תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
האם ישנן תוכנות נוספות שבודקות את רכיבי המחשב? כשם שעושה התוכנה MEMTEST לבדיקת זכרונות המחשב.. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני צריך מתאם מחיבור DVI לחיבור מסך רגיל נוסף. השאלה אם צריך מתאם מיוחד או שכל מתאם מתאים ? בתודה..
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום חש לי P4P800 וערוץ המיקרופון לא מגיב. זה אחרי שרשת לא עובדת על הכרטיס. האם יתכן שרכיבים ON BOARD כל כך רגישים, רק שנתיים וחצי יש לי את המחשב בתודה, יהודה
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia 6600GT והמאוורר שלו התחיל להרעיש לפני כחודש. ניסיתי לבדוק אם הכרטיס יוכל לתפקד ללא המאוורר, אך ראיתי שהוא מגיע ל-80 מעלות, אז כיביתי את המחשב, והשארתי את המאוורר מנותק מהכרטיס. יצאתי מהבית וכשחזרתי ראיתי שהמחשב עובד, אבל אין תצוגה במסך. התברר לי שאחי בינתיים הדליק את המחשב (שנמצא אצלי בחדר) ואמר שמיד כשהוא הדליק אותו, לא הייתה תצוגה על המסך. אני מניח שכרטיס המסך נשרף בזמן הזה. קניתי כרטיס מסך חדש ATI Shapphire 5450 (על לוח אם Gigabyte K8NF-9, אני מקווה שזה מתאים אחד לשני). חיברתי את הכרטיס למחשב, אך עדיין אין שום תצוגה על המסך. לקחתי את המסך למחשב השני בבית (שעובד) - והוא לא עבד שם. לקחתי את המסך התקין מהמחשב השני למחשב שלי בחדר- גם לא עבד. מה שזה א…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש מבוסס G2020 (פנטיום על בסיס IVY) בעל כרטיס מסך HD4000 מסורס (תומך OPENCL וDX11 וכו') עכשיו- הפיצר המעניין של QUICK SYNC לא אמור לעבוד במעבד הפשוט אלא רק בגירסאות הI5~I7. אבל משום מה כל התוכנות מראות לי את האופצייה כקיימת- איך אני מוודע סופית? לא יודע איך להשוות כי אין לי דרך ספציפית להשוואה. בנוסף מצאתי סימוכין גם באתר יפני: http://zigsow.jp/portal/own_item_detail/229252/ כניראה אינטל בטעות הפעילה פיצ'ר זה בדריבר האחרון- מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפגום במשהו? (מעכרת הפעלה,המשחק עצמו,דרייברים,הארד דיסק,זיכרון,כרטיס תלת מימד וכו') כי vice cityנתקע לי כבר 9 פעמים!! ואני מפחד שזה שאני מרסט דרך הכפתור על המארז יכולה להזיק כי כאשר המשחק נתקע המוזקיה ממשיכה והיא מופעלת מההארד דסיק השני שלי תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אין מה להוסיף. השאלה בכותרת. תודה רבה וחג שמח!
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
וגם: האם כבל 80 גידים רלוונטי להתקנת צורב או DVD בפנטיום 4?
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא GIGABYTE K8NF9 וראיתי באתר הרשמי שיש עדכונים להורדה.. לי כתוב שהגירסה של הביוס שלי היא F2 ויש כבר עד F7 להורדה.. : F3 2005/4/7 Update CPU Microcode F4 2005/5/2 Update CPU code F6 2005/7/7 Support Athlon 64x2 dual core CPU F7 2005/7/22 Update CPU code להוריד לעדכן או לא?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח DELL עם מעבד I5 ו- 8M זכרון. הייתה בעייה במאוורר לתקופה מסויימת והחלפתי אותו. המצב כרגע הוא שדברים שונים מפסיקים לעבוד. חלק מיציאות ה-USB עובדות לפעמים כן ולפעמים לא . לא תמיד קורא את הכרטיס עם יציאות USB3 לא תמיד קורא את כרטיס המסך - וחייבת לחבר לכרטיס ON BOURD. השבוע פשוט לא נדלק (מאוורים לא מתחילים לעבוד) - ספק כח תקין (ניסיתי לחבר אחר). בסופו של דבר חזר לעבוד. השאלה שלי - האם כדאי להחליף לוח אם באופן עצמאי (ללא נסיון טכנאי אבל פירקתי את המחשב הישן וחושבת שיודעת מה לעשות) אם להחליף - בדקתי באתרי חנויות אופציות - לא יודעת איזה סוקט ואיזה צ'יפ צריך לקנות. החלופה היא לקנות מחשב חדש כי לנוכחי אין תק…
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי לפני שבועיים עברנו לסיבים אופטיים והיינו אמורים להנות מ600 מגה בייט לשניה של אינטרנט אך לצערי המגדיל טווח שלי פשוט לא מקבל את הסיבים ואני נשאר עם מהירות ממוצעת של 10 מגה לשניה (ויש ימים שזה אפילו פחות). אני שוקל לקחת את המגדיל טווח של בזק האם יש מישהו שיכול לתת לי את חוות דעתו על השירות הזה והאם שווה לי לא לקחת את השירות ולקנות במקום משהו אחר? תודה לכל מי שיעזור!
