תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
הייי לכולם, יש לי בעיה כזאת : לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש, ולא יודע מתי ואיפה זה התחיל אבל רק אתמול הבחנתי בזה שהעכבר לא מתכבה (אופטי) כשמכבים את המחשב , אין לי מושג איפה הבעיה בעכבר או בלוח (הוא חדש לגמרי הלוח אם) אולי לפרמט ? מישהו יכול לעזור לי אולי ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי כבר בעיה הרבה זמן שהכונן דיסקים באמצע עבודה במחשב פיתאום נעלם,ומתי שהוא נעלם המחשב ניתקע לאיזה 3 שניות וחוזר,וזה מפריע כי עם אני במשחק זה תוקע אותו,ורק אחרי ריסט למחשב הכונן חוזר,חשבתי על רעיון שאני פשוט יסיר אותו ממנהל התקנים,ומתי שאני יצטרך אותו אני יעשה סרוק שינויים בחומרה ואז זה חוזר,ואחרי שאני מסיר אותו ועושה ריסט הוא חוזר ואני לא רוצה!!! יש שיטה לעשות להגדיר משהוא במחשב שהוא לא יתקין לי תחומרה לבד?? שאני יגיד לו לא להתקין,כי איך שאני מדליק תמשחב הוא אומר לי זוהתה חומרה חדשה והוא מתקין אותו
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, הסיפור מתחיל כך; המחשב שעם הארד דיסק מסוג WD SATA II פתאם הפסיק לעבוד לאחר שבועיים משקניתי אותו, המחשב הפסיק לזהות אותו והבנתי שהוא נשרף, והיום אותו קטע במחשב השני שלי רק שזה מסוג SATA, והקטע שבסוף עבד, ולא הבנתי למה הפסיק לזמן מה לזהות אותו. בימים הקרובים אני מחליף ההארד דיסק שנשרף. שאלתי היא, מה יכול לגרום להארד דיסק חדש שבקושי שבועיים נמצא אצלי להישרף? האם זה מהחשמל?יש קשר למערכת ההפעלה שמותקנת עליו במיוחד שזה SATA II? אשמח לקבל עצות\עזרה כל מה שקשור תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת שאני צריך לחבר למחשב שמרוחק כ-10 מטר ממנה. ידוע לי שיש מגבלת אורך לכבל USB 2 - האם אתקל במגבלה זו במרחק כזה?
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, לאחר התקלה שהייתה לי. אתמול לקחתי את המחשב ל-KSP להחלפת קירור למעבד כשנכנסתי, אמרו לי: "וואו מה זה הדבר הישן הזה" אמרתי שיש לי בעיה בקירור של המעבד ואני רוצה להחליף אותו. הטכנאי הראה לי שיש להם את הקירור עם שני המאווררים 12P והוא עולה יותר זול אז אמרתי שאני אקח אותו. כשהטכנאי פתח את המחשב הוא ראה שהוא צריך להוציא את הלוח אם כדי להתקין את הקירור ושנייה לפני ששילמתי הוא אומר שיש סיכון שכשמפרקים לוח אם ומתקינים מחדש אז זה לא יעבוד כי הלוח אם ישן, הוא אמר שזה בגלל עייפות חומר. אמרתי לו בסדר ושהלוח לא כזה ישן. באותו יום הודיעו לי שהחליפו את הקירור והכל תקין. היום באתי לקחת את המחשב, אמרתי להם שידליקו ויראו שהוא עובד, אמרו לי אל תדאג הוא עובד. לקחתי הביתה, חיברתי…
-
- 73 תגובות
- 44.3k צפיות
-
-
