עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. במחשב של גיסי יש בעיה לא מוסברת.. חשבתי בהתחלה שזאת תוכנה אבל גם אחרי פירמוט מלא הבעיה נשארה בווינדוס המחשב עוד עובד בסדר, אבל ברגע שנכנסים למשחק כלשהו בין אם זה GTA IV או JC2 המשחק עובד בקושי רב! גם עם הורדת גרפיקה והכל עדיין עובד ממש לאט ..משהו כמו 5-10 FPS וכמובן שהמשחקים האלה עבדו חלק בגרפיקה סטנדרטית לפני. מפרט: C2D 4600 9600GT 512MB 2GB 800MHZ מה יכולה להיות הסיבה? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by dolevzora,

http://eliad.org/uploads/1278854584.jpg

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by asher_pa,

שלום, לפני שבוע קניתי 2 מחשבים חדשים לוח : GA-880GMA-UD2H מעבד : AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 BOX זיכרון : ADATA 2G Ram DDR3 1333 MHZ דיסק קשיח : SAMSUNG 500GB (HD502HJ) מארז ATX עם ספק 450W אתמול סוף סוף הרכבתי אותם. ומאז יש לי בעיה. כל 5-10 פעמים שאני מדליק את המחשב אני שומע רעש !!עצבני!! מהדיסק הקשיח שהוא "דופק את הראש בצדדים" המחשב ממשיך לנסות לעלות ואז הוא כותב שאין מע' הפעלה. אני מכבה את המחשב \ מרסט אותו ואחרי 2-3 פעמים העניין נרגע והכל עולה כאילו כלום לא קרה. הבעיה קוראת בעיקר (על הפעם הראשונה כמעט) מתי שאני מנסה לבטל את CQN או לחילופין משתמש בפונקציה של Unlock Core. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, ניסיתי להחליף ספק וזה לא עוזר. הב…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום רב לכולם!! הוצאתי את הבטריה של הביוס ל 10 דקות כדיי לאפס את הסיסמא לאחר מכן שהפעלתי את המחשב הוא פעל לאט מאד וכמעט בלתי אפשרי לבצע בו פעולות הכי קטנות !! אני לא מבין מה הבעיה אולי משהו בהגדרות של הביוס תודה לעוזרים חייב תשובה דחוף ומהר! תשאלו שאלות כדי לדעת עוד על הבעיה אולי זה יעזור לכם לפתור לי אותה תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by parker8,

הלוח אם שלי הוא מסוג GIGABYTE 945P-S3 החליפו לי את הלוח אם GIGABYTE 915PRO-DUO אחרי שהייתה איתו בעיה ושמו את הלוח אם שיש עכשיו. עכשיו הבעיה היא שקודם הצלחתי לחבר את ה-PSP ל-USB, ועכשיו יש לי הודעה USB DEVICE NOT RECOGNIZED וה-PSP לא מצליח להתחבר ל-USB. אותו דבר קורא גם עם מפצל 4 יציאות USB, שוב הההודעה USB DEVICE NOT RECOGNIZED. חשוב לציין שיש לי WINDOWS VISTA, וכשניסיתי את שני המכשירים האלה במחשב עם WINDOWS XP הם פעלו מצוין, ככה שהבעיה היא לא בהם. יש פיתרון לבעיה?? תודה לעוזרים מראש נ"ב צירפתי תמונה:

• 37 תגובות
    • 8.5k צפיות
  6. Started by avishi,

יש לי דיסק IDE כאשר אני ניכנס לניהול דיסקים נותן לי את ההודעה הבאה. the drive cannot find the sector requested. ניסיתי לתקן בעזרת MBR FIX זה לא עזר. תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בע''ה, המחשב נדלק עד המסך השחור ההתחלתי שלו ואז מכבה את עצמו. וחוזר חלילה ללא סוף. אין לי שליטה עליו רק בעת כיבוי מפסק ספק הכוח מאחורה. קורה לעיתים קרובות. מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן, לא התחברתי לכאן כמה שנים טובות, וכמו תמיד באתי לבקש עזרה : יש לי X1950Pro עם חיבור HDMI וחיבור DVI. קיבלתי אותו כעיקרון ככרטיס חלופי, ואני יכול לחבר DVI וHDMI לאותו כרטיס. הבעיה היא שאין לי התקן HDMI, אז רציתי לחבר אליו עוד DVI, ובשביל זה קניתי כבל HDMI-DVI. החיבורים טובים והמחשב מזהה את המסך, אבל משום מה המסך לא קולט תצוגה : "No video input". ניסיתי עם עוד מסך, תוצאה זהה. האם הבעיה בחיבור? אולי אני בכלל לא יכול לעשות את ה"תרגיל" הזה ולחבר מסך DVI דרך HDMI? תודה :]

