עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קודם כל אני חדש מקווה שתוכלו לעזור לי ואולי אוכל לעזור למישהו בעתיד... אז ככה: התקנתי Gears Of War ואחרי ההתקנה הוא ביקש ממני לעדכן דרייבר של המעבד שלי (מפרט בהמשך...) אז הורדתי עדכון והכל הסתדר (הוא הפסיק לבקש את העדכון...) ואז כשאני מתחיל משחק חדש הוא מעביר אותי למסך הLoading ושם אחרי דקה שתיים המסך נכבה... אבל לא בצורה שהוא פשוט נכבה ואפשר להדליק ולהמשיך לשחק אלא פשוט כאילו "מתנתק" מהמחשב (כמו שמפעילים את המסך כשהמחשב מכובה ואז הוא רושם את ההודעות של לבדוק עם המחשב פועל וכו'...) מפרט: Amd athlon 64 processor 3200+ 1 gb ram geforce 6800 gs לא מחשב מאוד חזק אבל על Medium-Low המשחק אמור לרוץ סבבה.. תודה!!

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by erezb84,

שלום, קניתי היום מאוורר נוסף למארז, וחיברתי אותו עם 3 פינים ללוח האם. איך אני יכול לשלוט על המהירות שלו? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Alon Myburgh,

שלום לכולם, המחשב שלי התחיל לעשות רעשים בחודשיים האחרונים. זה לא קורה בזמן ספציפי, לפעמים זה קורה בזמן עומס (כאשר משחקים, או רואים סרט) ולפעמים זה גם קורה שהמחשב במצב IDLE... לי זה מרגיש כמו רעש של אחד המאווררים, אבל אני לא מצליח למקד את הבעיה, או מישהו יוכל לעזור. מה שמוזר זה, כאשר יש רעש, אם אני לוחץ על המארז, הוא משתתק, מה שעוד יותר מקשה עליי להבין את הבעיה. אני מצרף פה שני סרטונים שממחישים את הבעיה. הבעיה עצמה, הרעש ואיך הוא משתתק: הבעיה - Youtube צילום של כל המאווררים במחשב (לא מרעיש) כל המאווררים - Youtube אשמח לעזרה, תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by itaysp,

זה התחיל אתמול.. אמרתי לא נורא במילא אני מחר מפרמט. פירמטתי היום, והמחשב עדיין לא מזהה את הכרטיס רשת. ניסיתי להתקין דריברים והוא עדיין לא זיהה. שמתי את הכרטיס רשת במחשב אחר וישר הוינדוס זיהה אותו והתקין אותו. ניסיתי להחליף את המקום ב PCI אבל זה לא עזר. יש רעיונות? עריכה: הצלחתי לפתור את הבעיה אבל משום מה אחרי כמה דקות פתאום נעלם הכרטיס!!

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by Aviv5545,

יש לי WIN7 וזה פעל כמעט חודש ללא תקלות עד שלפני כמה ימים פתחתי תמחשב ואחרי הטעינה של הווינדוס יש מסך שחור כזה ולוקח לשולחן העבודה משו כמו 15 דקות לעלות. כל פעם שאני פותח את המחשב זה קורה לי וכאשר כבר שולחן העבודה עלה כל איזה 10 שניות המחשב נתקע לשניה או שלפעמים הוא היה בסדר גמור. יש לי מחשב מעולה עם נתונים טכנים ככה שזה לא קשור. אז בקיצר חשבתי שזה בעיה ב 7 אז פרמטתי חזרה ל XP ההתקנה הייתה בסדר והכל רק שאחרי ההתקנה ה WINDOWS ה WIN טען את עצמו ועוד פעם הוא כבר תקוע 15 דקות על מסך שחור. אם זה קרה בשתי windows אני משער שזה כבר בעיה בחומרה מה נראה לכם איזה רכיב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Guyn,

