עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי לוח כזה http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda3i.htm בדיסק של הדרייברים כתוב לי לגבי התקנת USB 2 שאני כבר אמצא דרייברים בעת עידכון הווינדווס שלי XP אז הווינדווס זיבה שיש חיבורים, אך בעידכון שלו, לא נמצא שום מנהל התקן, ולכן יש לי סימן שאלה צהוב על ההתקן USB 2 מה עלי לעשות?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  2. שלום לכולם קיבלתי את רכיבי המחשב שלי, עיזרו לי נא : מה אני מרכיב קודם ? את הלוח במארז ואז מעבד ואז היסטסינג thermalright ? או קודם מעבד על לוח ואז לוח במארז והז היטסינק ? עיזרו לי מהר תודה

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  3. יש לי HP 5652 ויש לי בעיה מוזרה איתה.... ישנו תפריט אחד שמופיע בשפה לא ברורה... יכול להיות שזה קשור שבמהלך ההתקנה התבקשתי למצוא קובת DLL בשם hpzcon09.dll ?? מצאתי אחד כזה אבל יכול להיות שזה לא זה ופה הבעיה?? אם לא יש למשהו מושג מה הבעיה ומה עושים?? נ.ב. יש לי WIN XP באנגלית עם SP1... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  4. אז ככה אני משחק הרבה משחקי FPS ברשת בעיקר MOHAA ו COD מדי פעם באמצע המשחק התמונה קופאת והסאונד נפסק , והמחשב לא מגיב לשום דבר ואשפר לעשות רק reset :-X . זה לא קורה כל הזמן, יש ימים שזה לא קורה בכלל, ויש ימים שכמעט כל הזמן.( כמה פעמים בשעה). בבקשה תעזרו לי מפרט: windows xp profesional Intel Pentium 4HT, 2800 MHz (3.5 x 800 Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL club-3d,ATI RADEON 9600 XT+128MB/DDR 2X256 512MB DDR/400 ספק כוח הספק 300w עריכה: help MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by nas,

שלום שלום , הוצאתי היום תגויסטיק הנחמד שלי לאחר שסוף סוף מצאתי לו שימוש במשחק באטלפילד ויאטנאם.. חיברתי אותו לחשמל וליואסבי והגויסטיק נקלט ופועל במשחק ... הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום להתנגדות החשמלית(רעידות וכו) , לפעול. לפי מה שזכור לי מהפעם האחרונה שהשתמשתי בו (שנה+) , יש צורך בתוכנה שבאה איתו על מנת להפעיל תאופציות האלה ... נכנסתי לאתר של החברה , והורדתי משם תתוכנה שלהם , הבעיה היא שהיא מתאימה רק לווינדוס 98-2000 או משהוא כזה ואני משתמש ב XP . יש רעיונות ?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  6. מדי פעם קורה לי שהעכבר והמודם שלי , שניהם USB , מפסיקים לעבוד. ומופיע הסמל של USB למטה ליד השעון . PLZ HELP

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  7. לפתע נעלמו כל החברים והחלון של התוכנה ריק למישהו יש רעיון??

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by shlomik_i,

שלום יש לי צורב PLEXTOR PX-708A שאני צורב עם nero דיסק DVD ה BUFFER LEVEL כל הזמן משחק בין 10% ל 88% כל הזמן קופץ בצורב הקודם שלי שהוא לא היה צורב DVD זה היה נשאר קבוע על 98? בכל מקרה צריבה שאמורה לקחת לי גג 20 דקות יכולה לקחת לי שעה אני חושב שזה קשור לזה ש BUFFER משתגע יש למשהו רעיון מה לעשות???

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by tuvia,

שלום. אחרי "תיקון" של המחשב על ידי חברה מסוימת הגעתי הבייתה הדלקתי את המחשב וראיתי שהכרטיס מסך שלי לא מותקן אז חשבתי שזה לא יותר מדי נורא וניסיתי להתקין אותו מחדש ןאז התחילו הבעיות. פשוט לא הצלחתי להתקין אותו... ב control panel system device manager אין display adapter ואני גם לא מוצא plug and play וכשאני עושה dxdiafg ב--run בdisplay כתוב: The system is using the generic video driver. Please install video driver provided by the hardware manufacturer יש למשהו רעיון? בבקשה

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by waizman,

אוקיי, הביאו לי פה לאפטופ של קומפאק דגם presario 900, שאני אמור לתקן... חיברתי לחשמל, לחצתי POWER ולא קורה כלום, המנורה שמעידה על ההפעלה נדלקת אבל. דיברתי עם זה שאני צריך לתקן לו, הוא אמר שהוא שלח אותו ל 2 חברות והם אמרו שהלוח אם נדפק לו והם רוצים 2000 שקל על זה... מאיפה אני יכול להשיג לוח של מחשב כזה? יש מצב שזו בעיה אחרת? תודה