אני מעתיק תיקייה ששוקלת קצת פחות מ2 GB בין משתמשים במחשב או אפילו רק מעתיק לשולחן העבודה , וזה בקצב מאוד איטי . הקצב אותו קצב אם אני מעביר להתקן אחסון חיצוני יש לי וינדוס 10 מחשב עם SSD מה אפשר לעשות ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב חדש עם הארד דיסק 320 ג'יגה של WD וכשאני מתחיל בהתקנת הווינדוס הוא לא נותן לי ליצור partition של כל ה-320 ג'יגה אלא רק של 120. מה הבעיה ואיך אפשר לסדר אותה ? בתודה, גל
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
תמיד אמרתי שמודמי PCI הם אינם מציאה גדולה, בעיקר כשמדובר בכאלה מחברה עלומת-שם עם צ'יפ של מוטורולה, Connexant או Rockwell. המודמים האלה עובדים נחמד מאוד עד לשדרוג למערכת הפעלה שהדרייבר שלה לא היית שהסידירום יצא מהמפעל או עד אשר מעבדים את הדיסק. הדבר הזה בדיוק קרה לי עם אחד המחשבים שיש לי בבית, אבד לי הסידירום עם הדרייברים של המודם ומאז אני לא יכול להפעיל אותו. הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים למודם(שהוא FAX DATA בלי VOICE) מהאתר של מוטורולה וכמובן שזה מזהה את המודם יפה, אבל אז כשאני עושה לו TEST דרך הדרייברים או מנסה לחייג זה אמר ש"המחשב לא הצליח לתקשר עם המודם", טוב אז ניסתי את הדרייברים למודמים עם VOICE ואותו דבר. המודם עצמו מזוהה ועובד, ואין לו שום סימן של נזק חיצוני וגם…
-
- 20 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מפרט מחשב : windows xp professional sp2 3.2 פנטיום 4 1GB זיכרון 200 ג'יגה הארד דיסק המחשב הוא מחשב חדש, יש לי אותו רק 4-5 חודשים עכשיו לבעיה : המחשב נתקע לי , ומראה לי שסקלת ה CPU קופצת כל שניה , או קופצת למעלה ונשארת למעלה לאיזה 30 שניות וחוזרת להיות רגילה כשאני שומע מוזיקה ואני פותח את המחשב שלי או תוכנית אחרת אז יש קיטועים במוזיקה , דבר שלא קרה לי ולא האמור להיות. סרקתי עם תוכנת אנטיוירוס kaspersky ולא נמצאו וירוסים . סרקתי עם התוכנה TuneUp Utilities 2006 וגם לא נמצאו קבצים פגומים או בעיות קריטיות . בנוסף אני מנסה להעביר קובץ\קבצים מכונן לכונן ועולה לי שגיאה : מה אפשר לעשות ? (חוץ מפירמוט) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד של ASUS דגם R554L החלק של האור של המסך הפסיק לעבוד. שכיוונתי פנס על המסך ראיתי תצוגה, רק האור לא עבד. פרקתי את המסך ניקיתי את החיבורים, וכעת המסך חזר לעבוד אבללל. ברגע שאני מנתק את הספקת החשמל התאורה של המסך כבת מיד, המחשב ממשיך לפועל רק התאורה של המסך חשוכה. ברגע שאני מחבר את המטען מיד נדלק התאורה. בדקתי את כל הגדרות התאורה והבעיה לא נמצאת שם. אשמח לשמוע כל רעיון מה הבעיה. תודה רבה רבה לכותבים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שחרשתי על הזיפ, נוכחתי לגלות שאלה כלל וכלל לא דרייברים שנועדו לעדכן את כרטיסי הקול מסידרת ה Live. אלא את ה Codec הידוע שנמצא בלוחות אם רבים בהם הסאונד הוא כביכול בנוי, ה AC'97. לפחות אם אתם מפרסמים דרייברים להורדה, וודאו קודם כל שאכן מדובר בדרייברים שציינתם. תודה.