בעיה בכרטיס מסך, 9800GTX של חבר שלי: תוך משחק הופיע "driver stopped working", הסרנו, עדכנו ואז הופיעה בעיה אחרת: לאחר זמן מסויים של משחק, המחשב קופא ושומעים סאונד חוזר בלופ. רק ריסט עוזר. הנה מה שניסינו: * בדקנו את החיבורי מתח לכרטיס. * דרייבר עדכני. * הטמפ' תקינה, מגיעה לאזור ה-70 במאמץ. * בדיקת ארטיפקטים עם ATI Tool לא הראתה בעיות. בינתיים אמרתי לו שיעדכן DirectX. מה עוד שווה לנסות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by DrElisx12,

שלום אני קיבלתי מחשב חדש מאווד טוב ואז שבא לי להוריד משחק נגיד או עושה שרת באיזה משהו אז חייב JAVA ואז הוא כותב לי Java crush או java error מישהו יודע לטפל בבעיה אני ממש רוצה כבר לעשות את השרת תודה !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Anonymous1,

שלום רב, כמות החיבורים שיש לי מהמארז שונה מכמות הפינים בלוח האם שמצוין להשתמש בהם. איך לחבר? תודה. במארז יש את החוטים הבאים: GND פעמיים, R-out, Mic-BIAS, R-in, Mic-IN בלוח האם יש שני הגדרות Mic2_R,Line Out_R, ,AGND, MIC2_L :Legacy A97 Azalia Compliant definition: Port 1L Port 1R Port 2R Sense_send Port 2L GRD Presence Sence1_Retur Sence2_Retur

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by abr328,
    • 0 תגובות
    • 490 צפיות
  10. שלום רב, חיברתי את הטלפון שלי נוקיה 5800 והעברתי למחשב תמונות שצילמתי עם הטלפון. בפעם השניה כשחיברתי את הטלפון לא נפתח החלון הקטן כמו תמיד אלא חלון להתקנת חומרה. ניסיתי ללחוץ הבא וכו' כדי להתקין אך בסוף היתה הודעה שההתקנה נכשלה. ניסתי שוב ושוב אותו דבר. אני לא יכולה יותר להעביר תמונות מהטלפון למחשב. מבקשת עזרה. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by yochze,

יש לי מחשב מיושן, פנטיום 4 וכו' המחשב עבד באיטיות מטורפת ונכבה כל כמה דקות.. פתחתי את המחשב, והוא היה מלא אבק הוצאתי את הקירור של המעבד וניקיתי אותו מהאבק.. גם את הסטיק של הזכרון ניקיתי הדלקתי את המחשב, המסך לא נדלק ושמתי לב שהמעבד רותח מאוד, בנוסף נשמעו גם רעשים מה-FLOPPY ניתקתי את ה-FLOPPY והוצאתי את הבטריה של הלוח, הפעלתי מחדש וניסיתי להגיע לביוס אבל אחרי כמה שניות המחשב נתקע והמעבד עדיין רותח.. ניסתי לאוורר את המעבד ולחבר מחדש את הקירור אבל כל פעם מחדש הוא רותח מחדש. חשוב לציין שכשאני רוצה להדליק את המחשב (מאז שניקתי את הקירור) יש המתנה של איזה דקה מהזמן שלחצתי על הכפתור עד שהמחשב באמת נדלק

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by bili_bob,

יש לי בעיה בכרטיס המסך הידש שלי. קניתי כרטיס מסך g-force 2 tornedo mx 400 ולפני זה היה לי voodoo ועכשיו אחרי שהתקנתי את הכטיס מסך אני לא רואה סרטוני הנפשה ווידאו ובחלק מהמשחקים המסך שלי נכבה ולא רואים כלום והמחשב לא מגיב וגם יש משחקים שאני לא רואה את ה main manu ואת המשחק אבל אני שומע קולות רקע.מה לעשות................