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by asaf556,

שלום יש לי וינדוס 7 שנתקע בעלייה בלוגו ולא ממשיך למערכת בדקתי את החיבורים של הכבלים במחשב והכל בסדר האם התקלה היחידה שיכולה לעשות את זה זה תקלה במערכת ההפעלה שפירמוט יפתור או שיתכן שזה נגרם מבעיית חומרה? אשמח אם תענו לי בהקדם

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  10. אז ככה.. כול עשר איזה עשר דקות ב "עוצמת שמיעה" הקובץ Wave מתנמך ל 0 תמונה : ועשיתי ריסט למחשב וכלום. וזה משגע כול פעם ללכת ולהגביר מחדש..

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  11. שלום לכולם! יש לי מחשב נייח עם לוח אם של ASUS דגם A8N SLI DELUXE והוא דווקא במפרט סביר לשימושים שאני עושה איתו אך לאחרונה צצה בעיה פתאומית. לפעמים בעת הלדקת המחשב הוא עושה צפצופים ארוכים ולפי חיפוש קצר בגוגל מדובר בתקלה ב-RAM, גם הביוס ושום דבר לא עולה ולא נראה על המסך. הבעיה היא, שפעם זה קורה ופעם המחשב עולה תקין. יש לי 2 כרטיסים של DDR1 1GB ו-4 סלוטים בלוח אם, וניסיתי להחליף בין כל הסלוטים ושוב אותה בעיה- פעם תקין פעם לא. וגם ניסתי להשתמש בכרטיס 1, עדיין אותה בעיה. השאלה שלי היא, האם הבעיה היא בכרטיס הראם או האם היא בלוח אם? או בכלל ספק. אני חושב שהוא ג'נרי. תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ronzilca,

יש לי מסך דק מסוג LG, ביומיים האחרונים הוא התחיל לעשות דברים מוזרים.. האור שלו (הקטן הזה למטה) הבהב כל הזמן ואחרי כמה זמן הוא נדלק (המסך). היום קמתי והמסך לא נדלק בכלל.. זה לא קשור לכבלים כבר בדקתי. זה גם לא קשור למחשב, אך ורק למסך.. ייתכן שככה הוא נשרף בלי שום התראה ?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  13. שלום לכולם, לפני מספר חודשים, התקנתי על המחשב שלי Windows 7 x32, הכל עבד בצורה מצויינת והייתי מרוצה מאוד מהתוצאות. לפני כשבועיים התחילו בעיות של איטיות כבדה על המחשב, אי התמודדות עם עומסים שונים - לדוגמא, בזמן התקנה של תוכנה, אפילו הפשוטה ביותר - לא ניתן לעשות כלום עם המחשב, ההתקנה עצמה איטית מהרגיל והמחשב נתקע מדיי פעם (גם ההתקנה). עקב זאת, התקנות שאמורות לקחת כ-5 דקות במחשב רגיל (דוגמאת סקייפ), לוקחות כ-45 דקות, וזה בלתי נסבל. לאחר התייעצות עם מספר אנשים, המליצו לי לעבור למערכת של 64bit, בטענה שהיא מנהלת את צריכת המעבד והזיכרון בצורה יעילה יותר והדבר יניב שיפור. התקנתי על המחשב Windows 7 x64, אבל עדיין אני סובל מאותה האיטיות - הבעיה לא נפתרה. חשוב לציין שהאיטיות באה ליד…

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by assaf972,

שלום אחרי שהווינדוס עולה אני מגיע למצב שאני צריך לכתוב את הקוד של המחשב אבל לא העכבר ולא המקלדת לא מגיבים..בדקתי סוללות וחיבורים והכול נראה בסדר יש לציין להמקלדת והעכבר אלחוטיים..