-
יש ללוח האם שלי 2 מאווררים: 1 עבור מעבד ושני עבור מאיץ הגרפי (על גבי הלוח). המאוורר של הכרטיס הגרפי הפסיק לעבוד לפני כמה ימים ולא שמתי לב לזה במשך 4 ימים. תיקנתי את המאוורר והכל עובד. יש לי מודם ADSL שמחובר דרך כרטיס רשת. פתאום בימים האחרונים המחשב התחיל להתקע לי (הכל קופא ואי אפשר אפילו להזיז את העכבר). זה קורה בד"כ אחרי שרואים סרט ארוך (לפחות כך נדמה לי). אני מצליח להתחבר לאינטרנט אבל כשהדפדפן מנסה להעלות את הגרפיקה של העמוד, המחשב קופא. המחשב עובד בצורה נהדרת ולא קופא עד שאני מתחבר ומפעיל את הדפדפן. ניסיתי לעבור לדפדפן אחר וגם שם זה קורה. (נטסקייפ ואקספלורר) ההתקעות קוראת כשהדפדפן מנסה להציג את התמונה של האתר (את האתר עצמו). כלומר, יש איזו שהיא בעייה עם כרטיס הגרפי או …
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
הי חברים. הבעיה הזאת ממש מוזרה. היא התחילה לקרות לי לאחר שפרמטתי את ה-HDD והתקנתי WIN7. בביצוע ה- RESTART הראשון , הייתה יציאה מה- Windows אבל זהו , המחשב תקוע , המסך נכבה ואין מניעה מלעשות SHUT DOWN ידני. לחיצה על כפתור ה- RESTART לא הובילה לכלום , עושה רושם שכאילו זה לא עזר ומכאן אני מתחיך לחשוב שמדובר בבעית חומרה. לא בוצעו שום שינוי חומרה, אפילו לא פתחתי את המחשב , יתכן וההתקנה של WIN7 לא קשורה אבל זה התחיל לקרות מאז. לפני שאני מתחיל בהתקנה של ויסטה בחזרה כדי לבדוק שזה לא תלוי מערכת הפעלה , הייתי שמח לשמוע את עצתכם. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אז לא עולה כלום על המסך ואני שומע צפצוף ארוך ואחריו שני צפצופים קצרים מה המשמעות של רצף הצפצופים הזה?
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי לכולם, כל פעם שאני מעביר קבצים, בעיקר בעת גיבוי המחשב, אני צריך "להשגיח" על התהליך כדי לסמן "בצע עבור כולם" ו"דלג" לכשאתבקש. האם יש פונקציה בהגדרות או תוכנת העברת קבצים שאפשר לדאוג לדברים האלו מראש (ואז אוכל לגבות בשקט את הקבצים במהלך הלילה)? תודה נ.ב. אם מישהו מכיר תוסף לכרום/יישום שמאפשר מוניטורינג על אתרים ומודיע כשיש בהם שינוי - אשמח להצעות
-
- 10 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אהלן אנשים. קיבלתי לוח אם ASUS STRIKER EXTREM 680i והרכבתי את החומרה הבאה: מעבד- INTEL P4 3.0 630 זיכרונות: ocz reaper 2g 800 כרטיס מסך: nvidia xfx 7950gx2 כונן קשיח: WD 160G 7200 ספק: ocz modstream 520w הרכבתי את כל החומרה כפי הנדרש והדלקתי את המחשב , המסך נדלק והמחשב מגיע למסך הכניסה עם הלוגו של הלוח ורושם לי למה ללחוצ או DELETE בכדי להגיע לsetup של הביוס או TAB כדי להיכנס אני לא ממש זוכר לאן. בכל אופן כאשר אני לוחץ על ה- DELETE הוא רושם לי שהוא נכנס להגדרות ונתק בלש הזה לא נכנס ולא מתקדם לשום מקום!!!!!!! ובחלק של ה-TAB הוא חושב רגע ואז עושה ריסטרט לעצמו וחוזר לי למסך הראשון של הלוח!! מה אני יכול לעשות??? כיצד אני יכול להגדרות הלוח??? ויש לי דיסקט ביוס מעודן א…
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי, כשאני מדליק את המחשב, לפעמים המסך עובד כרגיל, אבל לפעמים הוא כלל לא עולה. צריך כמה RESTARTים עד שהוא מחליט לעלות, זה יכול להגיע גם עד 10 RESTARTים ויותר... חשדתי שזה הכרטיס מסך שרופף, אבל בדקתי ונראה שהוא יושב טוב. יש עוד רעיונות למה יכול לגרום לבעיה?