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by dani,

אני קונה רק מעבד, לוח אם, וזכרונות.. אז ככה אני הולך לקנות:מעבד - Athlon 64 2800+ (S-754 לוח אם - EPOX 8HDA5J S-754 sata, gbl וזכרונות שני סטיקים של DDR 400 256 MB A-DATA עכשיו... לפני איזה שבועיים הוצאתי את ההגה שלי מהחשמל והלך לי הספק, אז קניתי ב 160 שקל בקי אס פי מארז פלוס ספק 400 וואט... ואני בפחדים שהספק ישרוף לי את כל העסק כי גם אני הולך להביא Radeon 9800 Pro... וגם רציתי לשאול אם המעבד של אי אם די והלוח אם טובים תודה

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by re5pect,

יש כרטיס טלויזיה ישן ישן וחברתי אותו למחשב ובדיסק שלו יש רק דריברים לווינדוס 98 ,ME ו2000 ולי יש XP חיפשתי בכל מיני אתרים ומצאתי של XP והוא גם לא מתאים מה אני עושה? הכרטיס הוא של FLYVIDEO-LIFEVIEW לא ידוע לי דגם

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by Aloha-Boy,

אוקי היום הלכתי לסדר מחשב,הבעיה היא שכרטיס מסך מתנגש באולי 7-8 דברים. שאי אפשר להגדיר אותם ידינית. שמתי לב שגם משהו בשם PCI Memory controller גם לא מותקן טוב. ניסיתי בביוס של המחשב להגדיר הכל לdefault לא עזר. כנ"ל גם בווינדוס,ניסיתי כמה דריברים לכרטיס מסך שהוא voodoo3 3000 pci לא עזר גם כן. ניסיתי לשחק עם ה PCI Memory controller כל הגדרה אפשרית,בווינדוס שום דבר לא עלה טוב. מה זה יכול להיות???? הבנאדם טוען שזה קרה לאחר שהוא ניסה לחבר אוזניות למחשב,מה הקשר אני שואל????? (יכול להיות שזאת בעיית חומרה) אני המלצתי להתקין windows xp שמסתדר עם בעיות כאלו טוב יותר,ובכלל יש לו יותר דריברים בארכיון... מה שכן המחשב הוא PIII 600Mhz עם 192MB RAM וה winxp בטח יזחל עליו,אבל זה לא …

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by desert,

יש לי 4 כניסות USB ואף אחת לא מזהה את ה EXPRESS CAM שלי של GENIUS אבל אני יודע שהמצלמה עובדת כי היא פועלת על המחשב השני שלי , ואני גם יודע שה USB עובד כי הוא מזהה את המצלמת HP PHOTOSMART 435 שלי , אז מה הפתרון כאן? אגב הלוח הוא VIA אז חשבתי אולי אני צריך לעכן את הקשוחה שלו אבל לפני שאני בכלל מתחיל להתעסק עם כאלה דברים אולי יש פתרון קל יותר

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by dabaz,

המחשב שלי נכבה סתם ככה לפעמים, מה שמוזר זה שהמנורות נשארות דלוקות, כמו הלוח-אם והמנורה על הזיכרון. עד עכשיו זה אף פעם לא קרה לי. אני לא עושה אוברקלוק, והמעלות שלי בסדר. יש לי ספק ג'נרי 480W sun shine. שאר המפרט: p4 2600 +vantec aeroflow 2*512 gail golden dragon 3200 maxtor 120GB 8M buffer SATA radeon 9800 pro 2*smartfan Lite on Dvd rom Lite on CD-RW אני לא יודע אם זה בגלל הספק כי לא היו לי בעיות עד עכשיו. יכול להיות שזה בגלל מתחים גבוהים\נמוכים מחברת החשמל? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by ma nishma?,

שלום. יש לי לוח אם ASUS P4C800 עם הארדיסק SATA - MAXTOR 6Y160M0 . אני רוצה לבצע פירמוט אבל הבנתי שעלי להשיג דרייבר ל SATA שאותו אתקין, באם אצטרך, בעת הפירמוט ע"י פונקציית F6. בדקתי בדרייברים שבידי ואין לי דרייבר כזה. מה שיש לי זה דיסק של לוח האם, אבל לא מצאתי בו דרייבר SATA. מה עלי לעשות ? גם אם יש דרייבר ע"ג הדיסק האם אני לא צריך דיסקט ? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by torchak,

לכרטיס הזה יש התקן חיצוני שנקרא DC10PLUS ואני לא מצליח להתקין אותו ב WINXP. חשבתי לעשות שתי מערכות הפעלה כלומר להתקין גם Win95, רק בשביל הכרטיס הזה אבל אז יש לי בעיה אחרת, הכרטיס מסך שלי )Matrox 128) לא עובד עם מערכת הפעלה זו וה PINNACLE לר עובד בלי שהכרטיס מסך מותקן. למישהו יש פתרון לבעיה? מישהו יודע איך להתקין את הכרטיס על מערכת הפעלה XP?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by tordek,

כשאני מעלה את המחשב לאחר התקנת מעבד חדש הכל ועובד טוב ויפה הווינדוס עובד והכל אך מה שמפריע לי הוא שהמחשב אינו מזהה (הלוח אם אינו מזהה) את המעבד הוא כותב unknown amd 1540 mhz מה שלא הגיוני כי בבעלותי athlon xp 2400 בקיצור, אני צריך עזרה תודה מראש. יש לציין שקודם לכן היה בבעלותי AMD 1700...