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by -Tal-,

אהלן יש לי בעיה במחשב הישן שלי P4 2.8GHZ, 512RAM, ASUS P4S800D הבעיה היא שהמחשב פשוט נתקע, קופא, כמה דק' אחרי ההדלקה שלו. זה יכול לקחת 10 דק' וזה יכול לקחת גם שעה. עשיתי כבר פירמוט, עשיתי updates. מה יכולה להיות הסיבה? איך אני יכול לבדוק את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by sabag,

יש לי בעיה במחשב איך שהאור של הכפתור הדלקה נדלק אז המחשב פתאום קורס רק שהוא נדלק הוא כבר קורס מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  17. היי, יש לי בעיה בעליית המחשב, כמו שציינתי בכותרת: בעת עליית המחשב מופיעה לי השורה "Verifying DMI pool data" ושם זה נעצר. המפרט שלי הוא: Gigabyte ga-ma770-ud3 amd phenom II X4 3200hz אילו עוד פרטים אתם צריכים? אני לא יודע אם זה קשור, אבל מעט אחרי שקניתי את המעבד, רציתי להחליף לו גוף קירור ובעת שניתקתי את הגוף קירור הישן, המעבד נפל על הרצפה וכמה פינים התעקמו, אולם הצלחתי ליישר אותם ושום פין לא נשבר. עד היום המחשב עבד מעולה, אבל עכשיו זה לא עולה. אני לא יודע אם זה קשור, אבל ציינתי בשביל לתת את כל הפרטים. בבקשה תעזרו לי בדחיפות כי זה ממש מעצבן! תודה! עריכה: לפי AMD: AMD Phenom II X4 955 3200MHz 512KBx4 6MB Deneb 45nm C2 125W 4000 FD כלומר גרסאת הBIOS שכתובה באתר של AMD היא FD…

• 23 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. Started by Liran3331,

יש לי כונן דיסקים שהוא גם צורב וצורב DVD LG H62N אני לוחץ על הכפתור והמגש לא נפתח... פשוט תקוע צריך להחליף צורב?

• 8 תגובות
    • 7.3k צפיות
  19. Started by OmerD13,

שלום לכולם, יש לי בעיה שאני מחבר אוזניות למחשב ולא שומעים מהם, ממשיכים לשמוע מהרמקולים. ניסיתי לחבר אותם גם מקדימה וגם מאחורה ועדיין לא שומעים, הגדרתי אותם בתור אוזניות ולא שומעים. ניסיתי גם 2 סוגים של אוזניות- זוג אחד רגיל שיש לי ואחד של האייפוד. ד"א- יש לי ווינדוס 7. המארז שלי הוא CM690, וכשאני מנסה לחבר את האוזניות למעלה ולא מאחורה, זה לא קולט אותן. אני חושב שזה לא מחובר בכלל לכרטיס קול כי כשאני מכניס לא שומעים מן 'טיק' כזה שזה מתחבר, צריך לפתוח את המארז בשביל זה כדי לבדוק אם זה מחובר, נכון? מה לעשות? תודה ושבת שלום [br]פורסם בתאריך: 3.07.2010 בשעה 16:19:18 תודה רבה

• 4 תגובות
    • 7.5k צפיות
  20. Started by danielzy,

Freeze at "Boot from CD/DVD" Win7 לא שיניתי כלום.. אתמול הכל עבד חלק. אין לי מושג אם זו בעית חומרה או תוכנה... הוא פשוט עוצר בחלק הזה של הסטרטאפ :\ עריכה : עשיתי DISABLE לכונן דיסקים והוא עצר אחרי Verfying DMI Pool Data עריכה2 : יש לי RAID0 ונכנסתי לבקר ווידאתי ששני ההארדיסקים עובדים כמו שצריך.. אני עוד רגע אעשה Repair לווינדווס ונראה.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by berner,