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לצערי יש לי כבר תקופה ארוכה בעיה עם עדכון 1909 של ווינדוס,יש לי קוד 43 במנהל ההתקנים על הכרטיס מסך,GTX1080. זה נובע מהעדכון בוודאות כי אני עשיתי כמה פעמים rollback לגרסה הקודמת,ושם הכרטיס עובד יופי. השתמשתי בDDU למחוק דריברים בsafe mode והתקנתי מחדש כמה וכמה פעמים,כלום לא עוזר. מה עושים? זה מה שרשום במנהל ההתקנים על הכרטיס Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43) תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן יש לי בעיה במקלדת...הכפתור PRTSCR לא עובד לי...זה שמצלם את המסך... מקלדת אחלוטית... אם אי אפשר לתקן את זה... אולי יש איזושהיא תוכנה שמצלמת?? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון לשאול. אז ככה יש לי דואר של גי'מייל ואני רוצה לקרוא את הדואר שאני מקבל ל גי'מייל ישירות מתוכנת ה outlook אקספרס שמותקנת לי על המחשב. אם מישהו יודע איך מגדירים את זה או אם למישהו יש איזה שהו מדריך עם תמונו או בלי גם יהיה טוב.. תשובה דחופה תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ביעה במיקלדת מכנית של רייזר 2 אותיות של המיקלדת ניתקיעים בפנים מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שתוך כדי שאני עובד על המחשב (בעיקר על דברים כבדים, סריקות של אנטיוירוס, העברת מידע מהמחשב ללפטופ) המחשב משמיע צפצוף כמו סירנה (עולה יורד). פתחתי את המחשב וזיהיתי שהצפצוף יוצא ממעיין ספיקר קטנצ'יק (נראה כמו מעיין עיגול שחור עם חור קטן באמצע). בדקתי טמפרטורת מעבד - בסביבות ה36 מעלות, טמפרטורת מחשב כ 30 מעלות מישהו יודע מה זה יכול להיות? תודה מראש אריאל צרור
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעייה מאוד מעצבנת.. יש לי 2 כוננים האחד צורב והשני דיוידי. עכשיו, לאחר בעייה שהיתה לי במחשב שבה הייתי צריך להחליף את הבטרייה של במחשב התעוררה לי בעייה שנייה והיא שהמחשב לא מזהה את הצורב כלומר: אם אני לוחץ על הצורב הוא נפתח ונסגר אבל במחשב שלי הוא לא מופיע...??? אם משהו יודע מה יכול לגרום לזה אני אשמח מאוד.. ניסיתי לפתוח את המארז ולבדוק מה קורה שם אבל זה נראה לי בסדר... בתודה מראש לכל העוזרים.. ישי........
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כמו שציינתי למעלה יש לי בעיה מוזרה, לא ידעתי אפילו לאיזה פורום לשייך אותה, מקווה שלא טעיתי! המחשב שלי די חזק. בחרתי את כל החלקים בעצמי לפי התכונות הטכניות שלהם והסתמכתי על הביקורות שלהם באתר הזה. להלן המיפרט הרלוונתי: Core 2 Duo E6600 Asus Striker Extreme nForce 680i SLI Corsair Dominator 2GB PC2-6400 DDR2-800 CL4 Asus 8800GTS 640MB GDDR3 Western Digital 320GB 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS (X2 Enermax Liberty 500W Active PFC Zalman CNPS9700 NT Windows XP Profesional עכשיו המחשב נתקע לאחר כמה שעות שתוכנת שיתוף\הורדות פועלת ברקע. ולעתים רחוקות נתקע גם ללא התוכנה ההיא, סתם כך בזמן עבודה השותפת. לא בצעתי אוברקלוקינג למחשב, וכבר הספקתי לעשות פורמט מספר פעמים. עכשיו אני חושד ש…
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כדי לצפות בסרטי אבי אנחנו נדרשי לקודק או נגן מיוחד. בשתי המערכות האחרונות שהיו לי ffdshow גרם למסך כחול בצפיה בסרטי וידאו או להתנגשויות עם כרטיס קול שהותקן. ראו הוזהרתם. נראה לי שקודק כזה יכול לבשל את המעבד או את כרטיס הקול בצורה שאפשר להצטער עליה זמן רב. אשמח לדעות ו/או תגובות.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-