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by GamerGuy,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש יחסית , וכבר עושה לי המון בעיות. לא תמיד קורה אבל זה קורה לפחות פעם בשבוע , לפעמים בסטים , כלומר עובד שבוע ואז מתחיל להתקע כל 10 דקות במשך שעה ושוב חוזר לעבוד. נעלמים לי ההרדיסקים מהמחשב בזמן ריצה (יש לי 2 הארד דיסקים ואחד SSD ) , תקיעות מחשב (freezes ) בלי שום שגיאה. לפעמים הוא מפיל לי חלקים מהמחשב ואז קופץ למסך בכחול . למשל לפעמים מפיל כרטיס מסך התמונה קופצת וקופצת שגיאה שכרטיס מסך נפל וrecovered לאחרונה בהדלקה הוא עושה לי צפצוף ארוך ואחד קצר ועולה רגיל. ניסיתי להחליף זכרון מקומות , ניסיתי לנקות את המחשב , ניסיתי לאפס את בbios ולהתקין את הגרסה האחרונה . וירוסים אין לי ואני עושה ניקוי מחשב , defrag לאיטים קרובות . החשד שלי הוא דווקא שספ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אתמול הכנסתי דיסק (GTA San Andreas) ומאז המגש לא נפתח אני לוחץ על הכפתור והמגש לא יוצא הנורה לא מהבהבת ואין את הסמל של הכונן במחשב שלי עשיתי ריסט וזה היסתדר אבל אחר כך זה קרה עוד פעם מישהו יודע ממה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  15. אני רוצה להתקין ווינדוס 7 ultimate על המחשב שלי אבל בהתקנה בשלב שבו בוחרים באיזה חלק בכונן להתקין את הווינדוס, גיליתי את הדבר הבא: Disc 0 unallocated space total size 100mb Disc 0 Partition 1 total size 29.2gb Disc 0 Partition 2 total size 435.4gb Disc 0 Unallocated Space total size 1.1gb עכשיו יש לי 2 בעיות, הראשונה זה ה1.1GB שלא בשימוש ואני רוצה להכניס אותם לחלק שיש בו את ה435GB ולא יודע איך?? הבעיה השניה זה ה100 מגה שגם נמצאים באוויר ולא יודע איך להפטר מהמם או להכניס אותם לאחד הכוננים ... בבקשה עזרה!!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. למה אני לא רואה את הצורב שלי .!?! מחובר ?! כאילו אין לי בכלל צורב במחשב וגם הכונן המדומה שהיה לי נמחק מזה זה לעזעזל יכל להיות כאילו אין יל צורב למחשב חיברתי ניתקתי הצורב עצמו פועל אבל בהwindwos עצמו אני לא רואה אותו וגם אני לא יכל לצרוב !!!!! הצורב תקין בדקתי ממה יכולה להיות הבעיה יש דרייבר ? או משהו זה צרוב lg 52

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by sufgi123,

יש לי מערכת הפעלה XP , ואני לא רואה את כונן הדיסקים . הכונן מופיע ב bios , וכן אפשר להעלות תוכנות דרך ה floppy (הכוונה לתוכנות שנמצאות בדיסקט ועולות עם הדלקת המחשב) . במנהל ההתקנים של XP מופיע ? ליד כונן הדיסקטים. יש driver ל floppy ? הבעיה אולי במקום אחר ? תודה

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by ilanb0,

ניסיתי להתקין את האפליקציה המעודכנת של שעון סונטו שלי (פעם ראשונה שאני מעדכן אותו..) וקיבלתי שגיאת DLL שהתמיכה של סונטו אמרו שזה DLL שאמור להיות קיים במחשב שלי. איך אני מתקן את זה? מצרף את הודעת השגיאה.

19. Started by shloosh,

אני הולך להתשגע.. טוב היום קיבלתי את המחשב החדש שבמפרט מחשב שלי בקיצור זה X2 3800 2GB DDR 3200 PQI EVGA 7800GT DFI LAN PARTY ULTRA-D 80GB 7200RPM 8MB עכשיו התקנתי ועידכנתי את כל המחשב בדרייברים הכי חדשים שיחקתי ב-NFSMW החדש והמשחק פועל מבחינת FPS מהר מאוד אבל יש קירטועים ותקיעות כל הזמן!~!! עכשיו בדר"כ תקיעות כאלה נובעות ממעט זיכרון! אבל יש לי 2GB !!! זה פשוט לא יכול להיות..משהו לא מוגדר או לא מסודר טוב QUAKE4 גם אותו עיקרון פועל מהר אבל עם תקיעות.. אני ממש מבואס , מה לעשות!???