חברים שלום אני זקוק לסיוע דחוף לעדכן הדרייברים במערכת שלי להלן הדרייברים ותנו לי קישורים להוריד דרייברים עשכניים NVIDIA GeForce 7600 GT Intel® ICH8 2 port Serial ATA Storage Controller - 2825 Intel® ICH8 4 port Serial ATA Storage Controller - 2820 Marvell Yukon 88E8053 PCI-E Gigabit Ethernet Controller Ports ITE IT8212 ATA RAID Controller Intel® ICH8/ICH8R Family LPC Interface Controller - 2810 Intel® P965/G965/G35 PCI Express Root Port - 29A1 Intel® P965/G965/G35 Processor to I/O Controller - 29A0 Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller Intel® ICH8 Family USB Universal Host Controller - 2830 Intel® ICH8 Family USB Universal Host…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  22. שלום לכולם . לחבר שלי יש בעיה מסויימת עם הכרטיס מסך 9500GT , הבעיה היא : כשהוא משתמש ( בעבודה רגילה במחשב ) המסך נכבה ונדלק כל זמן מסויים ואז מופיעה הודעת שגיאה כזו : וכשהוא משחק משחק מסויים , המשחק קופא לרגע ואז המסך נהפך לצבע לבן כולו בערך ל-10 ש' , ואז המשחק חוזר לעצמו .. המערכת הפעלה היא 7 -64ביט ... דנדשה ! המחשב פורמט בכדי לראות אם הבעיה נפתרה , אך לא שינה דבר . נ.ב - הוא ניסה את הדרייבר 251 או משהו כזה , ועכשיו עבר לדרייבר הנ"ל , אותם בעיות בכל הדרייברים שניסה . מפרט המחשב הוא : E7400 P5KPL-AM 2GB RAM 9500GT DDR2 1GB ספק ג'נרי כלשהו ( 500W ) ומסך 15" LCD ישן .. תודה .

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  23. Started by עידןאופיר,

יש לי בעיה כבר כמה ימים במקלדת אני משחק כמה שעות במחשב והכל טוב ואז זה לא מחליף לי לאנגלית לאותיות קטנות זה מחליף רק לאותיות גדולות באנגלית מה אני צריך לעשות?צריך כל פעם להפעיל מחדש תמחשב שזה קורה תעזרו לי הכל מסודר בהגדרות כבר עשיתי הכל ואין זה פשוט לא מחליף לי לאותיות קטנות באנגלית אני חייב שתעזרו לי הבעיה הזאת משגעת אותי יש לי וונידוס 7 בבקשה תעזרו לי תמיד שזה קורה גם הלוח מקשים נעלם ואין אפשרות להחזיר אותו חשבתי זה בעיה מהמקלדת אז החלפתי אותה וזה קרה עוד פעם תודה

24. Started by Lanzar,

המחשב עובר OCCT יציב ובכל זאת אני מקבל איזה 6~ מסכים כחולים ביום, לא מצליח לפתור את הבעיה וגם לא מצליח לנתח בעצמי את הDMP ( הסתבכתי עם ה SYMBOL האלה ) צירפתי את הקובץ DMP האחרון... תודה ! עריכה, מצאתי שכניראה הבעיה היא מקובץ intelppm.sys חיפוש בגוגל מצא את זה, http://www.webune.com/forums/windows-blue-screen-with-intelppmsys.html שאומר שהבעיה היא משהו virtual machine... מישהו מוכן להסביר לי מזה ? ושצריך לעשות שינוי קטן ב רג'יסטרי, עשיתי, נראה מה יהיה... מחכה לעוד רעיונות... [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Real_Me,

למחשב עם דיסק בודד הכנסתי דיסק נשלף לגיבוי (למגרה במארז) וצצו שתי בעיות: 1. האתחול נתקע כי המחשב החל לאתחל מדיסק הגיבוי (IDE) ולא מהדיסק הראשי (SATA) למרות שהראשון הוגדר כ-slave וחובר ל-IDE2. 2. אחרי שינוי סדר אתחול הדיסקים בביוס המערכת עולה אבל עם הוצאת דיסק הגיבוי מהמערכת ואתחול מחודש הביוס מאבד את הגדרת האתחול מהדיסק הראשי ונתקע שוב. לפי סדר המספרים, התמונה הראשונה והשנייה מראות ערכי ביוס תקינים בהפעלה עם הדיסק הראשי בלבד. השלישית את סדר האתחול השגוי בהוספת דיסק הגיבוי והרביעית את אובדן ערך האתחול של הדיסק הראשי אחרי הוצאת הגיבוי. כל עזרה תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים