אמור להיות ככה

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by OrSTi,

שלום, לפני חודשיים התחילו אצלי מסכים כחולים כאשר התקנתי ושיחקתי במשחק MAFIA II מאז ועד עכשיו יש לי מסך כחול כאשר אני משחק במשחקים כבדים, ריבוי משימות כבד, קיצר הפעלה כבדה. לאחר כחודש עשיתי פירמוט למחשב בתקווה שיסתדר וזה לא עזר, ואני עדין מקבל את המסכים הכחולים. הינה קריאת קבצי ה DUMP ב Blusescreenview השתמשתי בתוכנה הזאת מכיוון שהתוכנה של מיקרוסופט דורשת סמלים שאני לא מצליח להשתמש בהם אשמח לעזרה מפרט המחשב: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66GHZ Asus P5QL-E Sapphira HD 4870 512MB DDR5 Kingston ValueRam 2GB DDR II מקלדת ועכבר Logitech MX 400 Logitech Wave Keyboard בדיקת חום: http://www.siz.co.il/my/z5vzmgwymzuw.jpg [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  25. Started by sos,

נעלמו לי הכונן של הCD-ROM ושל הצורב סתם כך מבלי שעשיתי כלום מישהו יודע מה אני צריך לעשות? יש לי ווינדוס XP PRO באנגלית אולי זה יעזור לכם לדעת מה אני צריך לעשות

• 5 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.