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by eSLC,

שלום, לפני פחות משבוע קניתי כוננן קשיח חדש משום שהקודם כנראה נשרף ממנת יתר של ריסטים או כנראה בעיה אחרת, עכשיו הבעיה קרתה לאחר הא"ק והמחשב ציין שחסר לכונן קשיח קובץ בשם krnl משהו כזה, אני לא זוכר בדיוק, עכשיו היום ניסיתי לשפר את הOC וניתקתי הפעם את הכוננן הקשיח לפני תחילת הא"ק ואחרי שסיימתי לראות שהכל יציב חיברתי חזרה את הדיסק הקשיח והפעלתי את המחשב ושוב כאשר שהכונן הקשיח ניסה לעלות הוא ציין שנמחק קובץ בשם krnl או משהו כזה מהתיקיה של הווינדוס, בקודם פירמוט לא עזר אז אני לא רוצה להסתכן שוב ולפרמט גם את זה ולאבד שוב את כל מה שהספקתי להתקין, והשאלה היא מה גורם לבעיה הזאת? אני בבעיה מאוד גדולה אם הכונן הקשיח לא יפעל (לפחות החדש) קרעתי את התחת בשביל זה למרות שזה לא היה הדבר הי…

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by 69,

שאלתי גם במספר פורומי חומרה אחרים כאן ב HWZONE, אבל בהחלט יתכן שהבעיה היא באחד הרכיבים שלא חשבתי עליו, לכן אני כותב גם כאן : מחשב AMD 2500, לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400, חצי ג'יגה זכרון (2 סטיקים), מארז Compucase Midi Tower CI 6A19 (ספק 300W אם אינני טועה). הבעיה עם שלעיתים (לא תמיד) כשמדליקים את המחשב, הכל עושה רושם שנדלק - המאווררים פועלים, יש רעש רגיל מהרכיבים, נורות דולקות וכו' - אבל המסך לא מקבל SIGNAL. כלומר המחשב כמו מישהו בקומה : חי (דולק) אבל לא מגיב ולא מראה סימנים אקטיבים. * זו לא בעית התחממות * * זו לא בעית מסך * לאור הנסיונות הרבים עם הבעיה הזו, מה שבדרך כלל מעיר את המחשב מהקומה שלו זה הפעולות הבאות : כיבוי מוחלט, הוצאת הכבל החשמלי, הוצאת זכרונו…

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by Y.k,

המעבד שלי מגיע ל 42 עלות כשהוא אידיאלי .. עכשיו בדקתי את המתחים של ה core והמתח הוא 2.5 V .. עכשיו התוכנה מראה לי את זה באדום ואין לי שמץ איך אני משחק עם המתחים .. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאד אהה וגם הלוח אם שלי מגיע בערך ל 35-40 על אידיאלי .. יכול להיות שזה בגלל המעבד .. בגל מקרה אני מקווה שמישהו יענה ומהר למה המעבד טוחן ... תודה

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by Raiden,

שלום , חיברתי את הכרטיס מסך שלי לטלביזיה וכאשר אני במצב CLONE מנסה לנגן סרט , רואים אותו רק במסך מחשב ולא רואים בטלביזיה. כשאני במצב של תצוגה רק דרך טלביזיה ללא מסך מחשב , רואים את הסרט. הכרטיס הוא 5900 ASUS .

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by דידוש,

יש לי במחשב את התקיה C:\BCWipe\RECYCLER היא שוקלת כג'יגה פלו ואני לא יכול למחוק תקבצים שבתוכה יש שמה שמות של קבצים כמו 00000000. 00000001. 00000002. וכשאני מנסה למחוק אותם זה רושם לי : "אין אפשרות למחוק את הקובץ : אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור" אם תחפשו google מידע על הבעיה הזאת : תחפשו שם RECYCLER\NPROTECT זה כבר ימצא לך מאות בעיות של אנשים שיש לי בעיה כמו שלי אז בקיצור יש לי 3 כוננים במחשב ובכל כונן יש את התקיה הזאת אז זה יוצא שאיזה 4 ג'יגה תפוסים לי סתם... כבר ביקשתי פה עזרה על הבעיה הזאת בפורום הזה ואפחד לא ענה לי תשובה מועילה אז אם זה קרה לכם שיש לכם את הבעיה הזאת והצלחת לפתור אותה או שאתם יודעים משהו איך לפתור אותה אז בבקשה תעזרו לי תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by overload,

לפעמים כשאני במשחק, המשחק נופל ויוצא לווינדוס ומופיעה הודעה כזאת:

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by Shadowman,

בעיה אצל חבר.... מחשב חדש amd 3000 64bit לוח של abit kv8 guru radeon9600xt זיכרון ddr 500 512mb עכשיו, השאלה, הוא מדליק את המחשב, אחרי כ 5 דקות, הוינדוס קופץ למסך הכחול(מבינים למה אני מתכוון) ואו עושה רסטרט פיתאומי! מה זה לדעתכם?? בעיה בזיכרונות? הלוח אם?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.