• 73 תגובות
    • 35.3k צפיות
  20. Started by AtomiX,

על לוח של די אף איי מעבד 3800+ מזוהה כליבה אחת.. איך אני יכול להגדיר כשתי ליבות?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by ReDrugOn,

שלום!!! יש לי לוח אם: Asus P4T-E - i850 - Socket478 עליו יש מעבד: Intel P4 2.4 512k אבל כאשר אני בודק ב - My Comp. -> properties כתוב כך: Pentium® CPU 2.40 GHz 1.98GHz 512MB of RAM אני לא מבין מדוע הלוח אם מנצל רק 1.98 מתוך 2.4 ??? הבנתי שזה קשור משהו ב NORTHWOOD - מה זה, איך אני מפעיל את זה??? הורדתי את הקובץ שמעדכן את ה BIOS של הלוח-אם, אבל הקובץ הוא: p4te1006.awd - איך אני מתקין/מעדכן??? צריך אולי לשנות מיקומים של ג'מפרים מסויימים??? מישהו??? אני ממש זקוק פה לעזרה, בכל זאת, חבל... מעבד 2.4, לא מגיע אפילו ל 2 - איך מתעסקים בלוח אם הזה??? - לכל המנוסים והמבינים!!! (בלעדיכים הייתי היום עם אטארי ומסך טאנדי). חג שמח (חג היום בכלל???) תודה!

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by The Shark,

הכרטיס עשה בעיות בזמן האחרון. ביקשתי פה עזרה וכל מה שניסו לעזור לי - לא עזר. אז החלטתי לשחק אותה ראש קטן ולשים את המחשב בחנות השכונתית שממנה קניתי אותו (מרדנית). היום התקשרתי ואמרו לי שהכרטיס לא תקין, והוא לא בתוקף האחריות. אין אפשרות לתקן, פשוט הלך הכרטיס ואני יכול לשכוח ממנו (משהו בסגנון). מה אני עושה עכשיו? קצת נראה לי מוזר שכרטיס מסך שעלה לי 1,200 שקלים יקרים, אחרי פחות משנה וחצי שובק חיים, והמפלט היחיד הוא לזרוק אותו לפח ולקנות חדש. אני מבואס... 1,200 ש"ח הלכו לפח, ובקושי הצלחתי ליהנות מהם (כל השנה הראשונה היו בעיות עם המעבד, ככה שלא יכולתי כמעט לשחק). רציתי לשאול - בהתחשב במצב הנוכחי (כרטיס יקר יחסית, אחרי שנה וחצי בסה"כ, לא נהנתי ממנו בכלל עקב בעיות במעבד וכו'), מה…

• 123 תגובות
    • 37.9k צפיות
  23. Started by No-One,

שלום חברים, אני מנסה לחבר נייד של דל באמצעות כבל hdmi למסך asus rog. הרזולוציה המקסימלית של הנייד היא 1080p, של המסך היא 2560p. המסך מקבל מהמחשב רק 1080p, שזה נראה מפוקסל ומציק אבל הבעיה העיקרית היא שהתמונה מתקבלת רק על חלק מהמסך כמצורף בתמונה: לנייד יש geforce mx230, אמנם הוא מציג דרך הhdmi ע"י הליבה הגראפית של אינטל. איך ניתן למתוח את התצוגה על כל המסך? והאם ניתן לגרום למסך להציג ברזולוציה המקסימאלית שלו? אודה לכם על העצות.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by mishael_malka,

יש לי בעיה שהתחילה מהרגע שהחלפתי את המסך של המחשב שלי. כאשר אני מכבה את המחשב המסך לא נכבה ולא נכנס למצב STAND BY הוא נותן לי הודכה של NO SIGNLE כאילו המסך לא מחובר. מה אני צריך לעשות בשביל שברגע שאני מכבה את המחשב המסך ייכבה גם? תודה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  25. Started by joshtheking,

אהלן עברתי לקנדה ולקחתי איתי את המחשב שלי (לא לפטופ). כאן עובדים ב110 וולט , אין לספק כפתור 110-220. האם הוא יעבוד כאן? האם צריך ספק חדש? איך מתקינים? הספק מתוצרת GYRO (ATX) 450 WATT כתוב עליו : input 115vac 10a max 60hz 230 vac 5a max 50 hz חייב עזרה דחוף תודה

• 3 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.