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי מארז Hec compucase 6a21, בו יש מקום לשני מאווררי 120mm כרגע יש בו רק אחד האחורי. האם כדאי להשקיע ולקנות גם אחד נוסף ? האם זה משנה סוג מאורר חברה ? מתח ? או שהסטנדרטי זה טוב ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
האם כדאי להתקין על מערכת הפעלה של ווינדוס אקס פי את גירסת הSERVICE PACK 2 כי שמעתי שזה סתם "מסרבל" את המחשב ורמת הביצועים יורדת... בבקשה רק תגיבו מהר!.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
האם כדאי לי למחוק את AVAST SECURE BROWSER בכדי לחסוך במקום במחשב הנייד כי כבר יש לי גוגל כרום אז מה אני צריך את avast secure browser ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תראו אין לי שום בעיות במחשב אבל הייתי מעוניין לעשות עדכון לביוס. דרך אגב הלוח אם שלי הוא ASUS P5N32-E SLI וה-REVISION של הביוס שלי כרגע הוא 1002 כאשר בדקתי והחדש ביותר הוא 1205. איך עושים עדכון לביוס והאם אפשר להשתמש בכונן דיסקים או שחייב להשתמש ב-FLASH חיצוני USB הכוונה שלי? האם יש סיכון גדול כאשר עושים עדכון לביוס? עריכה: שחכתי לציין הקובץ שהורדתי הוא קובץ BIN ואין לי מושג מה עושים איתו....
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מאוד מרוצה ממנו אבל הכרטיס מסך שאני קונה הוא geforce 1080ti extreme ואם כדאי לעשות sli אם זה?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לפצל את התצוגה שלי במחשב לשלושה מסכים (המסך של המחשב הנייד + 2) ורציתי לדעת אם אני רוכש מפצל VGA פשוט (20-30 שח) האם ניתן לקבוע את תצורת שני המסכים? (שכפול, הרחבה, להחליט היכן יהיה כל אחד מהם בהגדרות של ווינדואוז וכד') תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ככה יש לי מחשב יחסית ישן שמורכב מכל מיני חלקים שנזרקו משדרוגים של מחשבים אחרים ובסוף יצא מחשב לא רע לזמנו : מעבד : cor2duo e6300 1.86 8mb הראשון שאינטל הוציאו בסדרה לוח אם : Asrock 4CoreDual-SATA2 R2.0 . זכרונות: 2x1gb ocz 667 Hz מארז: גנרי של איבורי עם הידית אחיזה למי שמכיר ספק כוח : EzCool 550 W כרטיס מסך : ati saphire 4850 512mb דיסק קשיח: wd - 320 giga צורב : Lg - x22. שימושי המחשב הם אינטרנט סרטים ב HD משחקים בקטנה, תכנות visual studio , פוטושופ המחשב עובד עם windows 7 ultimate 64 bit . ונראה לי שיש לו בעיות אי תאימות כי הוא זורק מסכים כחולים מידיי פעם. השאלה מה להחליף אם בכלל? רק מעבד או אולי רק לוח אם או כל הבנדל כולל זכרון ? חשבתי על משהו כזה : AMD…
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי אני משחק RED DEAD REDEMPTION 2 כשאני רוצה לשנות את הגרפיקה זה כותב לי your chosen graphics settings are currently using more memory then your system has available . please reduce your memory usage in order to apply changes האם כדי לי לשפר קרטיס מסך (זה גם מראה לי מד של הזיכרון של הכרטיס מסך ורואים שם שהמד כמאת מלא) זה המפרט מחשב שלי: מעבד: intel core i 3 8100 לוח אם: asustek computer inc זיכרון ראם: ddr4 8 gb x2 כרטיס מסך: redon rx55/550 series core:214MHZ memory: 1750MHZ size: 2gb type: gddr5 סליחה לא הצלחתי להוסיף תמונה של המפרט... אשמח…
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לפי הכותרת האם כדי לעדכן את ה Win7 ultimate 32 ל service pack 3 ? במה זה מועיל ? איזה יתרונות יש לו על הגרסה הרגילה ואם יש חסרונות מה הם ובכללי אם זה שווה לעדכן שאני לא יעדכן ובסוף זה רק יהרוס :] תודה שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
הכונן פלופי שלי לא עבק אז לקחתי אחד ישן מחבר, לאחר החיבור כשאני לוחץ על פאוור המחשב נדלק לשניה ונכבה (הלדים מהבהבים). האם יכול להיות שהכונן קיצר את הספק? ניסיתי לנתק את הפלופי ולהפעיל אבל זה לא עבד. הספק הוא ספק ג'נרי ואני עומד לכנות ספק נורמלי השאלה היא אם הפלופי יכול לשרוף גם אותו או שזה סתם צירוף מקרים.
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך לדעת אם צריך לקנות חלק בנפרד בשביל שהמחשב יקרא את צרובים (דיסקים)
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד עם כ60 ג'יגה. לגבות אותו כל פעם על כונן קשיח חיצוני יכול לקחת זמן... רציתי לשאול אם כונן רשת, משהו כמו http://www.wallashops.co.il/%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-1tb-3-5-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-lan/pi1djwd35mwe יכול להיות פתרון טוב? האם אני פשוט מחבר אליו כבל רשת ואז אני יכול להעביר 100 מגה בשניה? האם זה כזה פשוט? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-